Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrrrrrrrrr ben dövme yaptırmaya karar verdim ama nasıl bişi olmalı bi türlü karar veremiyorum yaaa (( acaba elimin üzerinden başlayarak omuzuma dogru uçan kuşlar yaptırsam olurmukii :26::26:

öyle karmakarışık büyük dövmeleri hiç sevmem..bende kirli hissi uyandırıyor..bence küçük bir kelebek gibi minik bişey yaptırsn daha güzel olur.bende bir ara ayak bileğime halhal şeklinde dövme yaptıracaktım abdest kabul olmuyor denilince vazgeçtim..

kızlarrrrrrrrrrrrr ben dövme yaptırmaya karar verdim ama nasıl bişi olmalı bi türlü karar veremiyorum yaaa (( acaba elimin üzerinden başlayarak omuzuma dogru uçan kuşlar yaptırsam olurmukii :26::26:

aklıma ahmet kayadan bi şarkı geldi uçun kuşşlar uçun ..eminmisin tatlım

kızlaaaar doktordan geliyorummm bebişimin cinsiyeti belli olduuu

prensesim geliyooooooooooooooooor

babamızz çok mutluuuu

selizcimmm :) kızın oluyo he pempe pempe giyidiriceen bi kızın oluyo :)
sağlıkla gelsın canım inşallah :) cinsiyeti tabıı kı önemli değil ama insan öğrenınce
daha bi moda gırıyo kız annesıyım oğlan annesıyım fln diye ,
hayırlı olsun canım

kız o da nerden cıktı sımdı aboo :)

göğsünün üsüne pati izleri yaptır uu beybeeee

profil yaptır ben onlara bayılıyorum..:82:

canım zaten o kocaman dövmeleri yaptırmaya param yetmez ama çok param olsa anjelina joly gibi bişi yaptırırdım sırtıma
bende öyle düşünüyorum elimin üzerinden başlasın minnacık kuşlar omuzuma kadar uçsun istiyorum ama bakalım işte bi ömür kalıcagı için karar veremedim
abdest olayına gelincede bu konu hala tartışmalara açık.kesin ve net bi bilgi yok.ama ben kendi düşüncemi söylemek istiyorum abdestin açıklaması insan vücudunun üzerinde igne ucu kadar su degmemiş yer kalmamasıdır.ki dövmenin boyası kemik tozu ile bazı bitkkilerden ve çok az kimyasaldan oluşuyo ve derinin üzerine degil içine enjekte ediliyo yani gözenekleri kapatması gibi yada derinin üzerini kaskatı kaplaması gibi bi durum olmuyo (oje gibi) o yüzden abdesti etkiledigini düşünmüyorum.ama şöyle bi durum olabilir din açısından allahın sana emaneten verdigi vücuda acı çektiriyosun ve onu degiştiriyosun sonuçta bu taraftan günahtır.

sağol ayşecimm kızım oluyormuş valla....artık pembişleri almaya başlarım:86:..buarada oğlum olsaydı ismi hazırdı ama hiç kız ismi düşünmemiştimhatta şuan çarşının içindeyim gidip pembiş bişeyler alsammı diye düşünüyorumhayırlısı inş...

ayşemmmm fantazin süper ahahhahahahah

aklıma ahmet kayadan bi şarkı geldi uçun kuşşlar uçun ..eminmisin tatlım
canım evet eminim zaten nerdeyse 2 senedir sürekli aklımda ama ömür boyu benimle kalıcagı için ne yaptıracagıma karar veremiyorum ama yaptırıcam yani kesin
bak buda süperrrrrr seksiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
profil yaptır ben onlara bayılıyorum..:82:
evet canım bende bayılıyorum ama o kadar iyi yapan birisi olmalıki o duyguları vermeli aslında hamiş kalınca bebegin ultrason resmi süper olurrr

merhaba arkadaşlar, bir sorum var ama özellikle hamile kalan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? benim regl günüm hiç şaşmazdı bugün 15.04.11 de regl tarihim ama bende de beyazla karışık kahverengi akıntı oldu sizce bu gerçekten hamilelik belirtisi mi? inş öyledir..bilen arkadaşlar cevap verebilir mi?

temizlik yaptim anca kendime gelebildimm yoksa bi turlu kendime gelemezdim neyseeee
Seliz bakk herkes sana oglun olacak dedi bi ben kiz dedimmmmmm hihihihihihihihihihihihihi MEDYUM IDILLLLLL :)
yeliz ben hiç sevmiyorum dovme yaaa yaptirmasan olmaz mi

kızlar buarada biliyosunuzkiii benim varis problemim vardı 3 gündür acayip bacak ağrıları çekiyorum.dün çarşıda biraz yürüdüm akşam bacağım morardıgizli varisti ama hamilelikle birlikte dışarı vurmaya başladı..doktora söyledim bugün kalp damar cerrahisine gidicem..ilaç kullanmamak için sürekli varis çoraplarıyla dolaşacakmışım..yazın bilee hemde göbeğimin üstüne kadar çekebileceğim çoraplardan.hergün bacaklarımı soğuk suya sokup,oturuken sürekli bacaklarım biraz havada kalp hizamın üstünde olacakmış.doğum yapana kadar böyle olacak dedi..
iinş daha ileri boyutlara ulaşmaz....

kızzz kocandan boşanıp bana varmak gibi bi niyetinmi var delii ayy allah korusunnn allah mutlu etsin sizi

işallahhh canımmmzor olucak senin için ama olsun kızına deger

arkadaşlar bi yardım etseniz????????

ayyy cok fena...ama napcaksin canimmm o coraplari giyceksin mecburenn kendine cok dikkat etmen lazim

kızzz kocandan boşanıp bana varmak gibi bi niyetinmi var delii ayy allah korusunnn allah mutlu etsin sizi

cok guzeller ama ben hiççç giyemem bu tur ayakkabilariii hadi giydim diyelim yuruyemem

ben güyüyorum karizmaya b...k sürdürmemek için adam gibide yürüyorum ama sonra eve kendimi attıgım gibi ayak agrısından kıvranıp duruyomm

ya ben bişi farkettim heeeeeee bu smiley varya neden 69 yazmışlarki ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…