Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ben de istiyorum ben deeeeeeee benimkisi 16.10.1984 kocişiminki de 31.05.1981
Ben de oğlan hissediyorum bakalım tutacak mı

hiçde bilmiyorum ki yaa bizim yeni doğum yapan bir arkadaş var onun ki 10 gün fln sürdü normalde öyle olmazmış ama daha yeni doğum yaptığı için ilerde nasıl olucak bilmiyorum

bu arada yeni gelen herkese günaydınnnn

kızlar merhaba....

gecen gün doktora gitmıstım kadın doğuma iki tane kaybım var genel muayenden gecmek ıstıyorum
bi sorun varsa anlasılsın diye yumurtalık rahım vs bi sorun yoktu muayenede genede test verdım
doktorum faktör testleride yaptı sonucları aldım bugun doktoruma gittim....ama bütün faktör testlerim
berbat kımısı çok yüksek kımısı çok düşük dokor bısey demeden heen hematoloğuna git dedi
hematoloğuma gittim sonuçlarımı gösterdim....doktor vücudunda çift hata var
bi tane değil...yani nasıl anlatayım bilemıyorum zaten 1-2 test daha yapmak lazım
hematolojı ünitesıen alınman lazım sonra devamlı burda olman lazım
bide burda bişey yapamayız cerrahpaşada daha çok hematolog var orası daha iyi dedi...
bide bebek düşünüyorsan eğer kötü senaryolara hazır ol doğum yapman zor
bebeğini kaybetme riskin çok fazla ama istiyosunda bu senın hakkın kontrole alıcaz
yani bişey diyemıyorum maalesef ama kanama meyılın var pıhtılaşmaya da meyılın var
dedi moralım çok bozuldu kızlar....eskısınden daha beter olmsu degerlerım zaman kaybedıyorum
hemen hamıle kalıp kontrol altına alınmam lazım lütfen dua edin bana
hiç böyle düşünmek istemıyorum bebek sahibi bile olamaybilirim....

Son düzenleme:
Ayşecimmm yaaaa
üzülme nolurrr
bak bendede pıhtılaşmaya eğilim vardı dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım.
Kendim yapıyodum iğnemi hergün göbekten yada bacaktan....
çaresi var çok şükür bu rahatsızlığın
umarım en kısa sürede hamile kalır ve alırsın bebeğini kollarına
lütfen ama lütfen kötü düşünme canım yaa

canım geçmiş olsun bencede ihmal etme hemen daha iyi bir doktora git tedavilere başla birde bazı doktorlar çook abartıyorlar biliyorsun moralini bozma moral çok önemli böyle şeylerde dualarım sneinle

evet canımmm seninde oğlan çıkıyoooo
sağ salim kucağına almak koklamak nasip olsun inşallah

Teşekkür ederiz teyzesiiiii önceden kız istiyodum ama rüyalarımda hep oğlum olduğunu göre göre etkilenmeye başladım galiba, ben de oğlan istemeye başladım valla hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah da gerisi önemli diil tabi

Canım yaa daha güzel sonuçlar beklerken niye böyle daha kötü çıktı ki belki de o doktorun abartmasıdır hemen moralini bozma sen elbet olacak bebeğin aksini düşünme sakın üzme kendini sen çok bilinçli bi hastasın, çok bilinçli de bi anne adayısın, mutlaka bi yolunu bulur meleğini sağlıkla dünyaya getirirsin ben buna çok inanıyorum

ya tatlımm saçmalama lütfennnnnnnnnnn nedemek öyle kötü düşüncelere yer yok biliyosunnnn.herşey allahtan bi tanem allahın izniylede herşey olur lütfen böyle düşüncelere kapılma hemen allahın izniyle herşey çok çok güzel olucak

canım geçmiş olsun bencede ihmal etme hemen daha iyi bir doktora git tedavilere başla birde bazı doktorlar çook abartıyorlar biliyorsun moralini bozma moral çok önemli böyle şeylerde dualarım sneinle

kızlar hiç bilmiyorum ne olucak nasıl ilerliycek düşündükçe zamanı uzattıkça canımı sıkıcam
onun için hemen hamıel kalayımda öyle alınayım kontrol altına başka yapacak bişeyim yok maalesef
inşallah hersey yolunda gider....hep bi umut ısıgı var ama bunu bılıyorum en azından
pembeyi biliyorum şeroyu naneyi fatoşu çok şükür herkese nasib oldu benımkınınde dermanı ,
bulunurda nasib olur inşallah ama dediğim gibi çok üzüldüm....
doktorum abartmadı aksine az bile söyledi bakıyorum netten daha neler var doktorum gercekten
iyi bi hematolog güvenıyorum ona bakalım ne oluck ama ben daha iyui çıakr diye beklerken
daha kötü görünce çok şaşırdım ne bılyım ya moralım bozuldu işte

ayşe sen inançlı bi kızsınn...hepimiz biliyoruzki rabbim istedikten sonra olurr..üzüldün anlayabiliyorum ama başka dr.ada bi görünn....her dr. Bir değil bunu çok iyi biliyoruz artıkk...dr.lar bazen abartabiliyor.benim prolaktin hormonum 42 çıkmıştı..topu topu 42 çıkmıştı ve bana ''''çok kötü sonuçlarr''' dediği zamanı hiç unutamıyorumm....
çok iyi bi dr.araştırıp hemen tedavine başla...durum kötü olsaydı bence hiç hamile kalamzdın...şanssızlıklada sonuçlansa iki kere hamile kaldın senn..umudunu sakın yitirme canımm....

bu pıhtılaşma testle anlaşılıyo biliyorumda...herhangi belirtisi varmı..daha öncede konuşmuştuk.testleri her yer yapmıyor demişti ayşe....belirtisi varmı canımm.. :26:

Kızlar öncelikle her birinize hayırlı,güzel günler diliyorum...İnşallah hepimiz için güzelliklerle dolu bir gün olur...

Ayşe'cim yazını okuyunca senı hissettim tabiki çok üzülüyorsun;ben de çok üzüldüm...Ama sen inancı bütün(her konuda),bilinçli,çok bilgili bir insansın.Neyin ne oldugunu çok iyi biliyorsun.Her sıkıntının bir çaresi de var biliyorsun ben yürekten inanıyorum ki hersey güzel olacak düzelicek yalnız bunun için tedaviye ve birazda zamana ihtiyacımız var sanırım.Ama dediğin gibi inşallah önce hamiş kalırsın bu vasıtayla da senı bol bol gözetim altında tutup bu hastalıgına da derman olurlar...Tabii bir anda böyle seyler beklemeyip duydugun için çok üzüldün hangımız olsak çok üzülürüz ama şimdi toparlanma zamanı canım inanki hersey güzel olacak..Dilerim tez zamanda hamiş kalır ve bu sıkıntılarını bu sekilde asarsın canım...

ya gercektenmı canım ya ama bende sadece kan pıhtılasması yok ama doktorum testi görmeden
kesın bişey söylemıyo 1-2 test daha yapılsın o zaman bişey diyeyım şimdi canını sıkmak
istemıyorum dedi kan sulandırıcı ıgneyı zaten kullanıcaktım
faktör testlerime bakılsada bakılmasada yani tek derdım pıhtılaşma değilki
doktorumun dediğine göre hatalı 2 yer var canım sana yapılmısmıydı faktör 5,7,8,9,10,11 testleri
protein c ve antijeni protein s ve antijeni antitrombin 3 antijeni fln ?? baska testlerde var
sorunlu olan ama onlar baska bı alem kanla ılgılı olan bunlar bi kaçı çok düşük bi kaçı çok yüksek
senın testelrın nasıl cıkmıstı...cerrahpaşaya gitmeden sonuc alamıycam ben sanırım
senın doktorun nerdeydı adı neydı ?

elif tesekkurelr...öncelıkle söyeleyeyım hamıle kalmayı etkılemıyo bu vücudun kanamaya eğilimi
oldugundan bebege sonradan zarar veıyormus ilk 4 aykı kanamalrımıda doktorum böyle açıkaldı
veya kordonu tıkayıp beslenmesını engellıyomus ani tıkanma yani hamıel kalmayı etkıleyen bişey değil
tıkanmanın ben belirtisi yok sanıyrodum fakat doktor bugun daha önce şikayetım olan kolundakı damar
çekilme hissi bunun belirtisi ama ilerki zamanalrda verır bu belirtiyi dedi yanı bu belirtiymıs ama
onu da bılmıyordum...zaten biliosun kan sulandırıcı hap kullanıyordum hamıleyken ama yetmemıs demekkı
zaten tek sebepde pıhtılasma değil baska şeyde var ama körolasıca testler tamamlanmadan bişşe
sölemıo doktorum abartmıo cunku hemofılıme bile hafıf dıo ondan guvenıorm ne bıleyım ya
daha fazla ümidim vardı doğrusunu sölemek gerekrıse degerım düszelmiştir dıyordum öyle umuyordum

canım çok tesekurler ama ne bıleım bu kadar oldugunu snamıyordum doktorum bişe demese bıle
sonucu bi aldım hepsi koyu işaretlı hepsi bi sorun var yanı olmasa böyle olurmu ucmus degerler
resmen hayırlsıı olsun ınsallah hamıle kalsamda öle değerlendırsınler reglıme 5 gun var daha

Son düzenleme:

ya ne bileyimm..sandımki büyük bi sorun olsa vücut hamile kalmanada izin vermezz...bilemediğim bi konu..Rabbim yardımcın olsunn..hepimizin olsunn.hiçbirimizin ne yaşayacağı belli değill... ama gözetim altında tutulunca olur ya inşallah.iyi bi dr.la...inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…