canım ya şimdi nasıl hissediyorsundur...annelik işte daha doğmadan...dananın dediği gibi inşallah bişeycik kalmaz.benim tanıdııgım biri de 2 li ve 3lüsü normal çıkmadı yine de doğurcam Allah verdi dedi..sapasağlam Allah'a şükür..
kızlar geçmişi okudum ama çok da üzüldüm( tek tek alıntı yapamadım çok fazlaydı...
ayşemmm canım benim çok geçmiş olsun Rabbim derdinin devasnı da verir inşallah...sakın ümitsizliğe kapılıp kendini üzme Rabbim büyük ne imkansızlıklar vardı çok şükür hepsi aşıldı...eminim seninde çocukların olucak...Rabbim istedikten sonra kim ne derse desin boş bence...Rabbimin hazinesi büyüktür ve umudumuzu kesmeden istedikçe bu azmin karşılıgını verir...
inşallah diger testlerinde yapılır da ona göre en kısa zamanda hamile kalırsın ve gözetim altında takip edilip inş dünyaya getirirsin yavrularını sen merak etme balımmm
yelizim seninde yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm inş Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip eder...sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın zaten artık sıra eşinde onun bişeyler yapması çabalaması lazım...sen iyi niyetli bir insansın Allahım bu iyi niyetini boş çıkarmaz
gökçecim idilim inş sizlerinde hakkında hayırlısı olur...Allah böyle görümceleri ıslah etsin diyorum...gerçekten Allah sabır versin çok zor...
yavyummmm bitanemmm seninde tayinin çıkmamış o kadar üzüldümki anlatamam bende seni kesin gidecek gözüyle bakıyordum haberini okuyunca gerçekten şok oldum...ama sen çok güçlü ve sabırlı bir insansın ne olursa olsun her zorluga karşı büyük bir sabırla katlanıyorsun isyan etmiyorsun Rabbim bunun mükafatını vericek elbet ama demekki biraz daha beklemen gerekiyormuş...Mevlam neyler neylerse güzel eyler
mervecim eşinin ailenle problemli olması gerçekten insanı çok yıpratıyor şu arada kalmak yokmu ne yapacagını şaşırıyorsun aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...insanları belli bir yaştan sonra değiştirmek çok çok zor hatta imkansız ki senin baban ataerkil bir yapıda...eşinin bunu anlaması lazım sonucta seninde yapabilecegin çok bişey yok sonucta o baban bişey desende yine kendini bidigini okur...eşinin biraz daha sabırlı olması gerekiyor...kimseyi değiştremezsin bu saatten sonra..adamın yapısı öyle onu öyle kabul etmesi lazım yapacak fazla bişey yok...
inşallah çok büyük sorunlara yol açmaz bu...Allahım iyi etsin inşallah...
bencede bebegin için bakıcı en iyisi...eminim annen bunu anlayacaktır...
günaydın canımm....
nanem bilmiyorum ne yapıcagımı o konunun üzerini kapatmaya çalıştıkça ben çok bunalıyorum ve en ufak bişeyden kavga çıkarıyorum sabah evdende bagırarak çıktımyelizcik nasılsın bugün canım...
elif canmm millet eş durumundan dolayı tayin yaptırıyo seninki böyle oldugu içinmi bile kabul etmiyorlar ben anlamadım yoksa senin buludugun memuriyetliğin bi özelliğimi yani şu kadar çalışma şartı var gittiğin yerde açık varsa öylemi gidebiliyon:26:
ya ben senın esını de memur sanıyordum.ne iş yapar ki kociş.ama bildiğim kadarıyla belli bir dönem ssk lı olan aralıksız eş durumundan yararlanabiliyor ama diğerleri önceliklidir kesin.
herkese günaydın kızlar nasılsnız ben bugün daha iyiym en azındna midem bulanmıyor bugün
evet canım..Gaddarlar..arraya iyi bi dayı koydunmu işin tamamdır..yok usulünce adam gb dilekçe yazdıysann...yok efendim şöyle böylee...benim tayinimin olumsuz olmasına gerekçeleri eşimin özelde çalışmasıymışş... yani evliliğimiz ve hamile olmam sıfır değerde..Allahından bulsunlarr.ne diyimm...
hee bide o vardı dimi..üç çocukkk...
önce benim karnımddakiyle babasını birleştirsinlerdee..
GUNAYDIN KIZLAR.MORALIM ÇOK BOZUK İZİN DÖNÜŞÜ HEMDE.dün druma gıttım beynının bır tarafında 5 mm çapında kist olduğunu dedi eğer 3 lü test sonucunda kromozomsal bır hastalık çıkmassa 26 haftaya kadar geçer dedi.ağlamaktan öldüm minicik bebekte ya.hemen farklı bır dr a gıttım kendı drumun soyledıklerını anlattım oda aynısını soyledı .çokk korkuyorum kzıalr birşey olurmu?geçermı?benım gıbı başına gelen varmı?
çok korkuyorum çok ınanılmaz bişe bu.ağlıyorum sürekli....
canım,öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ediyorum..evet bundan 1 hafta önce dr gittim hem alttan bakmıştı hem de ultrasonla ...yumurtalıkların gayet iyi bir sorun yok hamile olmana dedi,folik asit verdi..adetin gecikirse görüşürüz demişti...şimdi böyle birşeyle karşılaşınca endişelendim,aksine hiçiir adet belrtimde yok,,,diğer aylara baktığımda bi şişknlik iştah artışı sivilcelenme olurdu ama gayet sakinim işallah güzel haberlere gebedir bütün bu belirtiler:26:
nanem bilmiyorum ne yapıcagımı o konunun üzerini kapatmaya çalıştıkça ben çok bunalıyorum ve en ufak bişeyden kavga çıkarıyorum sabah evdende bagırarak çıktımoda peşimden geldi otobüste hiç konuşmadım tam inicem öpsene beni dio dedim ben artık bişeylerin üzerini kapatmıycam indim sonrada nolucak böyle hiç bilmiyorum ama parçalanmış durumdayım
yavyum günaydınnn ogluşun nasıl sen daha iyisindir umarım
günaydın ipekçim aslında iyiydim ama dün birden patlayınca mutsuzlşugumun üzerini nasıl örttügümü anladım ve şu anda paramparçayım sen nasılsınnn
herkese günaydın kızlar nasılsnız ben bugün daha iyiym en azındna midem bulanmıyor bugün
günaydınnnnn hayrlı sabahlar teyzoşlarrr....
gecmişi okudummm neler olmuş yaaa ben bulantılardan kafa kaldırmazken neler yazmışsınız...
yelizcim durumuna inan cok üzüldüm kaile alınmıcak bişeyde değilki sonucta evliliği birbirine bağlayan tek şey cinsellik ve bununda olmaması cok kötü bir durum..umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer..
idilim önce senin durumunuda cok önemsiz bulmuş olsamda sonradan yazılanları görünce anladınmki eşin haksız hem ne demek görümcen size yakın ev arıyor otursun oturduğu yerde sumu cıkmış töbee töbee yaaa...
benimde görümcemin eşi asker ee malum bizde..onların bu sene batı tayini var ve 5 tercihin 5,inide çanakkale yazmışlar bende allahıma içten dua ettim allahım eğer onların buraya tayini cıkacaksa ne olur bende doğuya gideyim diye allahım dualarımı kabul etti biz doğuya onlar batıya geliyor..eşim bu duruma biraz üzülsede yapacak bişey yok..neymiş keşke 1 yıl daha kalsaymışızda hep bareber burda olsaymışızz ayy düşenemiyorumm kafayı yerdim heralde..
elifcim sana kat be kat herşeyden cok üzüldüm hamilesin ve yanlızsın herşeyin en iyisini hak ediyorusun ama işte sende demişsinya torpilin varsa devlet dairesinde işin yürür gercektende öyle hayırlısı kuzummm allahım oğluşun hürmetine yüzünüzü güldürsün ne diyeyim...
fatoşşşşş kuşummm benim yaaaa artık sende bir kız annesi maşallahhkuzumaa kilosuda cok iyi gerci senden böyle bir bebek bekliyordum..
hayatım allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin..bahtı,hayatı güzel olsun inş..
şuan nasıl gözyaşlarım akıyor anlatmam mutluluktan ağlamak bu olsa gerek...
4 yıllık bekleyişin ardından bir mucize gercekleşti ve o mucizeni kollarına aldın seni ve eşini tebrik ediyorum..darısı bütün hamişlere olsun inş..
aminn canımmm,güzel dileklerin için teşekkür ediyorumcanım ozaman yerleşme kanaması olabilir.iki gün daha sabret.test yap...inşallah Allah gönlüne göre versinn...
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Bugün ben açmak istedim topikimizi hehehe şeroya bırakmadım bu görevi
Biz hazırlanmaya başladık 1 saate evden çıkıcaz ev şenlik millet gülüyo egleniyo ayyy ayy heyecan tavan yapmış durumda
yavyum günaydınnn ogluşun nasıl sen daha iyisindir umarım
ne saçma sebeplerine bak hele herkes devlette çalışacak diye bir kaidemi var o zaman kamuda çalışmayan eşleride devlete alın ne sinir bozucu
elifcim sana kat be kat herşeyden cok üzüldüm hamilesin ve yanlızsın herşeyin en iyisini hak ediyorusun ama işte sende demişsinya torpilin varsa devlet dairesinde işin yürür gercektende öyle hayırlısı kuzummm allahım oğluşun hürmetine yüzünüzü güldürsün ne diyeyim...
buarada günaydın kızlar herkesee
bugün gözümü açtım fatoş doğuma girmişmi diye ilk aklıma gelen şey oydu..koşa koşa geldim çoktan yapmış doğumunu Allahım hepimize nasip etsin inş...bir bebeğin dünyaya gelmesi bence bu dünyadaki yaşanan en güzel mucize
günaydın canım hoşgeldinn...buarada günaydın kızlar herkesee
bugün gözümü açtım fatoş doğuma girmişmi diye ilk aklıma gelen şey oydu..koşa koşa geldim çoktan yapmış doğumunu Allahım hepimize nasip etsin inş...bir bebeğin dünyaya gelmesi bence bu dünyadaki yaşanan en güzel mucize
aminnn canımbenimmmmmm...aminnnnnnn...şu an yüzümü güldüren tek şey oğlummm...
Rabbim onun acısını göstermesinn...
gecmişi okudummm neler olmuş yaaa ben bulantılardan kafa kaldırmazken neler yazmışsınız...
yelizcim durumuna inan cok üzüldüm kaile alınmıcak bişeyde değilki sonucta evliliği birbirine bağlayan tek şey cinsellik ve bununda olmaması cok kötü bir durum..umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer..
idilim önce senin durumunuda cok önemsiz bulmuş olsamda sonradan yazılanları görünce anladınmki eşin haksız hem ne demek görümcen size yakın ev arıyor otursun oturduğu yerde sumu cıkmış töbee töbee yaaa...
benimde görümcemin eşi asker ee malum bizde..onların bu sene batı tayini var ve 5 tercihin 5,inide çanakkale yazmışlar bende allahıma içten dua ettim allahım eğer onların buraya tayini cıkacaksa ne olur bende doğuya gideyim diye allahım dualarımı kabul etti biz doğuya onlar batıya geliyor..eşim bu duruma biraz üzülsede yapacak bişey yok..neymiş keşke 1 yıl daha kalsaymışızda hep bareber burda olsaymışızz ayy düşenemiyorumm kafayı yerdim heralde..
fatoşşşşş kuşummm benim yaaaa artık sende bir kız annesi maşallahhkuzumaa kilosuda cok iyi gerci senden böyle bir bebek bekliyordum..
hayatım allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin..bahtı,hayatı güzel olsun inş..
şuan nasıl gözyaşlarım akıyor anlatmam mutluluktan ağlamak bu olsa gerek...
4 yıllık bekleyişin ardından bir mucize gercekleşti ve o mucizeni kollarına aldın seni ve eşini tebrik ediyorum..darısı bütün hamişlere olsun inş..
hoşgeldin canım benimmm...sorma bende bugün geçmişi bir okudum çok üzüldüm Allah hepimiz hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?