Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kızz bırak o sürsün sen onun koluna gir

ne gezmeymis mubarekkkkkkkkkkk hiç evde durmuyor mu bu kadinnn ben coktan katil olurdum valla yaaaaaaaaa

ay masallahhhh mertiskoyaaaaa bahar en son 6485 kiloyduuu geçmis bahari haaaaaa ufaklikkkkk :)

kızlarr ben mahvoldum...ağlamamk için zor tutyorum kendimi..tayinim çıkmamışşşş...yazı geldi...........

canım hoşgeldinnn bırak takma şu görümceyi kayannayı yaa walla hiç düşünmüyorlar sen emzirien kadınsın biraz rahat bıraksalar yaa canm uzak durmaya çalış böyle böyle kendini yıpratıyorsun söylediklerinide kaale almamaya çalış sadece eşinle aranı iyi tut gerisi tınnnnn

arkadaşlar ben evleneli tam 7 ay oldu daha yeni yeni alışıyorum.biz 5 yıl çıktık 3 yıl nişanlı kaldık ve bazen 2 ay bile görüşemediğimiz oluyordu o çalışıyordu ben okuyordum şehirler farklı uzak ama o beş yıl biran önce evlenelim kavuşalım diye can atardım ve sonunda evlendik çok mutluyum ama ilk aylar alışamadım bunalıma girdim çok garip bir şeyler oldu iç dünyamda sizlerin ilk evlendiği aylardada oldumu...

kızlarr ben mahvoldum...ağlamamk için zor tutyorum kendimi..tayinim çıkmamışşşş...yazı geldi...........

canımmm benim yaaaa vardır bi hayır üzülmee nolurrr mahvoldum deme bak belki snein için hayırlı değildi çok istiyordun biliyorum ama Rabbim böyle uygun gördü demekki Allahım inşallah senide boş koymaz bu sıkıntını inşallah çok güzel bi şekilde mükafatlandırır

yok canım yaa..bi çıkış yolu görsem olumlu yanından bakmaya çalışırım ama...yokk...

elif sanıım tayinin çıkmaması eşine kavuşamaman demek çok üzüldüm Allah sabrını versin bebeğin var yanında üzülmee elbet kavuşacaksınızz sen eşin ve bebeğiniz hep beraber olacaksınız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…