Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canlarım hepinize kocaman sevgilerle merhabalar diyorum!!!

Tembel ben ancak gelebildim;geçmişi okudum bir de uzun uzun...
Bugün dertlerimizi dökmüşüz sanırım;kıyamam ya...Hepimiz farklıfarklı şeylerden muzdaribiz dimi..Hayat hiçte kolay değil..Bazen yüzümüz o kadar gülerken içimizin ne kadar acıdığını kimse bilmez.Rol yapmak biz insanoğluna özgü ne de olsa...

Yeliz kuşum demek böyle bir sıkıntın vardı kıyamam...niye böyle oluyor ki,acaba eşinin bu durumu redetmesinin içindeki sebebi ne?keşke sana tam anlamıyla açılsa da aşsanız bu durumu...

Elif canım ya verdiğin habere çok üzüldüm ben de bak şimdi..Halbuki biz kesin gözüyle bakıyorduk bu tayin olayına.Ama dediğin gibi ben de ögretmen olarak neler yasandıgını az çok biliyorum.Allah ın ilahi adaletine bırakıyorum.Ve inşallah daha hayırlı bir kapı açılır diyorum sizin için kuzum...

İdil,Tinker,Belle,Seliz,Merve,Seastar,Gökçe,Pembe,Nane,Şero,Fatoş ve diğer canlarım umarım sizlerde iyisinizdir...Herşeyler yolndadır...

Evlilik hayatına gelincede bende eşimle 4 sene flört ettim ardından 6aylık bir nişan dönemi ve ardından da evlilik hayatımız başladı...Eşim her zaman ben senınle evlendım sevgim katı katı arttı der;ben de öyle düşünüyorum.Bağlılığımızı çok arttı birbirine.Eşimi gerçekten çok seviyorum.Hatta onun benı daha çok sevdiğini düşünüyorum.Ama bizim aramızdaki tek sorunda benım ailemle onun fikirlerinin bağdaşmaması,ailemden aşırı şekilde soguması...Bu durumda bizim bir gün sonumuzu getirecek diye ödüm kopuyor.Çünkü her gecen gun ipler geriliyor.Benım elimden de bişi gelmiyor.Bir tarafta ailem bir tarafta eşim.Seçim yapmak imkansız.Ben de çok çaresizim sadece dua edebiliyorum

hoşgeldin tatlımmmm allah korusun kızzz

hoşgeldin mervecimmm herkesin kendine göre derdisıkıntısı var işte senin durumunda çok zor Allah kolaylık versin arada kalmak kadar kötü bişe yok

biz ıyıyız cok sukur canım kız ızne cıktın daha az gelır oldun sen calısırken daha cok gelıyordun mervecım nasıl bır tatıldır senınkı

canım sağolll...
evet kesin gözüyle bakıyorduk ama arkamda sağlam bi dayı olmadığı için olmadı...
zaman ne gösterecek hiç bilmiyorumm.2 yıl ücretsiz izin hakkı var memurların ama maddi açıdan çok zor olurr.düşünemem bile.napıcaz bilmiyorumm..Rabbim yardımcımız olsunn...

sede soonumuz olacak falan diye düşünmee.Allah korusunn...ama anlaşamamarı kötü tabi..sen bi evin tek kızı..kıymetli..torunda olacak..inşallah bunaltmazlar seni o dönemde. gelip gidenlerrr...

hoşgeldin tatlımmmm allah korusun kızzz

amin canım...
ama bazen geleceğe şöyle oturup baktığımda gördüğüm tablo bu...çünkü son yaşananlarla eşim resmen aileme özellikle babama düşman kesildi desem abartmış olmam.adamın adını bile duysa tüyleri diken diken oluyor.sırf dogumda gelecekler diye gitti yatak odasına receiver aldı tv yi kendine göre ayarladı.Onlar gelince benım özgürlüğüm yok diyor.Çok sıkılmış artık.Zaten çok kalmalarını da istemiyor ben bakıcı tutucam sen işteyken o bakıcak bebeğe diyor.Ailem burda kalmak istiyor.Ee bir de benı düşün arada kalıyorum kıme ne diyim..Eşimle sırf bu yuzden kavga ediyoruz baska hiç bir konumuz yok ama bu konuda kavga etmek benı gerçekten hem çok yoruyor hem de çok üzüyor...

ayy mervee kız sadce 1 gün var aramızda aynı anda seyetmısık kızzzzzzzzzz acaba hangımız önce doğuracak :18:

ay canım senın bu derdınde çözülecek gibi degıl hakkaten alttan alanda yok

hoşgeldin mervecimmm herkesin kendine göre derdisıkıntısı var işte senin durumunda çok zor Allah kolaylık versin arada kalmak kadar kötü bişe yok

hoşbulduk adaşım...
Amin canım amin Rabbim hepimize yardım etsın diyim..Herkesin hayatı zor biliyorum kimseninki kolay değil.Benimki de böyle bir dert işte.Rabbim ne dilerse o olur napalım...

biz ıyıyız cok sukur canım kız ızne cıktın daha az gelır oldun sen calısırken daha cok gelıyordun mervecım nasıl bır tatıldır senınkı

vallahi canım ben sabah ezanlarını dinliyorum geceleri hiç uyuyamıyorum.o yüzden de çok geç kalkıyorum;karnımı doyurayım evi az toplıyım derken eşimin geliş saati geliyor.Aksamları gelip okuyorum ama kimseler olmuyor tabi..Düzenım sastı yanı senin anlayacagın canım...

2yıl almasan bile en azından 1 yıl almayı düşünebilirsin canım.Haklısın tabi insan herseyi düşünüyor yani maddiyatı düşünmeden de olmaz ki.Dediğin gibi ah gidi torpil nelere kadir..Ama bizde böyle bişi olmadıgı için kaderimize teslim oluyoruz.Ama Rabbimin adaletinden öte adalet yok zaten cnaım.Ben inanıyorum ki bir kapı acılacak size de...

Ay benı hiç sorma canım tam bunalım bir konu valla...Biz de eşimle birlikte yalnız ikimiz masallah çok mutluyuz tek bir sıkıntımız yok.Ama gel gör ki problem olan benım ailem.Bu çok kötü bişi.Ben de caresizce öylece duruyorum valla elimden de bişi gelmıo zaten

ayy mervee kız sadce 1 gün var aramızda aynı anda seyetmısık kızzzzzzzzzz acaba hangımız önce doğuracak :18:

evet canımm aramızda sadece bir gün var..O yüzden sen benım kader arkadasımsın senden çok destek alıyorum ben :)

ayy bilmem ki kuzum ya çok sürpriz de olabiliyor biliosun;ama kim önce dogurursa digerine deneyımlerıyle destek olcak dimi

evet canımm..aynen dediğin gb Rabbimin adaletinden üstün bi adalet yokk...allah hepsini bildiği gb yapsınn..

canım çok çok haklısın allahım kimseyi arada bırakmasınki bi evlilige 3. kişiler girince bu olay hep oluyor ben kendi ailemden biliyorum allah yardımcınız olsun valla ki benim annemle babam akraba hala dayı çocukları aynı candan olmalarına ragmen birbirlerine düşman kesiliyolardı düşün yani

canm benim istersen annenle konuş bu meseleyi bak eşim böle böle bunlara kafaya takıyo gibisinden annende güzellikle söyler yeterki annen seni anlasın kızımızın huzur için desin nebilim anneler ayarlar ortamı...bide senin şu bakıcı muhabbeti olacak ya inşallah ailen alınganlık yapmaz şimdi doğum sırasında gelecekler ki gitmezlerse (zaten biz bakalım diyorlar)siz kalkıpta nasıl söyleceksiniz bakıcı tutcaz diye.. sen walla çok zorlancan gibi bak bence baştan konuş bukonuyu allah korusun strese felan girme lohusalık dönemi farklı oluyo arakdaşlardan bildiğimiz üzere baktın eşin alttan almıyo annenle açık açıkkonuş...

aynı gün doğuma gidermişiz ama bence sen önce doğurursun gıbı gelıyo ve deneyımlerı sen paylasacaksın benımle canım benım

evet canımm..aynen dediğin gb Rabbimin adaletinden üstün bi adalet yokk...allah hepsini bildiği gb yapsınn..

amin canım..sen sakın ümitsizliğe düşme emi.yaşarkenki en kötü hastalık bu çünkü.inanlım ki güzel seyler olsun.

ya işte canım...can bile olsalar ki kan bagı varmıs ama araya bir 3.kişi girdiği zaman olaylar boyut değiştiriyor.direkt savunma ya da koruma moduna geçiosun.yok benım annem/babam öyle bişi yapmaz demez bilmem ne...Sonra benım eşim sen hep onları koru görme duyma der..Bir sürü sinir harbi kırgınlıklar olan bize oluyor valla...

canım annemın sözü nerdeyse hiç geçmez bizim evde.malesef hersey babamın bu ataerkil kişiliğinden kaynaklanıyor.adam ne dese o olur ben kendimi bildim bileli.bir de ben tek çocuk oldugum için sorunlar iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor.babam bana çok düşkün.bir de evlenene kadar hiç evden de ayrılmadım.süreklı arıyor herseye karısıyor müdahele etmeye calısıyor.eşimde bu tür durumlardan nefret ediyor.ben söyledım canım acıkca aileme biz bakıcı tutucaz diye.çünkü sadece annem kalsa bizle sorun olmaz ama babamda olunca malesef sorunlar oluyor ev ev üstüne kurulmuyor.eşim hiç rahat edemıo en güzeli ara ara gelip gitmeleri...

kızlar, selammmm.

kötükedişero hamileymiş. çok mutlu oldum. rabbim onu ve bebeğini korusun. inşallah bu sefer bebeğine kavuşucak

canlar, ben doğumdan sonra kayınvalidemi çağırcam bebek bakmaya. ne kadar kalsa iyidir sizce. annem olmadığı için mecbur k.validem gelicek. kız kardeşimde yok tek kızım kayınvalidemi çok severim ama aynı evde bunalabilirim. kayınpederimde gelicek mecburen. acaba biz de mi kalsa yoksa evine gidip sabahları mı gelse?? evi bana 20 25 dk uzaklıkta.

Allahım yaa...geçen gün eşim gecenin üçünde arıyorr.bana çaktırmıyor ama ben biliyorum niyetini...yaşıyomuyum diye kontrol ediyorr...
kızlarr naparım benn..işini bırakıp buraya gelmeside çözüm değill.iş yok burdadaa....
Allahım yardım ettttt nolur yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…