Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Bugün ben açmak istedim topikimizi hehehe şeroya bırakmadım bu görevi
Biz hazırlanmaya başladık 1 saate evden çıkıcaz ev şenlik millet gülüyo egleniyo ayyy ayy heyecan tavan yapmış durumda
fatoşu içeri almak için hazırlanıolarmış....gözyaşlarıma hakim olamıyorum bennnnn
ayyyyyyy...Allah'ımmmmmmmmmmm!!!!!!!
kocişi yollayana kadar zor tuttum gözyaşlarımı... şimdi saldım artıkkkk...
fatoşun bebişi çok özellll!!! topikteki en mucize bebeklerden o!!!!
1 saate kalmaz çıkarlar sağsalim....
pembe sen arıycaksan ben aramıyımm..rahatsız etmeyelim şimdi..onlarda bebeğin derdinde..ikide bir bize durum bildirmesinlerr...ama bebeği falan iyice sorr... anammm ne heyecan beehhh...
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Bugün ben açmak istedim topikimizi hehehe şeroya bırakmadım bu görevi
Biz hazırlanmaya başladık 1 saate evden çıkıcaz ev şenlik millet gülüyo egleniyo ayyy ayy heyecan tavan yapmış durumda
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
fatoşu aradım az önce ya eşiydi telefondaki yada erkek kardeşi bilmiyorum bebek doğmuş gayet saglıklı ve iyiymişçok şükür Rabbime
fatoş hala ameliyattaymış yarım saate çıkar dediler...yine arayınca sizede haber veririm ben şimdi bi geçmişi okuyup geliyorum :))
Ayyyyyyyy ben de çok heycanlandım….gerçekten çok özel bir bebek…sağsağlim bi çıksalar…..içim bi hoş oldu okuyunca…..kolay doğumlar inşallah yaaa…ayy çok güzel yaaa ben de yaşamak istiyorum o anları yeniden yeniden yeniden anlatılmaz güzel…
bende şimdi görüştüm şekerler...asya gelmişşşş, çok güzelmiş...4 kiloyada yakınmış tosuncukkkkkkkk
bakalım bu dünyayı sewecek mi?
bende şimdi görüştüm şekerler...asya gelmişşşş, çok güzelmiş...4 kiloyada yakınmış tosuncukkkkkkkk
bakalım bu dünyayı sewecek mi?
AYY HARİKA YAAAAAAAAAA............
ipektoşum dün selam verdim görmedinn....malumm derin mevzular vardı...
naber??
anammmm...fatoş iyi taşıdı valla o şişkoyuuuu....
ayy tam yemelikkkk....listeye ekleyin kızlarrrr hemencikkkkk....
ay ben hala ağlıyorummmmm
geldim anacım geldim..evet görmedim ben de sana soracaktım nasıl bebiş falan diye ama burada ortam olmadı..derin mevzuların hepsini ben daha önce yaşadım..söylenecek çok şeyim vardı aslında….sizleri rahatlatacak şeyler….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?