Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar fatosu aradım az önce kendı ıle konusamadım henüz ancak sanırım kardesı telefonu açtı fatos gayet ıyıymıs kendıne gelmıs kızını emzırıyormus hatta arkadan kızının sesı gelıyordu sanırım yenı hayata alısmaya çalışıyor veeee emmekle müücadele edıyor sıpa ıkısıde gayet saglıkymıs haber vereyım dedım sızlere

kizlar bende mi bi tuhaflik varrr her dogumda heyecanlaniyorummm ben dogurdugumdaaa sizde mi boyle heyecanlandinizzzz kizzlarrr :18:

bende kitaptan okuycamm olurrrrrr
tamam...

Günaydın hatunlar hayırdır bensiz ilk gece muhabbeti yapmaya başlamışsınız aaaaaaaaa olmuyo ama
Bu arada ayşe bana da 5 yasin yaz ama ne için okuyoz onu bilmiyom ben

hoşgeldin taze anne....

Yasinlerde Son durum

Ayşe:10
Yeliz:10
İdil:5
Nane:5
Paradies Angel:5
Yavyum ?

Kalan:5

tabi canım kurandna okıycaz :)

kaç tane yazyaım sana :)

canım yaz banada 5 tane..
kizlar bende mi bi tuhaflik varrr her dogumda heyecanlaniyorummm ben dogurdugumdaaa sizde mi boyle heyecanlandinizzzz kizzlarrr :18:

delimisinn.hatırlamıyomusunn.senin kız gelmek bilmiyordu...topikçenek bekliyordukkk....

tabikide tatlım hemde nasıl heyecanlandık idil doğurdumu naptı?hatta sen normal doğumdun ya daha bi merak etmiştik..hatta sen sürekli sancılanıyordun seninle birlikte 4-5 kez bizde doğurduk burda

zehsel ve şero hoşgeldiniz fıstıklaaaarrr

Karasu canım benım hamıleymıssın senıde çok tebrık edıyorum saglıkla kucagına almak nasıp etsın Allah ım çok dıkkat et kendıne dualrım senınle

offfffffffffff ben bugün nişantaşına gidicem iş var yine nasıl gidecem onu bilem bilmiorum kaybolmasam barimmm gerçi benim gibi kız hayatta kaybolmaz fatih sultan gibim kızım

ama napiyim kizlarrr esim hala gelmemisti hastaneye yalnizdimmm odamdaaa telefon basucumdaaa sancilaniyorum amaaaa dikkatim dagilsin diye telefondan internete giriyordummm.....guzel anilar bunlar :))

hosbulduk canım nasılsın bakalım bebişin nasıl
iyiyim canım bebişimde gayet iyi benimde kızım olacak inş...netten pembiş pembiş tulumlara bakıyordum..sen nasılsın canım??
ama napiyim kizlarrr esim hala gelmemisti hastaneye yalnizdimmm odamdaaa telefon basucumdaaa sancilaniyorum amaaaa dikkatim dagilsin diye telefondan internete giriyordummm.....guzel anilar bunlar :))

ay evet yaa hiç unutamıyorum bizde o yazıları okudukça nasıl heyecan yapıyorduk

Yasinlerde Son durum

Ayşe:5
Yeliz:5
İdil:5
Nane:5
Paradies Angel:5
Yavyum 5
Seliz:5
Kötükedi:5

Kalan:0

2 haftamız var bugunden itibaren :)

Yeliz senden 5 tane aldım kötükediye verdim
kendımden beş tane aldım selize verdım :)

Gelenler hoşgeldünüzzz :)

canım banada yaz 5..ama az okunmasın isteyen herkese verin 100e tamamlanabilirse tamamlayalım.

..
selizcimm 40 tane demsıtık diye ben öyel yapalım dedim 100 de tamamlayamayabilriiz
bendekını ve yelizxdekını düşürdüm 40 a tamamlandı
böyle kalsa daha ıyı olmazmı çoklugu değil kolaylıgı ve niyetımız önemli :)
diye düşündüm canım :) zatn uzun bi sure :)

Son düzenleme:

ben hiçmi alamam ama olurmuki öle bilmemki ayşeme bi soralım...
ayşem bende okuyabilirmiyimm ?

ayşemmmm 5 te bana yaz

nanemm babanın ismi ne mesela ali kızı dilek dersek daha makbul olurmuş bi sakıncası yoksa söylermisin

aa öle dahamı kabulmuş olur sölerim...babamın adı Ahmet...
Alalh razı olsun canım benimm

bana 5mi yazdın tamam canım...okuyabilirim dimi bende

Günaydın hatunlar hayırdır bensiz ilk gece muhabbeti yapmaya başlamışsınız aaaaaaaaa olmuyo ama
Bu arada ayşe bana da 5 yasin yaz ama ne için okuyoz onu bilmiyom ben

hoşgeldinnn kuzummmmmmm kız ben yerim senii

canım ne zamanaa kadar okuyoruz ben önümüzdeki hafta izinliyim evde olucam okurum 5 tane

saol canım benim Allah razı olsun

Nane emzirdigim için ne ilaç kullanabiliyorum ne bisey, hele de turk kahvesiii icemem yaa cayi bile cok acik içiyorumm sute geciyo diye...

ah canım benim ya
nanelimon kaynattınmı hiç onu içebiliyomusun?

Kızlaaaaaaaaaaaarrrr 5 tane de biz istiyoruuuuuuuuuuuuuuuzzz

saol kuzummm benimmmm Allah razı olsunnn hepinizden

oh maşallah maşallah ben fırsat bulupta arayamadım daha ya ( öğlen paydosuna az kaldı ararım inş.

offfffffffffff ben bugün nişantaşına gidicem iş var yine nasıl gidecem onu bilem bilmiorum kaybolmasam barimmm gerçi benim gibi kız hayatta kaybolmaz fatih sultan gibim kızım

alemsin kızım sen ya

mr kızlzarrrr sonunda gelebildimmmmm 1 haftadan sonra :)

fatoşşşşşşş gözün aydın canım Allah sağlıklı bir hayat ve hayırlı ömürler nasip etsin yavrucağınaaa :)))

canım okursun okumasına tabiki ama senin adını vererek başkalarının okuması daha iyi olur bence o yüzden senin beşini ben alıyorummmm
ayşe beni gırt gırt gırtlaklıcak heeeeeee

iyiyim canım bebişimde gayet iyi benimde kızım olacak inş...netten pembiş pembiş tulumlara bakıyordum..sen nasılsın canım??

kızın olacakmıs evet okumustum ancak yazmaya fırsatım olmamıstı Allah ım kucagına almak nasıp etsın yavrunu ıyıyım bende oglumla ugrasıyorum yaramaz sıpam gece uykularımız berbat dıyebılırım ruh gıbı gezıyorum genelde ınsallah düzelır bakalım sanırım dişler gelıyor hayırlısı ıle bır çıksa rahatlasak

kızlar hepinizden Allah razı olsun gerçekten çok duygulandım
Allah birbirimizden hiç ayırmasın bizi
inşallah hepinizin destegiyle dualarınızla ilk seferde tutucak inanıyorum ben
sizleri çok seviyorum iyiki varsınız
ne güzel dostluklar kurmuşuz böyle birbirimizden uzaktada olsak bi sıkıntımız sevincimiz oldumu hepsine ortak oluyoruz kalplerimiz her zaman bir oluyor belki yüzyüze hiç görüşmedik ama bu topikte olsun msnde olsun telefonda olsun baglarımızı hiç koparmıyoruz gerçekten hepiniz çok degerli insanlarsınız benim için...

mr kızlzarrrr sonunda gelebildimmmmm 1 haftadan sonra :)

fatoşşşşşşş gözün aydın canım Allah sağlıklı bir hayat ve hayırlı ömürler nasip etsin yavrucağınaaa :)))

meloşşş nerdesin kızz senn hoşgeldin

buarda hemşomdan hiç haber yok esmoştan haberi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…