- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
aynen ben de inanmiyorummm bazen esime eskisi kadar heyecanli degil iliskimiz diyorum yokkk ben hep heyecanlaniyorum diyo hadi hadii yeme beniiii :))) benden mesaj aldiginda yada aradigimda heyecanlaniyormuss.......acikcasi ben heyecanlanmiyorum yaniii tabiki seviyorum ama eskiden farkliydi yaa dedigin gibi tinkerr ..... esim saatlerce saclarimi oksarr bana bakardi simdi el ele tutusamiyoruz :/ ben puseti suruyorum o yanimda yuruyor :))))
valla bazen bende red ediyorum ama saçlarıma fön çektirmişim gelmişim öbür güne dursun yani demi.mutlaka saçlarımı yaptırdığım gün adam benle berbaer olmak isterzıtlık yapacak yaa bende kocacığımmm yarın yapalım nolur çok yorgunumm banyo yapamam diyorum ıı mııı dio sonra pes edip yatıparkasına dönüo...ama ben istediğim zaman o asla kurtulamaz napar eder adamıı kışkıtırım sonra arkama dönerim bakarım bu sefer o benle uğraşıo neyse yapsakmıkii demeye başlar
neyse kızlar ben katil olacam çok yakında Allah korusun..kaynanam bugün yine gezme ayarlamış demiştim yaa şimdide aramış beni alda çarşıya götür gezmeden önce hediye alıcm die bende anne taa oraya gelecem seni alacam çarşıya inicez dedim hemen sesi bozulduu bıktım yaa millet kocadan yaknır ben kaynanadan bizim boşanma sebebimizde bu kadın olacak....yok yokkk arabamı 1 aya kdr satıyorum ben görüşmek üzere kızlar çıkmak zorundayım şurda 2 dk sohbet ettirmiyor kadınnn anca hazırlanırım...
gusellerım slm nasılsınızzz oğluşum uyurken bı bakınayım dedım sızee
baya dertlılerı goruyorum ama tınker ın ds dediği gbı herkesın farklı farklı sıkıntısı var yahuu
aynen benım de selız gbı boşanma sebebeım kaynanam kaynatam görumcem olacakkkk
bızım dun 3.ayımız bıttı 4 e gırdık teyzoşları ama bu ay sadece 700gr alabılmişizzzgeçen ay 5900 olan mertişkom bu ay 6600 sutum stesten azaldı vs vs vs
kızz bırak o sürsün sen onun koluna gir
ah ahhh nerde o eski heyecanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oyle vallaaaaaaayok kızım yokk köprüyü geçene kadar herşey işte
kızlarr ben mahvoldum...ağlamamk için zor tutyorum kendimi..tayinim çıkmamışşşş...yazı geldi...........
gusellerım slm nasılsınızzz oğluşum uyurken bı bakınayım dedım sızee
baya dertlılerı goruyorum ama tınker ın ds dediği gbı herkesın farklı farklı sıkıntısı var yahuu
aynen benım de selız gbı boşanma sebebeım kaynanam kaynatam görumcem olacakkkk
bızım dun 3.ayımız bıttı 4 e gırdık teyzoşları ama bu ay sadece 700gr alabılmişizzzgeçen ay 5900 olan mertişkom bu ay 6600 sutum stesten azaldı vs vs vs
kızlarr ben mahvoldum...ağlamamk için zor tutyorum kendimi..tayinim çıkmamışşşş...yazı geldi...........
canım çok üzüldüm.ogluşunu düşün lütfen sabrett
canımmm benim yaaaa vardır bi hayır üzülmee nolurrr mahvoldum deme bak belki snein için hayırlı değildi çok istiyordun biliyorum ama Rabbim böyle uygun gördü demekki Allahım inşallah senide boş koymaz bu sıkıntını inşallah çok güzel bi şekilde mükafatlandırır
gibi totomu dönüp yatsam ilk ordan başlıyooo
delikanli adam pusettt surer mi diyo o zamannnn olmuyo
yiğitliğe bok sürdürmemek için ağlamıyorum ama boğazlarım acıyor daha şimdidenn..
bitmedimi sınavımız Allahımm..isyan etmek istemiyorumm...
bugünkü ojelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?