Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet korku bende de var ya...gecende bı agladım bı agladım sınır bosalması oldu...onu koruyabılecek mıyım nasıl yapıcam?bu soruları soruyo ınsan sureklı kendıne hanı planlasa bıle afallıyo...heycan konusuna gelıce..hanı cok onemlı bı sınava gırmeden once ınsanın ıcının yagları erır karnına kıramp gırer ya aynen o durumu yasıyorum sureklı...yemek yıyorum ama ıkı lokmada doyuyorum en son...esıme asık oldugum ılk gunlerde bole ıstahtan kesılmıstım:) yanı kısacası cok heycanlı ve korkuluyum

ben de aynı şekilde canım. ne diyelim hayırlısı olsun. sen doktora gittin mi

ama emınım kı keseyı gorelım rahatlıcaz ..ablam 9. ayında o da ole soluyo bunları hıssetmen cok normal dıyo..ona guvenıyorum...agrı dıyınce ole abartılcak agrım yok ama cok kolay yoruluyorum...rahım kısmı cok gerılıyo adet olcakmıssın gıbı gelıyo ama dııl farklı bırsey ...ama alışcaz herhalde bak bole senınle aynı zamana denk gelmemız ne guzel oldu...karsılaştırabılıyoruz...ıcım rahat edıyo...

evet kendi durumunu biriyle karşılaştırınca iyi oluyor. bir tek bende olmuyormuş bunlar diyorum

yok gıtmedım henuz ama onumuzdekı hafta gıdıcem bıraz gunum gecsın dedım malum adet gununden 4 gun once bellı oldu...daha kucuktur dıye dusundum..ınsallah gıttıgımde kese de gorunur ama zannetmıyom daha 3 art 4 üm..senin ne kadar oldu

ben 4+2 yim canım beklenen doğum tarihi 17 eylül. biz daha isim olayını pek düşünmedik. önceki hamileliğimde kızımızın adını Defne koyacaktık kısmet olmadı.

evet ıkıncı beyendıgım ısımlerden bırı cok guzel bence ısım konusunda bız onceden bu yana hep fıkır uretırız zaten de son durum ne olur bılmem artık ama ıo kolay ıs ...ılk önce atlatalımda

evet ıkıncı beyendıgım ısımlerden bırı cok guzel bence ısım konusunda bız onceden bu yana hep fıkır uretırız zaten de son durum ne olur bılmem artık ama ıo kolay ıs ...ılk önce atlatalımda

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_.....................11 OCAK
hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35.........6 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

mestitoh tinker kaynatmışsınız muhabbetinize dahil olamadım;akşama misafirim var da hazırlık yapıyordum.
Sonra karşılaşırız yine inşallah.:.

Kızlar benım sat 6 aralıktı 7 ocakta kan testı yaptıl deger 2den kucuk cıktı malesef olmadı yanı ama bugun oldu bende halen kırmızlar yok kafam karıstı ya bana bıraz yardımcı olun lutfen

Berracım hoşgeldin yeniden aramıza ama bir daha kırmızı kartı yeyince küsüp gitmek yok!Oyuna yeniden girmek için sıranın gelmesini bekleyeceksin :) Biliyorum zor ama biz her anında herkesin olduğu gibi senin de yanında olaağız :)[/QUOTE]

Küsüp gidersem burdaki arkadaşlara ayıp olacağını öğrendim.:kedi:Ben 9. aya girdim. Daha uzun süre bekleyenler var.Burada kalıp mücadelemizi birlikte vereceğiz.Yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel.opuyorumnanaktan

selam kızlar.. 3 gündür sizlerle karsılasamıyorumm. hafta sonu malüm herlesin işleri vardır.
hepinizi çok seviyor ve öpüyorumm..

selam millet nasılsınız bakalım neden kimseler yok yahuuu aycannnnnnn nerelerdesin kırmızı kart yeyince sende yok oldun

selammmm, ben geldimmm....

smartcım kırmızıları malesef ki cuma günü gördüm canım...8 şubat yeni tarihim benim.
çalış çalış olmadı baksana... dahada çok çalışmak lazımmış demekki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…