Herkes geçmişi mi okuyo ne?
bir soru da ben sormak istiyorum..evlenmeden önce reglim birkaçgün önce veya birkaç gün sonra gelebiliyordu ben de pek önemsemiyordum ne zaman olursa olsun diye..Kaç günde bir olduğunu tam bilmiyorum o nedenle..Bebek düşünmeye başlayınca ve burada yazanları okuyunca anladım önemli olduğunu..sorum şu : ben adetimin geçip geçmediğini geçen aya göre mi hesaplayacağım ne yapacağım..Yardımcı olursanız mutlu olurum..şimdiden teşekkürler...
bu arada teşekkür ederim hoşbuldum canım..
ben okudum canım nasılsın..nasıl gıdıyorrr
kızlar yumurtalıklarım agrıyooooo böyle sancıyo gıbı sanki
İyiyim canım.Sen nasılsın? Bazı belirtiler yaşadığını duydumCADIARZU Hayırlısı inşallah
canım ınsallah ıyı hatırlamıssındır..sen tarıh veremezsen hesaplamak cok zor.eger oncekı ay 7 sınde olduysan senın adet duzenın 35 gunde bır oluyo..bu ayda 14 u gıbı olman lazım..gebelıgı dusunuyorsan tarıhlerını bır kenara yazsan ıyı olur canım..
tesekkur ederım canım..valla belırtımı degılmı bılmeyorum sadece basım cok dönuyo..belırtı degılsede artık doktora gorunmem gerekecek..ılk bas donmem cok sıddetlıydı cunku..ıkı gundur de avarel gıbıyımm..senınkıler nasıl gıdıyor
Benim günüm yarın.Ama belirti falan yok.O yüzden umut etmemeye çalışıyorum.Geçen ay 3 gün gecikti ilk defa ,çok umutlandım.İnşallah bu kez gecikmez
cicegim gectı gunum canım 4 gun olduda bı sancı var artık adet olacaksam oluyum yaa agrıyı cekmektense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?