canım hoşgeldinnn...
dün seni sormuştum kızlara sonrada dedikki kaynanayla geziyodur yine..
bu arada biz erkek demiştik demekki tahminlerde yanılabiliyomuşuz..
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza..
kızlar döğme konusunada gelince abdets geciriyomuş ama nasıl içki dinimizce haramsa dövme yaptırmakta harammış yani allahın verdiği bedeni değişrtirmek gibi bişey oluyomuş..
hatta bir ara bende deli gibi yaptırıcaktım hatta patronum yapacaktı omzuma kelebek ama görümcem gerizekalı hemen mudahale etti neymiş abdest gecrimezmiş cenabetmi gezcekmişim..töbee töbeeee...
idillll kız banada yap bir tahmin bacım bakalım tutacakmı..
canım hoşgeldin....benim varis sıkıntım ileri boyutta inşallah görünümde çok kötü olmaz morarınca bi kalıo zaten doğumdan sonra ben tedavi olmayı düşünüyorum...hayırlısı dediğini gibi kızım için katlanacam.sen oğluşu nasıl büyümüştür maşallah
inş şiddetlenmez canımmm korkma sen normal heralde artık iyice büyüdü bebişin...neyseki yarın dr. kontrolun varmış..ay inş gelmeyi çok istiyorum yanına kızlarımızı tanıştırız belki ilerde..araları tam araları 4-4,5 ay falan olacak...bilgem bi doğsunda inş sıra kıızıma gelecek inş...
xcanım lütfen dikkat et kendine...hazırlıkların tamamdır heralde biçoğunu aldın galibaa ...ay darısı başımaa nasıl heyecan yaptım valla bişeyler almak için pembe pembee ..
tşk ederim canım..
valla 20. haftaya kadar bişey anlamadımda..şimdiden sonra geçmiyomuş gb geliyorr... :26:
facede profil resmim son halim canımm...karnım büyüdükçe koyarım oldumu...
MERVECİMM güzel yürekli arkadaşımmm...çok sağol yazdıkların içinn...evet yalnızlık gittikçe koyuyorr...gün hesabu yaptıkça geçmiyomuş gb geliyorr...
ama dediğin gb Rabbim elbet vertecek mükafatını...hatta verdide ..karnımdakiylee..inşallah bi arayada gelince herşey tam olacakk... Rabbimin izniylee...
yok canım yaa vermedim daha kararrrrr ama muhtemelen minik minik kuşlar omuczuma dogru uçucaklarr ama şu gögüse pati olayıda süperrr seksiii bakalım
sadece seninle ben kalmışız bende cıkıyorum kuzu iyi tatiller sanada..:79:
evet canımmm bencede kız olunca pembe alacaksın...bakalım eşim napacak???onlar pembeye hiç alışık değilSağol hayatım..İnşallah dediğin gibi şiddetlenmez.Yarına kadar iyi olsam yarın doktora detaylı şekilde anlatıcam agrılarımı sıkıntılarımı zaten.Bir de kociş gelsede yıkasa benı ya çok hosuma gidio vallaBir tek hastane cantam hazırlancak canım sanırım en önemlisi de o,en müsait oldugum zamanda hazırlamam gerek.Kızımın herseyı hazır;yıkandı ütülendi.Sadece son posta alınanlar ve hediye gelenler var onları yıkamam lazım o kadar.Ayy sıra sende canım çok zevkli pembişli alışverişler seni beklıo;zaten biz de iyice pembe takıntısı oldu bilio musun eşim bile hemen bişi gösterilse pembesi yok mu diyor senın kocişte böyle olcak canım :))
kuzum benım ne de güzel söylemişsin.Gerçekten de en büyük mükafat karnımızdakiler bencede...Hem çok az kaldı kocişine kavusacak çok tatlı sımsıcak bir aile kuracaksınız canımm!
ayy cimcimem demek dövme yaptırıcaksın sana da çok yakısır bilion mu :=) şimdiden merak ettim
canım iki çift laf edemeden gitmişsn tühhben de bizimkilerle tel.de konusuodum yol uzak olunca konusmaların süresi uzuyor :) bebişte iyi sende bunu duydum ya çok mutluyum canım ! yine gelin!
evet canımmm bencede kız olunca pembe alacaksın...bakalım eşim napacak???onlar pembeye hiç alışık değilbencede yarın doktoruna detaylı bi şekilde anlat...normal diyecektir büyük ihtimal ama sen yinede anlat...bol bol yürüyüş yap kocişinle..ben nouda yapmıcam sanırım karnım burnumdayken bcaklarım ağrır diye yürüyememde...nasıl normal doğum yapacaksam???
Sağol hayatım..İnşallah dediğin gibi şiddetlenmez.Yarına kadar iyi olsam yarın doktora detaylı şekilde anlatıcam agrılarımı sıkıntılarımı zaten.Bir de kociş gelsede yıkasa benı ya çok hosuma gidio vallaBir tek hastane cantam hazırlancak canım sanırım en önemlisi de o,en müsait oldugum zamanda hazırlamam gerek.Kızımın herseyı hazır;yıkandı ütülendi.Sadece son posta alınanlar ve hediye gelenler var onları yıkamam lazım o kadar.Ayy sıra sende canım çok zevkli pembişli alışverişler seni beklıo;zaten biz de iyice pembe takıntısı oldu bilio musun eşim bile hemen bişi gösterilse pembesi yok mu diyor senın kocişte böyle olcak canım :))
kuzum benım ne de güzel söylemişsin.Gerçekten de en büyük mükafat karnımızdakiler bencede...Hem çok az kaldı kocişine kavusacak çok tatlı sımsıcak bir aile kuracaksınız canımm!
ayy cimcimem demek dövme yaptırıcaksın sana da çok yakısır bilion mu :=) şimdiden merak ettim
canım iki çift laf edemeden gitmişsn tühhben de bizimkilerle tel.de konusuodum yol uzak olunca konusmaların süresi uzuyor :) bebişte iyi sende bunu duydum ya çok mutluyum canım ! yine gelin!
Ee o artık bir kız babası canım merak etme içgüdüsel olarak alısacak :) hatta çok zevk bile alacak :)
evet canım yarın anlatıcam nasipse tabii bu gece gun geceki gibi agrılar fena sıkıstırmaz ve bizi acile gitmek zorunda bırakmazsaşimdilik hafif agrılarım var ama hiç dogum yasamayınca ınsan hangisi yalancı sancı hangisi gerçek ayırt edemıyor ki Ben baya bir yürüyorum canım eşimle, o acıdan iyi olur dilerim benım için.Ayy ben de normal istiyorum korkuyorum ama normal olsun Allah ım yardımcımız olur ınsallah...
yeliz gördünmü canımmm facede kızımın olduğunu yayınladım yaa senin gönderdiğin bebek videosu gibi bişey vardı yaa onunla birlikte yayınladım güzel olmuşmu???haftasını gününü ayarladım ona göre yayınladım...
kuzularrr ben artık kaçıyorum yarın yine burdayım nasılsaa uff çok sıkıldım cumartesi çalışmaktan
neyse kendinize ve yigenlerime iyi bakın timamı öpüyorum hepiniziiiiiiiiii
Mervemmmmm korkmana hiç gerek yok gerçektennnn sancilar gerçekten cok zorrr amaa ikinma fasli o kadar zevklikiii inan esimle cok guluyoruz bazenn hatirlayinca...korkma gerçektenn cok guzel bir duygu sezeryan cok kolay ohhh kesiyorlar hoppp aliyorlar...anne olmak o kadar kolay degilll annelerimiz sezeryan mi olmus? hayirrrrr dunyada o kadar kadin normal dogum yapiyorrr normal adi ustunde...korkma inan bana cok guleceksin bu korkularina bende cok korkuyordummm ama cok guzel anilarim varrr kizimin saclarini gosterdiler bana aynaylaa ikinirken, henuz kafasi filan cikmamisken saclarina dokundum parmaklarimda hissettim ve bu bana oyle bir guç verdi kii ikinmak için hemen kucagima almaliyim diye sonnn nefesime kadar ikindim.... bence her kadin normal dogum yapmali neden turkiyedeki kadinlarimiz korkuyor normal dogumdan anlamiyorum hep kolaya kaçiyorlariyi ki fransada sezeyan yapmiyorlar herkese iyi ki normal dogurmusum normal dogum yapmak bir ayricalik benceee
ya mervecim ne kadar iyi bir insan yaaa herkesi soruyoooo tek tekkk canim benimmmmmmm
canım yaaaofff bahar kaka yapamiyo yaaa nasil ikiniyoooo ama cikmiyo bisey((((
selam canlar nasılsınız..
bugüb işe gitmedim evdeyim oglusumla. bizim zıbıdık durmuyor artık yerinde. hızını almadan emekliyor. annemin işi vardı bugün işe gitmedim..
mervecim özelden atacam telimi sana .. sende bana att ama..
seaster kalp atısını dinlemisissiz . masallah kızcene canım..
selizinde varis agrıları varmıs. allah sabır versin bende varis az olmasına ragmen cok kasılmalarım oluyodu. gercekten cok agrı veriri. kızın için katlanacak kuzucum yaa.
idilim ve yelizcim nasılsınızz..
bencede yaa tek tek yazıyor
canım yaaa
kızalr herkese iyi akşamalr ben çıkıyorum bugün şube temizliği var erken çıkıyoruz
mervecım canım arkadaşımm yazmışsın bana da şimdı geldım kuaforden saçlarımı açık kumrala şöleee soğan kabuğu gıbı boyattımmm trendy kesım yaptrdımmm onler uzun arkalar kısaa kı ılk defa bu kadar kısallttımm saçlarım sırtımın altına kadar uzunduu :18: delı mıyım neyım anlamadımm görümceme gelınce onun hesabını vereceğm sonraaa
Mervemmmmm korkmana hiç gerek yok gerçektennnn sancilar gerçekten cok zorrr amaa ikinma fasli o kadar zevklikiii inan esimle cok guluyoruz bazenn hatirlayinca...korkma gerçektenn cok guzel bir duygu sezeryan cok kolay ohhh kesiyorlar hoppp aliyorlar...anne olmak o kadar kolay degilll annelerimiz sezeryan mi olmus? hayirrrrr dunyada o kadar kadin normal dogum yapiyorrr normal adi ustunde...korkma inan bana cok guleceksin bu korkularina bende cok korkuyordummm ama cok guzel anilarim varrr kizimin saclarini gosterdiler bana aynaylaa ikinirken, henuz kafasi filan cikmamisken saclarina dokundum parmaklarimda hissettim ve bu bana oyle bir guç verdi kii ikinmak için hemen kucagima almaliyim diye sonnn nefesime kadar ikindim.... bence her kadin normal dogum yapmali neden turkiyedeki kadinlarimiz korkuyor normal dogumdan anlamiyorum hep kolaya kaçiyorlariyi ki fransada sezeyan yapmiyorlar herkese iyi ki normal dogurmusum normal dogum yapmak bir ayricalik benceee
haklısın canım..bencede adı üstünde normal dogum yani olması gerekn kadınların yasaması gereken durum bu.Evet bazı durumlarda hayati kaygı acısından mecbur kalınabilio sezeryan için.Ben mesela sezeryan çocuguyum annemın catısı fln çok asırı darmıs kesınlıkle normal olmaz demiş doktor mecburen o da sezeryan olmus.Dilerim ben ona cekmem bu konuda.Ben de normal dogum taraftarıyım.Hem eşim ben de girerım doguma elini tutarım yanımda olurum diye o da güç veriyor bana..Ama bakalım normal olacak mı ..Rabbim her kosulda hakkımızda hayırlısını nasip etsın ınsallah
kızlar bencede çok haklısınızz normal doğum en temizi en güzeli..merve benim annemde rahimde açılma olmadığı için 2 gün sancı çektikten sonra sezeryan yapılmış,ama hala dikişleri acır eskiden bide boydan kesiyorlarmış yani şimdiki gibi enden değilde annemin boydan kesilmiş hala çok acırr:18:benim ablamda sezeryan oldu zor geçirdi ben oyüzden sezeryana çok soğuk bakıyorum..inş bi aksilik çıkmazsa normal istiyorum...ama benim bi dezavantajım var ben doktorumun özel muananesine gidiyorum ama devlete bağlı özelde yapamıo doğum oyüzden de devlette yapmak zorundayım..ve devlette eşini yanına almıyorlar,ben normal doğumu eşim olmadan yapmak istemiyorum buyüzdende çok kararsızım
Tabii canım haklısın;senin gözünün önünde örneklerinde var yasanmıs..biliyorsun sezeryanı..
ben de sezeryan çocuguyum aslında annemn rahim yapısı kesınlıkle normal doguma uygun değilmiş.insallah ben anneme cekmemısımdır...
canım baska bir özel hastane ve ordan iyi bir doktor bulsan orda yapsan dogumunu.uygun fiyatlı olanlarda var özellerde hepsi pahalı değil.hem eşini de alıyorlar doguma.normal olursa eşimde giricek ınsallah elimden tutucak yanımda olsun istiyorum o da istiyor...
kızlarrr yarın biliyosunuz Allah nasip ederse doğumum varr..
sabah erkenden hastanede olcaz inşallah herşey yolunda gider,
bu zamana kadar çok şükür bi sıkıntı olmadan geldik,bundan sonrası da güzel olur inşallah..
inşallah kızıma hayırlısıyla sağlıcakla kavuşurum,nolur dualarınızı eksik etmeyin..
şimdiden hepinize çok teşekkür ederimm..hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
kısmetse doğumdan sonra fatoş ve zehseli arıcam onlar size haber verirler...
en kısa zamanda toparlanıp kızımla aranızda olmak dileğiyle..
Allah'a emanet olun,şimdilik çıkıyorum akşam son kez gelirim
herkese günaydın bu aradaa
size güzel bir haber vereyim bende eşim geçen hafta test yapı ve çok az da olsa sperm çıktı v inş Allah nasip ederse 3 yada 6 mayıs'da tüpbebek tedavisine başlıcaz o kadar mutluyumki birazda olsa sperm cıkması mucize gibi Rabbim inş sonunuda hayırlı eder
Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...
Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim
Kızlar kusura bakmayın bu haberi hepinize ben vermek isterdim ama kalp atışlarını duyana kadar içim rahat etmicekti, sizi de daha kesin bişey yokken boşa sevindirip, yine kötü bişey olursa üzmek istemedimönceki gün idrarda çıktı önce, dün de kan verdim, 334 çıktı değer, şimdilik iyi gibi görünüyo ama keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar kesin gözüyle bakamıyoruz, umarım bana kırılmazsınız hemen söylemedim diye nesli söylemeseydi ben kalp atışlarını duyduktan sonra topikte söylemeyi düşünüyordum ( artık öğrendiğinize göre dualarınızı da eksik etmezsiniz umarım, inşallah meleğim bu sefer sımsıkı tutunur annesine ...
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?