Canlarım hepinize hayırlı cumalar diliyorum;bu mübarek günde Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul eder inşallah.Bebiş bekleyen arkadaşlarımıza en sağlıklı ve hayırlısından bebişler nasip eder.Hamile olan arkadaşlarımıza da bebeklerine bir avazda kavuşmayı nasip eder inşallah canlarım!!!
Geçmişi okudum geldim ben de...
Öncelikle İdilişkom yiğenin için gerçekten çok üzgünüm canım ama Rabbim in kadri sonsuzdur dua edelim bol bol.İnşallah çok güzel günleri hayatı olur sevdikleriyle birlikte.Ayrıca Bahar ımızında randevusu ertelenmiş sanırım araba bozulmuş ama sıkma canını emi demek ki böylesi hayırlı kusum.Zaten iyi masallahı var kızcemızın yirim onu ben!
Seliz kuzum merak ediyoruz seni yoksun yıne ortalarda gelmişsin gitmişsin sanırım ben yıne yakalayamadımBebişimizin cinsiyeti belli olmuş maşallah bir kızce daha geliyorrrr çok sevındım canım hayırlısıyla gelsın kuzumuz!!Bacaklarında da varis var demek kıyamam canım doktorunu dinle mutlaka böylece rahat geçirirsin hamileliğini de..İleride kasılmalar çok oluyor zaten...
Gökçem görümcen ortalığı karıştırmış belli ki hem seni üzmüş hem de eşini.Bir de şimdi net konusamazsınız eşinle de uzaktan uzaga biraz bozukluk olsa bile bu geçici bir durumdur canım merak etme eşinin yanına dönunce konusur barısırsınız ınsallah.Sen git şimdi saclarını yaptır ohh misler gibi ol:)
Tinker canım inşallah Ege miz iyidir keyfi yerindedir...Çok şükür sonuclarınızda çok güzel hepte güzel olsun her sey canım...
Meloj canım sen de hasta olmussun çok üzüldüm kıyamam geçsin gitsin inşallah bu mikroplar..Elif imi de öp benım için!
Ayşem yeni işinde zorluyor gibi seni dimi kuzum..Düzeninin kurmaya çalışıyorsun kolay değil tabii bu sefer dilerim gönlüne göre olur canım.
Seastar canım sen de 3lü test sonuclarını almıssın masallah hersey yolundakızcenın kalp atıslarını da dinlemıssın ne güzel aşı da tamam ee daha ne olsun
Su dan haber yok sanırım dimi...Ceren ımız de o da iyidir ınsallah.Çok mutluyum onlar adına anlatamam kızlar!
Yeliz kusum fıkralarına bayıldım valla süslüm benim..
Kızlar bu arada sorun olmazsa tel.nolarınızı verin bana da kaydedeyım oluyor bazen buraya giremıyoruz ben sizleri merak ediyorum...
Bana gelincede dün geceleri sancıyla geçirdim ben kızlar.Bebeğim çok büyüdü ne oldu yerıne sıgmaz oldu sankı çıkası var artık.Tüm organlarıma baskı yapmaya basladı hadi ona da alıstımda kasıklarımda ve belimin böbrek kısımlarına denk gelicek şekilde iki taraftan böyle oyuluyor gibi bir agrılar girdi saatlerce sürdü eşimde tetikte bekledi her an hastaneye gidicek gibiydik ama dayandım baya da bir uzun sürdü artık korkmaya basladım ben
evet yaa bende bu özelliğine hayranımmm herkesi sıradan geçiriyo maşallah
ya mervecim ne kadar iyi bir insan yaaa herkesi soruyoooo tek tekkk canim benimmmmmmm
kiz bahar 4kilo dogduu kafasini cikarmakk cok zordu ama oldu sonuçta :) yani normal dogum yaptigim için kendimle gurur duyuyorummm hiç yapamam saniyordum vallahiii
evet yaa bende bu özelliğine hayranımmm herkesi sıradan geçiriyo maşallah
offf bahar kaka yapamiyo yaaa nasil ikiniyoooo ama cikmiyo bisey((((
hoşgeldinn kuzummmmm bi nebzede olsa sizleri güldürdügüme sevindimmm
canım agrıların artmış ee normal artık oldukça zorluyo seni bilge hanımmm sıkılmıştır o garibimde bütün gün kapalı bi yerde durmaktanallahım zamanında ve bi solukta gelmesini nasip etsin canım
selam canlar nasılsınız..
bugüb işe gitmedim evdeyim oglusumla. bizim zıbıdık durmuyor artık yerinde. hızını almadan emekliyor. annemin işi vardı bugün işe gitmedim..
mervecim özelden atacam telimi sana .. sende bana att ama..
seaster kalp atısını dinlemisissiz . masallah kızcene canım..
selizinde varis agrıları varmıs. allah sabır versin bende varis az olmasına ragmen cok kasılmalarım oluyodu. gercekten cok agrı veriri. kızın için katlanacak kuzucum yaa.
idilim ve yelizcim nasılsınızz..
canım evet eminim zaten nerdeyse 2 senedir sürekli aklımda ama ömür boyu benimle kalıcagı için ne yaptıracagıma karar veremiyorum ama yaptırıcam yani kesin
bak buda süperrrrrr seksiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet canım bende bayılıyorum ama o kadar iyi yapan birisi olmalıki o duyguları vermeli aslında hamiş kalınca bebegin ultrason resmi süper olurrr
ayşemmmm fantazin süper ahahhahahahah
bu arada kizlarrr bahar 4 gundur kakasini yapmiyooo ne yapicami sasirdimmm
geçenlerde 5 gun yapmadi bizim burda hepar diye bir su var onu içtim sonra kakasini yapti ayni gun 3 kere simdi tekrar yapmiyo o suyu da içiyorum ama fayda etmiyoooo yaa offf
hoşgeldinn tatlımm ohh ne güzell ogluşunla zaman geçiriyosunuzzzzben iyiyim çok şükür canım sen nasılsınnn
offf bahar kaka yapamiyo yaaa nasil ikiniyoooo ama cikmiyo bisey((((
selam canlar nasılsınız..
bugüb işe gitmedim evdeyim oglusumla. bizim zıbıdık durmuyor artık yerinde. hızını almadan emekliyor. annemin işi vardı bugün işe gitmedim..
mervecim özelden atacam telimi sana .. sende bana att ama..
seaster kalp atısını dinlemisissiz . masallah kızcene canım..
selizinde varis agrıları varmıs. allah sabır versin bende varis az olmasına ragmen cok kasılmalarım oluyodu. gercekten cok agrı veriri. kızın için katlanacak kuzucum yaa.
idilim ve yelizcim nasılsınızz..
mervecim hoşgeldin bitanem
evet benimde senin gibi kızım olacak inşallah kızına arkadaş gelior
eşim ikide bir arayıp kızımızz napıoyr diyor bukadar kız istediğini bilmiyordum..kayınpederim naptı acaba en büyük hayalim kızım olmasaydı 3 oğlum oldu diyodu bakalım öğrenince en yapacak??kayınvaldemi bi görsen havalara uçtuu sonunda kızz çocuğu büyütücez falan dedi...yaa dedim demekki bi oğluşum olsaydıı bukdr sevinmeyecekmidiniz dedim yok yok farketmezdi dediler...
ayy mervee senin şu bana gönderdiğini fotoğraflar vardı yaa kızının kıyafetleri bende alıcam onlardan çok güzellerdii artık bende sen gibi pembişleri tamamlarım inş...
çok garip bişeymişş cinsiyetini öğrenince insan daha bi hamile hissedio kendini...darısı haticeme onunda öğreniriz yakında:):86:
buarada kuzum geçmiş olsun bebiş korkutmuş senii sancılarınmı başladı??aman dikkat ett erken doğum riski herzaman var biliorsunkiii oyüzden kendine çok dikkat et çünkü çok az kalmış doğumuna...
Ayy kız sayende her gun yazdıgın seylere gül gül ölüyorum bu huyuna özellikle bayılıorumm canım benim...
Ayy kocaman oldu son gunlerde sıkıstıkca benı itmeye ezmeye basladı ayakları resmen her yere gidiyor kızın...İç organlarım ne alemde bilemez oldum :) Amın cnm benım Allah razı olsun çok sağol...Darısı basına kuzum...
Canım hoşgeldin;ohh ne güzel oglusunlasın bugun tadını çıkarın canım!!Maşallah ona ya nasılda büyüdü bu çocuklar yirim ben onun emekleyen tombiş ayaklarını...Tamam canım numaranı kaydededip hemen sana mesaj atıorum bedava mesaja hakkım var ne de olsa :)
..
iyiyim canım bende napayım oglan beni yoruyo . sabahtan beri daha yeni oturdum.
bu arada sewnin ojeleri gördüm cok güzel olmus nasıl yaptın ya. ben hiç sabredemem öle uzun uzun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?