Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlar

Ayse canim cok geçmis olsun, lutfen uzulme diger testleri yap bakalim hemen umutsuzlanma lutfen.....insallahhhhh hersey cok guzel olacak ve sen de hamile kalip bebegini kucagina alicaksin lutfen canini sikma ....

Su masallah :) iyisin ceren hanim usluymusss umarim baharim gibi o da cok uslu olur ve hiç yormaz annesini :)

ben esimle cok kotu kavga ettim kizlar ve bir daha konusmicam onunla cok kirdi beni

idil canım senle ilk kez karışılaşıyoruz. senin meleğin 3 aylık olmuş ne güzel..geç oldu ama Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....analı babalı büyüsün...eşin konusunda da takma olur biliyosun böle şeyler

ayşem konunun tam başını bilmiyorum ama sanırım bazı testler yaptırdın ve sonuç istediğin gibi değil. Bir yerde okudum çok hoşuma gitmişti; diyordu ki: Allah kabul görmeyeceği duayı etmeyi nasip etmez.Yani eğer ki olmayacak bir dilekse için düğümlenir ve dua edemezsin. Bol bol dua et canım biz de yanındayız.İnşallah olacak.

sağol idilcimm...inşallah bakalım...hepsi bizm için dimi ama :)

hayırdır sen enden kavga ettın kocısınlee

kızlar selamlarrrrrrrrr

merhaba ipek cüümm

hayırdır ne oldu canım??*

kızlar selamlarrrrrrrrr

slm

zehsel
ParadiesAngel
seastar
ay_she+
BenIpek
idilcan+

hoşgeldiniz kızlarrrr
idilcim hayırdır ne oldu canım:26::26:

bende sabah kavga ettim cemle sinir ediyo beni artık ayşecim sen biliosun muhabbetlerii onun dışındada herşeye şikayet ediyo bu sıralarda aldıgım ojelere takmış durumda zeytine takmış durumda neymiş ojeler fuzuliymiş bisürü para harcıyomuşum ev hep pismiş zeytin dagıtıyomuş ben toplamıyomuşum falan filan bagrınıp duruyo hergün bende ara avukatını boşanalım yeter artık ben dırdır çekmek zorunda degilim dedim en sonunda ufak şeylerle mutlu olmayı seviyorum ojelerim ve zeytin senin için önemli olmayabilir ama benim için önemliler dedim ot gibi yaşamaya sürüklüyosun beni başkada yaptıgın bişiy yok dedim çıktım sabah

selammmmmmmm kızlar nasılsınız

ayşem inşallah allah gönlünegöre verir

idil canm ne oldukiii bu derece kavga ettiniz yoksa o görümce yüzündenmi ???

kızzzzz size noluyo böyle ufak tefek şeylerle hemen boşanmayı düşünmeyin

Sagol Ipek basak ne alemdee? kaç aylik oldu cadi?

Ya o kadarrrrr onemsiz bir konuydu ki basta, bi yere gitmem lazimdi esime sen beni gotur dedim o da bana vayy iste her yere ben mi goturcem seni filan dediii, arabaya atla git dedi
ben arabayi kullanirim da hem bahara bakip hemm isimi nasil halledicemm esim arabada bekler ben de isimi halleder gelirim diye dusunuyordum gidecegim yer valilik yani cok kalabalik bi yer osurani oksureniii bahari goturmek istemedim yani....oyle iste kizlarrr esime yuk oluyorum sankiii o kadar kotu hissettim ki kendimii heryere ben mi goturcem seni diyo

selammmmmmmm kızlar nasılsınız

ayşem inşallah allah gönlünegöre verir

idil canm ne oldukiii bu derece kavga ettiniz yoksa o görümce yüzündenmi ???

yaaaa zatennn gunlerdirr bir gerginlik var aramizdaa, biz tasinacaz ya gorumcem ev ariyoo bizim o tarafta deli olacammm yaaaaa, kiralik ev arayip duruyoo hep bana diyorlar internetten bi bakiver ben hep bahane ediyorumbahari emzircem falan diye ama esimle ablasi takmis durumdaa......
vallahi deli olacam kizlar yaaa oyle bir gerginim kiiii varsa yoksa ablasiii ablasi buraya gotur suraya gotur diyince iyi bennnnnn diyince atla arabaya git oluyo ((((

hosbulduk canımmmm sende esınle kavga ettın demek ya anlamak zor bu eslerı vallahı herseyden sıkayet edıyorlar sankı kendılerı çok iş yapıyomus gıbı sımdı yıne neyse ıkı kışinız henüz ancak bebek olunca hayat daha da zorlasıyor ve yetısemıyosun hiç birseye o zaman asıl tartısmalar çıkıyor bırbırıne satasıyosun hersey zor işte yanı zaman lazım herseye ve kesınlıkle anlayıs gereklı eslerden

sanki yuk oluyorum kendineeee, sonra ben calismiyorum cocuk yaptik isi biraktim dedim....sen buna da takiyorsundur dedim sacmalama falan diyo ama bazen dusunuyorum belki de gerçekten yuk oluyorumm....

maşallahh size allahım nazarlardan korusunn...siz anlattıkca cok heyecanlanıyorum kendimi haya ediyorum acaba ben nasıl bir anne olurum diye..:97:
Günaydınlar şekercikleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
günaydın taze annecikk...
bizi siz terfi ettirdiniz bakalım sizi kim terfi ettirecek..

ayy ilahi idilim bumuydu kavga sebebizniz aslında cok önemli bişey değil ama demekki eşininde ters tarafına gelmişki öyle tepki vermiş...
eminim hatasının farkına varacaktır..

günaydın kızlarrrr aslında biraz muhabbet edeyim diye geldim ama durucak halde değilimm cıkıyorum hemennn miğdem cok fena cokkk..

yaa manyakmı bu yaaa siz nere gidereniz peşinizdenmi gelecek allahımm ne sinir yaa sen zaten ondankurtulmak istiyorsunn bide bu götürme muhabbetinde sana böyle yaptıysa hiç minnet etmicennn kendi başının çaresine bakcan

sanki yuk oluyorum kendineeee, sonra ben calismiyorum cocuk yaptik isi biraktim dedim....sen buna da takiyorsundur dedim sacmalama falan diyo ama bazen dusunuyorum belki de gerçekten yuk oluyorumm....

kıyamam sana...insanın aklından geçer tabi.nekadar hayatıda paylaşsan arada ACABA lar oluyorr...
bide bazı eşlere şey geliyor sanırımm..ne olursa olsunn çalışmayan hanımlar evde çok rahatt..bebeğin altını değiştir uyut sonra yan gel yatt...
kırıldıysan bunu anlamasını sağlaki bidaha tekrar etmesinn idilcimm...

kızzzzz size noluyo böyle ufak tefek şeylerle hemen boşanmayı düşünmeyin

yok canım artık cidden taşmak üzere bu bi kere iki kere olan bişey degil yani hatta bu kadar konuşmuşken bende anlatıyım bari bak biz 4 senedir evliyiz ve dört senedir cinsellik konusunda oldukça sorunumuz var.adama göre haftada 1 kere birlikte olmak yada hiç olmamak gayet normal ama şu son zamanlarda öyle biz azalttıki ayda 2 kereyi bile normal sayıyo.kilosu için dert ediyo kendini sevmiyo biliyorum ama bu dünyada kim bunları dert etmiyoki herkez ediyo bende eski kilomda degilim diye kendimi vücudunmu begenmiyorum neyse işte birsürü şey var ee hal böyle olunca hem ben evliligimin tadını anlayamıyorum hemde kendime başka ugraşlar bulmak istiyorumki benim üzüldügümü bile çok nadir görmüşsünüzdür dimi siz genelde hep neşeliyimdir kendimi eglendirmeyi severim.ama ben neye el atsam cem sürekli fuzuli yok yapamıycaksın oda kalıcak bilmem ne diyerek bütün şevkimi kırıyo.zeytine gelince ben çocuklugumdan beri evime köpek almak istiyorum annem hep kızdıgı için evlenince alıcam derdim hatta ki cem istemedigi için onuda erteledim ama sonunda ben hiç alabilirmiyiz bile demeden cem al istersen dedi ama ben ilgilenmem dedi ki ilgilenmiyoda herşeyiyle ben koşturuyorum ama sonuçta o evde iki kişi yaşıyoruz ve hayvan sadece beni benimsemiyo onuda benimsiyo ama o sadece kendi istedigi zaman sev,iyo hayvanı oynuyo ama hayvan gelip onunla oynamak istedigi zaman yılışma diyip vuruyo bi tane bu benim için bencillikten başka bişey degildir.daha birsürü bişrsrü şey mesela biz ilk evliyken ben hevesleniyodum ne yemek yapıyım falan diodum yapma diyodu iyi diyodum bazen ona sormadan yapıyodum yemiyodu hiç agzına sürmüyodu bende yanlız yemeyi hiç sevmem bu sefer dolapta bekliye bekliye çöp oluyo halada böyle bu ama benim cansu die bi arkadaşım dostum var o gelince mesela yemek yapsana kızım nie yapmıyosun diyince cem hemen atılıp aa yapmaz bi,lmem ne beni şikayet ediyo ya daha birsürü şey var anlatsam buralara sıgmaz tamam mutlaka benimde hatalarım vardır bende aşırı sinirliyim mesela ufak bişeye parlıyabiliyorum bazen ama burnum havalarda ben mükemmelmişim gibi davranmıyorum.borcumuz oldugu için kısıtlı herşey dogal olarak ama benim almak istedigim yada aldıgım en ufak bişey için hemen azarı yiyorum cem beyden ki çalışmama ragmen düşünün yani sonuçta bende para getiriyorum o eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…