Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bir soru da ben sormak istiyorum..evlenmeden önce reglim birkaçgün önce veya birkaç gün sonra gelebiliyordu ben de pek önemsemiyordum ne zaman olursa olsun diye..Kaç günde bir olduğunu tam bilmiyorum o nedenle..Bebek düşünmeye başlayınca ve burada yazanları okuyunca anladım önemli olduğunu..sorum şu : ben adetimin geçip geçmediğini geçen aya göre mi hesaplayacağım ne yapacağım..Yardımcı olursanız mutlu olurum..şimdiden teşekkürler...

canım hosgeldın..oncelıkle kac gunde bır adet oldugunu bılmen lazım..ama dıkkat etmıyordum dıyorsun..o zaman gecen ay kacında olduysam 28 gun say ..yaaa son uc adtının tarıhını hatırlıyomusun canım..daha ıyı anlarızzz..

Ne kadar bilinçsizce hareket ediyormuşum yaa..Tam hatırlamıyorum maalesef..geçen ay 11 inde olmuştum..Ondan önceki 6sı 7 si falan olabilir.eylülün de 29 ya da 30 olması lazım..

kızlar yumurtalıklarım agrıyooooo böyle sancıyo gıbı sanki

bu arada teşekkür ederim hoşbuldum canım..

canım ınsallah ıyı hatırlamıssındır..sen tarıh veremezsen hesaplamak cok zor.eger oncekı ay 7 sınde olduysan senın adet duzenın 35 gunde bır oluyo..bu ayda 14 u gıbı olman lazım..gebelıgı dusunuyorsan tarıhlerını bır kenara yazsan ıyı olur canım..

İyiyim canım.Sen nasılsın? Bazı belirtiler yaşadığını duydumCADIARZU Hayırlısı inşallah

tesekkur ederım canım..valla belırtımı degılmı bılmeyorum sadece basım cok dönuyo..belırtı degılsede artık doktora gorunmem gerekecek..ılk bas donmem cok sıddetlıydı cunku..ıkı gundur de avarel gıbıyımm..senınkıler nasıl gıdıyor

Haklısın canım dikkat ederim bundan sonra inşallah...

Benim günüm yarın.Ama belirti falan yok.O yüzden umut etmemeye çalışıyorum.Geçen ay 3 gün gecikti ilk defa ,çok umutlandım.İnşallah bu kez gecikmez

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35.........6 ŞUBAT
pembedana..............................8 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

cicegim gectı gunum canım 4 gun olduda bı sancı var artık adet olacaksam oluyum yaa agrıyı cekmektense

Benim günüm yarın.Ama belirti falan yok.O yüzden umut etmemeye çalışıyorum.Geçen ay 3 gün gecikti ilk defa ,çok umutlandım.İnşallah bu kez gecikmez

zaten belırtı aramayalım canım..ben belırtı aradıgım ıcın sanmıyorum basımın donmesını..cunku hıc dusunmemıstım basım doner dıye..bakalım benımde 13 ogun bellı olur...az kaldı ama bekleyemezycem kalpten gıdecem heral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…