YELİZ CANIMM walla işin çok zor..bencil biriyle sonuçta o ev de ikinizsiniz ikiniz kullanıyorsunuz tadilatıda olsa başka bişeyide olsa işin ucundan tutcak hatta senniye sürüyonki elini tadilat işlerine onun yapması gerekmiyormu neysem o değilde bu cinsellik konusunda bi çözüm bulmalısınız yoksa o evlilik soğuk olur yani cansununda dediği gibi cinsellik eşleri birbirine yakın tutanşeydir..eşinin bi sıkıntısı olup senle paylaşmadıgı bi durumda olabilir sırf sıkıntısından dolayıda olabilir o yüzden bi çaresine bakılmalı...
ahh yelizz ahh ne olucak böyle
canım çok doğru diyuosun...inşallah kabul olur dualarım :)
amin mervişim çok sağoll
bence kesınlıkle çalış çalış kı ıkınızde eve gelınce ılgılenın çocukla en ıyısı bu
ama bahar ağlarken dikkatini veremezsin ki yaapfff bana mesaj cekti simdiii arabayi kullanmiyorum diye kiziyomus bana guyaaaa
bi de kizlar soyle bisey varkii bahar arabada hep agliyoo korkuyo....bahar aglarkennn araba suremiyorummm panik oluyorum
yardım ediyo canım hiç mi hiç etmiyo diyemniycem allah var yukarıda ama öyle bi konuşuyoki anlatamam sanki herşeyi ama herşeyi evde ben dagıtıyorum o hiç bişiy yapmıyo gibi hiç dagıtmıyo gibi ya ben mutlu degilim böyle diyorum ama anlatamıyorum bana rahat batıyo ona göre.ben dışardan sert görünürüm tamam sinirliyimdirde ama içimde ne fırtınalar kopuyo ne kadar ufak laflara yada davranışlara günlerce agladıgımı bilirim yani böyle biriyim ufacık şeylerlede mutlu olmayı bilirim ama o onları bile engellemeye çalışıyo herşeyi ya.sürekli dırdır sürekli şikayet bay mükemmel sanıyo kendini o herşeyi dogru yapıyo ama ben herşeyi yanlış yapıyorum ona göre.kendi rahatını okadar düşünüyoki anlartamam mutlaka okumuşsuındur ben komşularımla çok sorunlar yaşıyorum apt da bi tane adam gibi adam yok diyebilirim ve o kadar mutsuzumki bu konuda çünkü ben insanlar sabah veya akşam karşılaştıklarında birbirlerine selam versinler hal hatır sorsunlar isteyen bi tipim.ceme yalvarıyorum 3 senedir satalım burayı yada kiraya verelin biz kiraya çıkalım diye yok diyo evimi neden satıcam kirayada çıkmam diyo ama geçen gün annesigil banyolarını yaptırıyo fayanslar falan geldi cemde yardım etti taşımalarına bizim evede tadilat lazım ya eve bi geldi diyoki yok ya evin borcu bitsin satıcam sıfır bi daire alıcam bu işkence tadilat çekilmez diyo bu kadar kendini düşünen bencil birisi oldu işte
yardım ediyo canım hiç mi hiç etmiyo diyemniycem allah var yukarıda ama öyle bi konuşuyoki anlatamam sanki herşeyi ama herşeyi evde ben dagıtıyorum o hiç bişiy yapmıyo gibi hiç dagıtmıyo gibi ya ben mutlu degilim böyle diyorum ama anlatamıyorum bana rahat batıyo ona göre.ben dışardan sert görünürüm tamam sinirliyimdirde ama içimde ne fırtınalar kopuyo ne kadar ufak laflara yada davranışlara günlerce agladıgımı bilirim yani böyle biriyim ufacık şeylerlede mutlu olmayı bilirim ama o onları bile engellemeye çalışıyo herşeyi ya.sürekli dırdır sürekli şikayet bay mükemmel sanıyo kendini o herşeyi dogru yapıyo ama ben herşeyi yanlış yapıyorum ona göre.kendi rahatını okadar düşünüyoki anlartamam mutlaka okumuşsuındur ben komşularımla çok sorunlar yaşıyorum apt da bi tane adam gibi adam yok diyebilirim ve o kadar mutsuzumki bu konuda çünkü ben insanlar sabah veya akşam karşılaştıklarında birbirlerine selam versinler hal hatır sorsunlar isteyen bi tipim.ceme yalvarıyorum 3 senedir satalım burayı yada kiraya verelin biz kiraya çıkalım diye yok diyo evimi neden satıcam kirayada çıkmam diyo ama geçen gün annesigil banyolarını yaptırıyo fayanslar falan geldi cemde yardım etti taşımalarına bizim evede tadilat lazım ya eve bi geldi diyoki yok ya evin borcu bitsin satıcam sıfır bi daire alıcam bu işkence tadilat çekilmez diyo bu kadar kendini düşünen bencil birisi oldu işte
offfffffffffffffff offfffffffffffff işin çok zor canım yaaaa hele kı cınsellık durumu baya karısık bunu halletmelısınız gerçekten yoksa çıkılmaz hal alır yanı
ayyyyyyy canımmmm işte bu çok kötüü yaaa reddedilmek felannn inşallah bu durum düzelir peki bu evlendiğiniz ilk günden beri mi böyle yoksa son zamanlardamı ? y abide nasıl başladıysa öyle gider
çıkılmaz bi hal aldı zaten bende artık eşimle yatmak istemiyorum o kadar bıktırdıki beni o kadar kırdıki anlatamam sürekli ben istedim sürekli ben yanaştım ki çogu kere red de edildim.bunlar okadar onur kırıcı şeylerki ben sapıkmıyım diye düşünüyosun canın istiyo yanaşamıyosun yine reddeder üzülürüm diye kimse bilemez yaşamadan
ilk zamanlardan beri bu kadar kötü olmasada böyleydi canım sonra hafta sonunda yapmaya başladık şimdide işte ayda bir iki 3 falan.
bazen yanaşıyorum yarın söz diyo düşünsene
canım eşim köpek konusunda grammı gram haklı degil çünkü ben 4 senelik evliyim ve zeytin geleli 7 ay oldu ondan öncede istedigimi biliyodu ama izin vermedigi için ben asla lafını bile açmadım huyunu biliyorum çünkü ama zeytini foçada dolaşırken kucagıma aldım sevmek için adamlar alsana falan dedi bana annesi bakmıyodu çünkü benim ilk dedigim şey yok alamam eşim izin vermiyo dedim ve zzeytini buıraktım yere ama eşim al al dedi çünkü oda ilk defa bi hayvana o kadar ısınmıştı ben ilgilemnmem ama diyede ekledi ki benm ona zeytinle ilgilen yemegini ver falan hiç demiyorum hepsini kendim yapıyorum yetiştiremesemde yapıyorum elimden geldigince.sen evde hayvan istemedigin için eşin nekadar isterse istesin sen alma hayır dedigin sürece o eve köpek alamaz dimi ama zeytini eşim al dedigi için aldım yoksa bırakmıştım yani.cinsellige gelince bi evlilikte en ama en önemli yapı taşı yoksa düşünsene ben kendi adıma konuşuyum eşimle bişiyler yaşayamadıktan sonra neden evleniyimki salakmıyım ben o evlilik denen şeyin sorumlulugunu yüklüyüm omuzlarıma anamların evinde paşa paşa yaşar cemlede gezer dolaşırım seks olmadıktan sonra evlenmişim neye yarar buşlaşıgını çamaşırını ütüsünü cartını curtunu yapıcam sadece işte o zaman hizmetçi gibi hissederim kendimi başkada bişiy olmaz yani.doktorada gitmek istemiyo kendi bilir artık kasmıyorum ama beni en ve en çok sinir eden şey şu arkadaşımla paylaştıgım zaman bunu yok işte kışkırtıcı giyin bilmem ne cart curt diolar yaşamadıkları için ya böyle bi şey varmı ben o....pumuyumki beni seven kocam benimle yatabilsin diye sürekli kışkırtıcı bişiler giyicem de anca olursa öyle olcak bu adam beni seviyomu seviyo ben seviyomuyum evet seviyorum ee otomatik bi tutku istek olması lazımmı kesinlikle ama o yok bizde işte.aynı zamanda ben kaç gece bilirim seksi seksi çamaşırlarla reddedilip sinirle uyudugumu düşün artık
çıkılmaz bi hal aldı zaten bende artık eşimle yatmak istemiyorum o kadar bıktırdıki beni o kadar kırdıki anlatamam sürekli ben istedim sürekli ben yanaştım ki çogu kere red de edildim.bunlar okadar onur kırıcı şeylerki ben sapıkmıyım diye düşünüyosun canın istiyo yanaşamıyosun yine reddeder üzülürüm diye kimse bilemez yaşamadan
ilk zamanlardan beri bu kadar kötü olmasada böyleydi canım sonra hafta sonunda yapmaya başladık şimdide işte ayda bir iki 3 falan.
siz böyle anlatınca kendimin nekadar sabırsız dediğim dedik olduğunu düşünüyorumm..sabırlısın demekki yelizcimm.eşinin yemek yapma deyip arkadaşın gelince bunu sanki kendi dememiş gb anlatması,, benim anamın evinde herşey önüme gelirdi demesiii....bunlar benim için büyük laflarr...
hayatı paylaşıyosunn...sende çalışıyosun oda...mutfağı sende kullanıyosun oda..banyoyu...tuvaletiii...mecbur yardım edecekk..niye hem dışarda çalış hemde evdee..
eviniz satıpta daha güzel daha iyi şartlarda bi ev alma imkanınız varsa ve o evde eşini bağlayan bişey yoksa ne bileyim baba yadigarı falann.niye satrmasınkii..kendi zorlanınca satıcam diyorsa bunda bencillik var derimmm...
sen işini bilirsinn.eşinle otur tüm bunları konuş..sakin sakin ve arada can alıcı laflar sokarak...her erkeğin bi noktası vardır çünküü...
ömür boyu böyle geçmezkii....
cok sasiriyorum bu yazdiklarinaa yeliz....:44: oturup konustun mu bunu esinle? ya bu cinsellik gerçekten onemli bisey? yani senin için soylemiyorum ama ihanete kadar gidebilir bu....sirf esinle cinsellik yasayamadigin için aldatsan hosuna gidecek mi cem beyin? neden boyle davraniyor?
valla haklısın bitanem nedeyim bilmiyorum..bencede bu şekilde evlilik yürümez.bunu cemle konuşun ve bi şekilde halletmeye çalışın..yanii yok şunu giy yok bunu giy öyle çık karşısına buna o....luk denmezde sadece bazı erkekler kendi kendine uyarılamıyor illada bişey görmeleri lazım hani belki öyleyse eşin oyüzden arkadaşların sana böyle fikirler vermişlerdir.eşin tabikide seni çok seviyordur belliki onun problemi kendisiyle. bazı eşlerde vardırkii bişey görmelerine gerek olmadan kendiliğinden teşvik edilip eşlerine yaklaşırlar ben mesela çoğu zaman asla gecelik bile giymem kışın odamız çok soğuk hep pijama giyinirim...ama gecelik giymiyorum diyede eşim benimle birlikte olmazsa bunada çok bozulurum..üstelik senin eşin giyindiğin zaman bile red ediyormuş demekki onunla bir alakası yok tamamen eşinin kendisiyle olan bir problemi vardır ve kesinliklee çözülmesi gerekirr eşinle konuşş yardım almayı denesin yoksa bu evliliğin bu şekilde gitmeyeceğini ona söylemelisin..bizim eşimle cinsellik konusunda fikirlerimiz aynıı yaniii bize göre tam kıvamında yaşıyoruz..ama ben hamile kaldıktan sonra eşim ilişkiye girmekten korkar oldu yanii aramızda herşey yaşanıyorda birtekk birleşme olayı olmadı 2 ay..eşim bebeğimize bişey olur biraz sabredelim dedi defalarca dr.yasak vermedi inş bişey olmaz dediğim halde istemedi..artık yavaş yavaşş aştık bir iki kere olduktan sonraa bişey olmadığını gördüğü için kendiside rahatladı.ama eskisi gibi bir cinsel hayatımız yokk ama bir sebebimiz var.yani mutlaka sizinde bir sebebiniz olmalı bu ya her ikinizle alakalı yada eşinle alakalı mutlaka uzman birilerinden yardım almalısınızz psikolojiktir psikoloğa gitmeyi deneyin..buakşam konuşun belki eşini ikna edersin..aslında mecbru ikan etmeli..
canım adam gibi konuştum olmadı afedersin hayvan gibi konuştum oda olmadıki söyledim seni seviyorum ama cinsellikte bi ihtiyaç aldatsam hoşunamı gidecek bile dedim yine olmadı hepsini dedim yanicok sasiriyorum bu yazdiklarinaa yeliz....:44: oturup konustun mu bunu esinle? ya bu cinsellik gerçekten onemli bisey? yani senin için soylemiyorum ama ihanete kadar gidebilir bu....sirf esinle cinsellik yasayamadigin için aldatsan hosuna gidecek mi cem beyin? neden boyle davraniyor?
canım aynen öyle tabbiki ..... luk degil bu gecelik giymek ama sürekli olunca artık bunaltıyo ki ben acaip severim güyünüp süslenmeyi ama reddedilince o haldeyken bile hiç ama hiç bi anlamı kalmıyo yani dogal olarak onun sorunu kendiyle bunu iyi biliyorum ama bende bi kadınım ve kadınlıgımı hissetmek istiyorumvalla haklısın bitanem nedeyim bilmiyorum..bencede bu şekilde evlilik yürümez.bunu cemle konuşun ve bi şekilde halletmeye çalışın..yanii yok şunu giy yok bunu giy öyle çık karşısına buna o....luk denmezde sadece bazı erkekler kendi kendine uyarılamıyor illada bişey görmeleri lazım hani belki öyleyse eşin oyüzden arkadaşların sana böyle fikirler vermişlerdir.eşin tabikide seni çok seviyordur belliki onun problemi kendisiyle. bazı eşlerde vardırkii bişey görmelerine gerek olmadan kendiliğinden teşvik edilip eşlerine yaklaşırlar ben mesela çoğu zaman asla gecelik bile giymem kışın odamız çok soğuk hep pijama giyinirim...ama gecelik giymiyorum diyede eşim benimle birlikte olmazsa bunada çok bozulurum..üstelik senin eşin giyindiğin zaman bile red ediyormuş demekki onunla bir alakası yok tamamen eşinin kendisiyle olan bir problemi vardır ve kesinliklee çözülmesi gerekirr eşinle konuşş yardım almayı denesin yoksa bu evliliğin bu şekilde gitmeyeceğini ona söylemelisin..bizim eşimle cinsellik konusunda fikirlerimiz aynıı yaniii bize göre tam kıvamında yaşıyoruz..ama ben hamile kaldıktan sonra eşim ilişkiye girmekten korkar oldu yanii aramızda herşey yaşanıyorda birtekk birleşme olayı olmadı 2 ay..eşim bebeğimize bişey olur biraz sabredelim dedi defalarca dr.yasak vermedi inş bişey olmaz dediğim halde istemedi..artık yavaş yavaşş aştık bir iki kere olduktan sonraa bişey olmadığını gördüğü için kendiside rahatladı.ama eskisi gibi bir cinsel hayatımız yokk ama bir sebebimiz var.yani mutlaka sizinde bir sebebiniz olmalı bu ya her ikinizle alakalı yada eşinle alakalı mutlaka uzman birilerinden yardım almalısınızz psikolojiktir psikoloğa gitmeyi deneyin..buakşam konuşun belki eşini ikna edersin..aslında mecbru ikan etmeli..
ayşecim şimdi gördüm düm baya bir korkmuşsun benide korkuttun:18:benimde pek bir fikrim yok ama şunu çok iyi biliyorum Yüce Rabbim ol derse olur...ve inanıyorumki sende bebeğine er yada geç kavuşacaksın..umarımm hayırlısıysa şuanda hamilesindir..hamile akldığında kontrol altında atlatabilirsin bu süreyii..Allahım yardımcın olsun...gönlüne göre versin inş..adetine kaçgün var test yapsanmı ki??
ayşem bilmiorum ne olacak seninle daha öncede konuşmuştuk biliosun durumu
ya sen hamilesin normall ben de hamileyken toplam 10 kere bile yapmamisizdir....doktor yasak koymasada insan rahat edemiyo...ilk aylar bebege bisey olacak diye sonra da zaten bel agrisi sirt agrisi filan derken kocaman gobuslee olmuyo diye yapamiyorsun...
ama yelizlerin durumu cok cok baska ve cok ciddi bana gore...kesinlikle bir psikologa filan gitmeleri lazim olmaz boyle...bu bir bosanma sebebi olabilir bana gore
çok yanlış yaliz sen akıllı kızsın bunun üstesinden gelirsin ve mutlaka çözersin..çözemediğin yerdede çekip gidersin...bir erkek karısıyla birlikte olmak istemiyorsa ya çok büyük sorunu vardır (boşalamama gibi)ya hayatında cinsellliği yaşadığı başka bir kadın vardır(bunada ihtimal vermiyorsun)yada karısını sevmiyordur..snin büyük ihtmal 1.sii.ve bunun için yardım almalısınızz..
idil haklııı seninle ilgilenmeyen bir eşin varsa red ediliyorsan başka yerlere eğilimin olacaktır yanii sonsuza kdr böyle bir adama bağlı kalamazsınve bunları eşine anlatmalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?