Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşe diğer topiğe gel bak pingg diye bi arkadaş bi tablo yayınladı.
umarım yardımcı olur sana.

BAKTIM CANIM AMA BISI ANLAMADIM YAA :s

TESEKKURLWER HABER VERDİĞİN İÇİN GENEDE İNCELIROM BAKAYIM ÇZÖERİM BELKİ
BU ARADA MTHFR NE Kİ ???

zehsellllllllllllllllllll
çok kalabalıktı bura ancak okudum yazdıklarınızı...
meleğim büyüdü enne diyo bana...şimdi seninki minicik büyüdükçe sana bağlandıkça farklılaşıyor...seninki de kocaman olmuş resimdeki o sanırım maşallah...ben diyet peşindeyim şimdi...naptın sen kiloları?

canım yaa..yaşamayan bilemezz..o yüzden biz nekadar konuşsak boş sanırmm..eşin kilosunu dert ediyosa rejim falan denemiştir illaki..başarılı olmadımı...
cinsellik konusunda kızlara katılıyorumm...Allah korusun boşanmaya kadar giderr...ve sen elinden geleni yapıyorsunn...hatta fazlasını yapıyorsunn..seni reddettiiği halde giyinip kuşanıp bişeyleri düzeltmeye çalıışmışsınn..bu dinimizdede çok güzel bişeyy..çok kötü yaa..ne demek reddedilmek..genç bi çiftt...güzel bi kadınnn....zor çok zorr...
ve sen içine atıp düzeltmeyede çalışıyorsun sorunları..bravo valla...

rica ederiz yelizzz ama bence de bir doktordan yardim alin canim boyle olmaz

idil canım çitlenbiğin pek bi şeker olmuş maşallah.benim meleğim kocaman oldu yürüme aşamasında belimiz çatlıyo yeni öğreniyo ya sürekli yürümek istiyo.yavyularımız ya Allah korusun onları.

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
görüşürüz canımmmmmmm çok çok sagol
rica ederiz yelizzz ama bence de bir doktordan yardim alin canim boyle olmaz

tatlım ister yardım alsın ister almasın benim bu konuda yardıma ihtiyacım yok oda biliyo neler yapabilecegini o yüzden artık anlatma konuşma gibi bi durumumda yok kendisi bilir ben beklemedeyim sabırla

yelizzzzzzzzzzzzzzz
erkekleri anlamak zor.çünkü onlar ne kadar yüzeyselse biz o kadar deriniz. Çok tezat yani…
Gerçekten bak bizim için önemli olan konular onlar için çok sıradan…ya da sabah tartışsak onlar normal dönebiliyor eve ama biz yazdıkça yazıyoruz kafamızda….kadınla erkeğin farkı işte….erkeğe bebek muamelesi yapınca hayat çok kolay…akşam iki elma soy ağzına ver….ceketini düzelt basit şeyler ama ilgi istiyolar işte..idare etcen böyle yoksa hayat çok zorrrrrrr.

11 aylik olmus ama biz hala goremedik basak hanimiiii!!!!!!!

resmi var sonunda yanımda ama burası çok karışık bir şirket...Her ay kim hangi siteye girmiş diye falan döküm alıyo bilgi işlemci…ispiyoncular hat safhada….resim koyunca bir şekilde yakalanırsam eğer resimden ayvayı yerim resmen.

Merhaba kızlar…
Bugün dertler dökülmüş ortalığa…yeliz canım bazen her çiftte bu tarz sorunlar olabılıyor..ben de dahil olmak üzere benim birçok arkadaşım da da ilişki sıklığı öle çok değil..biz de haftada en fazla 2 -3yapardık..onun en buyuk sebebi de yorgunluk..egeden sonra haftada 1e düştü..ama ablamın esı var sbaha aksam ıstıyor..erkekten erkege degısebılıyor canım..kımısı acayıp duskun kımısıde aklına gelınce ıstıyor belkıde sızın sorununuz ıkınızın bu konuda uyumsuz olması esının fazla duskun olmayıp senın duskun olman..halıyle sana yetmıyor..bu da kadında mutsuzluga sebep oluyor..ama bır konuda sana katılıyorum..erkekler canları ıstemeyınce reddebılme hakkını kendılerınde goruyorlar ama kadın ıstemeyınce olmaz denıyor on turlu numarayla kadını bunaltıyor kadın da amannn alsında rahat bıraksın dıyor..şekil 1 a …bennn…esım bazen benı reddedıyor ama ben de cok uygunsuz zamanları secıyorum adam tam uykuya dalıyor benım aklıma gelıyor..oda opuyo kokluyo ama ben anlıyorum yuzunden..bırakıyorum..ama ben ıstemeyıp havada karada kaçış yok..güldürüyo beni ciddi de olamıyorum en sonunda ooof tamam dıyorum ama bı bok da anlamıyorum…ya en buyuk problem zaten kadın 3 ılışkı yasıyorsa 1 ınde anca boşalıyor..ama erkek hepsınde..o nedenle kadının daha cok ıstemesı gayet normal..canım sen de takma kafanı ben kendı esımden bılıyorum dile getırdıkce daha da kompleks yapıyorlar kendı halıne bırak ve ıstemıyo ayakları yap daha ısteklı oluyorlar..senı kudurtmak ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar…benciller işte hepsi aynı bir yerde…bana gelınce ben de o işi çok sık yasamak ıstemem az olsun ama tadıyla olsun …guzl bıtsın..yoksa dıger turlu sıkılıyo ınsan ve hıc de hoş olmuyo…ama sakın ve sakın yatagını ayırma daha da sogukluk gırer aranıza…bir muddet sabırlı ol..kendı halıne bırak ..fazla dıkkatını cekme..önemseme …senınle degıl kendıyle bu problem sen yetemedıgını soledıkce o daha da kompleks yapıyor anlasılan…demotıve degılde motıve et bıraz..numaradan da olsa..kendını erkek hıssetsın azcık..bence erkeklıks kompleksı de oluşmus esının…canını sıkma duzelır..evlılıklerde bellı zamanlar gecıs donemıymıs ve sız de 4.yılınızdasınız zannedersem bu yıllarda bırcok kısıde yasanabılıyo sıkma kendını aldatma lafını da dıle getırme bana kalırsa…bence evlilik tek cinsellik degıl ..eşinle cinselliğe gıtmeden yasa bazı seylerı bırlıkte dus al sarılarak fılm ızle opüş ama cınsellıgı soleme bıle bakıcaksın kı zamanla o yanasacak sana..

canım evet haklısın ama işte olmuyo öylee ben sabaha kavga etsek bile 2 dk sonra unutuyorum hiç bişi olmamış gibi konuşabiliyorum yapım böyle hiç ama hiç küs kalamıyorum.ilgi göstermeye gelince canım bazzen işten çok yorgun geliyo ayaklarını bile yıkıyorum hemde yalvararak o istememesine ragmen ama ben bu kadar sabrederken o hala bişileri düşünmüyosa kendi bilir kasamam kendimiki artık kasmıyorum

hoşgeldin bu arada canım maşallahh fındıgına kocaman olmuşş ama evet resim koysana

bazen ben de esimi reddediyorum ama yazdiklarindan sonra esimin neler hissedebilecegini dusundum ve gerçekten cok kotu bir sey yapiyorum....

bu kısmı bilmiyordum.eğer erkek redediyorsa içinde başka sorunlar vardır. kadınla da ilgili olmayabilir kızlar...gay falan değil tabi Allah korusun...

ayy tinkerrr çok güzel söylemişsin cnaımmm :81::81::81::81:

bız bu tarz sorunları bebek dusunurken yasadık artık ıkımızede bööögelmişti mecburıyetten yapıyorduk

canımm çok sagolll ama ben bunların hepsini bu 4 senelik dilimde uyguladım hiç bişiy yokmuş gibi davrandım olmadı yanaşmadım bu konuyla ilgili onu sıkmadım olmadı konuştum olmadı yani bilmiyorum yazdıklarımın hepsini okudunmu ama denemedigim yol kalmadı ve bu yolları denerkende nerden baksan 2-3 ay bekledim yani bi gün deneyip ertesi gün tepesine binmedim ama yok yani yine olmadı şimdide ben çekildim kenara bekliyorum ve o biliyo bi bekleme içinde oldugumu bakalım napıcak artık kendisi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…