Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bız bu tarz sorunları bebek dusunurken yasadık artık ıkımızede bööögelmişti mecburıyetten yapıyorduk

yaw konu çok olağan ve çok kişinin yaşadığı bir durum.ablanız olarak size bi kaç kelam edecektim ama kalabalıklaştı yine...girer girmez konu kapansa da söyleyeceklerim var.gerçi tinker söylemiş güzelce herşeyi....yine de içimde kalmasın..beni izlemeye devam edin anacımmmmmmmmmmm

evet gece gotumu donup yatiyorummm rahat durmuyo tabi orami burami elliyo ama ben hiç sallamayinca birakiyo boyle isteeeeee niye seninki zorla mi sey yapiyooo

kısımmm seninde maşallahın var yaniii tinker gibi bende reddedemem hele snein gibi totomu dönüp yatsam ilk ordan başlıyooo

ayy tinkerrr çok güzel söylemişsin cnaımmm :81::81::81::81:

evet kuzum gerçekten çok güzel anlatmış ama ben o kadar çok denedimki burda yazanları artık denesemde hiç bişe olmuycagını biliorum ben 2 ay yanaşmadım bikeresinde ama hişçte surat asmadım normaldim gayet neşeli gezdik tozduk ama 2 ay boyunca hiç ama hiç yanaşmadı ki benim gibi cinsel istegi fazla birisi için iki ay çok çok büyük bi zamandilimi

vallahi ya :) canim sen nasilsinnnnnn çitir kizzzz
iyilik canım ya nolsunnnn Allah ın izniyle başladık bizde çalışmalara bakalımm bazen bizimde karşılıklı isteksiz oluyo ama napalımm çocuk için deyip katlanıyoz walla üşüttüm galiba bu yüzdenn öksürük başladı bendeee sabahtan beri off şu haftayı bi atlatsammm düzenli bi şekilde bakalımm

masallah kızına canım
evet canım resımdekı oglum büyüyor masallah vallahı bende pek bı kılo yok canım 2-3 kılo anca yanı oda uzun zamandır tartılmadım erıyorum ben oglum çok yaramaz benı çok yoruyor kılo düşüncek hal yok yanı dıyet te yapmıyorum çünkü gerek yok dıyet yaparsam halsızlıkten ogluma bakamam valla öle işte tatlım

ayyy kızlarr ben de hep dızılerdekı askları gercek hayatta beklıyorum esımle sevıyoruz bırbırımızı ama evlılık aslında cok boktan bırsey...çock ıcın yapılabılır anca...yoksa kafan mı attı dusunmeden cık gıt..nasıl da kul köle oluyor erkekler...çıktıgımız yıllarla su ankı yıllar bence cok farklı ..evlıyım ve ılk gunku heycanları yasıyorum dıyene ben ınanamıyorum ya...cunku samımıyet arttıkce her ıkı tarafta cıvıtıyo bırbırının yanında yapmadıgı kalmıyo...ama çıkarken öle mi..biz yemek dahi yiyemezdık yan yana heycandan..eşim elimi tutarken bile malum hazırola geçebılıyordu..ben anlıyordum
annelerımızle babalarımız sımdı nasıl ...bızde yıllar sonra onlara benzeyecegız..çart curttttttttt pırttt gıııııııııııırrrk gurrrrrrk....ortalıkta bu sesler olacakevlılık aşkı nasıl öldürmüyor bal gibi de öldürüyor..ama farklı bırsey oluşuyor ..o kötü değil tabiki ben onu da seviyorum...ama bazen eski ilk günkü aşık hallerımı de ozluyorum...

anaaa reddedebıçlıyormusun ben etsem de dınlemıyor...:84:

valla bazen bende red ediyorum ama saçlarıma fön çektirmişim gelmişim öbür güne dursun yani demi.mutlaka saçlarımı yaptırdığım gün adam benle berbaer olmak isterzıtlık yapacak yaa bende kocacığımmm yarın yapalım nolur çok yorgunumm banyo yapamam diyorum ıı mııı dio sonra pes edip yatıparkasına dönüo...ama ben istediğim zaman o asla kurtulamaz napar eder adamıı kışkıtırım sonra arkama dönerim bakarım bu sefer o benle uğraşıo neyse yapsakmıkii demeye başlar

neyse kızlar ben katil olacam çok yakında Allah korusun..kaynanam bugün yine gezme ayarlamış demiştim yaa şimdide aramış beni alda çarşıya götür gezmeden önce hediye alıcm die bende anne taa oraya gelecem seni alacam çarşıya inicez dedim hemen sesi bozulduu bıktım yaa millet kocadan yaknır ben kaynanadan bizim boşanma sebebimizde bu kadın olacak....yok yokkk arabamı 1 aya kdr satıyorum ben görüşmek üzere kızlar çıkmak zorundayım şurda 2 dk sohbet ettirmiyor kadınnn anca hazırlanırım...

yeliz canmmm çok haklısın walla allah kolaylık versin inşallah güzel bi şekilde bu konu aşarsınız

evet gece gotumu donup yatiyorummm rahat durmuyo tabi orami burami elliyo ama ben hiç sallamayinca birakiyo boyle isteeeeee niye seninki zorla mi sey yapiyooo

ya benı gulduruyor o yolunu bılıyo ben de dayanamıyorum pes edıyorum...ama pasif halde

kız walla sende sat şu arabayı kurtul yaaaaa çözüme bakmak lazım insan sinir olur yaaa sürekli sürekli maşallahı var kaynananında heeee hiç evinde oturmak bilmiyo sürekli biyerlerde walla sneide öyle alıştırıyo bak söylim:

canım işte benim yaşadıgım durumu mutlakaki çok çok kişi yaşıyodur ama olagan bi durum degil bu olagan durum olan şey arada bi belki senede bi çiftler birbirinden uzaklaşır istemez cinselligi falan bu olagan bi durumdur ama 2 ay bi erkek bi kadına dönüp bakmıyosa bu olagan bi durum degildir.anormal bi durumdur aynı zamanda dedigim gibi ben çok sabrettim sustum konuşmadım olmadı konuştum bişiler dedim kavga ettim yine olmadı reddedilmeme ragmen bi çok kere yinede istedim yine olmadı o yüzden bu normal degil yani.tabiki söylüyeceklerini bekliorummm

canım dediğin gibi evlilikte heycan bitiyo çünküü bişeye sahip oluncaya kadar heycan yaparsın ama heycan bitiyo diyeye ona karşı duyguların değişmiyo aşkın yerini sevgi alıyoo bende çıktıgımız zamanları çok özlerimm o zamanlar çok başka yaaa artık bazı şeyler kalıplaşıyo eski heycan kalmıyo

canım inanırmısın ben eşimle evlendiğim için hiç pişman değilim.yani nasıl desem 4 yıl flört yaşadık 2 yıl nişanlı kaldık.2 yıldırda evliyiz ama bn şu 2 yıllık evlilik hayatımızdaki kadar mutlu olmadım hiçbir zaman...tabiki ilk heyecanlar farklı bişey ama ben eşimin beni sevdiğini evlendikten sonra daha iyi anladım..yani etrafımdaki herkes senin gibi düşünüyor...flört dönemindeyken çok iyiydi herşey dört dörtlüktü evlenince bitti diyorlar ama benim adamda tam tersi oldu..beni flört döneminde çok bunalttı çok zor şeyler yaşattı yanii ben onu çok zor büyüttümevlenince bişeyler oldu adama şimdi gözümün içine bakıor bizim tek sorunumuzz ailesinin eşimden sürekli bişeyler istemeesi ozaman bana daha az vakit yaırınca sinirleniyorum.ama yinede etrafımdaki evliliklere baktığımda bnm eşim en iyisi gelio banayanii çok olumlu çok sabırlı ve anlayışlı...her dediğime tmm dio aslında babasıda öyle bir eş..bence babasınıda örenk alıyor olabilr.yani şu cinsellik konusunda bile ben onu red ettiğimde kızmıyor ama ben istediğimde koşa koşa geliyor..ben evlendikten sonra mutlu oldum ve evlenmeden öncesini asla hatrılamk dahi istemiyorum.bazen rüyalarımda evlenmediğimizi flört ettiğimizi görünce ter içinde korkuyla uyanoyırum çok korkuyorum..

yelizcim bence siz çok yakında mutlu olacaksınızz eşin bence seni çok seviyor bu geçici bir süre sadece biraz daha sbaret tatlım herşeyy çok güzel olur ben eşimden 4 yıl çektim evlenmeden önce sabrettim mükafatımı aldım inş senind eöle olacak...

kızlar hazırlanamya gidiyorum ama sizdende kopamıyorum neyse açık dursunda pc okuyum bari gidene kdr...

yani sölemesi ayıpp çoks everde

aynen ben de inanmiyorummm bazen esime eskisi kadar heyecanli degil iliskimiz diyorum yokkk ben hep heyecanlaniyorum diyo hadi hadii yeme beniiii :))) benden mesaj aldiginda yada aradigimda heyecanlaniyormuss.......acikcasi ben heyecanlanmiyorum yaniii tabiki seviyorum ama eskiden farkliydi yaa dedigin gibi tinkerr ..... esim saatlerce saclarimi oksarr bana bakardi simdi el ele tutusamiyoruz :/ ben puseti suruyorum o yanimda yuruyor :))))

gusellerım slm nasılsınızzz oğluşum uyurken bı bakınayım dedım sızee
baya dertlılerı goruyorum ama tınker ın ds dediği gbı herkesın farklı farklı sıkıntısı var yahuu
aynen benım de selız gbı boşanma sebebeım kaynanam kaynatam görumcem olacakkkk

bızım dun 3.ayımız bıttı 4 e gırdık teyzoşları ama bu ay sadece 700gr alabılmişizzz geçen ay 5900 olan mertişkom bu ay 6600 sutum stesten azaldı vs vs vs

işte canım evlilik aşkı tabiki öldürüyo tabiki ilk zamanki heyecan kalmıyo çiftler arasında ve olay sevgiye saygıya dönüşüp gidiyo bu şekilde tabiki bu hallerde güzel ama evlilik bu haddeye geldikten sonra işin içinde cinsellikte olmayınca hiç çekilmiyo emin ol yaşamadın bilemiyorsun ama ben yaşıyorum 4 senedir ve iyi biliyorum yani.mutlakaki herkezi eşi reddetmiştir istemedigi anlar olmuştur ama bizim durumumuz böyle degil çünkü bizde olmayan bişeyleri alevlendirmek için giyiniyorum sisleniyorum yanaşıyorum ve git başımdan kelimesini duyuyorum ve buna ragmen yatakları ayırmadan onun yanında aglayarak uyuyorum bunu emini hiç biriniz yaşamamışsınızdır allahta yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…