Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ahh yelizz ahh ne olucak böyle

canım çok doğru diyuosun...inşallah kabul olur dualarım :)

amin mervişim çok sağoll

mervecim her her konuda çok bencil ya düşünsene geçen bana diyoki herşeyden bıktım bilmem ne ya diorum noldu işte işyerinde huzur yok yok şu saate kadar çalışıyom dosya taşıyorum hamallık yapıyom falan filan bende dedimki ya şükret haline sokakta onun bunun malını taşıyıp hamallık yapan kirada oturan adam ne yapsın ya dedim onun gibisi yokmuş onun gibi çalışan yokmuş diyo inatla sordum dünyada başka yokmu yani die yok diyo bu kadar bencil.ci,nsellik konusuna gelince ben çoktan ama çoktan sogudumki artık birlikte olmak istemiyorum ve bunu o becerdi ki ben acaip düşkünüm yani öyle böyle degil ama şu anda hiç bişey hissetmiyorum

ayşem bilmiorum ne olacak seninle daha öncede konuşmuştuk biliosun durumu

bence kesınlıkle çalış çalış kı ıkınızde eve gelınce ılgılenın çocukla en ıyısı bu

evet yaa eşimin annesi geç kızıma o bakar ona güveniyorum benimkiler kuşadasında annem bakamaz da daha çalışma saatleri düzenli bi bankaya geçerim yada devam ederim burda zaten prim günü olarak 2021 de doluyor yaşımı bekliycem sonra

pfff bana mesaj cekti simdiii arabayi kullanmiyorum diye kiziyomus bana guyaaaa
bi de kizlar soyle bisey varkii bahar arabada hep agliyoo korkuyo....bahar aglarkennn araba suremiyorummm panik oluyorum
ama bahar ağlarken dikkatini veremezsin ki yaa

off ne diyeceğimi bilemedim yelizcim yaaa

siz böyle anlatınca kendimin nekadar sabırsız dediğim dedik olduğunu düşünüyorumm..sabırlısın demekki yelizcimm.eşinin yemek yapma deyip arkadaşın gelince bunu sanki kendi dememiş gb anlatması,, benim anamın evinde herşey önüme gelirdi demesiii....bunlar benim için büyük laflarr...
hayatı paylaşıyosunn...sende çalışıyosun oda...mutfağı sende kullanıyosun oda..banyoyu...tuvaletiii...mecbur yardım edecekk..niye hem dışarda çalış hemde evdee..gerçi eşin yapıyormuş Allah içinde..dile getirmesin lütfennn....
eviniz satıpta daha güzel daha iyi şartlarda bi ev alma imkanınız varsa ve o evde eşini bağlayan bişey yoksa ne bileyim baba yadigarı falann.niye satrmasınkii..kendi zorlanınca satıcam diyorsa bunda bencillik var derimmm...
sen işini bilirsinn.eşinle otur tüm bunları konuş..sakin sakin ve arada can alıcı laflar sokarak...her erkeğin bi noktası vardır çünküü...
ömür boyu böyle geçmezkii....

Son düzenleme:
offfffffffffffffff offfffffffffffff işin çok zor canım yaaaa hele kı cınsellık durumu baya karısık bunu halletmelısınız gerçekten yoksa çıkılmaz hal alır yanı

ayyyyyyy canımmmm işte bu çok kötüü yaaa reddedilmek felannn inşallah bu durum düzelir peki bu evlendiğiniz ilk günden beri mi böyle yoksa son zamanlardamı ? y abide nasıl başladıysa öyle gider

çıkılmaz bi hal aldı zaten bende artık eşimle yatmak istemiyorum o kadar bıktırdıki beni o kadar kırdıki anlatamam sürekli ben istedim sürekli ben yanaştım ki çogu kere red de edildim.bunlar okadar onur kırıcı şeylerki ben sapıkmıyım diye düşünüyosun canın istiyo yanaşamıyosun yine reddeder üzülürüm diye kimse bilemez yaşamadan
ilk zamanlardan beri bu kadar kötü olmasada böyleydi canım sonra hafta sonunda yapmaya başladık şimdide işte ayda bir iki 3 falan.
bazen yanaşıyorum yarın söz diyo düşünsene

yelizzzz bu cinsellik sorunu cok buyuk bir sorun bana goreee....neden boyle yapiyo ki esinn, mutlaka bir doktora filan gidin ya olmaz oylee boyle evlilik olmaz bence bunu halletmeniz lazim...

cok sasiriyorum bu yazdiklarinaa yeliz....:44: oturup konustun mu bunu esinle? ya bu cinsellik gerçekten onemli bisey? yani senin için soylemiyorum ama ihanete kadar gidebilir bu....sirf esinle cinsellik yasayamadigin için aldatsan hosuna gidecek mi cem beyin? neden boyle davraniyor?

valla haklısın bitanem nedeyim bilmiyorum..bencede bu şekilde evlilik yürümez.bunu cemle konuşun ve bi şekilde halletmeye çalışın..yanii yok şunu giy yok bunu giy öyle çık karşısına buna o....luk denmezde sadece bazı erkekler kendi kendine uyarılamıyor illada bişey görmeleri lazım hani belki öyleyse eşin oyüzden arkadaşların sana böyle fikirler vermişlerdir.eşin tabikide seni çok seviyordur belliki onun problemi kendisiyle. bazı eşlerde vardırkii bişey görmelerine gerek olmadan kendiliğinden teşvik edilip eşlerine yaklaşırlar ben mesela çoğu zaman asla gecelik bile giymem kışın odamız çok soğuk hep pijama giyinirim...ama gecelik giymiyorum diyede eşim benimle birlikte olmazsa bunada çok bozulurum..üstelik senin eşin giyindiğin zaman bile red ediyormuş demekki onunla bir alakası yok tamamen eşinin kendisiyle olan bir problemi vardır ve kesinliklee çözülmesi gerekirr eşinle konuşş yardım almayı denesin yoksa bu evliliğin bu şekilde gitmeyeceğini ona söylemelisin..bizim eşimle cinsellik konusunda fikirlerimiz aynıı yaniii bize göre tam kıvamında yaşıyoruz..ama ben hamile kaldıktan sonra eşim ilişkiye girmekten korkar oldu yanii aramızda herşey yaşanıyorda birtekk birleşme olayı olmadı 2 ay..eşim bebeğimize bişey olur biraz sabredelim dedi defalarca dr.yasak vermedi inş bişey olmaz dediğim halde istemedi..artık yavaş yavaşş aştık bir iki kere olduktan sonraa bişey olmadığını gördüğü için kendiside rahatladı.ama eskisi gibi bir cinsel hayatımız yokk ama bir sebebimiz var.yani mutlaka sizinde bir sebebiniz olmalı bu ya her ikinizle alakalı yada eşinle alakalı mutlaka uzman birilerinden yardım almalısınızz psikolojiktir psikoloğa gitmeyi deneyin..buakşam konuşun belki eşini ikna edersin..aslında mecbru ikan etmeli..

canımbenim anlayabiliyorum seni bende yaşadım ama çok kısa sürdü eşimin kafasına taktıgı şeyler vardı o yüzdendi ama geçici bi durumdu inşallah bidahada olmaz sizde inşallah bu sorunu çözersiniz walla çok zor canm yaaaa

canım aslında sabırlı degilim bende ama ben şöyleyim mesela tüm bunlar olurken yaşamımda kendime öyle bir duvar ötüyorumki herşeyi unutuyorum aslında unutmuyorum ama unutuyomuş gibi yapıp kendimi bişiylere vererek mutlu oluyorum.ama onlarıda engellemeye çalışınca bu sefer kendim gibi olmayıp ot gibi yaşayan hiç bişeyden zevk almayan birine dönüşüyorumki cemin yapmaya çalıştıgı şeyde bu sanırım.ev olayına gelice hayır onu oraya baglayan hiç ama hiç bişiy yok annesigil bi sokak arkamızda sanırım onun dışında yani.istedigi an satabilir ama ben söyleyince saçmalama oluyo o eve tadilat gerekli ve fayans cart curt taşımak zorunda oldugunu bildigi için evi satıcam dyo şimdi bencillik yani.
çok konuştum canım hemde o kadar çok konuştumki adam gibi aldım karşıma o olmadı kavga ettim bagırdım çagırdım oda olmadı artık bende tükendim yani

çok yanlış yaliz sen akıllı kızsın bunun üstesinden gelirsin ve mutlaka çözersin..çözemediğin yerdede çekip gidersin...bir erkek karısıyla birlikte olmak istemiyorsa ya çok büyük sorunu vardır (boşalamama gibi)ya hayatında cinsellliği yaşadığı başka bir kadın vardır(bunada ihtimal vermiyorsun)yada karısını sevmiyordur..snin büyük ihtmal 1.sii.ve bunun için yardım almalısınızz..

idil haklııı seninle ilgilenmeyen bir eşin varsa red ediliyorsan başka yerlere eğilimin olacaktır yanii sonsuza kdr böyle bir adama bağlı kalamazsınve bunları eşine anlatmalısın..

ya sen hamilesin normall ben de hamileyken toplam 10 kere bile yapmamisizdir....doktor yasak koymasada insan rahat edemiyo...ilk aylar bebege bisey olacak diye sonra da zaten bel agrisi sirt agrisi filan derken kocaman gobuslee olmuyo diye yapamiyorsun...
ama yelizlerin durumu cok cok baska ve cok ciddi bana gore...kesinlikle bir psikologa filan gitmeleri lazim olmaz boyle...bu bir bosanma sebebi olabilir bana gore

ayşecim şimdi gördüm düm baya bir korkmuşsun benide korkuttun:18:benimde pek bir fikrim yok ama şunu çok iyi biliyorum Yüce Rabbim ol derse olur...ve inanıyorumki sende bebeğine er yada geç kavuşacaksın..umarımm hayırlısıysa şuanda hamilesindir..hamile akldığında kontrol altında atlatabilirsin bu süreyii..Allahım yardımcın olsun...gönlüne göre versin inş..adetine kaçgün var test yapsanmı ki??

canım adam gibi konuştum olmadı afedersin hayvan gibi konuştum oda olmadıki söyledim seni seviyorum ama cinsellikte bi ihtiyaç aldatsam hoşunamı gidecek bile dedim yine olmadı hepsini dedim yani
canım aynen öyle tabbiki ..... luk degil bu gecelik giymek ama sürekli olunca artık bunaltıyo ki ben acaip severim güyünüp süslenmeyi ama reddedilince o haldeyken bile hiç ama hiç bi anlamı kalmıyo yani dogal olarak onun sorunu kendiyle bunu iyi biliyorum ama bende bi kadınım ve kadınlıgımı hissetmek istiyorum

inşallah canım ya çok teşekkür ederım :) reglıme 4 gun var acaip kasıklarım batısıyo
valal test yapsammı bılmıom ama bekleım bakaım az yaa 4 gun az kaldı gecerse yaparım test :)

ayşem bilmiorum ne olacak seninle daha öncede konuşmuştuk biliosun durumu

biliyorum canım bılıyorum ama bişeyler y6apmak lazım söylemıstım yanı böle gitmez

bende onu diyorum canım bizim eşimizle birbirmizi anlaybiliriz çünkü bir sebebimiz var bebeğe bişey olacak kendi zevkimimi düşeneyim diyosun helede eşimin kendi zekinden önce bebeğimizi düşünmesi onu kaybetmekten korkuyorum demesi benim çok çok hoşuma gidiyor...
ama yelizin çok farklı tabi benim içinde bu bir boşanma sebebidir.ama çoğu çiftler böyle durumlar yaşayabiliyorlar önemli olan bunu yardım alarak yada kendi aralarında hallederek atatabilmeleri.zaten çözüelemediği zaman boşanmayla sonuçlanıyor...ben eşimin beni sevdiğini çok ii biliyorum...ama napıyoruz bütün gün o işte ben gezmelerdeyada evdeakşam geliyor eşin yemek yiyorsunuzz sonra ben mutfağı topluyorum derken oluyor saat 9..biraz tv izliyoruz birliktee sonra uykumuz geliyr yatıyoruz yada gezmedeyizz geliyoruz yatıyoruz..kendimize ait bişey yok...eğer bazı geceler cinsellikte yaşanmasa eşinin seni çok sevdiğini seninde ona deliler gibi aşık olduğunu anlayamıyorsun..ben şahsen eşimle yemek yerken ben bu adama aşığım yaa demiyorumoda ben bu kadına aşığım demiyordur..bazen romantik dakikakalr yaşanırr o zaman sadece hissedersinn içinden bişeyler kayıp gider...ama ben bunu en çok eşimle beraber olurken anlayabiliyorum...birbirini karşılıklı tatmin ediyosun onu nekdr çok sevdiğini söylüyosun sonrada sarılıp yatıp uyuyorsun.yelizinde dediği gibi oda yaşanmazda biz evlilikleri neden sürderelimkiii hakikaten annemizin evinde rahattık ekmek elden su gölden geçinip giderdik.madem bukdr sorumluluk var üsütmüzde evliliği çekiyosak doyasıyada yaşamalıyız istediğimiz gibi..

allaha şükür o haddeye gelmedim ama çok çok haklısınız böyle giderse geledebilirim yani allahım şeytana uydurmasın işallah.selizcim hayatında başka biri yok eminim sevio bunada eminim boşalma sorunu yada bi iktidarsızlııda yok bunada çok çok eminim kilo olayını çok kafasına takıyo biliyorum insan gibi söylüyorumda sen jigolo degilsinki ben seni seviyorum sen benim kocamsın senin nasıl göründügün beni ilgilendirmiyo ben seninle bişiler yaşamak istiyorum diyorum ama yok bi hafta normal sonra yine aynı yani ne yapıcam bilmiyorum tükenmiş durumdayım ee durum böyle olunca bu ne böyle diyince bile o sana batıyo ve boşanma kelimesini alıyorum agzıma

offfffffffff ammaaaaaaaa doluymuşum heee rahatladım valla yaaaaaa.hepinize teşekkürer kızlar dinlediginiz için ve katıdıgınız için.. sizleri çok seviyorum.
dedigim gibi bahsettiginiz her yolu denedim şimdi sıra cemde çünkü herşeyin farkında oda ve eger bişiyler yapmazsa böyle gitmiycegininde farkında ben bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…