Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canımmmmmmmm....harika bişey bu..Rabbim bizede nasip etsinn.yazını okurken bile heyecanlandımm...Sağlıcakla kucaklaşın koklaşın kızınla inşallahhh...

günaydın kızlarr....
dün eve gidince eşime söyledimm...ilk önce sakin gibiydikk.sonra ben birden delirdimm...
hiçbirinizi affetmiycem beni hamile hamile yalnız bıraktınızz....bizi kendi halimize bıraktılar diye bağırdım durdumm...
en son o da bana bağırıyodu..
geliceksin lan buraya diyeee...yüzüne kapattımmm...
sonra kaynanam falan defalarca aradı..ama içimden zerre konuşmak gelmedi..mesaj çektimm.anne işim var sonra konuşalım diyee... kızmıştır..açmamak saygısızlık oldu belki ama..benimde psikolojim iyi değildi napimmm...
işte haberlr böylee...
neyse böyle güzel bi gün ağzımızın dadını bozmayalımmmm....
ASYAAAAAA geliyorrrr gerisi booooşşşşşşş....

kocişi yollayana kadar zor tuttum gözyaşlarımı... şimdi saldım artıkkkk...
fatoşun bebişi çok özellll!!! topikteki en mucize bebeklerden o!!!!
1 saate kalmaz çıkarlar sağsalim....

ayy dur kızzz...işyerindeyim ben...ağlatmaa beniii....
zaten bahane arıyommm....
kesinlikle Asya topiğinn mucizesiii....öyle bi zamanda verdiki Asyayıı...
yuvaları dağılmadıı..üstelik çocuğu olması zorkennn.....
Güzel Allah2ımm..şükürler olsunn bu günleri gördükk.darısı başımızaaaaaaaaa....

pembe sen arıycaksan ben aramıyımm..rahatsız etmeyelim şimdi..onlarda bebeğin derdinde..ikide bir bize durum bildirmesinlerr... ama bebeği falan iyice sorr... anammm ne heyecan beehhh...

pembe sen arıycaksan ben aramıyımm..rahatsız etmeyelim şimdi..onlarda bebeğin derdinde..ikide bir bize durum bildirmesinlerr... ama bebeği falan iyice sorr... anammm ne heyecan beehhh...

aradım ben canım, giyiniomuş fatoş, kardeşiyle konuştum... 1 saat sonra ararım yine...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
fatoşu aradım az önce ya eşiydi telefondaki yada erkek kardeşi bilmiyorum bebek doğmuş gayet saglıklı ve iyiymiş çok şükür Rabbime
fatoş hala ameliyattaymış yarım saate çıkar dediler...yine arayınca sizede haber veririm ben şimdi bi geçmişi okuyup geliyorum :))

Ayyyyyyyy ben de çok heycanlandım….gerçekten çok özel bir bebek…sağsağlim bi çıksalar…..içim bi hoş oldu okuyunca…..kolay doğumlar inşallah yaaa…ayy çok güzel yaaa ben de yaşamak istiyorum o anları yeniden yeniden yeniden anlatılmaz güzel…

bende şimdi görüştüm şekerler...asya gelmişşşş, çok güzelmiş...4 kiloyada yakınmış tosuncukkkkkkkk
bakalım bu dünyayı sewecek mi?

ayyy canım benimyaaa allahım sağlıkla gelsin bebeğiniz

AYY HARİKA YAAAAAAAAAA............

ipektoşum dün selam verdim görmedinn....malumm derin mevzular vardı...
naber??

bende şimdi görüştüm şekerler...asya gelmişşşş, çok güzelmiş...4 kiloyada yakınmış tosuncukkkkkkkk
bakalım bu dünyayı sewecek mi?

anammmm...fatoş iyi taşıdı valla o şişkoyuuuu....
ayy tam yemelikkkk.... listeye ekleyin kızlarrrr hemencikkkkk....

Geldim anacım geldim..evet görmedim ben de sana soracaktım nasıl bebiş falan diye ama burada ortam olmadı..derin mevzuların hepsini ben daha önce yaşadım..söylenecek çok şeyim vardı aslında….sizleri rahatlatacak şeyler….

iyi teyzesi allahın izniyle oğluşş...zaman çok çabuk geçsinn.kucağıma alayım istiyorumm bende...
Paylaşırsın bi ara tecrübeleriii...dikkatle okuruz yanii...

kızlar geçmişi okudum ama çok da üzüldüm( tek tek alıntı yapamadım çok fazlaydı...

ayşemmm canım benim çok geçmiş olsun Rabbim derdinin devasnı da verir inşallah...sakın ümitsizliğe kapılıp kendini üzme Rabbim büyük ne imkansızlıklar vardı çok şükür hepsi aşıldı...eminim seninde çocukların olucak...Rabbim istedikten sonra kim ne derse desin boş bence...Rabbimin hazinesi büyüktür ve umudumuzu kesmeden istedikçe bu azmin karşılıgını verir...
inşallah diger testlerinde yapılır da ona göre en kısa zamanda hamile kalırsın ve gözetim altında takip edilip inş dünyaya getirirsin yavrularını sen merak etme balımmm

yelizim seninde yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm inş Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip eder...sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın zaten artık sıra eşinde onun bişeyler yapması çabalaması lazım...sen iyi niyetli bir insansın Allahım bu iyi niyetini boş çıkarmaz

gökçecim idilim inş sizlerinde hakkında hayırlısı olur...Allah böyle görümceleri ıslah etsin diyorum...gerçekten Allah sabır versin çok zor...

yavyummmm bitanemmm seninde tayinin çıkmamış o kadar üzüldümki anlatamam bende seni kesin gidecek gözüyle bakıyordum haberini okuyunca gerçekten şok oldum...ama sen çok güçlü ve sabırlı bir insansın ne olursa olsun her zorluga karşı büyük bir sabırla katlanıyorsun isyan etmiyorsun Rabbim bunun mükafatını vericek elbet ama demekki biraz daha beklemen gerekiyormuş...Mevlam neyler neylerse güzel eyler

mervecim eşinin ailenle problemli olması gerçekten insanı çok yıpratıyor şu arada kalmak yokmu ne yapacagını şaşırıyorsun aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...insanları belli bir yaştan sonra değiştirmek çok çok zor hatta imkansız ki senin baban ataerkil bir yapıda...eşinin bunu anlaması lazım sonucta seninde yapabilecegin çok bişey yok sonucta o baban bişey desende yine kendini bidigini okur...eşinin biraz daha sabırlı olması gerekiyor...kimseyi değiştremezsin bu saatten sonra..adamın yapısı öyle onu öyle kabul etmesi lazım yapacak fazla bişey yok...
inşallah çok büyük sorunlara yol açmaz bu...Allahım iyi etsin inşallah...
bencede bebegin için bakıcı en iyisi...eminim annen bunu anlayacaktır...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…