canım ya ne desemki bilemiom
ben haftaya yokum kızlar eşimle vakit geçirmek için üç gün izin aldım kalan iki gün içinde sanırım rapor alırız doktora gidip kızımı görecez babamızla çok heyecanlıyım,
ben yokken hepiniz kendinize iyi bakın,sizler özlicem
Yıldız canım ayy kocişin geliyor demek ben bu ayrıntıyı nasıl gözden kacırmısım :)
Çok sevındım canım şimdiden bol eglenceler;güzel vakit geçirin inşallah bol bol hasret giderin..kızcenızı de gördunuz mu ohh daha ne ister dimi insan :))
Elif kuzum sen nasılsın acaba? Yalnızsın eşin yok canın sıkılıyor dimi kıyamamAma İnşallah Rabbim in katında bunun mükafatı da büyüktür sen sıkma canını...kavuscaksınız yakında!
canım özel mesaj kutun doluymus mesaj almıyo silmen lazım..
canım benim yaaa çok sagolll.evet bu huyumu bende çok seviyorum yani moralim bozuk olsa bile kendimi eglendirecek bişiler buluyorum eeee tabi buda zibidilik olarak dışarıya vvuruyo etrafımdaki insanlarda neşelenio bu sefer güzel bi döngü içine giriyoruzzz.
eee bilge hanımın canım sıkıldı artık annesi ama malesef sabretmesi gerek ne tuhaf dimi insanoglu hayatta hep bişiler için sabrediyo ana rahmine düştügü anda başlıyo buuu
saol canım inşallah günlerimiz güzel geçer sanada hayırlı günler diliyorum
eliff kuzum sen nerdesin hiç sohpet edemioz ya. yada denk gelmedik son zamanlarda. oglun büyüyo masallah..
yıldız.. cicek.. sizler nasılsınız
eliff kuzum sen nerdesin hiç sohpet edemioz ya. Yada denk gelmedik son zamanlarda. Oglun büyüyo masallah..
Yıldız.. Cicek.. Sizler nasılsınız
sağoll canıııımmmm sen nasılsın mert paşa nasıl.
Kızlar yaa burda hamile olan arkadaşların yazılarını okudukça tekrar hamile kalasım kalıyo valla.
Selizcim hayırlısı olsun canım.
Bu cimcimeler var yaa öle bi süslü oluylar ki anlatamam.
Inşallah kucağına al biraz büyüt bak görürsün yüce rabim nasip ederse...
Ama oğlanlarımızda pek bi yakışıklı pek bi tatlı oluyolar.,
hepsine kırkbin kere maşallah..
Bu arada mervecim kızın adaşım olacak desene...
canımm iki saattir sana mesaj yazmaya çalışıyorumm.yoğunum...
iyiyim canımbenim..büyüyor oğluşş..inşallah sağsalim kucağımıza almakta nasip olurr...
senin oğlun nasıl???büyüyor dimi??
Kızlar yaa burda hamile olan arkadaşların yazılarını okudukça tekrar hamile kalasım kalıyo valla.
canım hoşgeldin....benim varis sıkıntım ileri boyutta inşallah görünümde çok kötü olmaz morarınca bi kalıo zaten doğumdan sonra ben tedavi olmayı düşünüyorum...hayırlısı dediğini gibi kızım için katlanacam.sen oğluşu nasıl büyümüştür maşallahselam canlar nasılsınız..
bugüb işe gitmedim evdeyim oglusumla. bizim zıbıdık durmuyor artık yerinde. hızını almadan emekliyor. annemin işi vardı bugün işe gitmedim..
mervecim özelden atacam telimi sana .. sende bana att ama..
seaster kalp atısını dinlemisissiz . masallah kızcene canım..
selizinde varis agrıları varmıs. allah sabır versin bende varis az olmasına ragmen cok kasılmalarım oluyodu. gercekten cok agrı veriri. kızın için katlanacak kuzucum yaa.
idilim ve yelizcim nasılsınızz..
inş şiddetlenmez canımmm korkma sen normal heralde artık iyice büyüdü bebişin...neyseki yarın dr. kontrolun varmış..ay inş gelmeyi çok istiyorum yanına kızlarımızı tanıştırız belki ilerde..araları tam araları 4-4,5 ay falan olacak...bilgem bi doğsunda inş sıra kıızıma gelecek inş...Canım hoşgeldin;ohh ne güzel oglusunlasın bugun tadını çıkarın canım!!Maşallah ona ya nasılda büyüdü bu çocuklar yirim ben onun emekleyen tombiş ayaklarını...Tamam canım numaranı kaydededip hemen sana mesaj atıorum bedava mesaja hakkım var ne de olsa :)
Ayy evet kuzum yaa kızıma arkadas geliyor valla..kızını al kaç gel buralara dogunca oynasın çocuklar biz de geliriz kızımla ınsallah oralara ne güzell valla benım içime de kız doguyordu acıkcası..Güya ne olursa olsun ınsan dunyalar kadar sevınıyor;ben de sizin adınıza çok sevındım!
Ayrıca kocişler belli etmıo ama kız çocuklarını çok sevıyorlar benımkı hep kız istiyordu kızı duydu dünyası renklendi adamın.Alısverişe gidiyoruz benı itiyor kenara ben kızıma en iyisini en güzelini alıcam diyor saatlerce bir urunun içeriğini inceliyorçok tatlılar gercekten!
Ayy aileye çook güzel bir kız bebiş geliyor canım herkes havalara ucmustur ee özellikle de üç ogul büyüten kayınvaldenŞimdi ne hazırlıklar baslıcak bak görceksın canım herseyınız emınım çook güzel olacakk...
Sorma canım dun biraz yoklar gibi oldu Bilge yarında doktor kontrolumuz var diye tuttum kendımı gitmedim acile bugunde agrım var gibi dilerim şiddetlenmez ama yarın doktoruma detaylı anlatıcam ınsallah canım...
ayy maslalh canım ogluna zaman cok cabuk geciyo dimi faceye resim eklede bakalım en son haline.
mertte iyi canım uyuyor şimdi ama her an uyanabilir..
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
burdayız kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hatice geldide ona bakıodum...nasılsın canım bebişimizzz nasıl???????
yelizzzz karar verdinmi ne tür dövme yaptıracağına:))
canım hoşgeldinnn...kızlaaaar doktordan geliyorummmbebişimin cinsiyeti belli olduuu
prensesim geliyooooooooooooooooor
babamızz çok mutluuuu
kızlar döğme konusunada gelince abdets geciriyomuş ama nasıl içki dinimizce haramsa dövme yaptırmakta harammış yani allahın verdiği bedeni değişrtirmek gibi bişey oluyomuş..öyle karmakarışık büyük dövmeleri hiç sevmem..bende kirli hissi uyandırıyor..bence küçük bir kelebek gibi minik bişey yaptırsn daha güzel olur.bende bir ara ayak bileğime halhal şeklinde dövme yaptıracaktım abdest kabul olmuyor denilince vazgeçtim..
idillll kız banada yap bir tahmin bacım bakalım tutacakmı..temizlik yaptim anca kendime gelebildimm yoksa bi turlu kendime gelemezdim neyseeee
Seliz bakk herkes sana oglun olacak dedi bi ben kiz dedimmmmmm hihihihihihihihihihihihihi MEDYUM IDILLLLLL :)
yeliz ben hiç sevmiyorum dovme yaaayaptirmasan olmaz mi
hatice geldide ona bakıodum...nasılsın canım bebişimizzz nasıl???????
canım hoşgeldinnn...
dün seni sormuştum kızlara sonrada dedikki kaynanayla geziyodur yine..
bu arada biz erkek demiştik demekki tahminlerde yanılabiliyomuşuz..
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza..
kızlar döğme konusunada gelince abdets geciriyomuş ama nasıl içki dinimizce haramsa dövme yaptırmakta harammış yani allahın verdiği bedeni değişrtirmek gibi bişey oluyomuş..
hatta bir ara bende deli gibi yaptırıcaktım hatta patronum yapacaktı omzuma kelebek ama görümcem gerizekalı hemen mudahale etti neymiş abdest gecrimezmiş cenabetmi gezcekmişim..töbee töbeeee...
idillll kız banada yap bir tahmin bacım bakalım tutacakmı..
kuzumm hoşgeldinnnnnnnnnnizzzzz
canım haram demeyelim çünkü haram olayı baya baya detaylı bişi günah sadece allahın bize emaneten verdigi bedene hem acı çektirmek hemde begenmemek giib bişi oluyo çünkü banada dedigin gibi abdestsizmi gezcen falan filan çok demişlerdi özellikle görümcemler ve kaynanam ama anlatıım onlarda hak verdiler ööle bişi olsaydı saç boyasıda abdest bozardı.ama hala kaynanam bana onun yerine kına yak dio :))))))) bende hiç sevmem kınayı hatta elşnde olan birinin yanında yemek bile yiyemiyodum dokunamıyodum bile biraz biraz alıştım ama kendime ıyy yanii.kına gecemdede kaynanam dedimki evde sagdan soldan aldıgın kınaları getir bana bozulmuştur nasılsa dedim oda tamam dedi neyse yaktılar ama bi parmak sadece bi elimi sildim hemen digerini önemsemedim tutmaz diye oda bi tuttuki bi ay çıkmadı ufacık bişiydi ama ondan bile ne rahatsız oldummm
hoşbuldukk..
valla canım bilmiyorum öyle okudum ne kadar doğru o konudada bir bilgim yok...
amann boşver sen istiyosan yaptır cok hoş oluyor yaptırıncada göster bize...
kınayı ben eskiden cok severdim ama şimdi cok sevmiyorum...
evet canım heryerde farkı bişiy yazıyo dövme konusunda ama mantıken düşününcede zaten abdest bozmadıgı belli yani boy abdestini.gstermemi şekerimm göstercem tabiki bi yaptırıyımda hayırlısıylaaa
ayy ben öyle böyle degil tiksiniyorum resmen yaaa
sadece seninle ben kalmışız bende cıkıyorum kuzu iyi tatiller sanada..:79:
canım hoşgeldinnn...
dün seni sormuştum kızlara sonrada dedikki kaynanayla geziyodur yine..
bu arada biz erkek demiştik demekki tahminlerde yanılabiliyomuşuz..
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza..
kızlar döğme konusunada gelince abdets geciriyomuş ama nasıl içki dinimizce haramsa dövme yaptırmakta harammış yani allahın verdiği bedeni değişrtirmek gibi bişey oluyomuş..
hatta bir ara bende deli gibi yaptırıcaktım hatta patronum yapacaktı omzuma kelebek ama görümcem gerizekalı hemen mudahale etti neymiş abdest gecrimezmiş cenabetmi gezcekmişim..töbee töbeeee...
idillll kız banada yap bir tahmin bacım bakalım tutacakmı..
sağol canım iyiyimm bebişte iyi cok şükür bir yaramazlık yok..
senide yeniden tebrik ederim kıscen hayırlı uğurlu olsun..
ayy bu arada topiğimizde 4 tane erkek var diğeri hep kız bebişlerin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?