slmlar arkadaşlar...
selam canım .merhaba aramıza yeni katılmışsın hosgeldinn.
selammmm, ben geldimmm....
smartcım kırmızıları malesef ki cuma günü gördüm canım...8 şubat yeni tarihim benim.
çalış çalış olmadı baksana... dahada çok çalışmak lazımmış demekki kaydirigubbakcemile3
slm kızlr nasılsınz??yaa çok sık giremiyorum ben ne çok şey yazmışsınız okuyamadım maalesef((
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız, pembecim üzüldüm ama önümüzdeki aya bakalım di mi canım, daha sıkı çalışırsın doğru bu ay hadi hayırlı olsun diyelim, bunda da bir hayır vardır demekten başka şıkkımız yok bu işte....
başka sayfadada sordum ama çok merak ediyorum 3gün önceregli olmam gerekirdi ama olmadım ve regli öncesi böle olmadan hemen önce kendini belli eden bir ağrı varya o oluyor an geliyo olucam diorum bi bakıyorum yok bişi bu nedir
evet daha önce konu açmıştım bu ay farklı belirtilerim oldu 1 hafta kadar ilkkez deli gibi uykum geldi gözümü uykudan açamıyordum her ay reglimden 10 gün önce kadar göğüslerim ağrımaya başlardı ama geçoldu beklenen regli günüme doğru şuan deli gibi göğüslerim ağrıyo 3gündür regli olmadım ama arada sanki regli olacakmışım gibi ağrı gelio.. bu ay ovulasyon gününden 5gün önce ıvulasyandan 2gün önce ovulasyon günü ve ovulasyondan 2gün sonra birliktelik oldu sonra da oldu şimdi bu ağrı ne anlamadım regli olmuyorumda ama olacak gibi arada ağrı oluyo
evet daha önce konu açmıştım bu ay farklı belirtilerim oldu 1 hafta kadar ilkkez deli gibi uykum geldi gözümü uykudan açamıyordum her ay reglimden 10 gün önce kadar göğüslerim ağrımaya başlardı ama geçoldu beklenen regli günüme doğru şuan deli gibi göğüslerim ağrıyo 3gündür regli olmadım ama arada sanki regli olacakmışım gibi ağrı gelio.. bu ay ovulasyon gününden 5gün önce ıvulasyandan 2gün önce ovulasyon günü ve ovulasyondan 2gün sonra birliktelik oldu sonra da oldu şimdi bu ağrı ne anlamadım regli olmuyorumda ama olacak gibi arada ağrı oluyo
selammmm, ben geldimmm....
smartcım kırmızıları malesef ki cuma günü gördüm canım...8 şubat yeni tarihim benim.
çalış çalış olmadı baksana... dahada çok çalışmak lazımmış demekki kaydirigubbakcemile3
Meraba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?