Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

çok korkuyorum çok ınanılmaz bişe bu.ağlıyorum sürekli....

canım Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah sanada...
kahverengi leke deyince benim aklıma ilk gelen yumurtlama bozukluğu oluyorr.hatta burdan bi arkadaşın dr.uda demiş yumurtlama bozukluğu olanlarda adet ten önce lekelenme olur falan diyee.bendede oluyordu.dr.a gittnimi..hormon tahlili falan yapıldımı..ultrasonla bakıldımı...eğer bebek istiyorsan bunları bi yaptır...ondan sonrası gelir Allahın izniylee.. [/QUOTE]

canım,öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ediyorum..evet bundan 1 hafta önce dr gittim hem alttan bakmıştı hem de ultrasonla ...yumurtalıkların gayet iyi bir sorun yok hamile olmana dedi,folik asit verdi..adetin gecikirse görüşürüz demişti...şimdi böyle birşeyle karşılaşınca endişelendim,aksine hiçiir adet belrtimde yok,,,diğer aylara baktığımda bi şişknlik iştah artışı sivilcelenme olurdu ama gayet sakinim işallah güzel haberlere gebedir bütün bu belirtiler:26:

günaydın canımm....

yelizcik nasılsın bugün canım...
nanem bilmiyorum ne yapıcagımı o konunun üzerini kapatmaya çalıştıkça ben çok bunalıyorum ve en ufak bişeyden kavga çıkarıyorum sabah evdende bagırarak çıktım oda peşimden geldi otobüste hiç konuşmadım tam inicem öpsene beni dio dedim ben artık bişeylerin üzerini kapatmıycam indim sonrada nolucak böyle hiç bilmiyorum ama parçalanmış durumdayım
yavyum günaydınnn ogluşun nasıl sen daha iyisindir umarım
günaydın ipekçim aslında iyiydim ama dün birden patlayınca mutsuzlşugumun üzerini nasıl örttügümü anladım ve şu anda paramparçayım sen nasılsınnn

iki yıl bulunduğum yerde çalışma şartı vardı doldu...eşim üniversitede çalışıyor canım.özel...

ya ben senın esını de memur sanıyordum.ne iş yapar ki kociş.ama bildiğim kadarıyla belli bir dönem ssk lı olan aralıksız eş durumundan yararlanabiliyor ama diğerleri önceliklidir kesin.

yok canım..eşim üni.de güvenlik görevlisi..dediğin var evet.en az 1 yıl ssk istiyolarr..belgeleri yolladık ama...neyse...

herkese günaydın kızlar nasılsnız ben bugün daha iyiym en azındna midem bulanmıyor bugün

günaydın seastarcım hoşgeldinn...
yavaş yavaş geçiyor artık bulantılarn

ne saçma sebeplerine bak hele herkes devlette çalışacak diye bir kaidemi var o zaman kamuda çalışmayan eşleride devlete alın ne sinir bozucu

hee bide o vardı dimi..üç çocukkk...
önce benim karnımddakiyle babasını birleştirsinlerdee..

dimi hiç yani

günaydınnnnn hayrlı sabahlar teyzoşlarrr....

gecmişi okudummm neler olmuş yaaa ben bulantılardan kafa kaldırmazken neler yazmışsınız...

yelizcim durumuna inan cok üzüldüm kaile alınmıcak bişeyde değilki sonucta evliliği birbirine bağlayan tek şey cinsellik ve bununda olmaması cok kötü bir durum..umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer..

idilim önce senin durumunuda cok önemsiz bulmuş olsamda sonradan yazılanları görünce anladınmki eşin haksız hem ne demek görümcen size yakın ev arıyor otursun oturduğu yerde sumu cıkmış töbee töbee yaaa...
benimde görümcemin eşi asker ee malum bizde..onların bu sene batı tayini var ve 5 tercihin 5,inide çanakkale yazmışlar bende allahıma içten dua ettim allahım eğer onların buraya tayini cıkacaksa ne olur bende doğuya gideyim diye allahım dualarımı kabul etti biz doğuya onlar batıya geliyor..eşim bu duruma biraz üzülsede yapacak bişey yok..neymiş keşke 1 yıl daha kalsaymışızda hep bareber burda olsaymışızz ayy düşenemiyorumm kafayı yerdim heralde..

elifcim sana kat be kat herşeyden cok üzüldüm hamilesin ve yanlızsın herşeyin en iyisini hak ediyorusun ama işte sende demişsinya torpilin varsa devlet dairesinde işin yürür gercektende öyle hayırlısı kuzummm allahım oğluşun hürmetine yüzünüzü güldürsün ne diyeyim...

fatoşşşşş kuşummm benim yaaaa artık sende bir kız annesi maşallahh kuzumaa kilosuda cok iyi gerci senden böyle bir bebek bekliyordum..
hayatım allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin..bahtı,hayatı güzel olsun inş..
şuan nasıl gözyaşlarım akıyor anlatmam mutluluktan ağlamak bu olsa gerek...
4 yıllık bekleyişin ardından bir mucize gercekleşti ve o mucizeni kollarına aldın seni ve eşini tebrik ediyorum..darısı bütün hamişlere olsun inş..

canım ya bi bilgim olmadıgı için bişi diyemiycem ama arkadaşlar yardımcı olmuşlar sana düşen sakin olup bütün önlemleri almak doktor zaten çok çok kötü konuşmamış allah yardımcın olsun canım

çok korkuyorum çok ınanılmaz bişe bu.ağlıyorum sürekli....

Canım ya…ne desem boş demi…doktora sordun mu peki ne tür kromozom sorunu olabilir. Kaybolur mu kaybolmaz mı vs diye…kaçıncı haftadasın sen hamilelikte 2li yi yaptırdığına göre daha 20.hafta olmamıştır…bol bol dua et canım…ben de anneyim anlıyorum seni….dualar çoğaldıkça anlam bulur inşallah yanımdayım.Allahım içini hafifletsin senin.

canım ozaman yerleşme kanaması olabilir.iki gün daha sabret.test yap...inşallah Allah gönlüne göre versinn...

ah canım benim ya inşallah biran önce düzelir yoluna girer herşey... artık bişeyler yapmak için harekete geçer eşin inş Allah korusun daha kötü şeylere sebep olmasın...

günaydın canımm sagolasınnn

fatoşummm bu yazıyı bize yazarken kimbilir nekadar heyecanlısındır o sırada asya göbüşündeydi şuanda kollarındadır büyük ihtimal..sabah sabah ağlattın kız bizi ASYACIM HOŞGELDİN BİTANEM inşallah bu dünyada şansın kısmetin bol olur...sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşarsın inş anacığınla ve babacığınla beraber...siz artık tam bir aile oldunuzz....hayırlı uğurlu olsun inşallahhh

buarada günaydın kızlar herkesee

bugün gözümü açtım fatoş doğuma girmişmi diye ilk aklıma gelen şey oydu..koşa koşa geldim çoktan yapmış doğumunu Allahım hepimize nasip etsin inş...bir bebeğin dünyaya gelmesi bence bu dünyadaki yaşanan en güzel mucize

yavyum günaydınnn ogluşun nasıl sen daha iyisindir umarım

canım iyidir heralde..yavrucumm dün hüngür hüngür ağlarken tekmeledi durdu..anne üzülme ben varımmı demek istedi acaba...

Sende üzme nolur kendini...tınkerın dediği gb o sana yanaştığı zaman sen geri çekil bu seferr...hiç bişeyi içine atmaa...hastalık sahibi olursunn..yeter yaaa..herşey bizim omuzlarımzdaa. Aaaaaaaaaaaaa......

ne saçma sebeplerine bak hele herkes devlette çalışacak diye bir kaidemi var o zaman kamuda çalışmayan eşleride devlete alın ne sinir bozucu

iyi dedin nanemm... Hipneler...

aminnn canımbenimmmmmm...aminnnnnnn...şu an yüzümü güldüren tek şey oğlummm...
Rabbim onun acısını göstermesinn...

günaydınnn
bugun herkes pek duygusal basladı hadı bakalım

günaydın canım hoşgeldinn...

aynen bende yataktan kalkar kalkmaz fatoş aklıma geldi maşallah asyası artık kollarında...
bencede canım en güzel duygu allahım sırayla hepimize sağlıklı bir şekilde yaşatsın..

aminnn canımbenimmmmmm...aminnnnnnn...şu an yüzümü güldüren tek şey oğlummm...
Rabbim onun acısını göstermesinn...

aminnn hayatımmm..

hoşgeldin canım benimmm...sorma bende bugün geçmişi bir okudum çok üzüldüm Allah hepimiz hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…