ayy siz böyle anlatınca ben eriyip bitiyorummm...ve zaman çok çabuk geçsin istiyorummm...
Rabbim yavrularımızı korusunn....onların acısıyla sınamasın inşallahh...doğum yapanlara sağlıklı hayırlı ömür,,hamilelere sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallahhh...:97:
su nasılsın canım ceren kızımız nasıll.
umarım herşey yolundadır.
su cum eğer içşebilirsen günde bi fincan rezene çayı iç.
gerçi maşallah sütün iyiymiş ama süt arttırmada ben çok faydasını görmüştüm
suuuu canım benım kızın usluymus masallah nazar degmesınama ınsallah gaz problemınız baslamaz 15günden sonra genelde ılk 15 gün bebekler çok sakın geçırıyorlar uyuyorlar pek aglamazlar ancak 15gün sonra baslayabılıyor yada 1 ay sonra her bebege göre degısıyor ınsallah senın kızda olmaz gaz emmesıde ıyıymıs çok sevındım kızını kokla benım için görüşürüz tatlım en kısa zamanda resım koy beklıyorum
Su masallah :) iyisin ceren hanim usluymusss umarim baharim gibi o da cok uslu olur ve hiç yormaz annesini :)
maşallahh size allahım nazarlardan korusunn...siz anlattıkca cok heyecanlanıyorum kendimi hayal ediyorum acaba ben nasıl bir anne olurum diye..:97:
kızlarr ben mahvoldum...ağlamamk için zor tutyorum kendimi..tayinim çıkmamışşşş...yazı geldi...........
ayy ben cok kotuyum kizlar yaa midem cok fena bulaniyoooo........iyyyyy yemek yapiyorummm ama var yaaaa kusmamak için zor tutuyorum kendimi offfff havada cok sicakk bunaldim iyice ha
kızzz havamı atıyosun burası çok soğuk hala ve yazı çok özledim biranönce haziran olsun istiyorum..ay baharı özledim napıo kuşum..buarada nie miden bulanıo kızz hani hamilede değilsin üşüttün heralde hava sıcak dedin kesn ince giydin çıktın
kızlar buarada azönce kayınvaldemi eve bıraktımmm yukarı gelsene dedi yok anne gideyim çok yorgunum dedim yarın gelmek istemiyorum şimdi görümcen gelecek eltisi gelecek..eltisinin bana olan davranışlarnı ve kıskançlığını biliyosunuzz şimdi bakar bakar nazar atar o kadıngelmek istemiyorum dedim iyi tamamyavrum nasıl istersen dedi..biraz sert çıktım yaa bide sürekli yorgunum hamileyim dinlenemiyorum gibi laflar ediyorum sanırım anlamaya başladı çok şükürrr ohhhh gitmicem yarın ama buseferde anneme gitmek zorundayım bekler benii
valla bilmiyorum canim yaaaa bugun pek bisey yemedim yediklerimi de hep cikarttim offf hamileligimde bile bu kadar midem bulanmamisti ne oldu bana bilmiyorum ya...kafam da catliyo....
iyi yapmissin canim anlasinlar artik farkina varsinlar sen hamile bir kadinsin!!!! neden bu kadar yoruyorlar seni
ben cikiyorum yine cok bulaniyooo midemmmm valla ekrana bakamiyorummm
Merhaba Kızlar
Beklenen gün geldi benim için.. kısmetse yarın kızıma kavuşacağım
Hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin
birde ben genel anastezi olacagım için kimseye haber verememama telefon numaramı bilenler haber almak isterse arayabilir kız kardeşimde olacak telefonum o size bilgi verir tabi heyecandan bayılmazsa oda
ben 5 hafta 4 günlük hamileyim bugün kahverengimsi bi akıntım geldi düşük tehlikesi olabilir dedi doktor iğne vuruldum hapta verdi ama yapılacak başka bişey yokmu başka bir doktora gideyim diyorum ultrasonun zararı olurmu bu kadar sık girince
Merhaba Kızlar
birde ben genel anastezi olacagım için kimseye haber verememama telefon numaramı bilenler haber almak isterse arayabilir kız kardeşimde olacak telefonum o size bilgi verir tabi heyecandan bayılmazsa oda
Merhaba Kızlar
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Bugün ben açmak istedim topikimizi hehehe şeroya bırakmadım bu görevi
Biz hazırlanmaya başladık 1 saate evden çıkıcaz ev şenlik millet gülüyo egleniyo ayyy ayy heyecan tavan yapmış durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?