Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın tatlım aferim ona maratonlaramı katılacak

günaydın hoşgeldinizz..gecmiş olsun aşınızıda olmuşsunuz.
bu arada maşallahh kıscen..

yane 1
olsun ya sıfır olup yutan eleman olsaydı
Takma canım ya kocanla mutlu olki o cadılar çatlasın

bencedeeee....
Yıldızzz kociş geliyormu bu hafta sonu..benimki gelecek inşallah yarınnn....

Ay böyle yaptığımada bakmayın gerçi..isteğin ii si yok bende.. :26:
Ama kocişimmmmmm.....

günaydın tatlım aferim ona maratonlaramı katılacak

günaydın canım herhalde bilmem ki canım benim yaaa

günaydın hoşgeldinizz..gecmiş olsun aşınızıda olmuşsunuz.
bu arada maşallahh kıscen..
sağol canım hoşbuşduk evet olduk biraz ağrıyo soldan oldum özellikle dedi zaten hemşite uyuşukluk yapar ağrı yapabilir dedi

günaydım canım
günaydın canım

bencedeeee....
Yıldızzz kociş geliyormu bu hafta sonu..benimki gelecek inşallah yarınnn....

Ay böyle yaptığımada bakmayın gerçi..isteğin ii si yok bende.. :26:
Ama kocişimmmmmm.....
evet canım pzar günü geliyor allahın izniyle ne yalan sölim ben çok özledim koskoca 2,5 ay oldu oda beni özlemiş telefon ringasına sensiz sabah olmuyor sarkısını bırakmış gözlerim yşardı,
oooo konuda istek bende de yok eski kuduruk ben gitti. :26::26::26::26::26::26::26:

e hamilelikten heralde.. :26: bu sefer ben isteksiz olunca eşim diyor sen beni özlememişsinn...
pisssssss.....özlemez olurmuyum hiiiiiiiiiiççççç..yalnızlık çok kötü bişeyy....

e hamilelikten heralde.. :26: bu sefer ben isteksiz olunca eşim diyor sen beni özlememişsinn...
pisssssss.....özlemez olurmuyum hiiiiiiiiiiççççç..yalnızlık çok kötü bişeyy....

özellikle bu şekildeyken yanlızlık çok zor ben memleketimde olduğum halde kimsesiz hissediyorum kendimi hiç bişey yapasım gelmiyo :26::26::26:araba kullandığım halde mecbur kalmadıkça çarşıya bile inmiyorum

Gunaydin kizlar nasilsiniz?

randevuyu erteletmek zorunda kaldim kizlar yaa offfffffffffffffffffffffffffffff ne sans var bende yaaaa 2 mayisa ertelendi

Gunaydin kizlar nasilsiniz?

randevuyu erteletmek zorunda kaldim kizlar yaa offfffffffffffffffffffffffffffff ne sans var bende yaaaa 2 mayisa ertelendi

ya kuzummm endişelenme artıkkkk lütfennn bak sana ne diyoruz türkiyede olsa sırtüstü yatırma der geçiştirirlerdi ama yurtdışında doktorlar birazdaha temkinli davranıyolar ve aşırı inceliyolar sebebide o allah korusun ama bi sorunu olan bebek ilk baştan beri kendini belli eder ama bahar maşallahhh kıpırdak fingirdek bişiiiii

ben hem gurbette hem yalnız hem hamileyimm...
asla isyan etmiyorumm..asla..Rabbim daha zor şeylerle sınamasın diyorum bunada şükür diyorum ama işte insanız sonuçta bazen zurnanın zırt dediği yer oluyorr...kolum kanadım kalkmıyor...neyse Rabbim izin versin bi araya gelelim artıkk..beebek uğurlu gelir inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…