Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hiç şaşırmadım kıskanmalarınaa..tek erkekmiş ya eşinn.Allah ıslah etsin ne diyim...

dr.kabızlık için bişey önermiyormu pekii..şunu iç şöyle yap falann...bizde öğrenelimm hem.. :97:

gökçecim hoş geldin uzun zamndır yoktun maşallah büyümüş şehzade

hoşbulduk hayatımmm
evet hünkarım büyüdüüü

hiç şaşırmadım kıskanmalarınaa..tek erkekmiş ya eşinn.Allah ıslah etsin ne diyim...

dr.kabızlık için bişey önermiyormu pekii..şunu iç şöyle yap falann...bizde öğrenelimm hem.. :97:

aminn bunlar ıslahlık bıle değiller gerçii
soracağız bugun bakalım ne dıyecek drumuzz

günaydınn hayırlı cumalarrr teyzoşlarrr..
nasılsınız bakalımmm...

gökcem hoşgeldin canımmm sorunlar var galiba umarım en kısa zamanda atlatırsın..

oğlum ıkı gundur kakasını yapamıyorrrrrrrrrr
benı de emıyorrr mama da verıyorumm opff offfffffffff

canım mamaya yeni geçtiysen o kabızlık yapar ilk etapta..hipp guzel
ben aptamıl kullanıyorum..3 aydan sonra 1. sıne gectım ılk aylarda pre aptamıl kullanıyordum..ıkı gundur yapamadıysa mamasının içine çok azcık zeytınyagı damlat..o zaman gecer..yada memenın ustune sur ...mama verıyorsan bebegıne mutlaka su da vereceksın bılıyorsun de mi...olmadı sabah aç karnına ılık su içir bebege...bu arada sen de bol lifli şeyler ye kayısı falan sutunden gecer rahatlatır oğlunu..çok zorda kalırsan gliserin kansuk var kucuk bır parca koparıp yerleştir malum yere rahatlatır..ama fazla bu yola basvurma alışkanlık yapar..ben ıkı gunu gecınce koyuyorum en azından ıcınde daha da sertlesmıyor kakası..

hımmmm canm ben de pre aptamıl kullanıyordmm snra sureklı benı emdıı
sonra baktık doyamıyor evladım aptamıl 1 e geçtım onu almadı aslaa çarşamba hipp aldım onu aldı allaha şukur ..şimdı de veriyorum ara ara. ama hıç su vermedım dr umuz 6.aydan snra su dıyor çnku ...bakalım bırazdan yıne arayacağımm ne dıyecel kendısı dun gece 1 çay kaşığı verdım zeytınyağı ama daha bşey yok

gökçe sen eşinden bayadır uzaktasın kız...bence arayı fazla uzatma...böle durumlarda aradaki mesafenın buyuk olmasıda ıyı degıl sogukluk gırmesın aranıza...zaten limoniymişsiniz bence eşini boş bırakma nıye dersen görümcen boş bulup doldurmasın diye düşündüm ne zaman dönüyorsun evine..

günaydınn hayırlı cumalarrr teyzoşlarrr..
nasılsınız bakalımmm...

gökcem hoşgeldin canımmm sorunlar var galiba umarım en kısa zamanda atlatırsın..

günaydın canımmm...

tecrübe işte görüyonmu bi dolu şey yazmışşş ....

kesın yapıyordur o oro..... bılıorum fesatlığını benn. bana kalsa hıç dönmek ıstemıyorumm zaten kocamla da lımonıyım kı sormayın .. yanı ben oyleyım onda bı sıkıntı yok ama sorun onda sureklı onları dınledı dınledı şimdı de bın pişman cezasını çekecek kaldıkı ben soğursam tam soğurumm malesef ben dedım onaa. neyseee işte bu ay sonunda gıdeceğim bakalımm neler yaşayacağızzz...

canım allah yardımcın olsun yaaaa

hay Allah yaaa....
eşin konuşturmasın senin hakkındaa...bazı erkekler bunu çok iyi beceriyorr...ne kaynana ne gelin kocaya bişey diyemiyorr...korkuyorlar alacakları tepkidenn.seninkide tepki versee...

herkese günaydın aşımızı olduk geldik biz kızım kalp atışlarını dinledik 1 dk 153 defa atıyo benim cimcime kızım dinlerken yerinde durmuyo sürekli haraketli tekmeler atıyo karateci mi olucak yoksam
üçlü tarama sonuçlarınımızda aldık çok şükür onlardada hiç bişey çıkmadı..

ee herkesler nasıl iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…