Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kızlr nasılsınz??yaa çok sık giremiyorum ben ne çok şey yazmışsınız okuyamadım maalesef((

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_.....................11 OCAK
hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35.........6 ŞUBAT
pembedana..............................8 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Canım görüyorum ki çok üzülmemişsin;sevindim buna.Bir dahaki ay inşallah herşey gönlünce olur.Bi daha bu kadar uzun süreliğine de annene gitme özlüyoruz yaa lmaz:

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız, pembecim üzüldüm ama önümüzdeki aya bakalım di mi canım, daha sıkı çalışırsın doğru bu ay hadi hayırlı olsun diyelim, bunda da bir hayır vardır demekten başka şıkkımız yok bu işte....

iyi aksamlar cnmm. iyiyim saol.. pembecim hiç üzülme canım. ümitle memeklerimizi bekleöeye devam. bende bu ay çalısmalrı bitirdim baslamadan :)) öneimizdeki aya kaldı bazı durumlardan dolayı..

başka sayfadada sordum ama çok merak ediyorum 3gün önceregli olmam gerekirdi ama olmadım ve regli öncesi böle olmadan hemen önce kendini belli eden bir ağrı varya o oluyor an geliyo olucam diorum bi bakıyorum yok bişi bu nedir

merhaba... seni bu sayfada daha önce denk gelmedik arkadasım. şimdi seni tanımadıgım için yanlıs birsey sölemek istemiyorum...........
bu sayfada genelde bebiş bekleyen yada bebek isteyen arkadaslarımız var....sende biz gibi ümitle bebişmi bekliyosun

evet daha önce konu açmıştım bu ay farklı belirtilerim oldu 1 hafta kadar ilkkez deli gibi uykum geldi gözümü uykudan açamıyordum her ay reglimden 10 gün önce kadar göğüslerim ağrımaya başlardı ama geçoldu beklenen regli günüme doğru şuan deli gibi göğüslerim ağrıyo 3gündür regli olmadım ama arada sanki regli olacakmışım gibi ağrı gelio.. bu ay ovulasyon gününden 5gün önce ıvulasyandan 2gün önce ovulasyon günü ve ovulasyondan 2gün sonra birliktelik oldu sonra da oldu şimdi bu ağrı ne anlamadım regli olmuyorumda ama olacak gibi arada ağrı oluyo

işallah bebeğin seninledir canım .allah isteyen herkese versin yarabbim. valla bendede her ay belirti oluyo canım ama bebiş cok istedigim için sanırım psikolojik olarak kendim yaratıyorum genelde canım. en güzel belirti adet gecikmesi........ sendede 3 gün gecikmiş .. istersen kan tahlili yaptır kesin sonuc cıkar..

iyi geceler kızlar, ben de çıkıyorum artık yarın görüşürüz

canım senın su anda yapman gereken tek sey test...ama o agrılara takma canım..hamıskende adte sancısı olur..ınsallah hamıssındır ve cıft cızgın cıkar..ama degılsen bıle uzulmek yok okkk.mıı

ahhhh canımmmmm..sglık olsun yaaa...zamanın bu ay degılmıs demekkı..offfff onumuzdekı ay kocıslerın pili yetcekmı acaba ..bu ay cok calıstırdık adamları dımı ama...neyse artıkın allah guc kuvvet versın ınsallah..uzulmedın dımı canımm hem daha ılk denemndı..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…