Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canlarım ben şimdilik çıkıyorum..Kociş yürüyüşe çıkarcak azcık bende..evde sıkıldım çok...
yine gelirim inşallah...sizleri seviyorum ve Allah'a emanet ediyorum!!

Amiiiiiiinnn canım benim Aminn...
geçer geçer merak etme valla daha dün gibi hamileyim dediğim
şimdi kızım kucağımda,zaman çok çabuk geçiyor sıra size de gelecek kuzum

sağol canım ikimiz de iyiyiz çok şükür..evet canım içiyorum
hem süt artırıcı çay hem de rezene çayı içiyorum

evet teyzesi konuştuğumuz gibi şimdilik bişe yok ama daha sonra ne olur bilmem

Su masallah :) iyisin ceren hanim usluymusss umarim baharim gibi o da cok uslu olur ve hiç yormaz annesini :)

iyiyiz canım sağolasın :) evet evet inşallah bahar gibi uslu olurrrr

maşallahh size allahım nazarlardan korusunn...siz anlattıkca cok heyecanlanıyorum kendimi hayal ediyorum acaba ben nasıl bir anne olurum diye..:97:

amin canım
sen hiç merak etme onu kucağına alınca senden başka kimse bişe bilmiyormuş
gibi geliyorr :) sen de çok iyi bi anne olursun eminimm

kızlarr ben mahvoldum...ağlamamk için zor tutyorum kendimi..tayinim çıkmamışşşş...yazı geldi...........

ahh canım benim yaa inan çok üzüldüm keşke elimizden bişe gelse
moralini bozma dicem ama kolay değil tabiki..
bunda da bi hayır vardır..Rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda kavuşursunuz..

ayy ben cok kotuyum kizlar yaa midem cok fena bulaniyoooo........iyyyyy yemek yapiyorummm ama var yaaaa kusmamak için zor tutuyorum kendimi offfff havada cok sicakk bunaldim iyice ha

ayy ben cok kotuyum kizlar yaa midem cok fena bulaniyoooo........iyyyyy yemek yapiyorummm ama var yaaaa kusmamak için zor tutuyorum kendimi offfff havada cok sicakk bunaldim iyice ha

kızzz havamı atıyosun burası çok soğuk hala ve yazı çok özledim biranönce haziran olsun istiyorum..ay baharı özledim napıo kuşum..buarada nie miden bulanıo kızz hani hamilede değilsin üşüttün heralde hava sıcak dedin kesn ince giydin çıktın

kızlar buarada azönce kayınvaldemi eve bıraktımmm yukarı gelsene dedi yok anne gideyim çok yorgunum dedim yarın gelmek istemiyorum şimdi görümcen gelecek eltisi gelecek..eltisinin bana olan davranışlarnı ve kıskançlığını biliyosunuzz şimdi bakar bakar nazar atar o kadıngelmek istemiyorum dedim iyi tamamyavrum nasıl istersen dedi..biraz sert çıktım yaa bide sürekli yorgunum hamileyim dinlenemiyorum gibi laflar ediyorum sanırım anlamaya başladı çok şükürrr ohhhh gitmicem yarın ama buseferde anneme gitmek zorundayım bekler benii

valla bilmiyorum canim yaaaa bugun pek bisey yemedim yediklerimi de hep cikarttim offf hamileligimde bile bu kadar midem bulanmamisti ne oldu bana bilmiyorum ya...kafam da catliyo....
iyi yapmissin canim anlasinlar artik farkina varsinlar sen hamile bir kadinsin!!!! neden bu kadar yoruyorlar seni
ben cikiyorum yine cok bulaniyooo midemmmm valla ekrana bakamiyorummm

bencede çıkta yat dinlen canım biraz geçmiş olsun dikkat et kendini üşütme

kızlar bende çıkıyorum yemek olayına girişmem lazım 1 saate gelir kociş buakşam hürrem var buarada salak ali cemileye tecavüz etmiş pis hayvan

bugün bulantılarım beni yalnız bırakmıyor birde bi uykum var kii anlatamam daha gidemedim de eve boş boş duruyorum öyle

Merhaba Kızlar

Beklenen gün geldi benim için.. kısmetse yarın kızıma kavuşacağım
Hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin
birde ben genel anastezi olacagım için kimseye haber veremem ama telefon numaramı bilenler haber almak isterse arayabilir kız kardeşimde olacak telefonum o size bilgi verir tabi heyecandan bayılmazsa oda

yavrukuşş...rabbim yardımcın olsunnnn....ben arıycam seni..görüşürz inşallahh..öptümmmmmmm...

ben 5 hafta 4 günlük hamileyim bugün kahverengimsi bi akıntım geldi düşük tehlikesi olabilir dedi doktor iğne vuruldum hapta verdi ama yapılacak başka bişey yokmu başka bir doktora gideyim diyorum ultrasonun zararı olurmu bu kadar sık girince

kuzummmm Allah yardımcın olsunn inşallah mis kokuluna sağlıcakla kavuşursunn
kardeşinden haberlerini alırız ayy çok heyecanlıı
Allah'a emanet ol canım biz de seni çok seviyoruzzzzzz

ultrasonun bi zararı olmaz ancak düşük tehlikesi varsa bol bol dinlenmelisin..
ilaçlarını da kullandın mı gerisi Allah'a emanet canım,inş sağlıkla kucaklarsın

canım senin ve eşinin adına çok heyecanlıyım gerçekten...
yarın senın için eminim çok güzel bir gun olacak...mis kokuluna kavusacaksın..dualarımız her daım senınle..söylemek istemıorum ama madem dedın tabiki gram hakkımız varsa sonuna kadar helal olsun.kızlar ararsa bizede haber ederler hepimiz rahatsız etmiyelim senı ama sen kendıne gel o zaman görusuruz ınsallah canım...dualarım senınle.sen de bızı unutma emi...senı çok sevıyoruz Allah a emanet olun!güzel haberlerınızi beklıyor olacagız

canım yaaa ben bugünden konuşcaktım seninle, ama ewe geldik saat 23:00 olmuş bile...
aklımda kalbimde seninle, çirkin kızının fotolarını sabırsızlıkla bekliycemmmmm...sağsalim geçecek sezeryanında...

Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Bugün ben açmak istedim topikimizi hehehe şeroya bırakmadım bu görevi
Biz hazırlanmaya başladık 1 saate evden çıkıcaz ev şenlik millet gülüyo egleniyo ayyy ayy heyecan tavan yapmış durumda

günaydın fatoscum. beklenen gün geldi demek. allah yardımcın olsun arkadasım. bende genel anestezi olmustum. asya kuzucuk saglıkla gelsin. öpüyorum seni.eşini ve seni şimdiden tebrik ederim.

kızlar herkese günaydınlar..

fatoooooşş Allah'ım ne büyük heyecan yaaa.
Rabbim sağ salim kucağında koklamayı nasip etsin canım.
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

fatoşşşşş....arıcam birazdan seniiiii şekercimmm, gözyaşlarımı saklıom kocamdannn, çıksın hemen arıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…