- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
elif sanıım tayinin çıkmaması eşine kavuşamaman demek çok üzüldüm Allah sabrını versin bebeğin var yanında üzülmee elbet kavuşacaksınızz sen eşin ve bebeğiniz hep beraber olacaksınız inşallah...
öyle bi haldeyimkii....kapana kısılmış gb hissediyorum kendimii...üstelik hamileyimm.ne hayaller kurmuştukk.ev bakmaya bile başlamıştıkk...
sağol canımm...
gülüm benimmm umutsuzluğa kapılma belki şimdi üzülüceksin ama ne olacağımız belli değil ki belki senin hayatın durduk yere farklı şekilde olacak beklemediğin bi anda herşey değişebilir nolur üzme kendini bunu söylemek kolay ama sen yinede üzmemeye çalış bitanemm geçeicek bunların hepsi allah ınizniyle...
canım moralimi ne bozuyor biliyormusunn..bunların yaptığı ........likler..böyle araya birini koymadan direk derdini anlatana kanunu öne sürüyorlarr.ama araya kalantor birini koyana peki efendim olur efendimm.bi bakmnışsın tayini çıkmış..benim okul arkadaşım şimdi memleketinde..üstelik tayin istemesi için hiç bir sebep yoktu..ne evlilik,ne sağlık sorun..sadece iş yeri fazla sıkıcıydı ve yaşadığı yer gıcık bi yerdi..bi şekilde etti eyledi ve tayini aldırdı....
Peki ben keyfimdenmi istiyorumm.evliyimm...ve hamileyimm.yalnız kalıyorumm....
Eşim burda iş bulamadı...burdada çalıştı ik ay nolduu..yine gece vardiyası yine geceleri elif yalnızz.adam dediki bari bi an önce memlekete kapak atalımda sende tayin istersinn...
Ne diyimm...rabbim görsünn hepsinii....
yok biz tutuşuruz hatta gcende mıllı egıtım bınasına gırerken tuttu ben cektım utancımdanb
aynen ben de inanmiyorummm bazen esime eskisi kadar heyecanli degil iliskimiz diyorum yokkk ben hep heyecanlaniyorum diyo hadi hadii yeme beniiii :))) benden mesaj aldiginda yada aradigimda heyecanlaniyormuss.......acikcasi ben heyecanlanmiyorum yaniii tabiki seviyorum ama eskiden farkliydi yaa dedigin gibi tinkerr ..... esim saatlerce saclarimi oksarr bana bakardi simdi el ele tutusamiyoruz :/ ben puseti suruyorum o yanimda yuruyor :))))
ooof haklısın ne dıyeyım ...sıkma canını canım...işte canım evlilik aşkı tabiki öldürüyo tabiki ilk zamanki heyecan kalmıyo çiftler arasında ve olay sevgiye saygıya dönüşüp gidiyo bu şekilde tabiki bu hallerde güzel ama evlilik bu haddeye geldikten sonra işin içinde cinsellikte olmayınca hiç çekilmiyo emin ol yaşamadın bilemiyorsun ama ben yaşıyorum 4 senedir ve iyi biliyorum yani.mutlakaki herkezi eşi reddetmiştir istemedigi anlar olmuştur ama bizim durumumuz böyle degil çünkü bizde olmayan bişeyleri alevlendirmek için giyiniyorum sisleniyorum yanaşıyorum ve git başımdan kelimesini duyuyorum ve buna ragmen yatakları ayırmadan onun yanında aglayarak uyuyorum bunu emini hiç biriniz yaşamamışsınızdır allahta yaşatmasın
kızlarr ben mahvoldum...ağlamamk için zor tutyorum kendimi..tayinim çıkmamışşşş...yazı geldi...........
eheueheu aynen ya benım kocısde ööle yapioo
enee benım kociş kanguruda tasımaya bilem özenıyo kız o nedemek öööle :)
benim deee....
eheueheu aynen ya benım kocısde ööle yapioo
enee benım kociş kanguruda tasımaya bilem özenıyo kız o nedemek öööle :)
ayyy bızde kavga edıyoz tasımak ıcın...
derin nefes al aglamak ıstıyorsan agla ıcıne atma sakın hamılesın unutma...
eliffffffffgerçekten çok üzüldüm bacayiş istiyorlar değil mi ille de..ay vallahi devlette olmak kadar zor bır durum yok...
selam kızlar
ögleden berı okuyorum idille basladı sonra yelızden dökülenler yawyum sımdıde senın haberın off cok üzüldüm ben sizin ıcın arkadaslar yaa ıcımde bı sıkkınkı bugun havalarda bı acmadı ka c gundur kendımı cok halsız hıssedıyorum zaten bıde sızın haberlerı okudum
ALLAH SABIR VERSIN arkadaşlar üzülmeyın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?