Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ya anlamiyorum esler neden giremiyo doguma??? benim esim girdi ve baska kimsenin girmesini istemezdim ne annem ne ablam ne baskasi..... :97:

bu arada ben eczaneden gliserin aldim baharin poposuna koydum kakasini yapabildi, cok sancilandi kuzum aksam ustu agladi durdu son careee gliserin almak zorunda kaldimm cok rahatladi

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar geçmişi okudum hepinize çok çok çok teşekkür ederim..
alıntı yapamadım çok fazla olduğu için ama tek tek okudum,
güzel dilekleriniz,dualarınız ve yanımda olduğunuz için çoook teşekkkür ederimm..
biz evimize geldik,kızım çok iyi maşallahama benim çok sancım var ilk gün yürüyemediğim
için bugün çok zorlandım,ağrı kesicilerle ayakta duruyorum..ama bunlar da geçecek elbet..
her güzelliğin bi zorluğu var :) doğuma gelince gerçekten çok heyecanlı dakikalardı bayılacaktım
korkudan ama epidural yapıldıktan 5 dk sonra kızıma kavuştum o an zaten tarif edilemez yani
yaşamak lazım Allah isteyen herkese herkese herkeseee nasip etsinnnnn inanılmaz bi duygu gerçekten..
şimdilik benden bu kadar fırsat buldukça gelirim hepinize tekrar teşekkürler darısı sizlere inşallah..

fatoş kuzum artık sıra sendee haftaya kavuşmuş olcaksın inşallah kızcene
tinker ege'nin sonuçları güzel çıkmış herşey yolundaymış çok sevindim geçmiş olsun tekrar canım..
şero hamileymiş çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah ..
nanecim siz de tüp bebeğe başlıyomuşsunuz çok mutlu oldum yaa Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
selizcim senin de kızın oluyormuşş dediğin gibi bu sene kız senesi gerçekten :)
sağlıkla gelsin prenses,hayırlı olsun

hepinizi öpüyoruz hoşçakalınn

Son düzenleme:

canım çok şükür rahatlamısdır Baharcık...iyi ki almıssın denemekte fayda var tabii...

canım evinize gelmıssınız masallah çok sevındım!
hepimiz çok duygulandık inan sen doguma giderken çıktıgında haber aldıgımızda..hersey yolunda çok şükür kızına kavustun ne mutlu canım!agrılarına gelince üzüldüm canım Allah yardımcın olsun ama dediğin gibi geçicek..Anne olmak böyle bişi işte...Seni seviyoruz fırsat buldukca gel canım

canımmm çok şükürki evinize gelmişsinizz.cerencikte çok iyiymiş maşallah onaaaa agrıların elbet geçecek canımmm.kızına kavuştun ya çok şükürr

yeliz bugün ojelerin nasılllllllll????????????

:)))) canım silmeye kıyamadımm yaaa hala aynı çilekler varr ojelerde kaliteliymiş uçları falanda çıkmadı hiççç :)))))))) ama bugün degiştiricem sıkıldım çünkü zebra yapmayı düşünüyorummm .:)))))))))

senin paşa nasılll kıpırdanmıyomu annesi

tık yok benim paşada...deli ediyo beni, her gün dr.a gidesim var, bi bak napiyo dr. dicem vallahi manyak oldum...,
her aşaması ayrı zor bu işlerin yeliz yaaaaaaaaaa

tık yok benim paşada...deli ediyo beni, her gün dr.a gidesim var, bi bak napiyo dr. dicem vallahi manyak oldum...,
her aşaması ayrı zor bu işlerin yeliz yaaaaaaaaaa

canım annelik işte daha ana rahmine düştügü anda meral ediyosun özlüyosun pimpirikleniyosun
eminim senin eve ultrason alasın bilem vardır
iç karnın geniş demekki tatlım yada paşamız çok akıllı olucak hiç üzmücek annesini

göbüşü görsen iç karnımı anlarsın...çok dar....nasıl sivrildi anlatamam!!!
ultrasonu babamız hesaplamış, kurtarmıyomuş 9 ayda parası
umarım paşalar gibi olsun zuzumda, uyusun üzmesin annesini...

ayy en son halini görmüştüm kocamandııı daha da büyümüştürrr 9 ayda kurtarmıyomuş heee süper yaaa
canım dedgin gibi saglıklı olsunnn sag salim gelsinde bırak tekmelemesin nolcak orda oldugunu bişiosun yaaa

2-3 hamiş bi arada alırsak kurtarır belki... ciddi ciddi hesaplamış adam yaaa

SU iyi olmanıza çok sevindimmm kızınıda sanada maşallah ağrın olması çok normal ilk doğumun inş biranönce tüm ağrılarından kurtulursun..kızını kokla bizim için...kendine dikkat ettt ...çok öpüyorum senii güzel anne:86:

kızlar herkese iyi haftasonu diliyorum...birazdan yemek var ona gidicez kaynanamlaordanda hoooop çarşıyaa terasıma masa sandalye salıncak bakıcam...inş düzgün bişeyler bulabilirim....
görüşmek üzere

günaydın canım ve güle güle kolay gelsinn

dün bütün akşam agladımmçok sinirim bozulduu.
dün işten eve geldim tam içeriye girecekken karşı komşum kapıyı açtı zeytinde fırladı otarafa dogru ben hemen tuttum ama geç kaldım tabi çünkü zeytin birisini görünce çişini tutamıyo ve kaçırıyo neyse apt şçşne yaptı çiş karşı komşumun torunları zeytini severken bende hemen bi kova su hazırladım güzelce sildim heryeri girdim içeri 5 dk sonra kapı çaldı çıktım baktım karşı komşu sert bi uslüple burası çiş içinde dedi bende öncce kapının önünü diyo sandım dedimki melehat teyze şimdi sildim o yüzden ıslak dedim oda giriş kapısının mermerinin üzerini göstererek nasıl sildin burası çiş içinde dedi bende dedimki melehat teyze kusura bakma ben orayı cidden görmedim yoksa neden silmiyim şimdi silerim dedim girdim içeri sildim orayıda güzelce girdim içeri ama o kadar zoruma gittiki asla oraları silmek degil yani çünkü bizim apt temizlikçisi olmadıgı içinzaten ben siliyorum merdivenleri hatta üst komşum bırak bi kereda karşındaki silsin dediginde o kadın yaşlı benim yüzüm olmaz diyorum ve paspaslarına varana kadar çırpıyorum.alındım çünkü uslübü çok pis bi şekildeydi sonuçta zeytin işediginde silmem oraları hiç umursamam amenna ama sildim sadece bi yeri görmemişim ki sildigimi oda gördü yani onun oglu sigara izmaritlerini bile atıyo yere torunları çikolata yiyo atıyo merdivenlere bikere agzımı açıp bişiy demedim yinede diyemem ama böyle bişeyle karşılaşınca çok çok kötü oluyorum

canımmmmmm ohh çok şükür evündesin gerçi ben haberini ablandan aldım ama
dün tekrar arıcaktım ama rahatsız etmek istemedim çok kalabalık olursunuz diye...
Allahım saglıkla büyütmek nasip etsin inşAllahhh

Selam Kızlarrr

Dün son kontrolümüze gittik perşembe sabah 8 de doktorda olcazz kısmet olursa da en geç 10 da ameliyata alıncam :18:
Kızım çok iyiymiş maşAllah 3400 gram olmuş
Şimdi evi temizliyorlar hazırlıklar başladı iyice ben artık heyecandan uyku uyuyamaz hale geldim
allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin

ayyyy ben cok fenayımmm elim ayağım tutmuyo miğde bulantısı mahvetti beni..

su gelmiş msj okudum evine gelmiş cok şükür herşey yolundaymış sevindim..

yelizcim seninde komşuyla sorun var galiba apartmanda yaşamanın zorlukları bu olsa gerek..
bizdede var merdivem silme konusu ama kim takar zaten kendime bakamıyorum merdiveni nerde silicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…