ayşe diğer topiğe gel bak pingg diye bi arkadaş bi tablo yayınladı.
umarım yardımcı olur sana.
canım aslında sabırlı degilim bende ama ben şöyleyim mesela tüm bunlar olurken yaşamımda kendime öyle bir duvar ötüyorumki herşeyi unutuyorum aslında unutmuyorum ama unutuyomuş gibi yapıp kendimi bişiylere vererek mutlu oluyorum.ama onlarıda engellemeye çalışınca bu sefer kendim gibi olmayıp ot gibi yaşayan hiç bişeyden zevk almayan birine dönüşüyorumki cemin yapmaya çalıştıgı şeyde bu sanırım.ev olayına gelice hayır onu oraya baglayan hiç ama hiç bişiy yok annesigil bi sokak arkamızda sanırım onun dışında yani.istedigi an satabilir ama ben söyleyince saçmalama oluyo o eve tadilat gerekli ve fayans cart curt taşımak zorunda oldugunu bildigi için evi satıcam dyo şimdi bencillik yani.
çok konuştum canım hemde o kadar çok konuştumki adam gibi aldım karşıma o olmadı kavga ettim bagırdım çagırdım oda olmadı artık bende tükendim yani
rica ederiz yelizzz ama bence de bir doktordan yardim alin canim boyle olmaz
idil canım çitlenbiğin pek bi şeker olmuş maşallah.benim meleğim kocaman oldu yürüme aşamasında belimiz çatlıyo yeni öğreniyo ya sürekli yürümek istiyo.yavyularımız ya Allah korusun onları.
görüşürüz canımmmmmmm çok çok sagolben çıkıyorum kızlar görüşürüz
rica ederiz yelizzz ama bence de bir doktordan yardim alin canim boyle olmaz
11 aylik olmus ama biz hala goremedik basak hanimiiii!!!!!!!
yelizzzzzzzzzzzzzzz
erkekleri anlamak zor.çünkü onlar ne kadar yüzeyselse biz o kadar deriniz. Çok tezat yani…
Gerçekten bak bizim için önemli olan konular onlar için çok sıradan…ya da sabah tartışsak onlar normal dönebiliyor eve ama biz yazdıkça yazıyoruz kafamızda….kadınla erkeğin farkı işte….erkeğe bebek muamelesi yapınca hayat çok kolay…akşam iki elma soy ağzına ver….ceketini düzelt basit şeyler ama ilgi istiyolar işte..idare etcen böyle yoksa hayat çok zorrrrrrr.
canım yaa..yaşamayan bilemezz..o yüzden biz nekadar konuşsak boş sanırmm..eşin kilosunu dert ediyosa rejim falan denemiştir illaki..başarılı olmadımı...
cinsellik konusunda kızlara katılıyorumm...Allah korusun boşanmaya kadar giderr...ve sen elinden geleni yapıyorsunn...hatta fazlasını yapıyorsunn..seni reddettiiği halde giyinip kuşanıp bişeyleri düzeltmeye çalıışmışsınn..bu dinimizdede çok güzel bişeyy..çok kötü yaa..ne demek reddedilmek..genç bi çiftt...güzel bi kadınnn....zor çok zorr...
ve sen içine atıp düzeltmeyede çalışıyorsun sorunları..bravo valla...
bazen ben de esimi reddediyorum ama yazdiklarindan sonra esimin neler hissedebilecegini dusundum ve gerçekten cok kotu bir sey yapiyorum....
Merhaba kızlar…
Bugün dertler dökülmüş ortalığa…yeliz canım bazen her çiftte bu tarz sorunlar olabılıyor..ben de dahil olmak üzere benim birçok arkadaşım da da ilişki sıklığı öle çok değil..biz de haftada en fazla 2 -3yapardık..onun en buyuk sebebi de yorgunluk..egeden sonra haftada 1e düştü..ama ablamın esı var sbaha aksam ıstıyor..erkekten erkege degısebılıyor canım..kımısı acayıp duskun kımısıde aklına gelınce ıstıyor belkıde sızın sorununuz ıkınızın bu konuda uyumsuz olması esının fazla duskun olmayıp senın duskun olman..halıyle sana yetmıyor..bu da kadında mutsuzluga sebep oluyor..ama bır konuda sana katılıyorum..erkekler canları ıstemeyınce reddebılme hakkını kendılerınde goruyorlar ama kadın ıstemeyınce olmaz denıyor on turlu numarayla kadını bunaltıyor kadın da amannn alsında rahat bıraksın dıyor..şekil 1 a …bennn…esım bazen benı reddedıyor ama ben de cok uygunsuz zamanları secıyorum adam tam uykuya dalıyor benım aklıma gelıyor..oda opuyo kokluyo ama ben anlıyorum yuzunden..bırakıyorum..ama ben ıstemeyıp havada karada kaçış yok..güldürüyo beni ciddi de olamıyorum en sonunda ooof tamam dıyorum ama bı bok da anlamıyorum…ya en buyuk problem zaten kadın 3 ılışkı yasıyorsa 1 ınde anca boşalıyor..ama erkek hepsınde..o nedenle kadının daha cok ıstemesı gayet normal..canım sen de takma kafanı ben kendı esımden bılıyorum dile getırdıkce daha da kompleks yapıyorlar kendı halıne bırak ve ıstemıyo ayakları yap daha ısteklı oluyorlar..senı kudurtmak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar…benciller işte hepsi aynı bir yerde…bana gelınce ben de o işi çok sık yasamak ıstemem az olsun ama tadıyla olsun …guzl bıtsın..yoksa dıger turlu sıkılıyo ınsan ve hıc de hoş olmuyo…ama sakın ve sakın yatagını ayırma daha da sogukluk gırer aranıza…bir muddet sabırlı ol..kendı halıne bırak ..fazla dıkkatını cekme..önemseme …senınle degıl kendıyle bu problem sen yetemedıgını soledıkce o daha da kompleks yapıyor anlasılan…demotıve degılde motıve et bıraz..numaradan da olsa..kendını erkek hıssetsın azcık..bence erkeklıks kompleksı de oluşmus esının…canını sıkma duzelır..evlılıklerde bellı zamanlar gecıs donemıymıs ve sız de 4.yılınızdasınız zannedersem bu yıllarda bırcok kısıde yasanabılıyo sıkma kendını aldatma lafını da dıle getırme bana kalırsa…bence evlilik tek cinsellik degıl ..eşinle cinselliğe gıtmeden yasa bazı seylerı bırlıkte dus al sarılarak fılm ızle opüş ama cınsellıgı soleme bıle bakıcaksın kı zamanla o yanasacak sana..
Merhaba kızlar…
Bugün dertler dökülmüş ortalığa…yeliz canım bazen her çiftte bu tarz sorunlar olabılıyor..ben de dahil olmak üzere benim birçok arkadaşım da da ilişki sıklığı öle çok değil..biz de haftada en fazla 2 -3yapardık..onun en buyuk sebebi de yorgunluk..egeden sonra haftada 1e düştü..ama ablamın esı var sbaha aksam ıstıyor..erkekten erkege degısebılıyor canım..kımısı acayıp duskun kımısıde aklına gelınce ıstıyor belkıde sızın sorununuz ıkınızın bu konuda uyumsuz olması esının fazla duskun olmayıp senın duskun olman..halıyle sana yetmıyor..bu da kadında mutsuzluga sebep oluyor..ama bır konuda sana katılıyorum..erkekler canları ıstemeyınce reddebılme hakkını kendılerınde goruyorlar ama kadın ıstemeyınce olmaz denıyor on turlu numarayla kadını bunaltıyor kadın da amannn alsında rahat bıraksın dıyor..şekil 1 a …bennn…esım bazen benı reddedıyor ama ben de cok uygunsuz zamanları secıyorum adam tam uykuya dalıyor benım aklıma gelıyor..oda opuyo kokluyo ama ben anlıyorum yuzunden..bırakıyorum..ama ben ıstemeyıp havada karada kaçış yok..güldürüyo beni ciddi de olamıyorum en sonunda ooof tamam dıyorum ama bı bok da anlamıyorum…ya en buyuk problem zaten kadın 3 ılışkı yasıyorsa 1 ınde anca boşalıyor..ama erkek hepsınde..o nedenle kadının daha cok ıstemesı gayet normal..canım sen de takma kafanı ben kendı esımden bılıyorum dile getırdıkce daha da kompleks yapıyorlar kendı halıne bırak ve ıstemıyo ayakları yap daha ısteklı oluyorlar..senı kudurtmak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar…benciller işte hepsi aynı bir yerde…bana gelınce ben de o işi çok sık yasamak ıstemem az olsun ama tadıyla olsun …guzl bıtsın..yoksa dıger turlu sıkılıyo ınsan ve hıc de hoş olmuyo…ama sakın ve sakın yatagını ayırma daha da sogukluk gırer aranıza…bir muddet sabırlı ol..kendı halıne bırak ..fazla dıkkatını cekme..önemseme …senınle degıl kendıyle bu problem sen yetemedıgını soledıkce o daha da kompleks yapıyor anlasılan…demotıve degılde motıve et bıraz..numaradan da olsa..kendını erkek hıssetsın azcık..bence erkeklıks kompleksı de oluşmus esının…canını sıkma duzelır..evlılıklerde bellı zamanlar gecıs donemıymıs ve sız de 4.yılınızdasınız zannedersem bu yıllarda bırcok kısıde yasanabılıyo sıkma kendını aldatma lafını da dıle getırme bana kalırsa…bence evlilik tek cinsellik degıl ..eşinle cinselliğe gıtmeden yasa bazı seylerı bırlıkte dus al sarılarak fılm ızle opüş ama cınsellıgı soleme bıle bakıcaksın kı zamanla o yanasacak sana..
offf offf valla yelizzzz senin derdin benim derdiii sey etti :)))))
anaaa reddedebıçlıyormusun ben etsem de dınlemıyor...:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?