Gunaydin kizlar
Ayse canim cok geçmis olsun, lutfen uzulme diger testleri yap bakalim hemen umutsuzlanma lutfen.....insallahhhhh hersey cok guzel olacak ve sen de hamile kalip bebegini kucagina alicaksin lutfen canini sikma ....
Su masallah :) iyisin ceren hanim usluymusss umarim baharim gibi o da cok uslu olur ve hiç yormaz annesini :)
ben esimle cok kotu kavga ettim kizlar ve bir daha konusmicam onunla cok kirdi beni
Gunaydin kizlar
ben esimle cok kotu kavga ettim kizlar ve bir daha konusmicam onunla cok kirdi beni
kızlar selamlarrrrrrrrr
Gunaydin kizlar
Ayse canim cok geçmis olsun, lutfen uzulme diger testleri yap bakalim hemen umutsuzlanma lutfen.....insallahhhhh hersey cok guzel olacak ve sen de hamile kalip bebegini kucagina alicaksin lutfen canini sikma ....
Su masallah :) iyisin ceren hanim usluymusss umarim baharim gibi o da cok uslu olur ve hiç yormaz annesini :)
kızlar selamlarrrrrrrrr
Gunaydin kizlar
kızlar selamlarrrrrrrrr
zehsel
paradiesangel
seastar
ay_she+
benıpek
idilcan+
hoşgeldiniz kızlarrrr
Idilcim hayırdır ne oldu canım:26::26:
Bende sabah kavga ettim cemle sinir ediyo beni artık ayşecim sen biliosun muhabbetlerii onun dışındada herşeye şikayet ediyo bu sıralarda aldıgım ojelere takmış durumda zeytine takmış durumda neymiş ojeler fuzuliymiş bisürü para harcıyomuşum ev hep pismiş zeytin dagıtıyomuş ben toplamıyomuşum falan filan bagrınıp duruyo hergün bende ara avukatını boşanalım yeter artık ben dırdır çekmek zorunda degilim dedim en sonunda ufak şeylerle mutlu olmayı seviyorum ojelerim ve zeytin senin için önemli olmayabilir ama benim için önemliler dedim ot gibi yaşamaya sürüklüyosun beni başkada yaptıgın bişiy yok dedim çıktım sabah
selammmmmmmm kızlar nasılsınız
ayşem inşallah allah gönlünegöre verir
idil canm ne oldukiii bu derece kavga ettiniz yoksa o görümce yüzündenmi ???
zehsel
ParadiesAngel
seastar
ay_she+
BenIpek
idilcan+
hoşgeldiniz kızlarrrr
idilcim hayırdır ne oldu canım:26::26:
bende sabah kavga ettim cemle sinir ediyo beni artık ayşecim sen biliosun muhabbetlerii onun dışındada herşeye şikayet ediyo bu sıralarda aldıgım ojelere takmış durumda zeytine takmış durumda neymiş ojeler fuzuliymiş bisürü para harcıyomuşum ev hep pismiş zeytin dagıtıyomuş ben toplamıyomuşum falan filan bagrınıp duruyo hergün bende ara avukatını boşanalım yeter artık ben dırdır çekmek zorunda degilim dedim en sonunda ufak şeylerle mutlu olmayı seviyorum ojelerim ve zeytin senin için önemli olmayabilir ama benim için önemliler dedim ot gibi yaşamaya sürüklüyosun beni başkada yaptıgın bişiy yok dedim çıktım sabah
maşallahh size allahım nazarlardan korusunn..evet teyzesi büyüyoruz artık biz :)
valla canım bambaşka bi duygu yani tarifi yok anlatılmaz yaşanır
ilk başta nasıl altını açıcam nasıl emziricem diye endişeleniyodum
ama gerçekten onu kucağına aldığın anda başlıyor annelik
sanki herşeyi önceden biliyomuşsun gibi oluyo..Allah o hissi veriyo yani..
çok güzell muhteşem..Allah sizlere de herkeslere de nasip etsinn Aminnnnnn...
günaydın taze annecikk...Günaydınlar şekercikleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Sagol Ipek basak ne alemdee? kaç aylik oldu cadi?
Ya o kadarrrrr onemsiz bir konuydu ki basta, bi yere gitmem lazimdi esime sen beni gotur dedim o da bana vayy iste her yere ben mi goturcem seni filan dediii, arabaya atla git dedi
ben arabayi kullanirim da hem bahara bakip hemm isimi nasil halledicemm esim arabada bekler ben de isimi halleder gelirim diye dusunuyordum gidecegim yer valilik yani cok kalabalik bi yer osurani oksureniii bahari goturmek istemedim yani....oyle iste kizlarrr esime yuk oluyorum sankiii o kadar kotu hissettim ki kendimii heryere ben mi goturcem seni diyo
yaaaa zatennn gunlerdirr bir gerginlik var aramizdaa, biz tasinacaz ya gorumcem ev ariyoo bizim o tarafta deli olacammm yaaaaa, kiralik ev arayip duruyoo hep bana diyorlar internetten bi bakiver ben hep bahane ediyorumbahari emzircem falan diye ama esimle ablasi takmis durumdaa......
Vallahi deli olacam kizlar yaaa oyle bir gerginim kiiii varsa yoksa ablasiii ablasi buraya gotur suraya gotur diyince iyi bennnnnn diyince atla arabaya git oluyo((((
sanki yuk oluyorum kendineeee, sonra ben calismiyorum cocuk yaptik isi biraktim dedim....sen buna da takiyorsundur dedim sacmalama falan diyo ama bazen dusunuyorum belki de gerçekten yuk oluyorumm....
kızzzzz size noluyo böyle ufak tefek şeylerle hemen boşanmayı düşünmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?