Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ee tabii bir anda karsında görunce kagıttaki değerleri sen de şok oldun hem de üzüldün..çünkü insan düzelmesini bekliyor içten içe.Ama canım bu düzelmeyecek demek değil.Hem doktorunda iyiymiş bak,sana herseyi acıklıyor ilgilenıyor.Bundan sonra daha da sıkı takip eder sanırım.Hem doktorun dediği gibi daha büyük bir hastanede doktor arastırması yapıp oraya da görunebilirsin canım.Ne de olsa akıl akıldan üstündür.Hem hastane kosulları da iyi bir yer olursa bence senın içinde çok iyi olur.

ayşemmm canım benim üzülme nolur allahım büyüktür dermansız dert vermesin kimselere 1-2 test daha diyorsun bakalım onlarda yapılsın ama karamsar olma tamammı cnm Allah ın izniyle sende kavuşacaksın bebeğine kızlarında dediği gibi bilinçli bi anne adayısın hiç araştırmasaydın bide Allah en kısa zamanda sağlğına kavşmayı nasip etsin. dediğin gibi bir an önce hamile kalırsında herşey kontrollü ilerler üzülme canm Rabbim bu sıkıntıların sonunu inşallah güzel mükafatlandırır

evet canım cerrahpaşya gidicem bakalım doktorum orasyı söyledı
inşallah yolunda gıder hersey regl oliim bitsin öle gidicem ınsallahh tesekkur ederimm

inşallah canım ya tesekkurler...en basta üzüldüm ama şimdi daha sağlıklı düşüenbılıyorum...

tabi canım nerden biliceksın bende yenı örğenıyorum zaten....tabii ki belli değil en olucagı
hakkımızda hayrılsıı

selam kızlarrrr....
biz bugün sabah çarşıya cıktık pazar vardı alışveriş yaptık sonra ilaçım bitmişti onuda yazdıralım dedik ve gitmişken dr. ultrasonada alımda yarın gelme dedi..
cok şükür bebişim büyümüş herşey yolunda bir sorun yok rahimde kanlanma vardı daha önce cok şükür oda kaybolmuş öyle işte...
allah izin verirse cumayada çanakkaledeki ünüversitedeki profösöre gidicez.:94:.hiç olmassa normal dr. göre daha tecrübelidir diye düşünüyoruz öyle işte..

ayşemmm kuzum şimdi okudum yazını üzüldümm ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum ama asla olumsuz olma..
hem ne demek bebek sahibi bile olamam allah izin verirse buna hiçbişey engel olamaz...
hayatım hep dualarımdasınn allahım yüzünü güldürsün..

canım fındığınla hoşgeldiniz
ayy ne güzel haberler getirmişsin bize kuzum masallah sizi en kocamanındançok şükür hersy yolunda minnakımız büyüyor..kanamanda kaybolmus daha ne olsun canım..inan çok sevındım...
hepte sonuna kadar böyle gıtsın ınsallah canım...

hoşbulduk canımm...
cok şükür canım cok sağoll...
inşallahh hep böyle giderr..
sen nasılsı birkac gündür göremiyorum burlarda seni...
ee fatoşun 2 günü kaldı sonra sıra sana geliyo hayırlısıyla..

CANIMM BENİMM İKİNİZEDE MAŞALLAHHHHHHHHHHH
AYŞEME BENDE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA BİLİYORUMKİ ODA SAG SALİM BEBEK SAHİBİ OLUCAKK İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

yok hayatım malesef tek belirtisi tekrarlayan düşükler
yada düşük değilde bebeğin kalp atışının alınamaması yada hiç atmaya başlamamış olması malesef.

Bizim netimiz yoktu 2 gundur canım eşim dün yapabildi nihayetinde...tabii ben de sizlerden haber alamadıgım için dokuz dogurdum adamın basında :))

iyiyim çok şükür canım..gecen persembe böbreklerıme vuran iki taraflı şiddetli bel sancım vardı..cumartesi doktor kontrolümüzde doktorumuz idrar tahlili kan tahlili bir de böbrek ultrasonu istedi.Hiç bişi çıkmadı çok şükür.Sadece bebiş sağ böbreğime biraz baskı yapmış o yüzden de yolları mı ne acılmıs azcık böbregın dedi doktor ama o da neredeyse tüm gebeliklerde sona dogru yasanabilir sorun değil dedi...yaramaz kızım benı eziyor teyzesi her gecen gün :))

ayy evet canım Su atlattı çok şükür.Şimdi sıra Fatoş umuzda...Hayırlısıyla o kavuşacak meleğine..Sonrada sıra bana ve Belle ye geliyor..Ben de çok heyecanlıyım hem de korkuyorum..Panik atagım var ya benım bir de çok dayanıksızım hastane olaylarına kan aldırırken bile fena oluyorum o yüzden dogumu düşününce kötü oluyorum..Allah yardımcımız olsun ınsallah kuzum hepimizin...

canım ben 2008 yılındaki ilk hamileliğimde 6. haftada kalp atışı durmuş biz bunu dokuz haftalıkken fark ettik ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
aradan 3-5 ay geçince ikinci hamileliği düşünmeye başladık ve özel bi hastaneye gidip başımdan geçenleri anlattım.
bana yapılan testler (test kağıtları evde oldugu içi aklımda kalanları yazıyorum canım)
protein s
protein c
anti kardiyopilin ıgg
anti kardiyopilin ıgm
b12
smear testi
lupus antikougalanı

b12 ve lupus dışında testlerin hepsi normaldi.
b12 vit. eksikliğide pıhtılaşmaya eğilim yapabiliyomuş.

lupus testinin pozitif çıkması biz korkutmuştu biraz. negatif çıkması gerekirken bende pozitif çıkmıştı.
ben bi kaç doktora test sonuçlarımı gösterdiğimde bana "bunun yalancı pozitif olabileceğini söylediler eğer gerçek pozitif olsaymış yukarıdaki bütün tahlillerinde anormal çıkması gerekiyomuş.

hatta ben bu sonuçları doktor sitesinde de bi çok isim yapmış doktorada sordum ve çok şükür hepsinden aynı cevabı aldım. Allah korusun lupus çok önemli bi hastalık çok şükür hiç bir belirtisinde taşımıyorum.

ikinci hamileliğimde doktorum bana önlem amaçlı fraxparine iğne kullanmamı istedi. bu kan sulandırıcı iğne ile birlikte birde ecopirin 100 mg alıyodum 8. haftada benim yine kanamam gelince sadece iğne ile devam ettik çünkü kanım gereğinden çok fazla sulanmıştı bu sefer.
15 günde bir kontrole giderek Rabbim'e şükürler olsun tamamladım hamileliğimi.

bu arada ben izmirdeyim canım sen nerdesin bilmiyorum ama doktorumun ismide Tahir Özgüder.

umudunu hiç kaybetme sakın canım.
biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olmusumdur.

iyiyim tatlımmm nasıl oluyum biran önce eve gidipp güzel bi duş ve uyku hayalleri içerisindeyimmm
siz nasılsınız bakalım kızınlaaa

ayy haklısın kusum kolay değil calısıosunn yoruluosunnn ama bak saat 6oldu nerdeyse hayallere az kaldı azcık daha sabır

biz de napalım canım..kızım içerde yıne benım canını acıtan hareketler içerisinde ayaklarıyla poposuyla canıma okuo valla..çeşitli agrılarım var ayy iyice kendımı saldım ben galiba

pişittt pişittt lütfen hanım efendi kendimizi salmayalım zaten dogum yapınca yaklaşık 2 ay boyunca hafif salık vaziyetlerde dolaşacaksınnn şimdiden başlama yesinler bilgenin poposuunuda ayagınıda göbüşünüde kukusunuda ayyy her yerini yiyebilirimmm

doğru diyorsun canım..daha bugünlerin yarınları da var...
ama sanırım ben agrıyı biraz fazla hissedenlerdenim..sancılarım oluyor kasık agrılarım falan ya da diyorum vücut kendını doguma hazırlıo amannn hamile kadın dır dır ları iştee bea :)))

ay teyzesii dogsunda ınsallah yazın kocaeliye ailemin yanına gidip kalma planlarım var..o arada hepinizle görüşmek isterim...o zaman yersın doya doya:))

hatcem ben elımden gelenı yapıyorum napayım ama yoruldum artık bide
diğer testlerımde yapılsın kesın bişey söylensın hemen hamıel kalsam
ay ya hayırlısı ınsallah korktum yanı ılk duyunca zaten eklıycem testı bırazdan görürüsün
şimdiş daha sakın düşnüüyorum bakalım sağol canım

laracım testlerımı eklıycem sende bak bana da aynıalrı hatta onların harıcınde baska testlerde
yapıldı benım lupusum negatıf çok şükür lupus çok kötü bi hastalık neysekı yalancıymıs sendekı
ben aspirin kullandım ama tedavı hakkında doktoum hiçbişey söyleyemdı çünkü
2 tane problem var bunalrdan bırısı kesınlıkle kan pıhtılasması zaten kan sulandırıc kullanacaktım
kan sulandırıcımın devamlı dozu takıp edilicek sanırım dieri iöçinse doktor tekrar test lazım dedi canım
bdie toksoplazma testlerım karısık geldı anlayamdım ben ya
hepsini eklıyorum canım bı bakarsınzı tesekkur ederim yazdıgın için bu konuda yasnamıs seyler,
duymaya ıhtıyacım var sanırım biraz....

üst kısımdakı testlerımın hepsi koyu işaretlı alttakıler nromal yazılmıs işaret yoktu ama
onalrıda ekledım anlayamdım cunku :s

ayyy evet evet süper olurrr vallaaaaaa:87::87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…