Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canim bence seninkiii kesinlikle kiz :) bakalim tutacak miii

Sağol hayatım..İnşallah dediğin gibi şiddetlenmez.Yarına kadar iyi olsam yarın doktora detaylı şekilde anlatıcam agrılarımı sıkıntılarımı zaten.Bir de kociş gelsede yıkasa benı ya çok hosuma gidio valla Bir tek hastane cantam hazırlancak canım sanırım en önemlisi de o,en müsait oldugum zamanda hazırlamam gerek.Kızımın herseyı hazır;yıkandı ütülendi.Sadece son posta alınanlar ve hediye gelenler var onları yıkamam lazım o kadar.Ayy sıra sende canım çok zevkli pembişli alışverişler seni beklıo;zaten biz de iyice pembe takıntısı oldu bilio musun eşim bile hemen bişi gösterilse pembesi yok mu diyorsenın kocişte böyle olcak canım :))

kuzum benım ne de güzel söylemişsin.Gerçekten de en büyük mükafat karnımızdakiler bencede...Hem çok az kaldı kocişine kavusacak çok tatlı sımsıcak bir aile kuracaksınız canımm!

yok canım yaa vermedim daha kararrrrr ama muhtemelen minik minik kuşlar omuczuma dogru uçucaklarr ama şu gögüse pati olayıda süperrr seksiii bakalım

ayy cimcimem demek dövme yaptırıcaksın sana da çok yakısır bilion mu :=) şimdiden merak ettim

sadece seninle ben kalmışız bende cıkıyorum kuzu iyi tatiller sanada..:79:

canım iki çift laf edemeden gitmişsn tühh ben de bizimkilerle tel.de konusuodum yol uzak olunca konusmaların süresi uzuyor :) bebişte iyi sende bunu duydum ya çok mutluyum canım ! yine gelin!

evet canımmm bencede kız olunca pembe alacaksın...bakalım eşim napacak???onlar pembeye hiç alışık değilbencede yarın doktoruna detaylı bi şekilde anlat...normal diyecektir büyük ihtimal ama sen yinede anlat...bol bol yürüyüş yap kocişinle..ben nouda yapmıcam sanırım karnım burnumdayken bcaklarım ağrır diye yürüyememde...nasıl normal doğum yapacaksam???

Ee o artık bir kız babası canım merak etme içgüdüsel olarak alısacak :) hatta çok zevk bile alacak :)

evet canım yarın anlatıcam nasipse tabii bu gece gun geceki gibi agrılar fena sıkıstırmaz ve bizi acile gitmek zorunda bırakmazsa şimdilik hafif agrılarım var ama hiç dogum yasamayınca ınsan hangisi yalancı sancı hangisi gerçek ayırt edemıyor ki Ben baya bir yürüyorum canım eşimle, o acıdan iyi olur dilerim benım için.Ayy ben de normal istiyorum korkuyorum ama normal olsun Allah ım yardımcımız olur ınsallah...

inşallah canım bencede normal en sağlıklısı bir çırpıda doğurursun inşşş bir nefeste kucağına alırsın inş..anne olmak kolaymı öyle her acıya katlanıcaz yeterki bebişler sağlıklı olsun...

yeliz gördünmü canımmm facede kızımın olduğunu yayınladım yaa senin gönderdiğin bebek videosu gibi bişey vardı yaa onunla birlikte yayınladım güzel olmuşmu???haftasını gününü ayarladım ona göre yayınladım...

gördüm balımmm gördümmm begendimde hattaaa çokk hoşş olmuşşş maşallah senin kızınaaaa

kuzularrr ben artık kaçıyorum yarın yine burdayım nasılsaa uff çok sıkıldım cumartesi çalışmaktan
neyse kendinize ve yigenlerime iyi bakın timamı öpüyorum hepiniziiiiiiiiii

kuzularrr ben artık kaçıyorum yarın yine burdayım nasılsaa uff çok sıkıldım cumartesi çalışmaktan
neyse kendinize ve yigenlerime iyi bakın timamı öpüyorum hepiniziiiiiiiiii

görüşürüz hayatım...kendıne çok iyi bak..kolay değil haftasonu calısmak ne desen haklısın...
öptük biz senı kızımla kocamann !!!

Mervemmmmm korkmana hiç gerek yok gerçektennnn sancilar gerçekten cok zorrr amaa ikinma fasli o kadar zevklikiii inan esimle cok guluyoruz bazenn hatirlayinca...korkma gerçektenn cok guzel bir duygu sezeryan cok kolay ohhh kesiyorlar hoppp aliyorlar...anne olmak o kadar kolay degilll annelerimiz sezeryan mi olmus? hayirrrrr dunyada o kadar kadin normal dogum yapiyorrr normal adi ustunde...korkma inan bana cok guleceksin bu korkularina bende cok korkuyordummm ama cok guzel anilarim varrr kizimin saclarini gosterdiler bana aynaylaa ikinirken, henuz kafasi filan cikmamisken saclarina dokundum parmaklarimda hissettim ve bu bana oyle bir guç verdi kii ikinmak için hemen kucagima almaliyim diye sonnn nefesime kadar ikindim.... bence her kadin normal dogum yapmali neden turkiyedeki kadinlarimiz korkuyor normal dogumdan anlamiyorum hep kolaya kaçiyorlar iyi ki fransada sezeyan yapmiyorlar herkese iyi ki normal dogurmusum normal dogum yapmak bir ayricalik benceee

haklısın canım..bencede adı üstünde normal dogum yani olması gerekn kadınların yasaması gereken durum bu.Evet bazı durumlarda hayati kaygı acısından mecbur kalınabilio sezeryan için.Ben mesela sezeryan çocuguyum annemın catısı fln çok asırı darmıs kesınlıkle normal olmaz demiş doktor mecburen o da sezeryan olmus.Dilerim ben ona cekmem bu konuda.Ben de normal dogum taraftarıyım.Hem eşim ben de girerım doguma elini tutarım yanımda olurum diye o da güç veriyor bana..Ama bakalım normal olacak mı ..Rabbim her kosulda hakkımızda hayırlısını nasip etsın ınsallah

ya mervecim ne kadar iyi bir insan yaaa herkesi soruyoooo tek tekkk canim benimmmmmmm

bencede yaa tek tek yazıyor

offf bahar kaka yapamiyo yaaa nasil ikiniyoooo ama cikmiyo bisey ((((
canım yaaa

kızalr herkese iyi akşamalr ben çıkıyorum bugün şube temizliği var erken çıkıyoruz

mervecım canım arkadaşımm yazmışsın bana da şimdı geldım kuaforden saçlarımı açık kumrala şöleee soğan kabuğu gıbı boyattımmm trendy kesım yaptrdımmm onler uzun arkalar kısaa kı ılk defa bu kadar kısallttımm saçlarım sırtımın altına kadar uzunduu :18: delı mıyım neyım anlamadımm görümceme gelınce onun hesabını vereceğm sonraaa

oyy masallah canım..eminim çok güzel olmussundur...yanı söylediğin renkte modelde benım favorilerim arasında çünkü...güle güle kullan canım!aman yıne uzar kuzum bosver kökü sen de ne de olsa :)

sıkma sen bakıyım canım..hep su 3.kişiler yüzünden bozuluo huzurumuz..sen ailene eşine bak canımm

kızlar bencede çok haklısınızz normal doğum en temizi en güzeli..merve benim annemde rahimde açılma olmadığı için 2 gün sancı çektikten sonra sezeryan yapılmış,ama hala dikişleri acır eskiden bide boydan kesiyorlarmış yani şimdiki gibi enden değilde annemin boydan kesilmiş hala çok acırr:18:benim ablamda sezeryan oldu zor geçirdi ben oyüzden sezeryana çok soğuk bakıyorum..inş bi aksilik çıkmazsa normal istiyorum...ama benim bi dezavantajım var ben doktorumun özel muananesine gidiyorum ama devlete bağlı özelde yapamıo doğum oyüzden de devlette yapmak zorundayım..ve devlette eşini yanına almıyorlar ,ben normal doğumu eşim olmadan yapmak istemiyorum buyüzdende çok kararsızım

Tabii canım haklısın;senin gözünün önünde örneklerinde var yasanmıs..biliyorsun sezeryanı..
ben de sezeryan çocuguyum aslında annemn rahim yapısı kesınlıkle normal doguma uygun değilmiş.insallah ben anneme cekmemısımdır...

canım baska bir özel hastane ve ordan iyi bir doktor bulsan orda yapsan dogumunu.uygun fiyatlı olanlarda var özellerde hepsi pahalı değil.hem eşini de alıyorlar doguma.normal olursa eşimde giricek ınsallah elimden tutucak yanımda olsun istiyorum o da istiyor...

canım zaten bizim burdaki özel hastanedede devlettede doğum yapsan fiyatı hemen hemen aynı.fazla bir fark yok..ama çoğumuz devlette yapmak zorunda kalıyoruz çünkü buranın en iyi doktorları devlete bağlı..özel hastanenin doktorları hiç iyi değil...ben canım doktorumu bırakıpta nasıl gidip özelde doğurayım..benim doktorum çok iyi bir doktor mervecim başından beri benimlee çok titiz bir şekilde illgilendii ayrıca bizim burdaki özel hastanede çok nadir durumlarda doğumda ciddi bir durumla karşılaştıklarında devlete sevkediyorlar düşün yaniii devlet çok daha iyi yanii.oyüzden eşim giremesede devlette yapmayı düşnüüyorum..zaten burdaki özel hastanedede eşini almıyorlarmış yanına yani hiç içeri girebileni duymadım

Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...

Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim

bu topikte neler olmuş böylee mutluluktan ağlıyorum inanın..bende geçmişi okuyamadım bugünn kaçgündürde gelemiyordum hiçbişeyden haberim yok...

SUUU doğum yapmış kuzum çok sevindim Allah analı babalı büyütsün hiç haberim olmadı valla ben daha var sanıyordummm şimdi görünce şok oldummm bebeğin nasıl iyidir inş hadi bakalım atlattın sayılır ağrız sızında geçtimi tamamdır canım yaaa okdr sevindimki....

ŞEROOO hamileymiş görünce elim ayağım titredi tekrar tekrar okudum Allahım tamamına erdirsin şerom inş kalp atışlarınıda duyacaksın kucağınada alacaksın...Rabbim senide bebeğinide korusun aklıma her geldiğinde dua edicem canım benim.....

NANEM eşinin testlerinde sperm çıkmış okadar çok sevindimkiii canımm göreceksin bak en kısa zamanda sende hamile kalacaksın ve sende bebişini kucağına alacaksın....dualarım seninle...

SARILALE fatoşummm sıra sendeymişşş kuzum çok heyecanlısındır eminim Allahım kurtarsın inş acısız ağrısız kucağına alırsın asyanı...hep hep dua edicez bütün topikçe...

buarada TİNKERCİM sen egeyi samsuna götürmüşsün detaylı bir şekilde bakılmış ve sonuçlar güzel çıkmış çok sevindim canım.Allah yavrularımızı bize bağışlasın...oğluşunu sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inş...

CANLARIM YAAA HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...üzüntülerinizle ağlıyorum,mutluluğunuza seviniyorum...hepimiz tek tek hamiş kaldıkkk bebek hasreti çektik yeri geldi ağladık,,birçoğu bebeğine kavuşmak üzere,kimimiz kavuştı,,kimisi yolun başında bebeğini bekliyo...ama bu topik gerçekten çok uğurluu

içim bi tuhaf oldu yineee inş SU iyidir....

sizleri seviyorum canlarım herkese iyigeceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…