Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızım resim ekledim ya bi arka sayfaya vücut ısısına göre renk degiştiriyo bi ton açık koyu falan

allah allahhh ne tuhaf :) ne gordum ne duydum boyle bisey amaaa almam lazim mutlaka :) yaaaa
tirnaklarima hiç bakamiyorum tirnak yokki :)))) allahim ya dunn gorumcem geldi kizlariyla baktim 9 yasindaki kuçuk kizi bile oje surmusss :)))) bende mi tuhaflik varrrr

Yasinlerde Son durum

Ayşe:10
Yeliz:10
İdil:5
Nane:5

Kalan:10

canım benim rica ederimm :)
amin inşallahhh :) sana 5 tane yazayım eğer kalırsa kalanıda okursun olur mu
ne kadar çok kişi okusa o kadar iyi az az dağıtalım :)

ayse bana da 5 tane yaz
(

sağol canım eklıyorum hemen

günaydın canımmm :)

Günaydın hatunlar hayırdır bensiz ilk gece muhabbeti yapmaya başlamışsınız aaaaaaaaa olmuyo ama
Bu arada ayşe bana da 5 yasin yaz ama ne için okuyoz onu bilmiyom ben

Son düzenleme:

canım ne zamanaa kadar okuyoruz ben önümüzdeki hafta izinliyim evde olucam okurum 5 tane

saol idilim canım benim Allah razı olsun...okuduklarımızı kabul eyler inş.

canım benimde 2 aydır sürekli midem bulanıyordu artık dayanılmayacak derecedeydi geçen doktora gittim endoskopi dedi ama ben endoskopi yaptıramam diye istemedim...doktor bana hergün 1 fincan türk kahvesi iç dedi...bide çikolatayı çok seviyormusun dedi evet dedim o zaman yemeye devam et dedi:))
bide ilaçlar verdi çok şükür iyiyim şuan..bulantılarım geçti ve türk kahvesinin bunda çok etkisi var

hoşgeldin sevtapcım nerelerdesin ne zamandır yoktun :)

Kalan:20

Kızlar 5'er 5'er dağıtıyom bundan sonrasını :)

banada 10 yaz banada:))
saolun kızlar teşekkür ederim Allah razı olsunn

hahahha herkezin acıyla olmuş yaaaaaaaaa ben çok mu rahatımki yada çokmu azgın yada çokmu gevşekkk

yok benimki de pek acimadiii :) kiz dun esimle senin durumunu konustum esim bayagi sasirdii...insan esine bu zulmu yapar mi diyo tabi bana bakarakk diyo bunlarii bir daha reddetmiyim diye :)) konustun mu dun cem beyle?

Yasinlerde Son durum

İdil:5
Nane:5
Paradies Angel:5
Yavyum ?

Kalan:5

ezbere bilmiyorum benn..kitaptan okurum olmazmıı..banada yaz??

tabi canım kurandna okıycaz :)

kaç tane yazyaım sana :)

ayşemmmm 5 te bana yaz

nanemm babanın ismi ne mesela ali kızı dilek dersek daha makbul olurmuş bi sakıncası yoksa söylermisin

yazıyorum canım :) evet naniş sölese daha iyi olur :)

aaaaaaaaaaa sevtap gelmiş, ipek böcüğüm gelmiş hoşgeldiniz şekercikleriiiiiiiiiiimm ay öslemişim kız

efet efet bence var sevmemek oje sürmeyi tırnak uzatmayı falan ama bi kadının elleride bakımlı olmalııııııııııı benim tırnaklarım çok kötüydü yuvarlak yuvarlaktı ki hiç sevmem bide hem kemiiodum hemde kenarındaki etleri yiyiodummm ama sonra bıraktımmm be şimdiii maşallahhhhh güzellerrr

Nane emzirdigim için ne ilaç kullanabiliyorum ne bisey, hele de turk kahvesiii icemem yaa cayi bile cok acik içiyorumm sute geciyo diye...

Kalan:20

Kızlar 5'er 5'er dağıtıyom bundan sonrasını :)

canım banada yaz 5..ama az okunmasın isteyen herkese verin 100e tamamlanabilirse tamamlayalım.
sorma aynennnn..ağladım...sonra olması gerekiyodu mecburen...elimi ıssırdım falan berbattı...bi baktık olmuş...sonra 1 ay boyunca aynı acııııı

ayy benim ilk gece olmadı:18:yani yaptık ama olmadı eşimde yarın yaparız dedi yattık uyuduk.ertesi gece olduu çok abarttıkları kdr acımadı ama ben yaklaşık 6 ay aynı acıyı çektim artık ilişkiye girmek istemiyordum.6 aydan sonraa geçti yavaş yavaş...

herkese günaydın

fatos canım dogum yapmıssın gözün aydın
Allah ım analı babalı büyütsün ınsallah
çok tebrık edıyorum senı
Allah ım sızı nazarlardan korusun
kızın tam bır mucize çok öpüyorum sizi

yok benimki de pek acimadiii :) kiz dun esimle senin durumunu konustum esim bayagi sasirdii...insan esine bu zulmu yapar mi diyo tabi bana bakarakk diyo bunlarii bir daha reddetmiyim diye :)) konustun mu dun cem beyle?

konuşulcak bişi yokk canım kendi bilirrrr durumun farkındaaa

masallahhh yelizim masallahhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…