pek de güzel uzamış kız. sen adamı sinirden öldürcen.belki de uzun tırnak dikkat çekiyor diye sevmiyordur
güsel dimiii golden rose siyah ojenin üzerine markasını bilmedigim kırmızı simli parlatıcı uçlarına birazdaha yogun sürdüm böle olduuuu all tabi kuzum hem orda burdakilerden çok çok daha güzelleri vardır yaaaa türkiyede olmayan çok ürün var oralardaaa
kız ben o geceyi unutmak isterimm...sen niye unutamıyonnn....
vardir vardirrr daaaa bennn tirnaklarimi kemirdigim içinnnn oje filan surmuyorum amaaa dur sennn alicammm cok hosuma gidiyo vallahiiii bu renk degistiren oje nasil bisey kiii
Yani nasıl desem…çok özel..insanlar zorlanıyoruz vs derdi de abarttıklarını sanırdım.ben ağladım resmen..defalarca olmadı çok zordu..ama çok özeldi…sevdiğin adamla ilk kez yaşıyorsun ve inşallah ilk ve son erkek senin için…bu bir kadın için çok çok özel biliyorsun….
yani nasıl desem…çok özel..insanlar zorlanıyoruz vs derdi de abarttıklarını sanırdım.ben ağladım resmen..defalarca olmadı çok zordu..ama çok özeldi…sevdiğin adamla ilk kez yaşıyorsun ve inşallah ilk ve son erkek senin için…bu bir kadın için çok çok özel biliyorsun….
ılahliii elifffff:))
kızlarr günaydınn
kızlar bu arada nanenın reglıne 2 hafta kalmıs reglının ıkınci günü iğneleri başlıycakmış
40 tane yasin okuycaz ancak okuruz okumaya başlayalım diyorum ben siz ne diyosunuz ?
Okumak isteyenler kaçtane okuycakalrıı yazsınalr bana listeyı yapayım olur mu :)
nane ıkımıze okunsun dedi ama benım daha bişey keısn dğeil onun için naneye okuyalım önce :)
ben : 10 tane alıyorum
kalan :30
evet buyrun kzılaarr
hihihihihiiii elifffffff sen niye unutmak istiyorsunnn cok mu zor oldu canikom
hoşbulduk fıstıklar....benipek evet bugün hepimiz duygusal anlar yaşıyoruz.fatoşun mucizesine biz şahit olduk yaa sanırım birazda ondan...Rabbim çok güzel bir zamanda gönderdi asyayı.aslında asyanın diğer adı mucize olmalıydı...inşallah kızlar Rabbim hepimize yaşatsın...
ne yazıkki ben yine gidiyorumm.inş. 2-3 hafta sonra normale dönünce bol bol burdayım.
kocamanından öpüldünüz..
Gunaydin kizlarrr benim midem bulaniyo halaaaaaama asyamiz dogdu yaaa unuttum herseyiiii Fatos nasil bu arada? kendine gelmis mi?
kızlarr günaydınn
sarı şekerim fatoşum doğurmuşş maşallahh onaa maşallahh
Rabbim verince oluyroda doğuyor bak Allah nelere kadir.....
olmaz diyenlere kapak olsun dimi :)
hayırlı olsun fatoşcumm öpüyroum senı ve kızınııı
kızlar bu arada nanenın reglıne 2 hafta kalmıs reglının ıkınci günü iğneleri başlıycakmış
40 tane yasin okuycaz ancak okuruz okumaya başlayalım diyorum ben siz ne diyosunuz ?
okumak isteyenler kaçtane okuycakalrıı yazsınalr bana listeyı yapayım olur mu :)
nane ıkımıze okunsun dedi ama benım daha bişey keısn dğeil onun için naneye okuyalım önce :)
ben : 10 tane alıyorum
kalan :30
evet buyrun kzılaarr
canım yasin dediğin hangisiydi... :26:
he valla idilimm...zor olduu... :26: Hatta o ara ben vajınusmusum diye teşhis koyduydum kendimee...
benim gerçekten acı vericiydi gerçi sonraki günlerde hep ağrılı oldu ve halen daha da öyle oluyorbanada anlatırlardı abarttıklarını düşünürdümki abartmışlar hakketen yani çok çok rahattım bende gecemde
slm hatunlarrr
çok şükür canım herkes tek tek kavusuyor meleklerine inş sizinde sıranız gelince sizlerde sağsalim kucagınıza alıcaksınız canım benim
güle güle canım benim dikakt et kendne bol bol dinlen
günaydın idilimmmm hoşgeldinnn..kız hala midenmi bulanıyor senin üşüttünmü acaba yoksa bişeymi dokundu midene?
fatoşu ararız birazdan haberlerini alırız inş canım
günaydın ayşemmm hoşgeldinn
saol canım benim çok düşüncelisin Allah razı olsun senden, okuyacak olan yada olmayanlardan
bende 10 tane alırım canım...
seninde kesinleşince canım muhakkak sanada okuyalım tamammıı
hemde ne zorr olduuu..sanki bıçakla etimi kesiyolardıı...Sonra birden gitti çok şükür acı...
Ay napim zor oldu bacımmm...
canım yasin dediğin hangisiydi... :26:
he valla idilimm...zor olduu... :26: Hatta o ara ben vajınusmusum diye teşhis koyduydum kendimee...
ayse bana da 5 tane yaz
elif allahtan boyle bir sorunum olmadi ilk gecede atlattik cok zor yaa
Yeliz nasil renk degistiriyor ki anlamadimmm bi bakayim internetten bulabilir miyimm acaba
Nane bilmiyorum valla midem cok kotu ama yaaa dun yemek yaparken cok zorlandimm hala bulaniyooo cay içtim simdi biraz geçti ama bilemiyorum
yasiiinn velguranil hakim innekeleminel mürselin.....diye başlayan
6 sayfa olan bir sure :)
ayşe:10
yeliz:10
kalan:20
kızlar 5'er 5'er dağıtıyom bundan sonrasını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?