- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
slm canımSelammmm kızlarrrr nasılsınız???
Idil cnm yaa yiğenin durumu çok zor allahım güç kuvvet versin sizlere ki sen teyzesi olarak çok üzülüyorsun annesi babası napsın allahım kolaylık versin...
neh 8 tane çıtçıtlı atletmiçantamı ne zaman hazırlayım içine ne koyuyum bebeğe daha bişey almadım 8 tane alttan çıt çıtlı atlet aldım okadar
bu akşam kaynanamlardayım tatili annemlere saklıyorummmm ama ömer eğer pazar dönemezse pazar geceside kaynanamlarda kalcemm pöööff ömerin isteği üzerineeee
yigenimin hastaligindan sonra boyle oldum ben...en ufak seyden suphe ediyorum acaba hasta mi acaba onemli bisey mi falan filan....ne yazikki hastaliklar dedigin gibi gozlerden anlasilmiyo benim yigenim de 2 yasina kadar cin gibiydi ama simdiioyle degil.....
geçen pazar yigenim meltemin dogum gunu vardi ablam yigenimi uyutmaya goturdu odanin birine. neyse uyumus olmaliki ablam kopegini gezdirmeye gitti...ben sesler duyuyorum aglamalar ama diger kuçuk yigenim uyumadan once hep aglar oyle onun sesine benzettim ve ablami hasta olan yigenimin yaninda zannediyordum...bi 15 dk boyle aglama sesi duydum en sonunda dayanamadim gittim baktim..kuçuk yigenim uyuyordu, ama taylan yani hasta olan yigenim yatakla duvarin arasinda ufak bir ara var, oraya SIKISMIS...kafasinin uzerinde yastik var..o kadar korktum ki kizlarbiraz geç kalsaydim bogulup ölürdü orada...kaldirdim yatagina koydum taylan nefes nefese kalmis kalbi cok hizli atiyordu agladim sakin ol teyzecim dedim bi yarim saat kendine gelemedi cocuk.... hiç aklimdan cikmiyo bu kizlar
selam canım arkadaşlarım artık sbrım kalmadı alt tarafımın ağrısı var baskı yapıyor pufff ne olacak erken doğum yapcam sanırım
ben çıkıorum kızlarrrr
ne olduki en çok sanırım onu giydiriyordum kızıma hatırlamıyorum ki ne almam lazım yeni anneler bir hatırlatın yaaslm canım
neh 8 tane çıtçıtlı atletmi
sen ne diyon gel birde bana sorrrhmmm anladım csnım cts gunu belkı gelırım kız annemlere :) bakalım
kız sen ne zaman buyuttun bu kadar bebişi maşallah maşallaahh aaa
sen ne diyon gel birde bana sorrr
ben çıkıorum kızlarrrr
çantamı ne zaman hazırlayım içine ne koyuyum bebeğe daha bişey almadım 8 tane alttan çıt çıtlı atlet aldım okadar
kızlaaaar doktordan geliyorummmbebişimin cinsiyeti belli olduuu
prensesim geliyooooooooooooooooor
babamızz çok mutluuuu
kızlaaaar doktordan geliyorummmbebişimin cinsiyeti belli olduuu
babamızz çok mutluuuu
AAAAAAAA ERKEK OLMASI LAZIMDI YAAAAANEYSE OLSUN SAGLIKLI OLSUNDA MAŞALLAH PRENSESSEE
eşinin gözü aydın canımkızlaaaar doktordan geliyorummmbebişimin cinsiyeti belli olduuu
babamızz çok mutluuuu
hayırlı olsun canım gözünaydın kızlar bol bu sene Allah kucağına almayıda nasip etsin
SELİZZZ GÖSTERMEDİĞİNDEN BELLİYDİ KIZIMIZZ ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTÜSN CANIMM
eşinin gözü aydın canımbenim kızıma arkadaş geliyo bu yıl kız senesi sanırım
çok sağolun kızlar bizde çok mutlu olduk..evet bu sene kız senesi kız ağırlıklı:) benim çin takvimi tutmadı eşimin sülalesi hep erkek oğlun olur kesinlikle dediler oda tutmadı:)hayırlısı kızımın olmasıymış...
bu topikte çoğunlukla kızz bebişler :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?