Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba aysooooooooooooooooooooooooo

merhaba canımmmmmmmmm

mrbbbb hoşgeldin ablaaaa

hoşşgelldinnn kuzuuuuuuuuuuuuu

günaydın şekerlerrrrr hoşbuldummmm:)

günaydın kıslaarrrrr nabersinizzzzz

bu akşam kocişim 2 günlüğüne adanaya gidiyooo düğüneee pöööffff bende 1 annemlerede bi kaynanamlarda kalceeemmmm ayyy gitmesin yaa istemiormmm

bu akşam nerde kalıcaksın şekerimm annemlerde mısınn ???

hemşom ya

günaydın tatlımmm iiyim çok şükür siz nasılsınızz
iyiz canım bizde kızımla haftanın son günü çalışıyoruz yarın arkadaşım bebeğine beşik mevlüdüne gidicem ayy Allahın izni ile bebim bebeiğimde olucak

evet vardır bunda bir hayır sen içini ferah tut

günaydın kıslaarrrrr nabersinizzzzz

bu akşam kocişim 2 günlüğüne adanaya gidiyooo düğüneee pöööffff bende 1 annemlerede bi kaynanamlarda kalceeemmmm ayyy gitmesin yaa istemiormmm

hadi yaa seni bırakıp gittiğine göre önemli biri demekki 2 gün çabuk geçer sıkma canını sen

günaydın şekerlerrrrr hoşbuldummmm:)

bu akşam nerde kalıcaksın şekerimm annemlerde mısınn ???

bu akşam kaynanamlardayım tatili annemlere saklıyorummmm ama ömer eğer pazar dönemezse pazar geceside kaynanamlarda kalcemm pöööff ömerin isteği üzerineeee

ay idil yaaaaaaaaaaa..........

canım biz neyse hamileliği suçladık sen neye bahane buluyosun

bencede yani nesliii....sen kadınsın görevini sorumluluklarını bil bakemm..gel dedimiydi kocan gitcennnnn....

Cocuk yani konusamiyo ama gozleri o kadar anlamli bakiyor ki...ablam cocuklari arabaya bindirdi Taylana baktim oyle anlamli bakiyordu ki sanki hayattan bikmis, herseyden bikmis iç çekti
Herseyi anliyo...Taylanin salyalari aktigi için ablam bi kere kuçuk yigenime "hadi abinin agzini sil" demis, ve oyle bir bakmiski ablama. cok uzulmus yani sonra ablam "yok abi kendi silecek'' filan demis tutmus yigenimin elinden peçeteyle agzini silmis....

selam canım arkadaşlarım artık sbrım kalmadı alt tarafımın ağrısı var baskı yapıyor pufff ne olacak erken doğum yapcam sanırım

selam canım arkadaşlarım artık sbrım kalmadı alt tarafımın ağrısı var baskı yapıyor pufff ne olacak erken doğum yapcam sanırım

geçmiş olsun canım ama yok erken doğum olmaz sanmam yaniii bu zamanlarda genelde görülen bi şikayet ne çektiğini anlayabiliyorum bende çok çektim o ağrıyıı yürüyemiodum bilee ama son ayında dahada azalıyooo

kusura bakmayin kizlar kafanizi sisirdim..... kendinize iyi bakin ben cok kotu oldum
hoscakalin....

aşk olsun idil öyle şey mi olurrr hepimiz sıkıntımızıda sevincimizide burda paylaşıyoruzzzz her zmn dinleriz seniiiii

çok sıkıldım gıdeyım de saçımı başımı boyatayımm
azcık da tarz kestıreyımm
kendımle ılgıleneyım bırazz

vah bacım sende bizdensinnn.gel şöyleee..
canım biz neyse hamileliği suçladık sen neye bahane buluyosun

vallahi ya sorma hiç ama hiç istemiyorum...ege yetiyo bana..doğurun da anlayacaksınız isteksizlik neymiş

ay idil yaaaaaaaaaaa..........

bencede yani nesliii....sen kadınsın görevini sorumluluklarını bil bakemm..gel dedimiydi kocan gitcennnnn....

kusura bakmayin kizlar kafanizi sisirdim..... kendinize iyi bakin ben cok kotu oldum
hoscakalin....

yaa canım benim teyze yüreği dayanamıyo anne nasıl dayansın allahım sabır versin..çok ama çok zordur eminim...kılına zarar gelse içimiz acıyor.allah ablana güç kuvvet versin en önemlisi küçük taylana...çok zor

bende dinleniyorum ağrı yüzünden
hoşgeldin hayırsız mercann..naberr????

kıs sen nerelerdesin bakimmmmmmm
ben buralardayım genelde öğlenden sonra uyuklamaktayım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…