hay Allah yaaa....
eşin konuşturmasın senin hakkındaa...bazı erkekler bunu çok iyi beceriyorr...ne kaynana ne gelin kocaya bişey diyemiyorr...korkuyorlar alacakları tepkidenn.seninkide tepki versee...
günaydın tatlım aferim ona maratonlaramı katılacakherkese günaydın aşımızı olduk geldik biz kızım kalp atışlarını dinledik 1 dk 153 defa atıyo benim cimcime kızım dinlerken yerinde durmuyo sürekli haraketli tekmeler atıyo karateci mi olucak yoksam
üçlü tarama sonuçlarınımızda aldık çok şükür onlardada hiç bişey çıkmadı..
ee herkesler nasıl iyi mi?
herkese günaydın aşımızı olduk geldik biz kızım kalp atışlarını dinledik 1 dk 153 defa atıyo benim cimcime kızım dinlerken yerinde durmuyo sürekli haraketli tekmeler atıyo karateci mi olucak yoksam
üçlü tarama sonuçlarınımızda aldık çok şükür onlardada hiç bişey çıkmadı..
ee herkesler nasıl iyi mi?
benım kocaöm etkısız elemann
yane 1
olsun ya sıfır olup yutan eleman olsaydı
Takma canım ya kocanla mutlu olki o cadılar çatlasın
yane 1
olsun ya sıfır olup yutan eleman olsaydı
takma canım ya kocanla mutlu olki o cadılar çatlasın
günaydın tatlım aferim ona maratonlaramı katılacak
sağol canım hoşbuşduk evet olduk biraz ağrıyo soldan oldum özellikle dedi zaten hemşite uyuşukluk yapar ağrı yapabilir dedigünaydın hoşgeldinizz..gecmiş olsun aşınızıda olmuşsunuz.
bu arada maşallahh kıscen..
günaydın canımgünaydım canım
evet canım pzar günü geliyor allahın izniyle ne yalan sölim ben çok özledim koskoca 2,5 ay oldu oda beni özlemiş telefon ringasına sensiz sabah olmuyor sarkısını bırakmış gözlerim yşardı,bencedeeee....
Yıldızzz kociş geliyormu bu hafta sonu..benimki gelecek inşallah yarınnn....
Ay böyle yaptığımada bakmayın gerçi..isteğin ii si yok bende.. :26:
Ama kocişimmmmmm.....
o da içimden gelmıyor artık
evet canım pzar günü geliyor allahın izniyle ne yalan sölim ben çok özledim koskoca 2,5 ay oldu oda beni özlemiş telefon ringasına sensiz sabah olmuyor sarkısını bırakmış gözlerim yşardı,
oooo konuda istek bende de yok eski kuduruk ben gitti. :26::26::26::26::26::26::26:
e hamilelikten heralde.. :26: bu sefer ben isteksiz olunca eşim diyor sen beni özlememişsinn...
pisssssss.....özlemez olurmuyum hiiiiiiiiiiççççç..yalnızlık çok kötü bişeyy....
günaydın canım herhalde bilmem ki canım benim yaaa
sağol canım hoşbuşduk evet olduk biraz ağrıyo soldan oldum özellikle dedi zaten hemşite uyuşukluk yapar ağrı yapabilir dedi
günaydın canım
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
randevuyu erteletmek zorunda kaldim kizlar yaa offfffffffffffffffffffffffffffff ne sans var bende yaaaa 2 mayisa ertelendi
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
randevuyu erteletmek zorunda kaldim kizlar yaa offfffffffffffffffffffffffffffff ne sans var bende yaaaa 2 mayisa ertelendi
özellikle bu şekildeyken yanlızlık çok zor ben memleketimde olduğum halde kimsesiz hissediyorum kendimihiç bişey yapasım gelmiyo :26::26::26:araba kullandığım halde mecbur kalmadıkça çarşıya bile inmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?