ayşemm bitanem lütfen sıkma canını yaaaaaaa herşey allahın izniyle düzelicekkk hamişte kalıcaksın saglıkla doguracaksında allahın izniyleeeehatcem ben elımden gelenı yapıyorum napayım ama yoruldum artık bide
diğer testlerımde yapılsın kesın bişey söylensın hemen hamıel kalsam
ay ya hayırlısı ınsallah korktum yanı ılk duyunca zaten eklıycem testı bırazdan görürüsün
şimdiş daha sakın düşnüüyorum bakalım sağol canım
laracım testlerımı eklıycem sende bak bana da aynıalrı hatta onların harıcınde baska testlerde
yapıldı benım lupusum negatıf çok şükür lupus çok kötü bi hastalık neysekı yalancıymıs sendekı
ben aspirin kullandım ama tedavı hakkında doktoum hiçbişey söyleyemdı çünkü
2 tane problem var bunalrdan bırısı kesınlıkle kan pıhtılasması zaten kan sulandırıc kullanacaktım
kan sulandırıcımın devamlı dozu takıp edilicek sanırım dieri iöçinse doktor tekrar test lazım dedi canım
bdie toksoplazma testlerım karısık geldı anlayamdım ben ya
hepsini eklıyorum canım bı bakarsınzı tesekkur ederim yazdıgın için bu konuda yasnamıs seyler,
duymaya ıhtıyacım var sanırım biraz....
üst kısımdakı testlerımın hepsi koyu işaretlı alttakıler nromal yazılmıs işaret yoktu ama
onalrıda ekledım anlayamdım cunku :s
[ımg]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/19/6578.jpg[/ımg]
selam kızlarrrr....
biz bugün sabah çarşıya cıktık pazar vardı alışveriş yaptık sonra ilaçım bitmişti onuda yazdıralım dedik ve gitmişken dr. ultrasonada alımda yarın gelme dedi..
cok şükür bebişim büyümüş herşey yolunda bir sorun yok rahimde kanlanma vardı daha önce cok şükür oda kaybolmuş öyle işte...
allah izin verirse cumayada çanakkaledeki ünüversitedeki profösöre gidicez.:94:.hiç olmassa normal dr. göre daha tecrübelidir diye düşünüyoruz öyle işte..
ayşemmm kuzum şimdi okudum yazını üzüldümm ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum ama asla olumsuz olma..
hem ne demek bebek sahibi bile olamam allah izin verirse buna hiçbişey engel olamaz...
hayatım hep dualarımdasınn allahım yüzünü güldürsün..
selam kızlar nabersınızzzzz:86:
offfffffff kızlar çok yoruldum yaaa ne yoğun bir gündü yine ve de gergin siz neler yaptınız ben yokkene ...
ayşemmm sen içini ferah tut lütfen
kuzularr ben kaçıyorummmm öprüm siziiiii
sağol canım bizimkide maşallah nazr değmesin pek bi haraketlivallahi canım Allah yardımcınız olsun kolay değil...
ben de evdeyim kızımla birlikte yuvarlanıp gidiyoruz :)
sağol canım bizimkide maşallah nazr değmesin pek bi haraketli
iş temposuna ayak uyduruyo o da benimle beraber önümüzdeli hafta isinliyim dinlenicem biraz o iyi gelicek bana hemde kızıma ciciler alıcam Ankaraya gidicez
hadi bakalım canım şimdiden iyi eğlenceler diyorum size...çok zevkli geçiyor alışveriş işleri zaten.hem dınlenmıs hem de stres atmıs olursun merak etme...
merhaba canım...
ben iyi olmaya calısıyorum işte bildiğin gibi...ara ara agrılar kasılmalar geliyor gidiyor...kızımda bazen canımı yakıo..babamızı beklıoruz gelmedi işten henüz...
siz nasılsınız bakalım cnm ?
ben ıyıyım cok sukur canım bızde kızımla yuvarlanıp gıdıyos evde havada kotu bugunlerde cok canım sıkıldı evde pufff
Ayşe'cim çok geçmiş olsunhemen moralini bozma canım hem daha çıkacak olan testler varmış..
inşallah herşey istediğin gibi gider bu sıkıntılar sona erer ve bebeğine sağlıcakla kavuşursun..
dualarım seninle canım..
canım keseyi görmüşsünüz maşallah o kuzuyaBen de istiyorum ben deeeeeeeebenimkisi 16.10.1984 kocişiminki de 31.05.1981
Ben de oğlan hissediyorum bakalım tutacak mı
kızlar merhaba....
gecen gün doktora gitmıstım kadın doğuma iki tane kaybım var genel muayenden gecmek ıstıyorum
bi sorun varsa anlasılsın diye yumurtalık rahım vs bi sorun yoktu muayenede genede test verdım
doktorum faktör testleride yaptı sonucları aldım bugun doktoruma gittim....ama bütün faktör testlerim
berbat kımısı çok yüksek kımısı çok düşük dokor bısey demeden heen hematoloğuna git dedi
hematoloğuma gittim sonuçlarımı gösterdim....doktor vücudunda çift hata var
bi tane değil...yani nasıl anlatayım bilemıyorum zaten 1-2 test daha yapmak lazım
hematolojı ünitesıen alınman lazım sonra devamlı burda olman lazım
bide burda bişey yapamayız cerrahpaşada daha çok hematolog var orası daha iyi dedi...
bide bebek düşünüyorsan eğer kötü senaryolara hazır ol doğum yapman zor
bebeğini kaybetme riskin çok fazla ama istiyosunda bu senın hakkın kontrole alıcaz
yani bişey diyemıyorum maalesef ama kanama meyılın var pıhtılaşmaya da meyılın var
dedi moralım çok bozuldu kızlar....eskısınden daha beter olmsu degerlerım zaman kaybedıyorum
hemen hamıle kalıp kontrol altına alınmam lazımlütfen dua edin bana
hiç böyle düşünmek istemıyorum bebek sahibi bile olamaybilirim....
oyyy ben sizin tickerinizi yerim 5 günlük olmuş kuzum maşallahh....
su canım nasıl bir duygu anne olmak eminim bambaşka bişeydir rabbim bizede sağlıklı nasip etsin o duyguyu..
Su Kuzum geçmişi tam okuyamıyorum arada geliyorsun iyisiniz maşAllahhh
Tikerina bayıldımmmm senin cerenini sevsinler yerime bol bol koklaaaa
Agrıların falan düzeldimi emzirmede sıkıntı varmı ne bilim büssürü sey sorasım var :))
Ablan yanına gelince ve müsait olunca bir ara arayın yada arayim beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?