Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy siz böyle anlatınca ben eriyip bitiyorummm...ve zaman çok çabuk geçsin istiyorummm...
Rabbim yavrularımızı korusunn....onların acısıyla sınamasın inşallahh...doğum yapanlara sağlıklı hayırlı ömür,,hamilelere sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallahhh... :97:

Günaydınlar şekercikleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

günaydın taze anne...

günaydııııın kızlar. hayırlı günlerimiz olsun inşallah.
bugün herbirimiz ayrı ayrı güzel birer haber alalım inşallah inşallah.

ayşecim sen testlerini göndermişsin ama iş yerinde bi çok yer engelli ve bi çok programı açmıyo bilgisayar.
senin test sonuçlarının yazdığı yerde ufak bir kutu ve o kutunun içinde x işareti görüyoruç
uzun değilse yazarmısın canım?

günaydın elifçim Rabbim'in izniyle senden de dinleyeceğiz bu anıları unutma sayılı gün çabuk geçer.

su nasılsın canım ceren kızımız nasıll.
umarım herşey yolundadır.
su cum eğer içşebilirsen günde bi fincan rezene çayı iç.
gerçi maşallah sütün iyiymiş ama süt arttırmada ben çok faydasını görmüştüm.

günaydın elifçim Rabbim'in izniyle senden de dinleyeceğiz bu anıları unutma sayılı gün çabuk geçer.

canımmm...inşallah..çok teşekkür ederimm...
bazen bende diyorumm..elif 24. haftaya geldin.nasıl geçtiğini anladınmı...Hayırr... :26:6 ayımız bitiyor inşallah bu ayın sonunda...3 ayda geçer diyorumm...ama yok...esiyolar işte bazenn...
Allah sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallahh....

amiiinn hayatımm amiiiinnnnn

günaydın kızlar bugün hamileliğim ilk günlerini yaşıyorum aşırı bir mide bulantısı var üzerimde yataktann zor kalktım eşim kaldırıyo ben geri yatıyorum o durumdaydım yani kahvaltı bile yapamadım şimdi pohaça aldık onu yiyorum

günaydın canım.arada oluyor mide bulantısı...kuru şeyler yee..poğaca yağlı olurr..peynir ekmek falan yeseysinn...

günaydın canım.arada oluyor mide bulantısı...kuru şeyler yee..poğaca yağlı olurr..peynir ekmek falan yeseysinn...

hazırlayamadım ki evde dolabı açamadım eşim giydirdi neredeyse biraz da boğazlarım ağrıyo havalar dengesiz ya gerçi dikkat ediyorum giydiklerime fln ama her gelen hasta kendini sakınmıyo insnaın suratına karşı öksürüyo hapşuruyo sürekli birileri ile muhatap olunca mikrop kapıyorum ister istemez.
zeytinli açma almış eşim ama iyi gözüküyor

inşallah canım teşekkür ederim çok sağol :)

inşallah tinker ya artık karsıma ne cııcak ertesı gun ne duyucam bilemıyorum
önumu goremıyorum hiç hayırlısı hakkımızda bakalım
reglım bı gecsın cerrahpaşaya gıdeyım hersey dahada aydınlancak gıbı gelıo ınsallah

offfffffff kızlar çok yoruldum yaaa ne yoğun bir gündü yine ve de gergin siz neler yaptınız ben yokkene ...

ayşemmm sen içini ferah tut lütfen

sağol canım tesekkurelr sende kendıen iyi bak yorma kendını :)

günaydın...tamam canım hemen eklıyorum

Protein C : 90 %
Protein C Antijeni : 80 mg/l
Protein S : 97 %
Protein S Antijeni : 91 mg/l
Anti Trombin 3 Antijeni : 35 g/dl
Faktör 5 (Proakselerin) : 93
Faktör 7 (Prokonvertin) : 117
Faktör 8 : 102
Faktör 10 (Stuart-Prower Faktör) : 52
Faktör 11 (Hemofili C , Plazma) : 51
Pct : 0,171
Pt % : 69,4 %

Anti Kardiyolipin IgG : 2,09 Negatif
Anti Kardiyolipin IgM : 1,87 Negatif
Anti rubella IgG : 27 Pozitif
Anti rubella IgM : 0,199 Negatif
Anti toksoplazma IgG: 8,13 Negatif
Anti CMV IgM : 0,196 Negatif
Anti CMV IgG : 3 Pozitif

herkse günaydın kızlar nasılsınızz bakayım :)

ben bugun daha iyiyim çok şükür :)

canım umarım o daha yapılmayan testlerin bi an önce yapılır ve sonuçları seni ve bizi çok mutlu eder inşallah.

inşallah canım bi regl zmanım gelsın hamıleysem ona göre baslasın kontrol hamıel değilsem
ona göre onun ıcın beklıyorum 25 nisandan sonra gıdıcem cerrahpaşaya ınsallah

günaydınnn kuzularrr nasılsınızzzz bakalımmmmm

günaydın canımm :)

canım neyseki biraz roparlamışsın kendini.canım o testlerin çok çok düzgün sonuçlar vermedigini biliyoruz hatta bi testi iki kere tekrarlatmıştı doktor hatırlıyosan o yüzden hiç üzülme vede hiç kafana takma sonucunu bilirsen senin için daha iyi olur sonuçta ona göre çaresini arar doktorlar ve kontrol altında tutarlarr

günaydın kızlarrrrrr
ayse canım çok geçmıs olsun ınsallah hersey yolunda gıder tatlım en kısa zamanda hamıle kalırsın ıstedıgın gıbı lütfen canını sıkma sen çok inançlı bır kadınsın emınkı zamanla hersey yoluna gırecek dualrım senınle

suuuu canım benım kızın usluymus masallah nazar degmesın ama ınsallah gaz problemınız baslamaz 15günden sonra genelde ılk 15 gün bebekler çok sakın geçırıyorlar uyuyorlar pek aglamazlar ancak 15gün sonra baslayabılıyor yada 1 ay sonra her bebege göre degısıyor ınsallah senın kızda olmaz gaz emmesıde ıyıymıs çok sevındım kızını kokla benım için görüşürüz tatlım en kısa zamanda resım koy beklıyorum

günaydın zehselcim tesekkur ederim...inşallah hersey yoluan giricek zamanla bakalım....
dün çok üzüldüm çünkü hiç öel sonuclar beklemıyodum ama sımdı mantıklı düşnüüyroum
bıraz daha olucak ınsallah :)

evet canım gayet iyiyimm ilk şoku atlattım yani :) dün baya korkmustum
doktorum temkınlı konusmasına ragmen testlerım tabıı kı tekrarlanıcak
çünkü bu ciddi bişey tedavisi ciddi öyle bi testle başlamıyolar işe inşallah reglım gecsın
hanı hamılemıyım değilmiyim öğreneyım sonra gıdıcem cerrahpaşaya ona göre başlasın hersey

buraya yazmadım ama biz bu ay son günlerdede olsa bi kaç deneme yapmıstık
ve kasıklarım batıyo 4-5 gündür rahmımde yara fln yok iltihap yok yenı muayene oldum cunku
bılmıyorum 4 gün sonra regl olcakmıyım olmıcakmıyım görücez ona görede cerrahpaşadaki
yeni hematologuma öyle bilgi verırım öyle başlanır kontrole diye düşündüm nun için gecıktırıyorum
gitmeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…