- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kızlarrrrrrrrrrrrr ben dövme yaptırmaya karar verdim ama nasıl bişi olmalı bi türlü karar veremiyorum yaaa(( acaba elimin üzerinden başlayarak omuzuma dogru uçan kuşlar yaptırsam olurmukii :26::26:
kızlarrrrrrrrrrrrr ben dövme yaptırmaya karar verdim ama nasıl bişi olmalı bi türlü karar veremiyorum yaaa(( acaba elimin üzerinden başlayarak omuzuma dogru uçan kuşlar yaptırsam olurmukii :26::26:
kızlaaaar doktordan geliyorummmbebişimin cinsiyeti belli olduuu
prensesim geliyooooooooooooooooor
babamızz çok mutluuuu
canım tebrık ederım kızın oluyormus..allah tamamına erdırsın bulantılardan bellıydı
öyle karmakarışık büyük dövmeleri hiç sevmem..bende kirli hissi uyandırıyor..bence küçük bir kelebek gibi minik bişey yaptırsn daha güzel olur.bende bir ara ayak bileğime halhal şeklinde dövme yaptıracaktım abdest kabul olmuyor denilince vazgeçtim..
selizcimmm :) kızın oluyo he pempe pempe giyidiriceen bi kızın oluyo :)
sağlıkla gelsın canım inşallah :) cinsiyeti tabıı kı önemli değil ama insan öğrenınce
daha bi moda gırıyo kız annesıyım oğlan annesıyım fln diye ,
hayırlı olsun canım
selizcimmm :) kızın oluyo he pempe pempe giyidiriceen bi kızın oluyo :)
sağlıkla gelsın canım inşallah :) cinsiyeti tabıı kı önemli değil ama insan öğrenınce
hayırlı olsun canım
kız o da nerden cıktı sımdı aboo :)
göğsünün üsüne pati izleri yaptır uu beybeeee
aklıma ahmet kayadan bi şarkı geldi uçun kuşşlar uçun ..eminmisin tatlım
bak buda süperrrrrr seksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiselizcimmm :) kızın oluyo he pempe pempe giyidiriceen bi kızın oluyo :)
hayırlı olsun canım
kız o da nerden cıktı sımdı aboo :)
göğsünün üsüne pati izleri yaptır uu beybeeee
evet canım bende bayılıyorum ama o kadar iyi yapan birisi olmalıki o duyguları vermeli aslında hamiş kalınca bebegin ultrason resmi süper olurrrprofil yaptır ben onlara bayılıyorum..:82:
temizlik yaptim anca kendime gelebildimm yoksa bi turlu kendime gelemezdim neyseeee
Seliz bakk herkes sana oglun olacak dedi bi ben kiz dedimmmmmm hihihihihihihihihihihihihi MEDYUM IDILLLLLL :)
yeliz ben hiç sevmiyorum dovme yaaayaptirmasan olmaz mi
kızlar buarada biliyosunuzkiii benim varis problemim vardı3 gündür acayip bacak ağrıları çekiyorum.dün çarşıda biraz yürüdüm akşam bacağım morardı gizli varisti ama hamilelikle birlikte dışarı vurmaya başladı..doktora söyledim bugün kalp damar cerrahisine gidicem..ilaç kullanmamak için sürekli varis çoraplarıyla dolaşacakmışım..yazın bilee hemde göbeğimin üstüne kadar çekebileceğim çoraplardan.hergün bacaklarımı soğuk suya sokup,oturuken sürekli bacaklarım biraz havada kalp hizamın üstünde olacakmış.doğum yapana kadar böyle olacak dedi..
iinş daha ileri boyutlara ulaşmaz....
merhaba arkadaşlar, bir sorum var ama özellikle hamile kalan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? benim regl günüm hiç şaşmazdı bugün 15.04.11 de regl tarihim ama bende de beyazla karışık kahverengi akıntı oldu sizce bu gerçekten hamilelik belirtisi mi? inş öyledir..bilen arkadaşlar cevap verebilir mi?
kızlar buarada biliyosunuzkiii benim varis problemim vardı3 gündür acayip bacak ağrıları çekiyorum.dün çarşıda biraz yürüdüm akşam bacağım morardı gizli varisti ama hamilelikle birlikte dışarı vurmaya başladı..doktora söyledim bugün kalp damar cerrahisine gidicem..ilaç kullanmamak için sürekli varis çoraplarıyla dolaşacakmışım..yazın bilee hemde göbeğimin üstüne kadar çekebileceğim çoraplardan.hergün bacaklarımı soğuk suya sokup,oturuken sürekli bacaklarım biraz havada kalp hizamın üstünde olacakmış.doğum yapana kadar böyle olacak dedi..
iinş daha ileri boyutlara ulaşmaz....
kızzz kocandan boşanıp bana varmak gibi bi niyetinmi var delii ayy allah korusunnn allah mutlu etsin sizi
cok guzeller ama ben hiççç giyemem bu tur ayakkabilariii hadi giydim diyelim yuruyemem
arkadaşlar bi yardım etseniz????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?