Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızzzz sulakk..yeter artıkınnnnnn.... ay fatoşla kızının ilk karşılaşma anını çok merak ediyorummm...

ben hemen söledim, face atıver fotoları diye ama onların fotoğraf faslı bitmez şimdi...babası dayısı teyzesi anneannesi sırayla ohhhhhh.... fatoş anca gelir zaten yatağına....
ay bunuda tlattık ya sağsalim... hadi bakalım sırayla doğurtcaz burda dahaa....

ay ben hala ağlıyorummmmm

bende nasıl kendimi tutuyorum varyaa iş yerinde olmasam salya sümük aglayacam

pembişim sen nasılsın maşallah göbüşü büyütmüşündür aman Allahım nazarlardan korusun seni ve yavruşunu

kızzzz sulakk..yeter artıkınnnnnn.... ay fatoşla kızının ilk karşılaşma anını çok merak ediyorummm...

bende bende bendeeeeeeeee

herkese günaydınnnnnnnnnnnn kızlarr tecrübenize ihtiyacım varr adetime 5-6 gün kala günlük pedimi batırmıycak şekilde kahverengi akıntım geldi böle karamel gibi,dün yine bikaç damla geldi bugünde öyle ..adet olmaktan korkuyorum sadece sağ kasığımda çook ince bir sızlanma oldu lekelenmenin geldiği ilk günler onun dışında hiçbir adet belirtisi yok bende göğüslerim falan gayet sıkıntısızlar aksine geçen hafta çok sızlıorlardı ve dolgunlaşmışlardı,ama şimdi bişicik yok o lekelenmlerin dışında...acaba ne kadar sürer ?ya da adetime şuan 4 gün var idrar testi yapsam silik de olsa bişiler görür müyüm acabaa
bu arada bebeğine kavuşan anneleri gönülden tebrik ediyorum,Allah yar ve yardımcınız olsun...

evet Nanemm..maleseff tayinim çıkmadı.. bizde kesin gözüyle bakıyordukk...ama olmadı...
bundada bi hayır vardır diyorum ama..insanız işte..bi yerden sonra ipler kopuyor... sabredemiyorsunn..ömür geçiyorr...bak evleneli bu yıl 2 yıl olacak..ve biz hala ayrıyızz..Ne diyimmm...sabır sabır sabır........
dediğin gbi..Mevlam neylerr...neylerse güzel eylerr...

yaw bu devlet neden boyle gaddar.neden eşleri birleştirmiyor..eş kanunu vs hangi kapsama giriyo bu durumda?

sağol canım, şimdilik sorunsuz ilerliyoruz şükürler olsun ki... ama bugünlere kolay gelmedik biz teyzesi...oğlum çok şanslı bir bebk benim, yaşamak istedi inatla...
seninde güzel haberlerini aldım canım ama yazamadım , az kaldı en güzel haberi duymayaaaaa....

GUNAYDIN KIZLAR.MORALIM ÇOK BOZUK İZİN DÖNÜŞÜ HEMDE.dün druma gıttım beynının bır tarafında 5 mm çapında kist olduğunu dedi eğer 3 lü test sonucunda kromozomsal bır hastalık çıkmassa 26 haftaya kadar geçer dedi.ağlamaktan öldüm minicik bebekte ya.hemen farklı bır dr a gıttım kendı drumun soyledıklerını anlattım oda aynısını soyledı .çokk korkuyorum kzıalr birşey olurmu?geçermı?benım gıbı başına gelen varmı?

yarın çıkarlar hastaneden dimi...müsait olursa yarın atar belkiii...

canım Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah sanada...
kahverengi leke deyince benim aklıma ilk gelen yumurtlama bozukluğu oluyorr.hatta burdan bi arkadaşın dr.uda demiş yumurtlama bozukluğu olanlarda adet ten önce lekelenme olur falan diyee.bendede oluyordu.dr.a gittnimi..hormon tahlili falan yapıldımı..ultrasonla bakıldımı...eğer bebek istiyorsan bunları bi yaptır...ondan sonrası gelir Allahın izniylee..

benim çanakkalede bi arkadaşımdada aynı şey yaşandı canım. endişelenme...test gerekiyorsa yaptır, rahat ol. bebişi tosun gibi doğdu maşallah ve 2 aylık.... hiçbi sorun kalmadı beyninde,

canım benim ya ( haklısın ne diyebilirimki devletin acizliği ne kadar gaddarlar eşleri birbirlerinden ayırıyorlar sonrada en az 3 çocuk yapın deyip duruyorlar...sen önce bunca ayrı eşi biraraya getir nasıl insanlar bunlar anlamış değilim bu kadarmı acizsiniz yani eşleri ayrı ayrı yerlerde yaşamasına göz yumuyorsunuz..çok kızıyorum çok...işlerine geldiği gibi yürütüyolar işlerini...illaki torpilmi olması gerekiyor bu kadarmı yanii...başka türlü hak elde edemezmiyiz ne tuhaf bir memleketteyiz anlamıyorum...

yaw bu devlet neden boyle gaddar.neden eşleri birleştirmiyor..eş kanunu vs hangi kapsama giriyo bu durumda?

evet canım..Gaddarlar..arraya iyi bi dayı koydunmu işin tamamdır..yok usulünce adam gb dilekçe yazdıysann...yok efendim şöyle böylee...benim tayinimin olumsuz olmasına gerekçeleri eşimin özelde çalışmasıymışş... yani evliliğimiz ve hamile olmam sıfır değerde..Allahından bulsunlarr.ne diyimm...

canım ya şimdi nasıl hissediyorsundur...annelik işte daha doğmadan...dananın dediği gibi inşallah bişeycik kalmaz.benim tanıdııgım biri de 2 li ve 3lüsü normal çıkmadı yine de doğurcam Allah verdi dedi..sapasağlam Allah'a şükür..

elif canmm millet eş durumundan dolayı tayin yaptırıyo seninki böyle oldugu içinmi bile kabul etmiyorlar ben anlamadım yoksa senin buludugun memuriyetliğin bi özelliğimi yani şu kadar çalışma şartı var gittiğin yerde açık varsa öylemi gidebiliyon:26:

ya ben senın esını de memur sanıyordum.ne iş yapar ki kociş.ama bildiğim kadarıyla belli bir dönem ssk lı olan aralıksız eş durumundan yararlanabiliyor ama diğerleri önceliklidir kesin.

çok sevindim canım inşallah hep böyle sorunsuz bir şekilde ilerler
biliyorum canım biliyorum hemde hiç kolay gelmediniz
oyy kurban olurum ben o yaşama istegiyle dolu olan tosununa

saol canım benim inşallahhhh

heee şimdi anladım canımmmm demek eşin özelde çalışıyo diye allahımmm kolaylık versin yaaa(((((

hee bide o vardı dimi..üç çocukkk...
önce benim karnımddakiyle babasını birleştirsinlerdee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…