Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aman aman çekirdek aile tatildee

saol canım inşallah günlerimiz güzel geçer sanada hayırlı günler diliyorum

canım özel mesaj kutun doluymus mesaj almıyo silmen lazım..

Sildim canım şimdi...

Aman masallah canım her zamanda böyle güleryüzlü zibidik ol valla insan daha ne ister Sorma canım insanoglu dediğin gibi daha ilk andan itibaren sabrı ögrenıyor.Dilerim benım kızımda ögrenır :)

saol canım inşallah günlerimiz güzel geçer sanada hayırlı günler diliyorum

sağol hayatımm...

eliff kuzum sen nerdesin hiç sohpet edemioz ya. yada denk gelmedik son zamanlarda. oglun büyüyo masallah..

yıldız.. cicek.. sizler nasılsınız

canımm iki saattir sana mesaj yazmaya çalışıyorumm.yoğunum...
iyiyim canımbenim..büyüyor oğluşş..inşallah sağsalim kucağımıza almakta nasip olurr...
senin oğlun nasıl???büyüyor dimi??

eliff kuzum sen nerdesin hiç sohpet edemioz ya. Yada denk gelmedik son zamanlarda. Oglun büyüyo masallah..

Yıldız.. Cicek.. Sizler nasılsınız

sağoll canıııımmmm sen nasılsın mert paşa nasıl.

Kızlar yaa burda hamile olan arkadaşların yazılarını okudukça tekrar hamile kalasım kalıyo valla.

Selizcim hayırlısı olsun canım.

Bu cimcimeler var yaa öle bi süslü oluylar ki anlatamam.
Inşallah kucağına al biraz büyüt bak görürsün yüce rabim nasip ederse...

Ama oğlanlarımızda pek bi yakışıklı pek bi tatlı oluyolar.,

hepsine kırkbin kere maşallah..

Bu arada mervecim kızın adaşım olacak desene...

merhaba canım!iyisiniz siz de ınsallah bebişinle ?
Aa senınde adında Bilge demek çok mutlu oldum kızıma adaş teyze buldum

canımm iki saattir sana mesaj yazmaya çalışıyorumm.yoğunum...
iyiyim canımbenim..büyüyor oğluşş..inşallah sağsalim kucağımıza almakta nasip olurr...
senin oğlun nasıl???büyüyor dimi??

ayy maslalh canım ogluna zaman cok cabuk geciyo dimi faceye resim eklede bakalım en son haline.
mertte iyi canım uyuyor şimdi ama her an uyanabilir..

çiçekcim iyiyim canım cok saol. valla mertte iyi canım nasıl 6 ayımıza girdik anlamadık cok cabuk zaman geciveriyo..
demek ikinciyi düşünüyon. bende öle diyordum ama hele bir taneyi büyütelimde dahasonra işallah...

canım hoşgeldin....benim varis sıkıntım ileri boyutta inşallah görünümde çok kötü olmaz morarınca bi kalıo zaten doğumdan sonra ben tedavi olmayı düşünüyorum...hayırlısı dediğini gibi kızım için katlanacam.sen oğluşu nasıl büyümüştür maşallah
inş şiddetlenmez canımmm korkma sen normal heralde artık iyice büyüdü bebişin...neyseki yarın dr. kontrolun varmış..ay inş gelmeyi çok istiyorum yanına kızlarımızı tanıştırız belki ilerde..araları tam araları 4-4,5 ay falan olacak...bilgem bi doğsunda inş sıra kıızıma gelecek inş...
xcanım lütfen dikkat et kendine...hazırlıkların tamamdır heralde biçoğunu aldın galibaa ...ay darısı başımaa nasıl heyecan yaptım valla bişeyler almak için pembe pembee ..

tşk ederim canım..

ayy maslalh canım ogluna zaman cok cabuk geciyo dimi faceye resim eklede bakalım en son haline.
mertte iyi canım uyuyor şimdi ama her an uyanabilir..

valla 20. haftaya kadar bişey anlamadımda..şimdiden sonra geçmiyomuş gb geliyorr... :26:
facede profil resmim son halim canımm...karnım büyüdükçe koyarım oldumu...

MERVECİMM güzel yürekli arkadaşımmm...çok sağol yazdıkların içinn...evet yalnızlık gittikçe koyuyorr...gün hesabu yaptıkça geçmiyomuş gb geliyorr...
ama dediğin gb Rabbim elbet vertecek mükafatını...hatta verdide ..karnımdakiylee.. inşallah bi arayada gelince herşey tam olacakk... Rabbimin izniylee...

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

burdayız kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hatice geldide ona bakıodum...nasılsın canım bebişimizzz nasıl???????

yelizzzz karar verdinmi ne tür dövme yaptıracağına:))

burdayız kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yelizzzz karar verdinmi ne tür dövme yaptıracağına:))

yok canım yaa vermedim daha kararrrrr ama muhtemelen minik minik kuşlar omuczuma dogru uçucaklarr ama şu gögüse pati olayıda süperrr seksiii bakalım

kızlaaaar doktordan geliyorummm bebişimin cinsiyeti belli olduuu

prensesim geliyooooooooooooooooor

babamızz çok mutluuuu
canım hoşgeldinnn...
dün seni sormuştum kızlara sonrada dedikki kaynanayla geziyodur yine..
bu arada biz erkek demiştik demekki tahminlerde yanılabiliyomuşuz..
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza..

kızlar döğme konusunada gelince abdets geciriyomuş ama nasıl içki dinimizce haramsa dövme yaptırmakta harammış yani allahın verdiği bedeni değişrtirmek gibi bişey oluyomuş..
hatta bir ara bende deli gibi yaptırıcaktım hatta patronum yapacaktı omzuma kelebek ama görümcem gerizekalı hemen mudahale etti neymiş abdest gecrimezmiş cenabetmi gezcekmişim..töbee töbeeee...

idillll kız banada yap bir tahmin bacım bakalım tutacakmı..

sağol canım iyiyimm bebişte iyi cok şükür bir yaramazlık yok..
senide yeniden tebrik ederim kıscen hayırlı uğurlu olsun..

ayy bu arada topiğimizde 4 tane erkek var diğeri hep kız bebişlerin..

kuzumm hoşgeldinnnnnnnnnnizzzzz
canım haram demeyelim çünkü haram olayı baya baya detaylı bişi günah sadece allahın bize emaneten verdigi bedene hem acı çektirmek hemde begenmemek giib bişi oluyo çünkü banada dedigin gibi abdestsizmi gezcen falan filan çok demişlerdi özellikle görümcemler ve kaynanam ama anlatıım onlarda hak verdiler ööle bişi olsaydı saç boyasıda abdest bozardı.ama hala kaynanam bana onun yerine kına yak dio :))))))) bende hiç sevmem kınayı hatta elşnde olan birinin yanında yemek bile yiyemiyodum dokunamıyodum bile biraz biraz alıştım ama kendime ıyy yanii.kına gecemdede kaynanam dedimki evde sagdan soldan aldıgın kınaları getir bana bozulmuştur nasılsa dedim oda tamam dedi neyse yaktılar ama bi parmak sadece bi elimi sildim hemen digerini önemsemedim tutmaz diye oda bi tuttuki bi ay çıkmadı ufacık bişiydi ama ondan bile ne rahatsız oldummm

hoşbuldukk..
valla canım bilmiyorum öyle okudum ne kadar doğru o konudada bir bilgim yok...
amann boşver sen istiyosan yaptır cok hoş oluyor yaptırıncada göster bize...
kınayı ben eskiden cok severdim ama şimdi cok sevmiyorum...

evet canım heryerde farkı bişiy yazıyo dövme konusunda ama mantıken düşününcede zaten abdest bozmadıgı belli yani boy abdestini.gstermemi şekerimm göstercem tabiki bi yaptırıyımda hayırlısıylaaa
ayy ben öyle böyle degil tiksiniyorum resmen yaaa

sadece seninle ben kalmışız bende cıkıyorum kuzu iyi tatiller sanada..:79:

sağol canım iyiyimm bebişte iyi cok şükür bir yaramazlık yok..
senide yeniden tebrik ederim kıscen hayırlı uğurlu olsun..

ayy bu arada topiğimizde 4 tane erkek var diğeri hep kız bebişlerin..

canımmm sende hoşgeldin annemin mağzadayım müşteriler varda cvp yazamadım ben gelene kdrda sen gitmişsin..
bebeğine maşallah çok iyi çokkkk 7 haftalık olmuş benim kuzum Allahım tamamına erdirsin sen dinlenmene devam et..
sağol bitanem evet topiğimiz kız doluu bende sizin gibi yanlış thmin ettim:) hayrılısı canım...evet kaçgnüdr yine kayınvaldemle geziyordum ,dünde çarşı işlerimi halletim haftaya misafirlerim varda evimin eksiklerini tamamladım..
canımmm sıra sende senin bebişin ciniyetini 7 haftaya dr öğreniriz ben bugün doktora dediği tarihten erken geldim ve çikolata yeyip gittim bebek cinsiyetini göstersin diyee gösterdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…