Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar kayınvaldem bana kızmışş galiba aradıki baban geldi beni çarşıya götürüyo gezmede görüşürüz diye...bunu yapmak zorundaydım biryerden başlamak lazımdı..yoksa 9 aylıkken bilee beni peşinden süreyecek ben çok yoruldummm buna bi son vermemiz lazım kızarsa kızsınn üzülmüştür ama inş üzüldü diye pişman olmam benim huyum çok kötü yaa niye kendimden çok başkalrını düşünüyorum hepneyse görüşmek üzere kızlar...öpüldünüzz

öyle bi haldeyimkii....kapana kısılmış gb hissediyorum kendimii...üstelik hamileyimm.ne hayaller kurmuştukk.ev bakmaya bile başlamıştıkk...
sağol canımm...

öyle bi haldeyimkii....kapana kısılmış gb hissediyorum kendimii...üstelik hamileyimm.ne hayaller kurmuştukk.ev bakmaya bile başlamıştıkk...
sağol canımm...

gülüm benimmm umutsuzluğa kapılma belki şimdi üzülüceksin ama ne olacağımız belli değil ki belki senin hayatın durduk yere farklı şekilde olacak beklemediğin bi anda herşey değişebilir nolur üzme kendini bunu söylemek kolay ama sen yinede üzmemeye çalış bitanemm geçeicek bunların hepsi Allah ınizniyle...

geçmişi okudum biraz yaa yelizcim ne diyeceğimi bilemiyorum gerçketen zor bi durum.
bizim sorunumuz aslında sorunda değil hamileliğe bağlı olarak bende isteksizlik var gene hafta 1 yada 2 defa beraber oluyoruz ama eşim daha istekli o da ben de korkuyoruz ve benim canım çok acıyor çünkü eskiden de acırdı zaten birlikte olurken ama şimdi daha çok acıyor ... bir de biz daha 1.5 yıldır evliyiz o yüzden bizim ilişkimiz biraz daha farklı ilerde ne olur bilmiyorum

canım moralimi ne bozuyor biliyormusunn..bunların yaptığı şerefsizlikler..böyle araya birini koymadan direk derdini anlatana kanunu öne sürüyorlarr.ama araya kalantor birini koyana peki efendim olur efendimm.bi bakmnışsın tayini çıkmış..benim okul arkadaşım şimdi memleketinde..üstelik tayin istemesi için hiç bir sebep yoktu..ne evlilik,ne sağlık sorun..sadece iş yeri fazla sıkıcıydı ve yaşadığı yer gıcık bi yerdi..bi şekilde etti eyledi ve tayini aldırdı....
Peki ben keyfimdenmi istiyorumm.evliyimm...ve hamileyimm.yalnız kalıyorumm....
Eşim burda iş bulamadı...burdada çalıştı ik ay nolduu..yine gece vardiyası yine geceleri elif yalnızz.adam dediki bari bi an önce memlekete kapak atalımda sende tayin istersinn...
Ne diyimm...rabbim görsünn hepsinii....

EVET CNAIM DEDİĞİN GİBİ torpillliolan rahat bu memlekette bu işler böyle yürüyo napıcan boşver gülüm RAbbim bilr görür hepsini sen sıkma canını

yok biz tutuşuruz hatta gcende mıllı egıtım bınasına gırerken tuttu ben cektım utancımdanb
ooof haklısın ne dıyeyım ...sıkma canını canım...
kızlarr ben mahvoldum...ağlamamk için zor tutyorum kendimi..tayinim çıkmamışşşş...yazı geldi...........

ooof yaaa off elif....allahım ne dıyeyım ...çok zor...bu sıstem kadar sacma bı sıstem yok 657 komple degısmesı lazım

eliffffffffgerçekten çok üzüldüm bacayiş istiyorlar değil mi ille de..ay vallahi devlette olmak kadar zor bır durum yok...

eliffffffffgerçekten çok üzüldüm bacayiş istiyorlar değil mi ille de..ay vallahi devlette olmak kadar zor bır durum yok...

bende çok üzüldümm neslii.müdür sana bi haberim var dedi..hiç aklıma gelmedi tayinn...söyledi.. acayip bozuldum ama çaktırmadım güyaa.hay allah nasıl olur diyorum ama daha o dakika boğazlarım kendimi zorladığım için başladı acımaya...eve gidince biraz salya sümük ağlıyamda anca rahatlarımm.. :89: çocum hissetmez inşallahhh...

selam kızlar
ögleden berı okuyorum idille basladı sonra yelızden dökülenler yawyum sımdıde senın haberın off cok üzüldüm ben sizin ıcın arkadaslar yaa ıcımde bı sıkkınkı bugun havalarda bı acmadı ka c gundur kendımı cok halsız hıssedıyorum zaten bıde sızın haberlerı okudum

ALLAH SABIR VERSIN arkadaşlar üzülmeyın nolur

ayy kızlarrr bizim erkeklerimiz ne kadar salak bi kere daha anladım frame türkiye diye bi yarışma varya tnt kanalında orda antalya evinde frikikleriyle ünlenen bi hatun var ona bi msj lar atmışlar aman allahım yani yok şöle güselsin böle güzelsin falan evlen benimle duruşun süper bi yıgın msj

amin canım amin havalar kötü gittikçe bizde daralıyoruz iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…