Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Selammmm kızlarrrr nasılsınız???

Idil cnm yaa yiğenin durumu çok zor allahım güç kuvvet versin sizlere ki sen teyzesi olarak çok üzülüyorsun annesi babası napsın allahım kolaylık versin...

çantamı ne zaman hazırlayım içine ne koyuyum bebeğe daha bişey almadım 8 tane alttan çıt çıtlı atlet aldım okadar

Selammmm kızlarrrr nasılsınız???

Idil cnm yaa yiğenin durumu çok zor allahım güç kuvvet versin sizlere ki sen teyzesi olarak çok üzülüyorsun annesi babası napsın allahım kolaylık versin...
slm canım
çantamı ne zaman hazırlayım içine ne koyuyum bebeğe daha bişey almadım 8 tane alttan çıt çıtlı atlet aldım okadar
neh 8 tane çıtçıtlı atletmi

Son düzenleme:
bu akşam kaynanamlardayım tatili annemlere saklıyorummmm ama ömer eğer pazar dönemezse pazar geceside kaynanamlarda kalcemm pöööff ömerin isteği üzerineeee

hmmm anladım csnım cts gunu belkı gelırım kız annemlere :) bakalım

selam canım arkadaşlarım artık sbrım kalmadı alt tarafımın ağrısı var baskı yapıyor pufff ne olacak erken doğum yapcam sanırım

kız sen ne zaman buyuttun bu kadar bebişi maşallah maşallaahh aaa

kızlaaaar doktordan geliyorummm bebişimin cinsiyeti belli olduuu

prensesim geliyooooooooooooooooor

babamızz çok mutluuuu

AAAAAAAA ERKEK OLMASI LAZIMDI YAAAAA NEYSE OLSUN SAGLIKLI OLSUNDA MAŞALLAH PRENSESSEE

evet tahminler yanlış çıktı.kızım herkesi yanılttı:))

babasının mutluluğunu görseydiniz biii ben erkek istiyordum o kızım olsun hiç kız kardeşim bile yok diyordu...

koskoca sülalenin tek kızı olacak benim prensesim

kızlar inanın kız erkek hiç farketmiyor ultrasonda onu görüyosun yaaa çocuğun olduğunu biliyosun yaa çok seviyosun...eşim doktora diyokii bizim sülalenin ilk kızı diyodoktorda ii çok şanslısın ozaman dedi..kızı olan babalar zaten her zaman şanslıdır dedi

hayırlı olsun canım gözünaydın kızlar bol bu sene Allah kucağına almayıda nasip etsin

SELİZZZ GÖSTERMEDİĞİNDEN BELLİYDİ KIZIMIZZ ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTÜSN CANIMM

eşinin gözü aydın canım benim kızıma arkadaş geliyo bu yıl kız senesi sanırım

çok sağolun kızlar bizde çok mutlu olduk..evet bu sene kız senesi kız ağırlıklı:) benim çin takvimi tutmadı eşimin sülalesi hep erkek oğlun olur kesinlikle dediler oda tutmadı:)hayırlısı kızımın olmasıymış...
bu topikte çoğunlukla kızz bebişler :)))))))

kızlarrrrrrrrrrrrr ben dövme yaptırmaya karar verdim ama nasıl bişi olmalı bi türlü karar veremiyorum yaaa (( acaba elimin üzerinden başlayarak omuzuma dogru uçan kuşlar yaptırsam olurmukii :26::26:

canım tebrık ederım kızın oluyormus..allah tamamına erdırsın bulantılardan bellıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…