o da içimden gelmıyor artık
günaydınn nasılsın canım iyimisingünaydın tatlımm
biz iyiyiz sen nasılsın canım neden ki? neyse herşeyde vardır bi hayırGunaydin kizlar nasilsiniz?
randevuyu erteletmek zorunda kaldim kizlar yaa offfffffffffffffffffffffffffffff ne sans var bende yaaaa 2 mayisa ertelendi
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
randevuyu erteletmek zorunda kaldim kizlar yaa offfffffffffffffffffffffffffffff ne sans var bende yaaaa 2 mayisa ertelendi
günaydın canım neden ertelettinki hayırdır:26::26:
ya kuzummm endişelenme artıkkkk lütfennn bak sana ne diyoruz türkiyede olsa sırtüstü yatırma der geçiştirirlerdi ama yurtdışında doktorlar birazdaha temkinli davranıyolar ve aşırı inceliyolar sebebide o allah korusun ama bi sorunu olan bebek ilk baştan beri kendini belli eder ama bahar maşallahhh kıpırdak fingirdek bişiiiii
günaydın canım yoktun yada denk gelmiyorduk nasılsın bi sroun var galiba ??
günaydınn nasılsın canım iyimisin
biz iyiyiz sen nasılsın canım neden ki? neyse herşeyde vardır bi hayır
günaydın canım yoktun yada denk gelmiyorduk nasılsın bi sroun var galiba ??
günaydınn nasılsın canım iyimisin
biz iyiyiz sen nasılsın canım neden ki? neyse herşeyde vardır bi hayır
ben hem gurbette hem yalnız hem hamileyimm...
asla isyan etmiyorumm..asla..Rabbim daha zor şeylerle sınamasın diyorum bunada şükür diyorum ama işte insanız sonuçta bazen zurnanın zırt dediği yer oluyorr...kolum kanadım kalkmıyor...neyse Rabbim izin versin bi araya gelelim artıkk..beebek uğurlu gelir inşallahhh...
canım suyu mutlaka ver 6.aya kadar sırf anne sutu verıyorsan su vermıyorsun ama mama verırsen su verılıyor cunku mamada kabızlık yapan seyler var..dr umuzun yalancısıyımbenım kocaöm etkısız elemann
bencedeeee....
Yıldızzz kociş geliyormu bu hafta sonu..benimki gelecek inşallah yarınnn....
Ay böyle yaptığımada bakmayın gerçi..isteğin ii si yok bende.. :26:
Ama kocişimmmmmm.....
Arabamiz arizalandi kizlar ya hastane de bayagi uzakk... yaniii bende kii sansss bu kadar olur yaniiii........ neyseee vardir bunda da bir hayirrrr
siz nasilsiniz kizlar? sudan haber var mi? ceren hanim iyi mi?
gokce hayirdir ne yapti sevgili gorumcen?
günaydın kıslaarrrrr nabersinizzzzz
bu akşam kocişim 2 günlüğüne adanaya gidiyooo düğüneee pöööffff bende 1 annemlerede bi kaynanamlarda kalceeemmmm ayyy gitmesin yaa istemiormmm
canımya herşeyde bi hayır vardır sıkma canınıArabamiz arizalandi kizlar ya hastane de bayagi uzakk... yaniii bende kii sansss bu kadar olur yaniiii........ neyseee vardir bunda da bir hayirrrr
siz nasilsiniz kizlar? sudan haber var mi? ceren hanim iyi mi?
gokce hayirdir ne yapti sevgili gorumcen?
maşallah sana yelizayyyyyy kızlar şimdi ortaokul arkadaşımla konuştummm çokkk mutlu oldummmmmmmmmmmm allah kısmet ederse yaz tatilinde onların yanına çoruma gidicezzzzzzzzzzzzzzz işallah yaaaaaaaaaa
günaydın canım 2 güncükmüş özlersiniz birbirinizi kısbişi olmazgünaydın kıslaarrrrr nabersinizzzzz
bu akşam kocişim 2 günlüğüne adanaya gidiyooo düğüneee pöööffff bende 1 annemlerede bi kaynanamlarda kalceeemmmm ayyy gitmesin yaa istemiormmm
merhaba kızlaaarrrrr
merhaba kızlaaarrrrr
ayyy sorma ben de dün çok isteksiz isteksiz teslim oldum kaçabılene aşk olsun ...
kızidilhalimize bin şükür..bak üniversite hastanesine gittim neler gördüm neler..kan verme sırasında ıkı tane hasta cocuk..bırı yuruyor ama kollar ve bacaklar kısa kafa buyuk muhtemelen buyumuyor yani cücelik var...diğeri annesinin kucağında yüzü büyük çocuk gibi ama kendi çok minik bi kız çocugu...epilepsi hastasıymış..bende kaç aylık diye sormaz mıyım ama ilk kadın sormuştu bende boş bulundum sordum..kadın üzülerek 4 yaşında dedi..kız epilepsi olduğu için herseyden ürküyo garip yani nasıl kıyamam görsen çocuk dr unun ordada 3-4 yaşlarında lösemi bir oğlan çocuğu..ne saç ne kaş ne kirpik ama o kadar masum o kadar güzel ki. .ben o yavruları gördükçe binlerce kez şükür olsun allahım dedim..ama ne farkettim biliyor musun..ne olursa olsun bebeği insanın hasta sağlıklı engelli...hiç farketmiyor..evlat yine evlat yine can ..yine kan.. .bi an düşündüm hamileliğimde bebeğim de dawn sendromu gibi birsey olsaydı aldırmazdım herhalde dedım..dawn sendromlu cocuklrda vardı ..buyukler ama bebek gıbı..ama babalarıyla oynuyorlardı...inan çok ilginç bir tablo oldu benim için... o nedenle alllaha şükür ki çok sağlıklı bebekler dünyaya getırdık...ufak tefek seyler hıc onemlı degıl ınsanların yasadıklarının yanında allah nerde varsa annelere babalara sabır versın...o yavrucaklar kat kat daha sevgıye muhtaclar...baharımızda çok saglıklı cunku saglıklı bebek gözlerden anlaşılıyor emin ol..senin kız da cin gibi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?