Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım neden anlasamıyor esın ailenle ki

canm benım yaaa olmadı mı yıneee
allahım yardımcın olsun yaaaa offff uzulme rabbım bı kapı açacak elbetteee

aynı gün doğuma gidermişiz ama bence sen önce doğurursun gıbı gelıyo ve deneyımlerı sen paylasacaksın benımle canım benım

ayy benımde içime öyle doguyor canım ama Allah bilir tabii...
benım kızım sanki böyle bir an önce su annemi bezdireyim de beni dogursun der gibi bir kız yani :)
içime 38e kadar durur gibi geliyor ama belkide benı yanıltıp 40leri gösterir bize kim bilir: )

canm benım yaaa olmadı mı yıneee
allahım yardımcın olsun yaaaa offff uzulme rabbım bı kapı açacak elbetteee

olmadı gökçecimm..malesefff....

ay kızlarr sizi bunalttım bugünn..farkındayımm.nolur kusuruma bakmayınn.hakkınızı helal edinnn....
kimseyle konuşamadım pekk.eşim aradı..açamadım..dayanamam ağlarım diye.eve gidince söyliycemm..
ay nolur kusuruma bakmayınnn...

canım neden anlasamıyor esın ailenle ki

canım benım babam biraz sorunlu bir insan.çok dominant,çok asabi böyle çekilmesi çok zor bir yapısı var.Buraya gelincede kendi egemenliğini kuruyor.tv onun koltuk onun rahat çok.eşimde put gibi koltukta o ne acarsa izlio fln. Babam hiç alttan almıo yani.Eşimde bunalıo tabii.Bir de babam herseye eleştiri yapıo,yok onu nıye öyle aldınız,nıye bu kadar büyük;surayı boyatalım;yok işte bankada ne kadar altınınız var gibi sorular soruyor.Eşiminde hiç tarzı seyler değil.Bugün e kadar idare ettık ama eşim resmen ama resmen nefret ediyor su anda babamdan.Bize gelicekler dediğim gün adam deliriyor bunalıyor sınır krizlerine giriyor o derece istemiyor yani...ben de tabii arada kalıorum bır yıgın üzüntü

ayy canım öyle sey olur mu..
asıl içinde tutarsan çok üzülürüz biz...hem burası hepimiz için bir paylasma alanı...neler paylasıoruz acımızı,tatlımızı...vallahi ben burda çok rahatlıorum kardeşim gibisiniz hepiniz..düşünceleriniz benım için çok önemli..sen yeterki iyi ol mutlu ol bize bu yeter..kendını de çok üzme canım..vardır bunda da bir hayır;bebeğini düşün...

hosgeldın zonox walla canım sabahları gelsınler aksamları gıtsınler bence

merve senın karnın asagı ındımı hıc

merve senın karnın asagı ındımı hıc

sanırım indi canım ben öyle göruorum ve hissediorum eskisi gibi dik değil yani...
hatta dun ögretmen arkadasım komsum geldi kapıya merve sanki karnın biraz asagıya ınmıs gibi dedi..demek ki öyle görunuo...ben zaten bebişin hareketlerını bazen kasıklarımda hissediorum resmen canım..senınde öyle mi yoksam?

canım yaa..nolur kusura bakma ama senin babanı alttan alacak o tavırlarına rağmen sevecek saygı duyacak bi erkek varmıdır bilmiyorummm...
ayrıca kız babası o ..biraz geri dursun canımmm...

hayır canım benımkı hep yukarı tırmanıyor kaburgalarımda mıdemde bırde hep sag tarafıma toplanıyo resmen gobegım yamuluyor gobek asagı ınmeye baslayınca dogumda yaklasıyormus canım oyle duydum

BEN DE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM AMA zor olmazmı onlar için. nasıl söylesem acaba kalmalarını istemediğimi. ya alışıncada gitmeleri zor oluo. eşim de tam bir anneci. böyle bişi dedirtmez sanırım bana

canım yaa..nolur kusura bakma ama senin babanı alttan alacak o tavırlarına rağmen sevecek saygı duyacak bi erkek varmıdır bilmiyorummm...
ayrıca kız babası o ..biraz geri dursun canımmm...

yok cnm estagfırullah...
aynen öyle...bekarlık hayatımda beni delirtti zaten..üstün koruma cabalarıyla artıı kısıtlama ve guvensızlıkleriyle...panıkatak oldum valla üzüntüden...
eşim yıne çok sabırlı...onun ailesi bana böyle davransa ben daha fazla tepkili olurdum...eşim iyice doldu bomba gibi valla pimini bir ceksen çok fena patlıcakk..ben de ondan korkuorum işte...

walla canım esınde annecıyse bastan soyle yoksa cok pısman olursun cok örnegımız var yanı uygun bı dılle soyle bence kayınpederınde olacakmıs hıc rahat olamazsın gıtte dıyemezsın sonradan

hayır canım benımkı hep yukarı tırmanıyor kaburgalarımda mıdemde bırde hep sag tarafıma toplanıyo resmen gobegım yamuluyor gobek asagı ınmeye baslayınca dogumda yaklasıyormus canım oyle duydum

anladım canım...
aslında bak benımkıde söyle...şimdi bu kızın ayakları kaburgalarımı bile delip geçiyor yukarılarda da çok hareketli...ama yeri geliyor elleri sanırım o da altta kalıyor ya;kasıklarımda belimde yanlarda dolasanda bişiler var.benım anlamadıgım her yere yetişio benım kızım

evett canım öyleymiş...ben diyorum ya benım kızım büyük ihtimalle zamanını doldurmıcak içime böyle doguyor yani..uşagın gelesi var..:)

oy kuzu onlar yaa kıyamam hıccccccccccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…