bız bu tarz sorunları bebek dusunurken yasadık artık ıkımızede bööögelmişti mecburıyetten yapıyorduk
ahahahahhah bastırdı demii millettte ne dert var halimize şükretmek lazım inşallah yelizimde bu sabrının mükafatını güzel bi şekilde alır...
evet gece gotumu donup yatiyorummm rahat durmuyo tabi orami burami elliyo ama ben hiç sallamayinca birakiyoboyle isteeeeee niye seninki zorla mi sey yapiyooo
ayy tinkerrr çok güzel söylemişsin cnaımmm :81::81::81::81:
kısımmm seninde maşallahın var yaniii tinker gibi bende reddedemem hele snein gibi totomu dönüp yatsam ilk ordan başlıyooo
iyilik canım ya nolsunnnn Allah ın izniyle başladık bizde çalışmalara bakalımm bazen bizimde karşılıklı isteksiz oluyo ama napalımm çocuk için deyip katlanıyoz walla üşüttüm galiba bu yüzdenn öksürük başladı bendeee sabahtan beri off şu haftayı bi atlatsammm düzenli bi şekilde bakalımmvallahi ya :) canim sen nasilsinnnnnn çitir kizzzz
offf offf valla yelizzzz senin derdin benim derdiii sey etti :)))))
zehsellllllllllllllllllll
çok kalabalıktı bura ancak okudum yazdıklarınızı...
meleğim büyüdü enne diyo bana...şimdi seninki minicik büyüdükçe sana bağlandıkça farklılaşıyor...seninki de kocaman olmuş resimdeki o sanırım maşallah...ben diyet peşindeyim şimdi...naptın sen kiloları?
puhahahahahhahahahahhaha ayyyyyyyy hahahahahahahhaah oldurdun kiz beniii ilk ordan basliyo haaaa
anaaa reddedebıçlıyormusun ben etsem de dınlemıyor...:84:
evet kuzum gerçekten çok güzel anlatmış ama ben o kadar çok denedimki burda yazanları artık denesemde hiç bişe olmuycagını biliorumben 2 ay yanaşmadım bikeresinde ama hişçte surat asmadım normaldim gayet neşeli gezdik tozduk ama 2 ay boyunca hiç ama hiç yanaşmadı ki benim gibi cinsel istegi fazla birisi için iki ay çok çok büyük bi zamandilimi
evet gece gotumu donup yatiyorummm rahat durmuyo tabi orami burami elliyo ama ben hiç sallamayinca birakiyoboyle isteeeeee niye seninki zorla mi sey yapiyooo
valla bazen bende red ediyorum ama saçlarıma fön çektirmişim gelmişim öbür güne dursun yani demi.mutlaka saçlarımı yaptırdığım gün adam benle berbaer olmak isterzıtlık yapacak yaa bende kocacığımmm yarın yapalım nolur çok yorgunumm banyo yapamam diyorum ıı mııı dio sonra pes edip yatıparkasına dönüo...ama ben istediğim zaman o asla kurtulamaz napar eder adamıı kışkıtırım sonra arkama dönerim bakarım bu sefer o benle uğraşıo neyse yapsakmıkii demeye başlar
neyse kızlar ben katil olacam çok yakında Allah korusun..kaynanam bugün yine gezme ayarlamış demiştim yaa şimdide aramış beni alda çarşıya götür gezmeden önce hediye alıcm die bende anne taa oraya gelecem seni alacam çarşıya inicez dedim hemen sesi bozulduu bıktım yaa millet kocadan yaknır ben kaynanadan bizim boşanma sebebimizde bu kadın olacak....yok yokkk arabamı 1 aya kdr satıyorum ben görüşmek üzere kızlar çıkmak zorundayım şurda 2 dk sohbet ettirmiyor kadınnn anca hazırlanırım...
yaw konu çok olağan ve çok kişinin yaşadığı bir durum.ablanız olarak size bi kaç kelam edecektim ama kalabalıklaştı yine...girer girmez konu kapansa da söyleyeceklerim var.gerçi tinker söylemiş güzelce herşeyi....yine de içimde kalmasın..beni izlemeye devam edin anacımmmmmmmmmmm
ayyy kızlarr ben de hep dızılerdekı askları gercek hayatta beklıyorum esımle sevıyoruz bırbırımızı ama evlılık aslında cok boktan bırsey...çock ıcın yapılabılır anca...yoksa kafan mı attı dusunmeden cık gıt..nasıl da kul köle oluyor erkekler...çıktıgımız yıllarla su ankı yıllar bence cok farklı ..evlıyım ve ılk gunku heycanları yasıyorum dıyene ben ınanamıyorum ya...cunku samımıyet arttıkce her ıkı tarafta cıvıtıyo bırbırının yanında yapmadıgı kalmıyo...ama çıkarken öle mi..biz yemek dahi yiyemezdık yan yana heycandan..eşim elimi tutarken bile malum hazırola geçebılıyordu..ben anlıyordum
annelerımızle babalarımız sımdı nasıl ...bızde yıllar sonra onlara benzeyecegız..çart curttttttttt pırttt gıııııııııııırrrk gurrrrrrk.. ..ortalıkta bu sesler olacak evlılık aşkı nasıl öldürmüyor bal gibi de öldürüyor.. ama farklı bırsey oluşuyor ..o kötü değil tabiki ben onu da seviyorum...ama bazen eski ilk günkü aşık hallerımı de ozluyorum...
ayyy kızlarr ben de hep dızılerdekı askları gercek hayatta beklıyorum esımle sevıyoruz bırbırımızı ama evlılık aslında cok boktan bırsey...çock ıcın yapılabılır anca...yoksa kafan mı attı dusunmeden cık gıt..nasıl da kul köle oluyor erkekler...çıktıgımız yıllarla su ankı yıllar bence cok farklı ..evlıyım ve ılk gunku heycanları yasıyorum dıyene ben ınanamıyorum ya...cunku samımıyet arttıkce her ıkı tarafta cıvıtıyo bırbırının yanında yapmadıgı kalmıyo...ama çıkarken öle mi..biz yemek dahi yiyemezdık yan yana heycandan..eşim elimi tutarken bile malum hazırola geçebılıyordu..ben anlıyordum
annelerımızle babalarımız sımdı nasıl ...bızde yıllar sonra onlara benzeyecegız..çart curttttttttt pırttt gıııııııııııırrrk gurrrrrrk.. ..ortalıkta bu sesler olacak evlılık aşkı nasıl öldürmüyor bal gibi de öldürüyor.. ama farklı bırsey oluşuyor ..o kötü değil tabiki ben onu da seviyorum...ama bazen eski ilk günkü aşık hallerımı de ozluyorum...
yani sölemesi ayıpp çoks everde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?