Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hahaha kordon haaaa
yok canim kizmadimmmmmmmm olabilir yaniii beni tanimiyo ha tanisaydii kizardim sana :))) o yirtilan kondomun bir parçasini bulduk ama diger parçasi hala kayipppp

kür mü ??? yok yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum da açıkçası

hani yapiyorlar ya incir kuru sogan kuru bilmem ne, o kurler adeti geciktirebiliyor bazenn duzeni bozuyoo yani onun için sordum canim, ama dedigim gibi bence bekle adetin gelmezse bir iki gune idrar testi yap ha baktin negatif azcik daha bekle yine gelmezse kan testi yap oyle yaniii

çok teşekkür ederim inş pozitif çıkar inş. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bebekler versin inşallah:93:

bu arada kizlarrr bahar 4 gundur kakasini yapmiyooo ne yapicami sasirdimmm
geçenlerde 5 gun yapmadi bizim burda hepar diye bir su var onu içtim sonra kakasini yapti ayni gun 3 kere simdi tekrar yapmiyo o suyu da içiyorum ama fayda etmiyoooo yaa offf

Canlarım hepinize hayırlı cumalar diliyorum;bu mübarek günde Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul eder inşallah.Bebiş bekleyen arkadaşlarımıza en sağlıklı ve hayırlısından bebişler nasip eder.Hamile olan arkadaşlarımıza da bebeklerine bir avazda kavuşmayı nasip eder inşallah canlarım!!!

Geçmişi okudum geldim ben de...

Öncelikle İdilişkom yiğenin için gerçekten çok üzgünüm canım ama Rabbim in kadri sonsuzdur dua edelim bol bol.İnşallah çok güzel günleri hayatı olur sevdikleriyle birlikte.Ayrıca Bahar ımızında randevusu ertelenmiş sanırım araba bozulmuş ama sıkma canını emi demek ki böylesi hayırlı kusum.Zaten iyi masallahı var kızcemızın yirim onu ben!

Seliz kuzum merak ediyoruz seni yoksun yıne ortalarda gelmişsin gitmişsin sanırım ben yıne yakalayamadım Bebişimizin cinsiyeti belli olmuş maşallah bir kızce daha geliyorrrr çok sevındım canım hayırlısıyla gelsın kuzumuz!!Bacaklarında da varis var demek kıyamam canım doktorunu dinle mutlaka böylece rahat geçirirsin hamileliğini de..İleride kasılmalar çok oluyor zaten...

Gökçem görümcen ortalığı karıştırmış belli ki hem seni üzmüş hem de eşini.Bir de şimdi net konusamazsınız eşinle de uzaktan uzaga biraz bozukluk olsa bile bu geçici bir durumdur canım merak etme eşinin yanına dönunce konusur barısırsınız ınsallah.Sen git şimdi saclarını yaptır ohh misler gibi ol:)

Tinker canım inşallah Ege miz iyidir keyfi yerindedir...Çok şükür sonuclarınızda çok güzel hepte güzel olsun her sey canım...

Meloj canım sen de hasta olmussun çok üzüldüm kıyamam geçsin gitsin inşallah bu mikroplar..Elif imi de öp benım için!

Ayşem yeni işinde zorluyor gibi seni dimi kuzum..Düzeninin kurmaya çalışıyorsun kolay değil tabii bu sefer dilerim gönlüne göre olur canım.

Seastar canım sen de 3lü test sonuclarını almıssın masallah hersey yolundakızcenın kalp atıslarını da dinlemıssın ne güzel aşı da tamam ee daha ne olsun

Su dan haber yok sanırım dimi...Ceren ımız de o da iyidir ınsallah.Çok mutluyum onlar adına anlatamam kızlar!

Yeliz kusum fıkralarına bayıldım valla süslüm benim..

Kızlar bu arada sorun olmazsa tel.nolarınızı verin bana da kaydedeyım oluyor bazen buraya giremıyoruz ben sizleri merak ediyorum...

Bana gelincede dün geceleri sancıyla geçirdim ben kızlar.Bebeğim çok büyüdü ne oldu yerıne sıgmaz oldu sankı çıkası var artık.Tüm organlarıma baskı yapmaya basladı hadi ona da alıstımda kasıklarımda ve belimin böbrek kısımlarına denk gelicek şekilde iki taraftan böyle oyuluyor gibi bir agrılar girdi saatlerce sürdü eşimde tetikte bekledi her an hastaneye gidicek gibiydik ama dayandım baya da bir uzun sürdü artık korkmaya basladım ben

eee artik son haftalarinnnnnn normal canim bu sancilar agrilarrr sen normal dogum mu yapacaksin sezeryan mi?

Mervecim kuzummm korkma allahımm kolaylık verir kızçen çıkmak için sabırsızlanıyo galiba allahım bi çırpıda doğurmayı nasip etsin göz açıp kapayana kadar geçsin gitsin...

eee artik son haftalarinnnnnn normal canim bu sancilar agrilarrr sen normal dogum mu yapacaksin sezeryan mi?

Mervecim kuzummm korkma allahımm kolaylık verir kızçen çıkmak için sabırsızlanıyo galiba allahım bi çırpıda doğurmayı nasip etsin göz açıp kapayana kadar geçsin gitsin...

Çok sağolun canlar...Korkutmaya başladı vallahi beni.Biraz kilolu bir kızce benimki 2haftaya yakında önden gidiyor.O kilosuna ragmende içerde süreklı tur atası var:)

İdilim canım bebiş su an normal dogum pozisyonunda hatta haftalar öncesınden döndü zilli...Su an için normal ama biraz kilolu doktorum çok kilolu olursa yanı 4 4bucuk gibi o zmn sezeryan olur dedi...

kiz bahar 4kilo dogduu kafasini cikarmakk cok zordu ama oldu sonuçta :) yani normal dogum yaptigim için kendimle gurur duyuyorummm hiç yapamam saniyordum vallahiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…