evet canımm aramızda sadece bir gün var..O yüzden sen benım kader arkadasımsın senden çok destek alıyorum ben :)
ayy bilmem ki kuzum ya çok sürpriz de olabiliyor biliosun;ama kim önce dogurursa digerine deneyımlerıyle destek olcak dimi
Allahım yaa...geçen gün eşim gecenin üçünde arıyorr.bana çaktırmıyor ama ben biliyorum niyetini...yaşıyomuyum diye kontrol ediyorr...
kızlarr naparım benn..işini bırakıp buraya gelmeside çözüm değill.iş yok burdadaa....
Allahım yardım ettttt nolur yaaa....
aynı gün doğuma gidermişiz ama bence sen önce doğurursun gıbı gelıyo ve deneyımlerı sen paylasacaksın benımle canım benım
slmmmm kızlar naberrr
ben de mert ı sallıorum ayağımdaaaaa sızler napıosunuz
slmmmm kızlar naberrr
ben de mert ı sallıorum ayağımdaaaaa sızler napıosunuz
canm benım yaaa olmadı mı yıneee
allahım yardımcın olsun yaaaa offff uzulme rabbım bı kapı açacak elbetteee
canım neden anlasamıyor esın ailenle ki
olmadı gökçecimm..malesefff....
ay kızlarr sizi bunalttım bugünn..farkındayımm.nolur kusuruma bakmayınn.hakkınızı helal edinnn....
kimseyle konuşamadım pekk.eşim aradı..açamadım..dayanamam ağlarım diye.eve gidince söyliycemm..
ay nolur kusuruma bakmayınnn...
kızlar, selammmm.
kötükedişero hamileymiş. çok mutlu oldum. rabbim onu ve bebeğini korusun. inşallah bu sefer bebeğine kavuşucak
canlar, ben doğumdan sonra kayınvalidemi çağırcam bebek bakmaya. ne kadar kalsa iyidir sizce. annem olmadığı için mecbur k.validem gelicek. kız kardeşimde yok tek kızımkayınvalidemi çok severim ama aynı evde bunalabilirim. kayınpederimde gelicek mecburen. acaba biz de mi kalsa yoksa evine gidip sabahları mı gelse?? evi bana 20 25 dk uzaklıkta.
ayy benımde içime öyle doguyor canım ama Allah bilir tabii...
benım kızım sanki böyle bir an önce su annemi bezdireyim de beni dogursun der gibi bir kız yani :)
içime 38e kadar durur gibi geliyor ama belkide benı yanıltıp 40leri gösterir bize kim bilir: )
hosgeldın zonoxwalla canım sabahları gelsınler aksamları gıtsınler bence
merve senın karnın asagı ındımı hıc
canım benım babam biraz sorunlu bir insan.çok dominant,çok asabi böyle çekilmesi çok zor bir yapısı var.Buraya gelincede kendi egemenliğini kuruyor.tv onun koltuk onun rahat çok.eşimde put gibi koltukta o ne acarsa izlio fln. Babam hiç alttan almıo yani.Eşimde bunalıo tabii.Bir de babam herseye eleştiri yapıo,yok onu nıye öyle aldınız,nıye bu kadar büyük;surayı boyatalım;yok işte bankada ne kadar altınınız var gibi sorular soruyor.Eşiminde hiç tarzı seyler değil.Bugün e kadar idare ettık ama eşim resmen ama resmen nefret ediyor su anda babamdan.Bize gelicekler dediğim gün adam deliriyor bunalıyor sınır krizlerine giriyor o derece istemiyor yani...ben de tabii arada kalıorum bır yıgın üzüntü
sanırım indi canım ben öyle göruorum ve hissediorum eskisi gibi dik değil yani...
hatta dun ögretmen arkadasım komsum geldi kapıya merve sanki karnın biraz asagıya ınmıs gibi dedi..demek ki öyle görunuo...ben zaten bebişin hareketlerını bazen kasıklarımda hissediorum resmen canım..senınde öyle mi yoksam?
hosgeldın zonoxwalla canım sabahları gelsınler aksamları gıtsınler bence
canım yaa..nolur kusura bakma ama senin babanı alttan alacak o tavırlarına rağmen sevecek saygı duyacak bi erkek varmıdır bilmiyorummm...
ayrıca kız babası o ..biraz geri dursun canımmm...
BEN DE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM AMA zor olmazmı onlar için. nasıl söylesem acaba kalmalarını istemediğimi. ya alışıncada gitmeleri zor oluo. eşim de tam bir anneci. böyle bişi dedirtmez sanırım bana
hayır canım benımkı hep yukarı tırmanıyor kaburgalarımda mıdemde bırde hep sag tarafıma toplanıyo resmen gobegım yamuluyor gobek asagı ınmeye baslayınca dogumda yaklasıyormus canım oyle duydum
anladım canım...
aslında bak benımkıde söyle...şimdi bu kızın ayakları kaburgalarımı bile delip geçiyor yukarılarda da çok hareketli...ama yeri geliyor elleri sanırım o da altta kalıyor ya;kasıklarımda belimde yanlarda dolasanda bişiler var.benım anlamadıgım her yere yetişio benım kızım
evett canım öyleymiş...ben diyorum ya benım kızım büyük ihtimalle zamanını doldurmıcak içime böyle doguyor yani..uşagın gelesi var..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?