Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın selizcim hoşgeldin tatlımmm...
aminn canım inş..Allahım bizlerede bu mucizeleri yaşamayı nasip etsin inş...

hipneler

yerim ben onun tekmiklerini yaa bal ballll

tabiki hissettirmek istemiştir annesi kendini bak hamile kalamıyodun kaldın hayırlısıyla kocaman bile oldu yarın bigün dogdugu günleride görüceksin o yüzden tayin olayını çok kafana takma daha zamanı varmış demekki işallah en kısa sürede o zamanı verir rabbim size

günaydınnn
bugun herkes pek duygusal basladı hadı bakalım

günaydın selizcim hoşgeldin tatlımmm...
aminn canım inş..Allahım bizlerede bu mucizeleri yaşamayı nasip etsin inş...

hipneler

yerim ben onun tekmiklerini yaa bal ballll

selizzz günaydınnn canımmm

hoşbulduk fıstıklar....benipek evet bugün hepimiz duygusal anlar yaşıyoruz.fatoşun mucizesine biz şahit olduk yaa sanırım birazda ondan...Rabbim çok güzel bir zamanda gönderdi asyayı.aslında asyanın diğer adı mucize olmalıydı...inşallah kızlar Rabbim hepimize yaşatsın...

ne yazıkki ben yine gidiyorumm.inş. 2-3 hafta sonra normale dönünce bol bol burdayım.
kocamanından öpüldünüz..

ben de inanılmaz etkilendim.bu topic ilk kurulduğundan beri tanık olduk olaya...fatoş çok metanetli ve duruşu kuvvetliydi hiç isyan etmedi..tam işler kötüleşti derken Allahım mucizesini gösterdi..ilk öğrendiğimde tüylerim ürpermişti resmen...Ee bugün böyle mi devam etcek şimdi…hafif sarhoş,melankoli,dokunsan ağlıyacak herkes…Şimdi ne mutludur demi…o anı yaşayan bilir….benim de gözümün önünden geçti o günler..bir eşimle evlendiğimiz geceyi bir de kızımın doğum anını asla asla unutamam…

inşallahh canımmm inşalahhh...düşünmemeye çalışıyorum bende..napimm.dünyanın sonu değil yaa...

Asyamiz dogmusssssssssssssssssss Hosgeldinnnnn topigimizin mucize bebegiii hosgeldinnnn Asyaaaaaaaaa Hosgeldinn Bebekkkkkkkkkk
Allah anali babali buyutsun saglikli buyusun insallahhhhh Allahim ikisini de nazarlardan korusunnnn Cok mutluyummmm Asya hanimin da masallahi varrr bahar gibiii kilolu dogmus masallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Gunaydin kizlarrr benim midem bulaniyo halaaaaa ama asyamiz dogdu yaaa unuttum herseyiiii Fatos nasil bu arada? kendine gelmis mi?

ne yazıkki ben yine gidiyorumm.inş. 2-3 hafta sonra normale dönünce bol bol burdayım.
kocamanından öpüldünüz..
görüşürüz canımmm bebişimize ii bak..

fatoş çok şanslı ummadığı biranda bebeğine kavuştu artık asyasıyla beraber hamile olduğunu öğrendiğimde bende şoka girmiştim. oysa Rabbimin mucizesine tanık olmuşuz...benimde bir kızım olacak inşallah..bende dört gözle bekliyorum kızımın doğumunu..bu topikte kim doğum yaparsa yapsın ogün herkeste bi heyecan oluyor sanırım şimdide sıraa merve ve bellede..sonra sırasıyla herkes yapacak doğumunu inş..

kız ben o geceyi unutmak isterimm... sen niye unutamıyonnn....

İnşallah canım maşallah. Adını ne koyacaksınız.

wawwwwwwwwwwwwwww dostum super bu :))))) yaaa ben de alicam oje filannnn cok ozendim sana :)

güsel dimiii golden rose siyah ojenin üzerine markasını bilmedigim kırmızı simli parlatıcı uçlarına birazdaha yogun sürdüm böle olduuuu all tabi kuzum hem orda burdakilerden çok çok daha güzelleri vardır yaaaa türkiyede olmayan çok ürün var oralardaaa

kız ben o geceyi unutmak isterimm... sen niye unutamıyonnn....

Yani nasıl desem…çok özel..insanlar zorlanıyoruz vs derdi de abarttıklarını sanırdım.ben ağladım resmen..defalarca olmadı çok zordu..ama çok özeldi…sevdiğin adamla ilk kez yaşıyorsun ve inşallah ilk ve son erkek senin için…bu bir kadın için çok çok özel biliyorsun….

yaa canım bulantılarım ne güzel geçmişti ama dün yeniden geldiler anlamadım bende ama bugün iyiym

günaydın canım

günaydın

ayy evet yaa ne güzel aramıza biri daha katıldı Allah hepimize nasip etsin

kocamanından öpüldünüz..
görüşürüz canım kendine iyi bak

işte bugünnnnnnnn

süper yineeeee

kızalr bu arada nerde okudum nerde konuşuldu hatırlamıyorum bir türlü ama doğum izinleri artıcakmış duyan bilen var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…