Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

vardir vardirrr daaaa bennn tirnaklarimi kemirdigim içinnnn oje filan surmuyorum amaaa dur sennn alicammm cok hosuma gidiyo vallahiiii bu renk degistiren oje nasil bisey kiii

kızlarr günaydınn

sarı şekerim fatoşum doğurmuşş maşallahh onaa maşallahh

Rabbim verince oluyroda doğuyor bak Allah nelere kadir.....

olmaz diyenlere kapak olsun dimi :)

hayırlı olsun fatoşcumm öpüyroum senı ve kızınııı

kızlar bu arada nanenın reglıne 2 hafta kalmıs reglının ıkınci günü iğneleri başlıycakmış

40 tane yasin okuycaz ancak okuruz okumaya başlayalım diyorum ben siz ne diyosunuz ?

okumak isteyenler kaçtane okuycakalrıı yazsınalr bana listeyı yapayım olur mu :)

nane ıkımıze okunsun dedi ama benım daha bişey keısn dğeil onun için naneye okuyalım önce :)

ben : 10 tane alıyorum

kalan :30

evet buyrun kzılaarr

Son düzenleme:
vardir vardirrr daaaa bennn tirnaklarimi kemirdigim içinnnn oje filan surmuyorum amaaa dur sennn alicammm cok hosuma gidiyo vallahiiii bu renk degistiren oje nasil bisey kiii

ayyyyyyyyy süper süperrrrrrrrr yaaa aşıgım o ojeyi bana gelecegi günü sabırsızlıkla bekliyorummmmm
benimki bu renkkk bi gelseeee

bu arada canım tırnak kemirme olayı çok çok kötü bişiy bende yapıyodum taki erkek arkadaşım bana kadın gibi degilde çocuk gibi görünüyosun tırnak kemirirken diyene kadar

Eklentiler

• $blue.webp
    25 KB · Görüntüleme: 18

banada anlatırlardı abarttıklarını düşünürdümki abartmışlar hakketen yani çok çok rahattım bende gecemde

hemde ne zorr olduuu..sanki bıçakla etimi kesiyolardıı... Sonra birden gitti çok şükür acı...

ılahliii elifffff:))

Ay napim zor oldu bacımmm...

canım yasin dediğin hangisiydi... :26:

hihihihihiiii elifffffff sen niye unutmak istiyorsunnn cok mu zor oldu canikom

he valla idilimm...zor olduu... :26: Hatta o ara ben vajınusmusum diye teşhis koyduydum kendimee...

çok şükür canım herkes tek tek kavusuyor meleklerine inş sizinde sıranız gelince sizlerde sağsalim kucagınıza alıcaksınız canım benim

ne yazıkki ben yine gidiyorumm.inş. 2-3 hafta sonra normale dönünce bol bol burdayım.
kocamanından öpüldünüz..

güle güle canım benim dikakt et kendne bol bol dinlen

Gunaydin kizlarrr benim midem bulaniyo halaaaaa ama asyamiz dogdu yaaa unuttum herseyiiii Fatos nasil bu arada? kendine gelmis mi?

günaydın idilimmmm hoşgeldinnn..kız hala midenmi bulanıyor senin üşüttünmü acaba yoksa bişeymi dokundu midene?
fatoşu ararız birazdan haberlerini alırız inş canım

günaydın ayşemmm hoşgeldinn
saol canım benim çok düşüncelisin Allah razı olsun senden, okuyacak olan yada olmayanlardan
bende 10 tane alırım canım...
seninde kesinleşince canım muhakkak sanada okuyalım tamammıı

ayse bana da 5 tane yaz

elif allahtan boyle bir sorunum olmadi ilk gecede atlattik cok zor yaa

Yeliz nasil renk degistiriyor ki anlamadimmm bi bakayim internetten bulabilir miyimm acaba

Nane bilmiyorum valla midem cok kotu ama yaaa dun yemek yaparken cok zorlandimm hala bulaniyooo cay içtim simdi biraz geçti ama bilemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yasin dediğin hangisiydi... :26:

he valla idilimm...zor olduu... :26: Hatta o ara ben vajınusmusum diye teşhis koyduydum kendimee...

yasiiinn velguranil hakim innekeleminel mürselin.....diye başlayan
6 sayfa olan bir sure :)

nanecimm olmazzzz sen alamassın dua sana başkaları tarafından okunup gönderilirse güzel o yüzden sen kendin yine edersin duanı ama 40 yasini başkaları okumalı tamammı canım kimse almassa ayşeyle biz paylaşırızzz

sorma aynennnn..ağladım...sonra olması gerekiyodu mecburen...elimi ıssırdım falan berbattı...bi baktık olmuş...sonra 1 ay boyunca aynı acııııı

kızım resim ekledim ya bi arka sayfaya vücut ısısına göre renk degiştiriyo bi ton açık koyu falan

hahahha herkezin acıyla olmuş yaaaaaaaaa ben çok mu rahatımki yada çokmu azgın yada çokmu gevşekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…