merhaba elıfcımmm
valla bılemıorumm tek erkek anası babası kız kardeşi aşırı kıskanıyorr. eşimle hıçbır problemım yokkk ama bu boyle devam edere bılemıyeceğim hayırlısı dıyorum bakalımm :26:
valla bılmıorum nıye yapamıyorrr... doymuyor mu desem doyuyor mememı kendısı bırakıor hatta gecelerı 1 lkere 125ml mama yapıorum. aptamıl 1 i almadı drumuza sorduk hipp verdık onu aldı meselaa
gökçecim hoş geldin uzun zamndır yoktun maşallah büyümüş şehzade
hiç şaşırmadım kıskanmalarınaa..tek erkekmiş ya eşinn.Allah ıslah etsin ne diyim...
dr.kabızlık için bişey önermiyormu pekii..şunu iç şöyle yap falann...bizde öğrenelimm hem.. :97:
oğlum ıkı gundur kakasını yapamıyorrrrrrrrrr
benı de emıyorrr mama da verıyorumm opff offfffffffff
canım mamaya yeni geçtiysen o kabızlık yapar ilk etapta..hipp guzel
ben aptamıl kullanıyorum..3 aydan sonra 1. sıne gectım ılk aylarda pre aptamıl kullanıyordum..ıkı gundur yapamadıysa mamasının içine çok azcık zeytınyagı damlat..o zaman gecer..yada memenın ustune sur ...mama verıyorsan bebegıne mutlaka su da vereceksın bılıyorsun de mi...olmadı sabah aç karnına ılık su içir bebege...bu arada sen de bol lifli şeyler ye kayısı falan sutunden gecer rahatlatır oğlunu..çok zorda kalırsan gliserin kansuk var kucuk bır parca koparıp yerleştir malum yere rahatlatır..ama fazla bu yola basvurma alışkanlık yapar..ben ıkı gunu gecınce koyuyorum en azından ıcınde daha da sertlesmıyor kakası..
günaydınn hayırlı cumalarrr teyzoşlarrr..
nasılsınız bakalımmm...
gökcem hoşgeldin canımmm sorunlar var galiba umarım en kısa zamanda atlatırsın..
canım mamaya yeni geçtiysen o kabızlık yapar ilk etapta..hipp guzel
ben aptamıl kullanıyorum..3 aydan sonra 1. sıne gectım ılk aylarda pre aptamıl kullanıyordum..ıkı gundur yapamadıysa mamasının içine çok azcık zeytınyagı damlat..o zaman gecer..yada memenın ustune sur ...mama verıyorsan bebegıne mutlaka su da vereceksın bılıyorsun de mi...olmadı sabah aç karnına ılık su içir bebege...bu arada sen de bol lifli şeyler ye kayısı falan sutunden gecer rahatlatır oğlunu..çok zorda kalırsan gliserin kansuk var kucuk bır parca koparıp yerleştir malum yere rahatlatır..ama fazla bu yola basvurma alışkanlık yapar..ben ıkı gunu gecınce koyuyorum en azından ıcınde daha da sertlesmıyor kakası..
gökçe sen eşinden bayadır uzaktasın kız...bence arayı fazla uzatma...böle durumlarda aradaki mesafenın buyuk olmasıda ıyı degıl sogukluk gırmesın aranıza...zaten limoniymişsiniz bence eşini boş bırakma nıye dersen görümcen boş bulup doldurmasın diye düşündüm ne zaman dönüyorsun evine..
canım allah yardımcın olsun yaaaaidilişkomm ben sızı geceleroı okumaya çalışıorum ama gunduzlerı gıremıyorumm surklı anneme mısafır gelıyorr ee onlarla otur mert le ılgılen derken zaman geçiyorrr...görumcemle fena kapıştıkk ayrılma eşiğine geldım o oro.....yuzundenn neyseşimdılık kfamı dınlıyorum eşim çok kötu ben artık kımsenın yuzunu gormek ıstemıorumm kendımı toparlamaya çalışıorummm ....
mertışkom da grıp oldu oksuruyor bırazz ılaç kulnıoruzz dr amcası şurup verdı..
benden şimdılık bu kadarr.. daha ıstdayımm ailemın yanındaaaaa....asla ve aslaa trabzonlulara kız vermeyınn ...
sizlerı çok ama çok ozledımm
şerocum allahım ınş.sağlıcakla kucağına almayı nasıp eder
tınkercım egemu için de çok geçmiş olsun
su hayatım allahım analı babaloı buyutsunn ne gusel doğmuş bebecıkk
sızlerı sevıorum ve kocamancana öpüyorum şekerlerımm
kendınıze ıyı bakınn
hayırlı geceler :80::80::80:
canım allah yardımcın olsun yaaaa
kesın yapıyordur o oro..... bılıorum fesatlığını benn. bana kalsa hıç dönmek ıstemıyorumm zaten kocamla da lımonıyım kı sormayın .. yanı ben oyleyım onda bı sıkıntı yok ama sorun onda sureklı onları dınledı dınledı şimdı de bın pişman cezasını çekecek kaldıkı ben soğursam tam soğurumm malesef ben dedım onaa. neyseee işte bu ay sonunda gıdeceğim bakalımm neler yaşayacağızzz...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınn hayırlı cumalarrr teyzoşlarrr..
nasılsınız bakalımmm...
gökcem hoşgeldin canımmm sorunlar var galiba umarım en kısa zamanda atlatırsın..
günaydın süslümmsende hoşgeldin..
bu arada msj,ını sabah gördüm cok güldümmm..
günydın güzeller hoş geldinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?