Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyyyyy kızlar şimdi ortaokul arkadaşımla konuştummm çokkk mutlu oldummmmmmmmmmmm allah kısmet ederse yaz tatilinde onların yanına çoruma gidicezzzzzzzzzzzzzzz işallah yaaaaaaaaaa

o da içimden gelmıyor artık

günaydın canım yoktun yada denk gelmiyorduk nasılsın bi sroun var galiba ??

günaydın tatlımm
günaydınn nasılsın canım iyimisin

Gunaydin kizlar nasilsiniz?

randevuyu erteletmek zorunda kaldim kizlar yaa offfffffffffffffffffffffffffffff ne sans var bende yaaaa 2 mayisa ertelendi
biz iyiyiz sen nasılsın canım neden ki? neyse herşeyde vardır bi hayır

Gunaydin kizlar nasilsiniz?

randevuyu erteletmek zorunda kaldim kizlar yaa offfffffffffffffffffffffffffffff ne sans var bende yaaaa 2 mayisa ertelendi

neden erteledin canımmm???
ya kafana takma lütfenn..eğer o düzlük fiziksel bişeyden kaynaklansaydı muhakkak anormal bi hareketi olurduu.çok şükürr hiçbişeyi yok baharınn...lüftenn takmmaaa..bencede yatış pozisyonunu değiştir..hem eşine çekmiş belliki..eşininde öyleymiş yaa..şimdi yok heralde öyle bişeyy...al sana 1. dereceden örnekk.takma lütfennnn....

günaydın canım neden ertelettinki hayırdır:26::26:

günaydın canım yoktun yada denk gelmiyorduk nasılsın bi sroun var galiba ??

günaydınn nasılsın canım iyimisin

biz iyiyiz sen nasılsın canım neden ki? neyse herşeyde vardır bi hayır

Arabamiz arizalandi kizlar ya hastane de bayagi uzakk... yaniii bende kii sansss bu kadar olur yaniiii........ neyseee vardir bunda da bir hayirrrr
siz nasilsiniz kizlar? sudan haber var mi? ceren hanim iyi mi?
gokce hayirdir ne yapti sevgili gorumcen?

inşallah
her zamn söylüyorum senin işin zor canım ama benim eşiminde kadrolu bi işi yok benim yanımdada özel sektör kısıtlı gitmek zorunda
hep rabbim ikimizn de yardımcısı olsun

benım kocaöm etkısız elemann
canım suyu mutlaka ver 6.aya kadar sırf anne sutu verıyorsan su vermıyorsun ama mama verırsen su verılıyor cunku mamada kabızlık yapan seyler var..dr umuzun yalancısıyım
bencedeeee....
Yıldızzz kociş geliyormu bu hafta sonu..benimki gelecek inşallah yarınnn....

Ay böyle yaptığımada bakmayın gerçi..isteğin ii si yok bende.. :26:
Ama kocişimmmmmm.....

ayyy sorma ben de dün çok isteksiz isteksiz teslim oldum kaçabılene aşk olsun ...

tüh ya aksilik iştre sıkma canını zaten baharın birşeyciği yok

günaydın kıslaarrrrr nabersinizzzzz

bu akşam kocişim 2 günlüğüne adanaya gidiyooo düğüneee pöööffff bende 1 annemlerede bi kaynanamlarda kalceeemmmm ayyy gitmesin yaa istemiormmm

bu akşam kocişim 2 günlüğüne adanaya gidiyooo düğüneee pöööffff bende 1 annemlerede bi kaynanamlarda kalceeemmmm ayyy gitmesin yaa istemiormmm

günaydınnn kuzummmmmmmmmmmm ayy yasık sana yaaaaaaaa annenler neysede kaynananlar puffff

canımya herşeyde bi hayır vardır sıkma canını

ayyyyyy kızlar şimdi ortaokul arkadaşımla konuştummm çokkk mutlu oldummmmmmmmmmmm allah kısmet ederse yaz tatilinde onların yanına çoruma gidicezzzzzzzzzzzzzzz işallah yaaaaaaaaaa
maşallah sana yeliz

günaydın canım 2 güncükmüş özlersiniz birbirinizi kısbişi olmaz

ya ben de bunu anlamiyorummm kocan gidiyo diye evinde duramiyor musunnnnn niye kaynananlara gidiyorsun otur evinde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))
bu arada ben de jinekologtan randevu aldimmm kontrole gitme zamani artikkk 4 aydirrrr kontrole gitmiyorummm

kızidilhalimize bin şükür..bak üniversite hastanesine gittim neler gördüm neler..kan verme sırasında ıkı tane hasta cocuk..bırı yuruyor ama kollar ve bacaklar kısa kafa buyuk muhtemelen buyumuyor yani cücelik var...diğeri annesinin kucağında yüzü büyük çocuk gibi ama kendi çok minik bi kız çocugu...epilepsi hastasıymış..bende kaç aylık diye sormaz mıyım ama ilk kadın sormuştu bende boş bulundum sordum..kadın üzülerek 4 yaşında dedi..kız epilepsi olduğu için herseyden ürküyo garip yani nasıl kıyamam görsençocuk dr unun ordada 3-4 yaşlarında lösemi bir oğlan çocuğu..ne saç ne kaş ne kirpik ama o kadar masum o kadar güzel ki..ben o yavruları gördükçe binlerce kez şükür olsun allahım dedim..ama ne farkettim biliyor musun..ne olursa olsun bebeği insanın hasta sağlıklı engelli...hiç farketmiyor..evlat yine evlat yine can ..yine kan...bi an düşündüm hamileliğimde bebeğim de dawn sendromu gibi birsey olsaydı aldırmazdım herhalde dedım..dawn sendromlu cocuklrda vardı ..buyukler ama bebek gıbı..ama babalarıyla oynuyorlardı...inan çok ilginç bir tablo oldu benim için... o nedenle alllaha şükür ki çok sağlıklı bebekler dünyaya getırdık...ufak tefek seyler hıc onemlı degıl ınsanların yasadıklarının yanında allah nerde varsa annelere babalara sabır versın...o yavrucaklar kat kat daha sevgıye muhtaclar...baharımızda çok saglıklı cunku saglıklı bebek gözlerden anlaşılıyor emin ol..senin kız da cin gibi maşallah

yigenimin hastaligindan sonra boyle oldum ben...en ufak seyden suphe ediyorum acaba hasta mi acaba onemli bisey mi falan filan....ne yazikki hastaliklar dedigin gibi gozlerden anlasilmiyo benim yigenim de 2 yasina kadar cin gibiydi ama simdii oyle degil.....
geçen pazar yigenim meltemin dogum gunu vardi ablam yigenimi uyutmaya goturdu odanin birine. neyse uyumus olmaliki ablam kopegini gezdirmeye gitti...ben sesler duyuyorum aglamalar ama diger kuçuk yigenim uyumadan once hep aglar oyle onun sesine benzettim ve ablami hasta olan yigenimin yaninda zannediyordum...bi 15 dk boyle aglama sesi duydum en sonunda dayanamadim gittim baktim..kuçuk yigenim uyuyordu, ama taylan yani hasta olan yigenim yatakla duvarin arasinda ufak bir ara var, oraya SIKISMIS...kafasinin uzerinde yastik var..o kadar korktum ki kizlar biraz geç kalsaydim bogulup ölürdü orada...kaldirdim yatagina koydum taylan nefes nefese kalmis kalbi cok hizli atiyordu agladim sakin ol teyzecim dedim bi yarim saat kendine gelemedi cocuk.... hiç aklimdan cikmiyo bu kizlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…