kızım resim ekledim ya bi arka sayfaya vücut ısısına göre renk degiştiriyo bi ton açık koyu falan
günaydın ayşemmm hoşgeldinn
saol canım benim çok düşüncelisin Allah razı olsun senden, okuyacak olan yada olmayanlardan
bende 10 tane alırım canım...
seninde kesinleşince canım muhakkak sanada okuyalım tamammıı
ayse bana da 5 tane yaz
(
slm hatunlarrr
hoşgeldin bacımmmm....nerelerdesin sennnnn...slm hatunlarrr
bende kitaptan okuycamm olurrrrrrezbere bilmiyorum benn..kitaptan okurum olmazmıı..banada yaz??
Yasinlerde Son durum
Ayşe:10
Yeliz:10
İdil:5
Nane:5
Kalan:10
canım benim rica ederimm :)
amin inşallahhh :) sana 5 tane yazayım eğer kalırsa kalanıda okursun olur mu
ne kadar çok kişi okusa o kadar iyi az az dağıtalım :)
sağol canım eklıyorum hemen
günaydın canımmm :)
ayse bana da 5 tane yaz
elif allahtan boyle bir sorunum olmadi ilk gecede atlattik cok zor yaa
Yeliz nasil renk degistiriyor ki anlamadimmm bi bakayim internetten bulabilir miyimm acaba
Nane bilmiyorum valla midem cok kotu ama yaaa dun yemek yaparken cok zorlandimm hala bulaniyooo cay içtim simdi biraz geçti ama bilemiyorum
slm hatunlarrr
Kalan:20
Kızlar 5'er 5'er dağıtıyom bundan sonrasını :)
hahahha herkezin acıyla olmuş yaaaaaaaaa ben çok mu rahatımki yada çokmu azgın yada çokmu gevşekkk
ezbere bilmiyorum benn..kitaptan okurum olmazmıı..banada yaz??
ayşemmmm 5 te bana yaz
nanemm babanın ismi ne mesela ali kızı dilek dersek daha makbul olurmuş bi sakıncası yoksa söylermisin
allah allahhh ne tuhaf :) ne gordum ne duydum boyle bisey amaaa almam lazim mutlaka :) yaaaa
tirnaklarima hiç bakamiyorum tirnak yokki :)))) allahim ya dunn gorumcem geldi kizlariyla baktim 9 yasindaki kuçuk kizi bile oje surmusss :)))) bende mi tuhaflik varrrr
saol idilim canım benim Allah razı olsun...okuduklarımızı kabul eyler inş.
canım benimde 2 aydır sürekli midem bulanıyordu artık dayanılmayacak derecedeydi geçen doktora gittim endoskopi dedi ama ben endoskopi yaptıramam diye istemedim...doktor bana hergün 1 fincan türk kahvesi iç dedi...bide çikolatayı çok seviyormusun dedi evet dedim o zaman yemeye devam et dedi:))
bide ilaçlar verdi çok şükür iyiyim şuan..bulantılarım geçti ve türk kahvesinin bunda çok etkisi var
Günaydın hatunlarhayırdır bensiz ilk gece muhabbeti yapmaya başlamışsınız aaaaaaaaa olmuyo ama
Bu arada ayşe bana da 5 yasin yaz ama ne için okuyoz onu bilmiyom ben
Kalan:20
Kızlar 5'er 5'er dağıtıyom bundan sonrasını :)
sorma aynennnn..ağladım...sonra olması gerekiyodu mecburen...elimi ıssırdım falan berbattı...bi baktık olmuş...sonra 1 ay boyunca aynı acııııı
aaaaaaaaaaa sevtap gelmiş, ipek böcüğüm gelmiş hoşgeldiniz şekercikleriiiiiiiiiiimmay öslemişim kız
yok benimki de pek acimadiii :) kiz dun esimle senin durumunu konustum esim bayagi sasirdii...insan esine bu zulmu yapar mi diyo tabi bana bakarakk diyo bunlarii bir daha reddetmiyim diye :)) konustun mu dun cem beyle?
efet efet bence var sevmemek oje sürmeyi tırnak uzatmayı falan ama bi kadının elleride bakımlı olmalııııııııııı benim tırnaklarım çok kötüydü yuvarlak yuvarlaktı ki hiç sevmem bide hem kemiiodum hemde kenarındaki etleri yiyiodummm ama sonra bıraktımmm be şimdiii maşallahhhhh güzellerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?