Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idil canım sana bişi dıyeyım canım yanı erekklere bebek olunca bişi oluyor anlamak çok zor sankı bız tek basımıza yapmısız çocuguda herseye bız yetısıcez hep bız bakıcaz haaaa bırde çalışmıyosan hersey sana bakıyor demektır adamlar işe gıder gelır çocogu sever yatar bu kadar yanı benım oglum okadar yaramazkı bazen basım dönüyor bayılıcak gıbı oluyorum yorgunluktan düşün yanı kı nerde ben ve Rüzgar la dısarı çıkmak hemde yanlız ve işin varsa mümkün degıl durmaz bılıyorum çünkü daha bır kere oglumu babası ıle asıya götüremedım hep çalışıyo ve işi var ızın alamıyor yanı anlamak zor ya neyse

kuzum ben bu konularda acaip sinirleniyorum kötü konuşmakta istemiyorum eşin hakkında sen kesin tavrını koy herşeyi göze alabilecek durumda oldugunuda göster.madem ablasını başının üstünde tutacaktı gidip onunla yaşasaymış seni neden boşuna aldı başına dert

allah allah bugün neden böyle oldu herkes eşi ile sıkıntılı bende sen gibiyim ufak şeyler beni mutlu eder evet oje küçük bir şey ama insan mutlu oluyor işte ama beyelere anlatmak zor bunları

selammmmmmmm kızlar nasılsınız

ayşem inşallah allah gönlünegöre verir

idil canm ne oldukiii bu derece kavga ettiniz yoksa o görümce yüzündenmi ???

ben halen daha bulanıyorum yaa bugün herşey kokuyor bana

zaten öyle düşünen es çok ben çalışmıyorum suan ama hamılelegımın 5. ayına kadar çalıştım bırakmak zorunda kaldım keske çalışsaydım dıyorum çünkü böyle anlasılmıyor yaptıkların yasadıkların evdesınya yapmak zorundasın gıbı görülüyor hersey bebek uyuyunca sende yatarsın gıbı görülüyor ama öle olmuyor hiçbır zaman benım oglum uyusa uyusa yarım saat 1 saat belkı o zamanda da ya yemek yapıyosun ya temızlık o da tam yetısmıyor uyanıyor yarım kalıyor sonra yıne uyusun dıye beklıyosun ve yıne devam edıyosun işine nerdeee o bebek uyucak da sende dınleneceksın mümkün degılkı bu belkı bazı kısılerın bebeklerı çok sakın ve uysalsa bılemıcem yanı ama benım gıbı bır bebeklerı varsa ınsanların işlerı çok zor bırak yemek yapmayı temızlık yapmayı kednı bişiler atıstırsın tuvalete gıtsın yeter yanı çok kolay degıl yanı öle bebek bakmak hergün hergün öle karsıdan sevmeye benzemıyor bu işler ama adamlara göre ne varkı

aynen canım sadece biraz anlayış yaaa söylüyorum da kendisine yetişemiyorum diyorum allahı var arada bulaşıklarımı yıkıyo çamaşırları makinaya atıyo çalıştırıyo falan ama işte lafa gelince evi sadece ben dagıtıyomuşum ya varmı böyle bişiy yani sanki kendisi o evde yaşamıyoda sadece ben yaşıyorum zaten baya oluyo bi kerede ben annemlerin evinde herşey ayagıma geliyodu dedi bende aha ananlar orda yürü git dedim

ya sizlerle konuştukça doğumdan sonra acaba çalışmasam mı diye düşünüyordum ama vazgeçtim haklarımı kullanıp başlıycam işe şu anda para biriktiriyorum 6 ay ücretsiz izin alıcam yaa o birikimim bana o süre de yeter kendi harcamamı kendim yaparım

canım yaa ben böyle şeylere asla gelemiyorummm...
iki tarafta çalışıyosa kesinlikle ve kesinlikle evdeki işlerde bölüşülmeli...ortalığı topla falan diyormuş ya sana...niye yardım etmiyorr.sende çalışıyosunn..he sen çalışmazsın ozaman hiç yardım etmeyebilirde.sonuçta oda çalışıp boğazınıza bakıyor dersinn...

günaydın kızlarr burda noluyo böylee herkes şikayetçiiikocişinden...
kızlar herkesin böyle sorunları oluyor lütfen üzmeyin kendinizi

idil senin eşinbenimki gibi galiba...benim eşimde bana gelince bin arabaya git ama annesine gelince onun arabası yok diyee heryere götürür misafiri geleceği zaman kayınvaldem benim eşimi çağırır markete giderler.sonuçtaa bnm eşimde çalışıo işim var desin...desede babası gönderir git annene bak diyee..ama bnm misafirim geleceği zaman beyefendi ihtiyacın varmı diye aramaz bileenasılsa ben elim çabuk herşeye koşturabiliyorum her işimi hallledebiliyorum arabam var yaa kimse umursamıyor..oyüzden en yakın zamanda arabayı satmaya karar verdim.çocuğumuz doğunca görsünler buseferde ben onları mahvedicem beni götürün getirin intikamım çok acı olacak

yelizcim köpke konusunda ben şöyle düşünüyorum.ben hayvanları severim ama uzaktan.evimde asla istemem..bence eşin evin pis olması konusunda haklı..yani bnm eşim eve köpek getirse ben o evden giderim..o pisliğe asla dayanamam eşin seni kırmamak için kabul etmiş ama sevmio hoşlanmıo olabilir..ama oje ve cinsellik konusuna gelince haklısın tabii.oje kaç kuruşuluk şeykii üstelik çalışıosun tabiki alacaksın...bi erkeğin cinsellik konusunda uzak ve saoğuk olması hiç çekilemicek bişey bence bu konuda uzman birisinden yardım almalısınız çünkü cinsellik karı-kocayı birbirine dahada yakınlaştıran ve yaşanması gereken bir durum..

bence kesınlıkle çalış çalış kı ıkınızde eve gelınce ılgılenın çocukla en ıyısı bu

yardım ediyo canım hiç mi hiç etmiyo diyemniycem allah var yukarıda ama öyle bi konuşuyoki anlatamam sanki herşeyi ama herşeyi evde ben dagıtıyorum o hiç bişiy yapmıyo gibi hiç dagıtmıyo gibi ya ben mutlu degilim böyle diyorum ama anlatamıyorum bana rahat batıyo ona göre.ben dışardan sert görünürüm tamam sinirliyimdirde ama içimde ne fırtınalar kopuyo ne kadar ufak laflara yada davranışlara günlerce agladıgımı bilirim yani böyle biriyim ufacık şeylerlede mutlu olmayı bilirim ama o onları bile engellemeye çalışıyo herşeyi ya.sürekli dırdır sürekli şikayet bay mükemmel sanıyo kendini o herşeyi dogru yapıyo ama ben herşeyi yanlış yapıyorum ona göre.kendi rahatını okadar düşünüyoki anlartamam mutlaka okumuşsuındur ben komşularımla çok sorunlar yaşıyorum apt da bi tane adam gibi adam yok diyebilirim ve o kadar mutsuzumki bu konuda çünkü ben insanlar sabah veya akşam karşılaştıklarında birbirlerine selam versinler hal hatır sorsunlar isteyen bi tipim.ceme yalvarıyorum 3 senedir satalım burayı yada kiraya verelin biz kiraya çıkalım diye yok diyo evimi neden satıcam kirayada çıkmam diyo ama geçen gün annesigil banyolarını yaptırıyo fayanslar falan geldi cemde yardım etti taşımalarına bizim evede tadilat lazım ya eve bi geldi diyoki yok ya evin borcu bitsin satıcam sıfır bi daire alıcam bu işkence tadilat çekilmez diyo bu kadar kendini düşünen bencil birisi oldu işte

Valla bilmiyorummmm kafam cok karisik inanir misinizzz yani ne dusunecegimi bilemiyorummmm ablasi bir yandan kendi bir yandan yigenlerinin derdi bir yandan.....offf valla stres oluyorum yaaa içime atiyorum atiyorum ama en sonunda patlicammm....hep iyi olmaya calisiyorum sesimi cikarmiyorum ama ablasi agzima siçiyooo yaniii esim de bisey demiyooo ablam da ablam ablam da ablammmm...hiç toz kondurmuyo....................kolay sankiiii cocukla bi yere gitmekkk isimi mi hallediyim cocuga mi bakiyimm....

pfff bana mesaj cekti simdiii arabayi kullanmiyorum diye kiziyomus bana guyaaaa
bi de kizlar soyle bisey varkii bahar arabada hep agliyoo korkuyo....bahar aglarkennn araba suremiyorummm panik oluyorum

YELİZ CANIMM walla işin çok zor..bencil biriyle sonuçta o ev de ikinizsiniz ikiniz kullanıyorsunuz tadilatıda olsa başka bişeyide olsa işin ucundan tutcak hatta senniye sürüyonki elini tadilat işlerine onun yapması gerekmiyormu neysem o değilde bu cinsellik konusunda bi çözüm bulmalısınız yoksa o evlilik soğuk olur yani cansununda dediği gibi cinsellik eşleri birbirine yakın tutanşeydir..eşinin bi sıkıntısı olup senle paylaşmadıgı bi durumda olabilir sırf sıkıntısından dolayıda olabilir o yüzden bi çaresine bakılmalı...

Son düzenleme:
ahh yelizz ahh ne olucak böyle

canım çok doğru diyuosun...inşallah kabul olur dualarım :)

selammmmmmmm kızlar nasılsınız

ayşem inşallah allah gönlünegöre verir

idil canm ne oldukiii bu derece kavga ettiniz yoksa o görümce yüzündenmi ???

amin mervişim çok sağoll

evettt...benim küçük kardeşlerim varr..babam deli gb seviyor onları ama kahrını hep annem çektii..babam akşamları geldi sevdi biraz sonra hoop tv başınaa.çocuklar bazen yaramazlık yaptığındada susun susun diye bağırır...bu sefwer annem babama..ben bütün gün onları çekiyorum sen 1 saat sabretmiyorsun diyee...
sanırım bu kural değişmezz.erkekler evhanımlarının hep rahat bi eli yağda bi balda olduğunu sanırlarr...

pfff bana mesaj cekti simdiii arabayi kullanmiyorum diye kiziyomus bana guyaaaa
bi de kizlar soyle bisey varkii bahar arabada hep agliyoo korkuyo....bahar aglarkennn araba suremiyorummm panik oluyorum

aman bosver canım yaaaaa baska bırakabılecegın kımse yokmu yada baska zaman gıt benım oglumda arabada aglıyor vallahı anlamıyorum bu işi kımı bebek arabada uyur kımı aglıyor

canım eşim köpek konusunda grammı gram haklı degil çünkü ben 4 senelik evliyim ve zeytin geleli 7 ay oldu ondan öncede istedigimi biliyodu ama izin vermedigi için ben asla lafını bile açmadım huyunu biliyorum çünkü ama zeytini foçada dolaşırken kucagıma aldım sevmek için adamlar alsana falan dedi bana annesi bakmıyodu çünkü benim ilk dedigim şey yok alamam eşim izin vermiyo dedim ve zzeytini buıraktım yere ama eşim al al dedi çünkü oda ilk defa bi hayvana o kadar ısınmıştı ben ilgilemnmem ama diyede ekledi ki benm ona zeytinle ilgilen yemegini ver falan hiç demiyorum hepsini kendim yapıyorum yetiştiremesemde yapıyorum elimden geldigince.sen evde hayvan istemedigin için eşin nekadar isterse istesin sen alma hayır dedigin sürece o eve köpek alamaz dimi ama zeytini eşim al dedigi için aldım yoksa bırakmıştım yani.cinsellige gelince bi evlilikte en ama en önemli yapı taşı yoksa düşünsene ben kendi adıma konuşuyum eşimle bişiyler yaşayamadıktan sonra neden evleniyimki salakmıyım ben o evlilik denen şeyin sorumlulugunu yüklüyüm omuzlarıma anamların evinde paşa paşa yaşar cemlede gezer dolaşırım seks olmadıktan sonra evlenmişim neye yarar buşlaşıgını çamaşırını ütüsünü cartını curtunu yapıcam sadece işte o zaman hizmetçi gibi hissederim kendimi başkada bişiy olmaz yani.doktorada gitmek istemiyo kendi bilir artık kasmıyorum ama beni en ve en çok sinir eden şey şu arkadaşımla paylaştıgım zaman bunu yok işte kışkırtıcı giyin bilmem ne cart curt diolar yaşamadıkları için ya böyle bi şey varmı ben ..............ki beni seven kocam benimle yatabilsin diye sürekli kışkırtıcı bişiler giyicem de anca olursa öyle olcak bu adam beni seviyomu seviyo ben seviyomuyum evet seviyorum ee otomatik bi tutku istek olması lazımmı kesinlikle ama o yok bizde işte.aynı zamanda ben kaç gece bilirim seksi seksi çamaşırlarla reddedilip sinirle uyudugumu düşün artık

Son düzenleme:

offfffffffffffffff offfffffffffffff işin çok zor canım yaaaa hele kı cınsellık durumu baya karısık bunu halletmelısınız gerçekten yoksa çıkılmaz hal alır yanı

ayyyyyyy canımmmm işte bu çok kötüü yaaa reddedilmek felannn inşallah bu durum düzelir peki bu evlendiğiniz ilk günden beri mi böyle yoksa son zamanlardamı ? y abide nasıl başladıysa öyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…