ayyy sorma ben de dün çok isteksiz isteksiz teslim oldum kaçabılene aşk olsun ...
merhaba aysooooooooooooooooooooooooo
merhaba canımmmmmmmmm
mrbbbb hoşgeldin ablaaaa
hoşşgelldinnn kuzuuuuuuuuuuuuu
günaydın kıslaarrrrr nabersinizzzzz
bu akşam kocişim 2 günlüğüne adanaya gidiyooo düğüneee pöööffff bende 1 annemlerede bi kaynanamlarda kalceeemmmm ayyy gitmesin yaa istemiormmm
yigenimin hastaligindan sonra boyle oldum ben...en ufak seyden suphe ediyorum acaba hasta mi acaba onemli bisey mi falan filan....ne yazikki hastaliklar dedigin gibi gozlerden anlasilmiyo benim yigenim de 2 yasina kadar cin gibiydi ama simdiioyle degil.....
geçen pazar yigenim meltemin dogum gunu vardi ablam yigenimi uyutmaya goturdu odanin birine. neyse uyumus olmaliki ablam kopegini gezdirmeye gitti...ben sesler duyuyorum aglamalar ama diger kuçuk yigenim uyumadan once hep aglar oyle onun sesine benzettim ve ablami hasta olan yigenimin yaninda zannediyordum...bi 15 dk boyle aglama sesi duydum en sonunda dayanamadim gittim baktim..kuçuk yigenim uyuyordu, ama taylan yani hasta olan yigenim yatakla duvarin arasinda ufak bir ara var, oraya SIKISMIS...kafasinin uzerinde yastik var..o kadar korktum ki kizlarbiraz geç kalsaydim bogulup ölürdü orada...kaldirdim yatagina koydum taylan nefes nefese kalmis kalbi cok hizli atiyordu agladim sakin ol teyzecim dedim bi yarim saat kendine gelemedi cocuk.... hiç aklimdan cikmiyo bu kizlar
yigenimin hastaligindan sonra boyle oldum ben...en ufak seyden suphe ediyorum acaba hasta mi acaba onemli bisey mi falan filan....ne yazikki hastaliklar dedigin gibi gozlerden anlasilmiyo benim yigenim de 2 yasina kadar cin gibiydi ama simdiioyle degil.....
geçen pazar yigenim meltemin dogum gunu vardi ablam yigenimi uyutmaya goturdu odanin birine. neyse uyumus olmaliki ablam kopegini gezdirmeye gitti...ben sesler duyuyorum aglamalar ama diger kuçuk yigenim uyumadan once hep aglar oyle onun sesine benzettim ve ablami hasta olan yigenimin yaninda zannediyordum...bi 15 dk boyle aglama sesi duydum en sonunda dayanamadim gittim baktim..kuçuk yigenim uyuyordu, ama taylan yani hasta olan yigenim yatakla duvarin arasinda ufak bir ara var, oraya SIKISMIS...kafasinin uzerinde yastik var..o kadar korktum ki kizlarbiraz geç kalsaydim bogulup ölürdü orada...kaldirdim yatagina koydum taylan nefes nefese kalmis kalbi cok hizli atiyordu agladim sakin ol teyzecim dedim bi yarim saat kendine gelemedi cocuk.... hiç aklimdan cikmiyo bu kizlar
iyiz canım bizde kızımla haftanın son günü çalışıyoruz yarın arkadaşım bebeğine beşik mevlüdüne gidicem ayy Allahın izni ile bebim bebeiğimde olucakgünaydın tatlımmm iiyim çok şükür siz nasılsınızz
Arabamiz arizalandi kizlar ya hastane de bayagi uzakk... yaniii bende kii sansss bu kadar olur yaniiii........ neyseee vardir bunda da bir hayirrrr
siz nasilsiniz kizlar? sudan haber var mi? ceren hanim iyi mi?
gokce hayirdir ne yapti sevgili gorumcen?
günaydın kıslaarrrrr nabersinizzzzz
bu akşam kocişim 2 günlüğüne adanaya gidiyooo düğüneee pöööffff bende 1 annemlerede bi kaynanamlarda kalceeemmmm ayyy gitmesin yaa istemiormmm
günaydın şekerlerrrrr hoşbuldummmm:)
bu akşam nerde kalıcaksın şekerimm annemlerde mısınn ???
canım biz neyse hamileliği suçladık sen neye bahane buluyosun
selam canım arkadaşlarım artık sbrım kalmadı alt tarafımın ağrısı var baskı yapıyor pufff ne olacak erken doğum yapcam sanırım
selam canım arkadaşlarım artık sbrım kalmadı alt tarafımın ağrısı var baskı yapıyor pufff ne olacak erken doğum yapcam sanırım
bencede yani nesliii....sen kadınsın görevini sorumluluklarını bil bakemm..gel dedimiydi kocan gitcennnnn....
kıs sen nerelerdesin bakimmmmmmmselam canım arkadaşlarım artık sbrım kalmadı alt tarafımın ağrısı var baskı yapıyor pufff ne olacak erken doğum yapcam sanırım
kusura bakmayin kizlar kafanizi sisirdim..... kendinize iyi bakin ben cok kotu oldum
hoscakalin....
kusura bakmayin kizlar kafanizi sisirdim..... kendinize iyi bakin ben cok kotu oldum
hoscakalin....
vah bacım sende bizdensinnn.gel şöyleee..
canım biz neyse hamileliği suçladık sen neye bahane buluyosun
ay idil yaaaaaaaaaaa..........
bencede yani nesliii....sen kadınsın görevini sorumluluklarını bil bakemm..gel dedimiydi kocan gitcennnnn....
hoscakalin....
hoscakalin....
vallahi ya sorma hiç ama hiç istemiyorum...ege yetiyo bana..doğurun da anlayacaksınız isteksizlik neymiş
bende dinleniyorum ağrı yüzündengeçmiş olsun canım ama yok erken doğum olmaz sanmam yaniii bu zamanlarda genelde görülen bi şikayet ne çektiğini anlayabiliyorum bende çok çektim o ağrıyıı yürüyemiodum bilee ama son ayında dahada azalıyooo
hoşgeldin hayırsız mercann..naberr????
ben buralardayım genelde öğlenden sonra uyuklamaktayım valla
kıs sen nerelerdesin bakimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?