Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
belirtilerin nelerdi acaba adetten önce de öğrenmişsin!!!!!

canım aslında sizlerin kafasını karıştırmak istemem.adet öncesi belirtilere fazla takılmamamız gerektıgını dusunuyorum ama benım barız bır kac sey vardı..adetten bır hafta kadar once asırı derecede basım donuyodu yanında da mıde bulantısı..tansıyonum 8 e 4 olmustu..ama sımdı bırseyım kalmadı..yanı tek sıkayetım su an idrar ve rahım bolgesının cok gergın olması..baska adetten ayırabılecegım bır belırtı yok henuz..kasık agrısına gelınce adet oncesı de agrır normalde onu ayırt etmek bence cok zor...

mesaj mail dilinde insan üslubu nasıl ifade edebilir ki... kimi zaman harfleri bile yazmıyoruz ama anlaşılabiliyor....benide ekleyin benide yazın ... bence benide aranıza alın beni de yanlız bırakmayın size ve düşüncelerinize ihtiyacım var anlamında yazılmış da olabilir... ki ben bunalım bir halimde yazmıştım mesela...

teşekkürler... haklısın evet adetle belirtiler aynı oluyormuş.. en iyisi düşünmeden zamanını beklemek...

Evet canım o tarz usluplar benim de hoşuma gitmiyor evet abzen göden kaöırıyorum ve çoğunu da görmezden geliyorum belki farkındasındır ama bazen oluyor gözüne gözüne sokuluyor ve artık o kişiye bişey diyemiyorsun eklemek zorunda kalıyorsun.

Gerçi o kişiler de topikten pek keyif alamadıkları için sık girmiyorlar onu da fark ediyorum.Güzndüzleri ben pek giremiyorum Su sağolsun yardımcı oluyor ve o özellikle çok kzııyor onlara ve siliveriyor listeden :roflol:

kesinlikle sana katılıyorum kısacası.bir 3beni de ekleyebilir msinzi arkadaşlar şuyum bu kadar zamandır bekliyorum demek var bir de öteki türlüsü' ama ilk andan da insanları çizmek şık olmayacağından bazen de öyle demek istememiştir diye düşündüğüm de olmuyır değil!dediğin gibi zor bir iş;çünkü topiğin seviyesini korumak da çok öenmöli benim için .Amacım çok kişi oplsun burası dolsun değil asla bunu her fırsatta söylüyorum da farkındaysan! kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bak!Tinkere cevap yazarken senin bu durumdan alınganlık gösterebileceğğini düşünmüştüm ama öyle bşr durum olursa yazar mutlaka dedim.

Sen listeyi tutmuşsun alıntı yapmışsın ondan sonra beni de ekleyin demişsin o bile bu topiğe dair bir fikrin olduğu nu gösterir ve seni o yüzden ekledim;ama tabi o listenin altında arkadaşlar ben de falancıyım derdim bu aranızda olmak isterim... olsa hani ilk nitiba önemli ya;daha sıcak bir akrşılama alırdın bizim kızlardan.hepsi denk geldikçe tabi canım hoşgeldin... derdi sana.

Bir süre aramızda ol ne demek istediğimi anlayacaksın. hihoyyyt

canım mutlaka öledir bunda kötü bir niyet aramak saçma zaten ama ben en azından düşüncemi söyledim..kimseye akıl vermek değil niyetim hepimiz yetişkiniz nasıl olsa.. sakın yanlış anlaşılmasın dünkü olanları görünce üzüldüm açıkçası...o nedenle örnek verdim sadece...

evet biraz alındım açıkçası.. neyse inşallah sizin her heyecanınızda ve kendimle ilgili gelişmelerde birlikte olucağımıza inanıyorum... çünkü dediğim gibi uzun zamandır misafir olarak katılıp okuduğum için ben de sanki biliyormuşsunuz beni tanıyormuşsunuz gibi yazıverdim... fırsat buldukça aranızda olucam inşallah...

Tamam burası sanal bir ortam bunu hepimiz biliyoruz ama paylaştıklarımız gerçek!Ve o yüzden bu arenaya ve içindekilere sevgi olmasa bile paylaşımalara olan saygı bu sanllığı ortadan kaldırmak için çoğu zaman yetiyor bile.

ben burda sorusu cevapsız kalan bir tek kişi görmedim şimdiye kadar.Bu bile insana saygının bir göstergesidir.'Amannn beni tanımıyor ben de onu,bana ne derdinden' deyip muhabbete goy goya devam edilebilir ama insanlar sanki yüzyüze bakıyormuşuz gibi davranıyorlar burda ve ben bu bozylsun istemiyrum.
Zaten bi laf var nerde çokluk orda..... diye! Keisnlikle doğru,az olsun öz olsun... :)

bu arada bende vanda öğretmenim... meslektaşız yani buyrunnnnnnnnn

Alınma lüten;seninle ilgili br durum değildi.paylaşımda olmak istediğinde biz burdayız. :)

bu arada bende vanda öğretmenim... meslektaşız yani buyrunnnnnnnnn

öle mi ne güzel ben sınıf öğretmeniyim tokatta beş sınıflı birleştirilmiş sınıf okutuyorum...aslen de aydın sökeliyim gurbetteyim yani..sen van lımısn

ben çıkıyorum arkadaşlar tüm güzellikler sizinle olsun şimdilik... görüşürüz..

selam kızlar nasılsınız eşim maç izlerken gireyim dedim diğer zamanlarda ondan fırsat kalmıyor maalesef

öle mi ne güzel ben sınıf öğretmeniyim tokatta beş sınıflı birleştirilmiş sınıf okutuyorum...aslen de aydın sökeliyim gurbetteyim yani..sen van lımısn

yok samsunluyum ama 5 yıldır köyünde ilçesinde çok şükür şimdi ilde sınıf öğretmeniyim... geldim burda kaldım eşim vanlı ( gidemeyince burdan buldum :) kısmet ).. sınıf öğretmeninin yer değişikliği çok zor biliyosun...

insan gurbette olunca sevdiklerinden uzakta bi bebeği olsun bağlanacağı tutunacağı dalı olsun istiyor.. yanlızlık zor...

tinkercım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor. yaaa hamile olmadan önce acaba hamile kalacakmıyım diye düşünüyordum, şimdi hamileyim tamam ama bu defa heyecan ve endişe içerisindeyim. paranoyak mıyım neyim ben yaaa...

allah gönlüne göre verir umarım..

ben sana küstüm bikerem...beni bıraktın gittin dün...sorum cevapsız kaldı asıl ben sana sormustum hamılelık nasıl diye ilk önce sen cevap ver barışalım..a.s.

ben sana küstüm bikerem...beni bıraktın gittin dün...sorum cevapsız kaldı asıl ben sana sormustum hamılelık nasıl diye ilk önce sen cevap ver barışalım..a.s.

ayyyyy canım çok özür dilerim. o mesajını görseydim çıkarmıydım hiç. tekrar özür dilerim canım kusura bakma. hamilelik ne biliyim bir iyi bir duygusal acayip yani. hissettiğin her ağrıyı birşeye yorumlar oldum. keseyi görene ve kalp atışlarını duyana kadar içim rahat etmeyecek sanırım. sen nasılsın canım senin nasıl gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…