Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşgeldinn kuzummmmm bi nebzede olsa sizleri güldürdügüme sevindimmm

canım agrıların artmış ee normal artık oldukça zorluyo seni bilge hanımmm sıkılmıştır o garibimde bütün gün kapalı bi yerde durmaktan allahım zamanında ve bi solukta gelmesini nasip etsin canım

ya mervecim ne kadar iyi bir insan yaaa herkesi soruyoooo tek tekkk canim benimmmmmmm

kiz bahar 4kilo dogduu kafasini cikarmakk cok zordu ama oldu sonuçta :) yani normal dogum yaptigim için kendimle gurur duyuyorummm hiç yapamam saniyordum vallahiii

evet yaa bende bu özelliğine hayranımmm herkesi sıradan geçiriyo maşallah

Ayy canlarım utandırmayın beni ne olur:26: arada unuttuğum arkadaslarım varsada tabiki affola.Ama gerçekten burada sizlerle birseyler paylasmak benı o kadar mutlu ediyor ki.Kardeşim gibisiniz hepiniz.Kimselere anlatamadıgımı size hiç düşünmeden anlatıyorum iyi ki varsınız canlarım benim

İdilim vallahi maşallah kırk bir kere sanaBahar ımızı ne de güzel normal yoldan getirdin dünyaya.Ayy darısı basıma canım ben de normal istiyorum.İnşallah seninki gibi rahat güzel bir dogum geçiririm.

selam canlar nasılsınız..
bugüb işe gitmedim evdeyim oglusumla. bizim zıbıdık durmuyor artık yerinde. hızını almadan emekliyor. annemin işi vardı bugün işe gitmedim..

mervecim özelden atacam telimi sana .. sende bana att ama..

seaster kalp atısını dinlemisissiz . masallah kızcene canım..

selizinde varis agrıları varmıs. allah sabır versin bende varis az olmasına ragmen cok kasılmalarım oluyodu. gercekten cok agrı veriri. kızın için katlanacak kuzucum yaa.

idilim ve yelizcim nasılsınızz..

mervecim hoşgeldin bitanem
evet benimde senin gibi kızım olacak inşallah kızına arkadaş gelior
eşim ikide bir arayıp kızımızz napıoyr diyor bukadar kız istediğini bilmiyordum..kayınpederim naptı acaba en büyük hayalim kızım olmasaydı 3 oğlum oldu diyodu bakalım öğrenince en yapacak??kayınvaldemi bi görsen havalara uçtuu sonunda kızz çocuğu büyütücez falan dedi...yaa dedim demekki bi oğluşum olsaydıı bukdr sevinmeyecekmidiniz dedim yok yok farketmezdi dediler...

ayy mervee senin şu bana gönderdiğini fotoğraflar vardı yaa kızının kıyafetleri bende alıcam onlardan çok güzellerdii artık bende sen gibi pembişleri tamamlarım inş...

çok garip bişeymişş cinsiyetini öğrenince insan daha bi hamile hissedio kendini...darısı haticeme onunda öğreniriz yakında:):86:

buarada kuzum geçmiş olsun bebiş korkutmuş senii sancılarınmı başladı??aman dikkat ett erken doğum riski herzaman var biliorsunkiii oyüzden kendine çok dikkat et çünkü çok az kalmış doğumuna...

eliff kuzum sen nerdesin hiç sohpet edemioz ya. yada denk gelmedik son zamanlarda. oglun büyüyo masallah..

yıldız.. cicek.. sizler nasılsınız

Ayy kız sayende her gun yazdıgın seylere gül gül ölüyorum bu huyuna özellikle bayılıorumm canım benim...

Ayy kocaman oldu son gunlerde sıkıstıkca benı itmeye ezmeye basladı ayakları resmen her yere gidiyor kızın...İç organlarım ne alemde bilemez oldum :) Amın cnm benım Allah razı olsun çok sağol...Darısı basına kuzum...

hoşgeldinn tatlımm ohh ne güzell ogluşunla zaman geçiriyosunuzzzz ben iyiyim çok şükür canım sen nasılsınnn

ayşemmmm fantazin süper ahahhahahahah

canım kabızmı oluyo ? sabunu ufak bi parça halınde totosuna koy yada yağla yapar canım
annem öle yapıyorum diye anlatıyodu annene flnda sor bak
bende çok sorunluymusum o açıdan hala da yaıyorum ara ara
ama ıste annem öle yaparmıs küçükken sabunu yontarmıs ufak bi parça
veya yağ sürermiş , zeytınyagı bebeyağı krem vss...

hoşgeldinn tatlımm ohh ne güzell ogluşunla zaman geçiriyosunuzzzz ben iyiyim çok şükür canım sen nasılsınnn

iyiyim canım bende napayım oglan beni yoruyo . sabahtan beri daha yeni oturdum.

bu arada sewnin ojeleri gördüm cok güzel olmus nasıl yaptın ya. ben hiç sabredemem öle uzun uzun..

offf bahar kaka yapamiyo yaaa nasil ikiniyoooo ama cikmiyo bisey ((((

canım ya ne desemki bilemiom

ben haftaya yokum kızlar eşimle vakit geçirmek için üç gün izin aldım kalan iki gün içinde sanırım rapor alırız doktora gidip kızımı görecez babamızla çok heyecanlıyım,
ben yokken hepiniz kendinize iyi bakın,sizler özlicem

Canım hoşgeldin;ohh ne güzel oglusunlasın bugun tadını çıkarın canım!!Maşallah ona ya nasılda büyüdü bu çocuklar yirim ben onun emekleyen tombiş ayaklarını...Tamam canım numaranı kaydededip hemen sana mesaj atıorum bedava mesaja hakkım var ne de olsa :)

Ayy evet kuzum yaa kızıma arkadas geliyor valla..kızını al kaç gel buralara dogunca oynasın çocuklar biz de geliriz kızımla ınsallah oralara ne güzell valla benım içime de kız doguyordu acıkcası..Güya ne olursa olsun ınsan dunyalar kadar sevınıyor;ben de sizin adınıza çok sevındım!
Ayrıca kocişler belli etmıo ama kız çocuklarını çok sevıyorlar benımkı hep kız istiyordu kızı duydu dünyası renklendi adamın.Alısverişe gidiyoruz benı itiyor kenara ben kızıma en iyisini en güzelini alıcam diyor saatlerce bir urunun içeriğini inceliyorçok tatlılar gercekten!

Ayy aileye çook güzel bir kız bebiş geliyor canım herkes havalara ucmustur ee özellikle de üç ogul büyüten kayınvaldenŞimdi ne hazırlıklar baslıcak bak görceksın canım herseyınız emınım çook güzel olacakk...

Sorma canım dun biraz yoklar gibi oldu Bilge yarında doktor kontrolumuz var diye tuttum kendımı gitmedim acile bugunde agrım var gibi dilerim şiddetlenmez ama yarın doktoruma detaylı anlatıcam ınsallah canım...

idilcim bahar kaka yapamıyomu.. ay bide dönem bizdede olmustu.. zeytin yagı iyi gelito günde bir kasık mutlaka veriyom ben hala..

Yıldız canım ayy kocişin geliyor demek ben bu ayrıntıyı nasıl gözden kacırmısım :)
Çok sevındım canım şimdiden bol eglenceler;güzel vakit geçirin inşallah bol bol hasret giderin..kızcenızı de gördunuz mu ohh daha ne ister dimi insan :))

Elif kuzum sen nasılsın acaba? Yalnızsın eşin yok canın sıkılıyor dimi kıyamamAma İnşallah Rabbim in katında bunun mükafatı da büyüktür sen sıkma canını...kavuscaksınız yakında!

canım benim yaaa çok sagolll.evet bu huyumu bende çok seviyorum yani moralim bozuk olsa bile kendimi eglendirecek bişiler buluyorum eeee tabi buda zibidilik olarak dışarıya vvuruyo etrafımdaki insanlarda neşelenio bu sefer güzel bi döngü içine giriyoruzzz.
eee bilge hanımın canım sıkıldı artık annesi ama malesef sabretmesi gerek ne tuhaf dimi insanoglu hayatta hep bişiler için sabrediyo ana rahmine düştügü anda başlıyo buuu

canım özel mesaj kutun doluymus mesaj almıyo silmen lazım..

iyiyim canım bende napayım oglan beni yoruyo . sabahtan beri daha yeni oturdum.

bu arada sewnin ojeleri gördüm cok güzel olmus nasıl yaptın ya. ben hiç sabredemem öle uzun uzun..

ayy yesinlerrr paşacıgıııı ee daha dur annesi biraz büyüsün sen o zaman gör yorulmayı
saol canım yaaaa ojelerle ugraşmayı çok seviyorumm ama bu yaptıgım çilekler o kadar uzun sürmüyo çok çok basit hatta

Sabah zeytinyag vermistim sabunu biliyorum ayse ama denemedim henuzzz of niye boyle oldu yaaa ne guzel kakasini yapiyoduuu en son pazartesi yapti iste ya ama rahatsiz olmuyo isin tuhaf yani o aglamiyo yani karninda sertlik filan da yok :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…