buarada günaydın kızlar herkesee
bugün gözümü açtım fatoş doğuma girmişmi diye ilk aklıma gelen şey oydu..koşa koşa geldim çoktan yapmış doğumunu Allahım hepimize nasip etsin inş...bir bebeğin dünyaya gelmesi bence bu dünyadaki yaşanan en güzel mucize
canım iyidir heralde..yavrucumm dün hüngür hüngür ağlarken tekmeledi durdu..anne üzülme ben varımmı demek istedi acaba...
Sende üzme nolur kendini...tınkerın dediği gb o sana yanaştığı zaman sen geri çekil bu seferr...hiç bişeyi içine atmaa...hastalık sahibi olursunn..yeter yaaa..herşey bizim omuzlarımzdaa.Aaaaaaaaaaaaa......
iyi dedin nanemm...Hipneler...
aminnn canımbenimmmmmm...aminnnnnnn...şu an yüzümü güldüren tek şey oğlummm...
Rabbim onun acısını göstermesinn...
canım iyidir heralde..yavrucumm dün hüngür hüngür ağlarken tekmeledi durdu..anne üzülme ben varımmı demek istedi acaba...
Sende üzme nolur kendini...tınkerın dediği gb o sana yanaştığı zaman sen geri çekil bu seferr...hiç bişeyi içine atmaa...hastalık sahibi olursunn..yeter yaaa..herşey bizim omuzlarımzdaa.Aaaaaaaaaaaaa......
iyi dedin nanemm...Hipneler...
aminnn canımbenimmmmmm...aminnnnnnn...şu an yüzümü güldüren tek şey oğlummm...
Rabbim onun acısını göstermesinn...
günaydınnn
bugun herkes pek duygusal basladı hadı bakalım
günaydın canım hoşgeldinn...
aynen bende yataktan kalkar kalkmaz fatoş aklıma geldi maşallah asyası artık kollarında...
bencede canım en güzel duygu allahım sırayla hepimize sağlıklı bir şekilde yaşatsın..
aminnn hayatımmm..
günaydın selizcim hoşgeldin tatlımmm...
aminn canım inş..Allahım bizlerede bu mucizeleri yaşamayı nasip etsin inş...
hipneler
yerim ben onun tekmiklerini yaa bal ballll
selizzz günaydınnn canımmm
hoşbulduk fıstıklar....benipek evet bugün hepimiz duygusal anlar yaşıyoruz.fatoşun mucizesine biz şahit olduk yaa sanırım birazda ondan...Rabbim çok güzel bir zamanda gönderdi asyayı.aslında asyanın diğer adı mucize olmalıydı...inşallah kızlar Rabbim hepimize yaşatsın...
tabiki hissettirmek istemiştir annesi kendini bak hamile kalamıyodun kaldın hayırlısıyla kocaman bile oldu yarın bigün dogdugu günleride görüceksin o yüzden tayin olayını çok kafana takma daha zamanı varmış demekki işallah en kısa sürede o zamanı verir rabbim size
işte bugünnnnnnnn
görüşürüz canımmm bebişimize ii bak..ne yazıkki ben yine gidiyorumm.inş. 2-3 hafta sonra normale dönünce bol bol burdayım.
kocamanından öpüldünüz..
ben de inanılmaz etkilendim.bu topic ilk kurulduğundan beri tanık olduk olaya...fatoş çok metanetli ve duruşu kuvvetliydi hiç isyan etmedi..tam işler kötüleşti derken Allahım mucizesini gösterdi..ilk öğrendiğimde tüylerim ürpermişti resmen...Ee bugün böyle mi devam etcek şimdi…hafif sarhoş,melankoli,dokunsan ağlıyacak herkes…Şimdi ne mutludur demi…o anı yaşayan bilir….benim de gözümün önünden geçti o günler..bir eşimle evlendiğimiz geceyi bir de kızımın doğum anını asla asla unutamam…
işte bugünnnnnnnn
ben de inanılmaz etkilendim.bu topic ilk kurulduğundan beri tanık olduk olaya...fatoş çok metanetli ve duruşu kuvvetliydi hiç isyan etmedi..tam işler kötüleşti derken Allahım mucizesini gösterdi..ilk öğrendiğimde tüylerim ürpermişti resmen...Ee bugün böyle mi devam etcek şimdi…hafif sarhoş,melankoli,dokunsan ağlıyacak herkes…Şimdi ne mutludur demi…o anı yaşayan bilir….benim de gözümün önünden geçti o günler..bir eşimle evlendiğimiz geceyi bir de kızımın doğum anını asla asla unutamam…
görüşürüz canımmm bebişimize ii bak..
fatoş çok şanslı ummadığı biranda bebeğine kavuştu artık asyasıyla beraber hamile olduğunu öğrendiğimde bende şoka girmiştim. oysa Rabbimin mucizesine tanık olmuşuz...benimde bir kızım olacak inşallah..bende dört gözle bekliyorum kızımın doğumunu..bu topikte kim doğum yaparsa yapsın ogün herkeste bi heyecan oluyor sanırım şimdide sıraa merve ve bellede..sonra sırasıyla herkes yapacak doğumunu inş..
wawwwwwwwwwwwwwww dostum super bu :))))) yaaa ben de alicam oje filannnn cok ozendim sana :)
kız ben o geceyi unutmak isterimm...sen niye unutamıyonnn....
kız ben o geceyi unutmak isterimm...Sen niye unutamıyonnn....
günaydın seastarcım hoşgeldinn...
yavaş yavaş geçiyor artık bulantılarn
ne saçma sebeplerine bak hele herkes devlette çalışacak diye bir kaidemi var o zaman kamuda çalışmayan eşleride devlete alın ne sinir bozucu
dimi hiç yani
günaydın canım
buarada günaydın kızlar herkesee
bugün gözümü açtım fatoş doğuma girmişmi diye ilk aklıma gelen şey oydu..koşa koşa geldim çoktan yapmış doğumunu Allahım hepimize nasip etsin inş...bir bebeğin dünyaya gelmesi bence bu dünyadaki yaşanan en güzel mucize
görüşürüz canım kendine iyi bakne yazıkki ben yine gidiyorumm.inş. 2-3 hafta sonra normale dönünce bol bol burdayım.
kocamanından öpüldünüz..
işte bugünnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?