Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

deli bu kizzzzzzz tamamen tesaduf benceeee sirayla gidiyooo 1.2.3 diye

canım evet eminim zaten nerdeyse 2 senedir sürekli aklımda ama ömür boyu benimle kalıcagı için ne yaptıracagıma karar veremiyorum ama yaptırıcam yani kesin

:

o zaman yaptır derim içinde kalmasın
bence önce küçük bişi dene sora memnun kalırsan ekleme yaptırır büyüttürürsün

ayyy cok fena...ama napcaksin canimmm o coraplari giyceksin mecburenn kendine cok dikkat etmen lazim

kız idilll zişbililigim geldi heeee sana bi fıkra anlatıyım barim emoş anlattı banada

iki kırkayak evlenmişler girmişler gerdege.oglanın babası kırkayakta kapıda bekliyomuş bir saat olmuş ses yok iki saat olmuş ses yok 3 saat olmuş yine ses yok dalmış içeri merak edip demiş ogul 3 saat oldu hala bişi yokmu.ogul kırkayak babasına dönmüş ve köpürerek eşogluuuununnnnn kızı hangi bacagının arasında oldugunu söylemiyoooo demiş

canım o şekilde hamiş olan bi arkadaş vardı burda gamzelimiz ama seninki olmayada bilir en iyisi gidip bi idrar testi all ona göre bakarsın çünkü kim nedese boş olabilirsinde olmayabilirsinde

çok teşekkürler inş o arkadaşla aynı olur durumumuz yarına kadar olmazsam test alıcam bakalım

yok olmadım hala.. sadece o beyazla karışık kahverengi bi akıntı oldu bugün regl günümde yani

bence biraz bekleeee kür filan yapmadin dimi?

yeliz dün gece bu mesajı senmi attın uyuyamadım numarayı bilmiyodum 86 24 ten

temizlik yaptim anca kendime gelebildimm yoksa bi turlu kendime gelemezdim neyseeee
Seliz bakk herkes sana oglun olaak dedi bi ben kiz dedimmmmmm hihihihihihihihihihihihihi MEDYUM IDILLLLLL :)
evet hayatım tahminin doğru çıktı..ama kızlarda napsın oğlum olacak diye tutturdum onlarda oğlu olacak heralde dedilerama sana demiştim ya bigün senin kızın resimlerine bakıyorduk eşim çok beğenmişti birgün inş bizimde böyle bir kızımız olur demişti hatırladınmı??ozaman hamile falanda değildimm
cok guzeller ama ben hiççç giyemem bu tur ayakkabilariii hadi giydim diyelim yuruyemem
bende çok beğenirim giyinirimde sonra bacaklarımın varisi coşar bende her defsaında pişmanlık duyarım.ama hamileliğim süresince fazla topuklu ayakkabı giymeyecpğime söz verdim eşime...
arkadaşlar bi yardım etseniz????????
valla hamilede olabilirsin olmayadabilirsin..o kahverengi akıntı ya adet başlangıcıdır yada bebeğin rahime yerleşmeye çalıştığı içinde olmuş olabilir..mesela bende hiçbirzaman akıntı olmadı yerleşme kanaması falanda görmedim.oıyüzden en kısa zamanda idrar testi yapabilirsin...

evet hatirladimmmmm niyeyseeee senin kizin olacaginiiii hissettimmmm yaniii kesin kiz olacakkk diye geçti içimden......

yeliz bu fikrayi esime mesaj olarak gonderiyommm cok hosuma gitti :)))))

iki tavuk çarşıya çıkmışlarrrr biraz yürüdükten sonra marketin birinde 4 liralık bi yumurta görmüşler tavuklardan biri demişki bak bunu ben yumurtladım diger tavukta bozulmuş ama belli etmemiş az ilerde 5 liralık bi yumurta daha görmüşler diger tavukta bak bunuda ben yumurtladım demiş öteki tavuk baya bozulmuş ve demişki bende yumurtlardım ama kocam 1 lira için kı...çını yırtmaya degmez dedi demiş

bu da fena degilll

evet hatirladimmmmm niyeyseeee senin kizin olacaginiiii hissettimmmm yaniii kesin kiz olacakkk diye geçti içimden......

yeliz bu fikrayi esime mesaj olarak gonderiyommm cok hosuma gitti :)))))

kızımmm ben sana bişiy anlatıyımda kopp bari hani sizin kondom yırtılmıştı yaaaa onun muhabbetini edip gülerken tam eşim aradı beni benimde agzımdan çıkıverdi böle böle olmuş bi arkadaşa ona sırıtıyom diye neyse kapadık teli eşim bana msn den dioki alala nasıl becermişlerki yaa dio diom ne bilim ben oda dioki iyide oraya kadar nasıl giderki falan dio diom bilmiorum ne biliyim tamam kapat falan diom bu sefer demesinmi bebege bişiy olmuşmuuu ben tabi koptum o anda bizim saftirik kondomu kordon olarak anlamışşş

bu arada idilcim bunu sana anlatıyımmı die çok düşündüm çünkü senin özelindi ve sölememeemem gerekirdi ama tam seninle dalga geçerken arayınca bi anda çıkıverdi agzımdan kim oldugunu bilmio ama umarım kızmassın:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…