konuşulcak bişi yokk canım kendi bilirrrr durumun farkındaaa
kızlar fatosu aradım az önce kendı ıle konusamadım henüz ancak sanırım kardesı telefonu açtı fatos gayet ıyıymıs kendıne gelmıs kızını emzırıyormus hatta arkadan kızının sesı gelıyordu sanırım yenı hayata alısmaya çalışıyor veeee emmekle müücadele edıyor sıpa ıkısıde gayet saglıkymıs haber vereyım dedım sızlere
tamam...bende kitaptan okuycamm olurrrrrr
Günaydın hatunlarhayırdır bensiz ilk gece muhabbeti yapmaya başlamışsınız aaaaaaaaa olmuyo ama
Bu arada ayşe bana da 5 yasin yaz ama ne için okuyoz onu bilmiyom ben
Yasinlerde Son durum
Ayşe:10
Yeliz:10
İdil:5
Nane:5
Paradies Angel:5
Yavyum ?
Kalan:5
tabi canım kurandna okıycaz :)
kaç tane yazyaım sana :)
kizlar bende mi bi tuhaflik varrr her dogumda heyecanlaniyorummm ben dogurdugumdaaa sizde mi boyle heyecanlandinizzzz kizzlarrr :18:
allammmm yaaaa karı bugün kendini tuhaf ilan ettiiikizlar bende mi bi tuhaflik varrr her dogumda heyecanlaniyorummm ben dogurdugumdaaa sizde mi boyle heyecanlandinizzzz kizzlarrr :18:
kizlar bende mi bi tuhaflik varrr her dogumda heyecanlaniyorummm ben dogurdugumdaaa sizde mi boyle heyecanlandinizzzz kizzlarrr :18:
zehsel ve şero hoşgeldiniz fıstıklaaaarrr
hehehehe evet sancilanirken size face'den yaziyordum hahaha deli miyim neyim :))))
iyiyim canım bebişimde gayet iyi benimde kızım olacak inş...netten pembiş pembiş tulumlara bakıyordum..sen nasılsın canım??hosbulduk canım nasılsın bakalım bebişin nasıl
ama napiyim kizlarrr esim hala gelmemisti hastaneye yalnizdimmm odamdaaa telefon basucumdaaa sancilaniyorum amaaaa dikkatim dagilsin diye telefondan internete giriyordummm.....guzel anilar bunlar :))
selizcimm 40 tane demsıtık diye ben öyel yapalım dedim 100 de tamamlayamayabilriizcanım banada yaz 5..ama az okunmasın isteyen herkese verin 100e tamamlanabilirse tamamlayalım.
..
nanecimm olmazzzz sen alamassın dua sana başkaları tarafından okunup gönderilirse güzelo yüzden sen kendin yine edersin duanı ama 40 yasini başkaları okumalı tamammı canım kimse almassa ayşeyle biz paylaşırızzz
ayşemmmm 5 te bana yaz
nanemm babanın ismi ne mesela ali kızı dilek dersek daha makbul olurmuş bi sakıncası yoksa söylermisin
Yasinlerde Son durum
Ayşe:10
Yeliz:10
Kalan:10
canım benim rica ederimm :)
amin inşallahhh :) sana 5 tane yazayım eğer kalırsa kalanıda okursun olur mu
ne kadar çok kişi okusa o kadar iyi az az dağıtalım :)
sağol canım eklıyorum hemen
günaydın canımmm :)
Günaydın hatunlarhayırdır bensiz ilk gece muhabbeti yapmaya başlamışsınız aaaaaaaaa olmuyo ama
Bu arada ayşe bana da 5 yasin yaz ama ne için okuyoz onu bilmiyom ben
canım ne zamanaa kadar okuyoruz ben önümüzdeki hafta izinliyim evde olucam okurum 5 tane
Nane emzirdigim için ne ilaç kullanabiliyorum ne bisey, hele de turk kahvesiii icemem yaa cayi bile cok acik içiyorumm sute geciyo diye...
Kızlaaaaaaaaaaaarrrr 5 tane de biz istiyoruuuuuuuuuuuuuuuzzz
kızlar fatosu aradım az önce kendı ıle konusamadım henüz ancak sanırım kardesı telefonu açtı fatos gayet ıyıymıs kendıne gelmıs kızını emzırıyormus hatta arkadan kızının sesı gelıyordu sanırım yenı hayata alısmaya çalışıyor veeee emmekle müücadele edıyor sıpa ıkısıde gayet saglıkymıs haber vereyım dedım sızlere
offfffffffffff ben bugün nişantaşına gidicem iş var yinenasıl gidecem onu bilem bilmiorum kaybolmasam barimmm gerçi benim gibi kız hayatta kaybolmaz fatih sultan gibim kızım
ben hiçmi alamam ama olurmuki öle bilmemki ayşeme bi soralım...
ayşem bende okuyabilirmiyimm ?
aa öle dahamı kabulmuş olur sölerim...babamın adı Ahmet...
Alalh razı olsun canım benimm
bana 5mi yazdın tamam canım...okuyabilirim dimi bende
hoşgeldinnn kuzummmmmmm kız ben yerim senii
saol canım benim Allah razı olsun
ah canım benim ya
nanelimon kaynattınmı hiç onu içebiliyomusun?
saol kuzummm benimmmmAllah razı olsunnn hepinizden
oh maşallah maşallah ben fırsat bulupta arayamadım daha ya( öğlen paydosuna az kaldı ararım inş.
alemsin kızım sen ya
iyiyim canım bebişimde gayet iyi benimde kızım olacak inş...netten pembiş pembiş tulumlara bakıyordum..sen nasılsın canım??
Yasinlerde Son durum
Ayşe:5
Yeliz:5
Paradies Angel:5
Yavyum 5
Seliz:5
Kötükedi:5
Kalan:0
2 haftamız var bugunden itibaren :)
Yeliz senden 5 tane aldım kötükediye verdim
kendımden beş tane aldım selize verdım :)
Gelenler hoşgeldünüzzz :)
selizcimm 40 tane demsıtık diye ben öyel yapalım dedim 100 de tamamlayamayabilriiz
bendekını ve yelizxdekını düşürdüm 40 a tamamlandı
böyle kalsa daha ıyı olmazmı çoklugu değil kolaylıgı ve niyetımız önemli :)
diye düşündüm canım :) zatn uzun bi sure :)
mr kızlzarrrr sonunda gelebildimmmmm 1 haftadan sonra :)
fatoşşşşşşş gözün aydın canım Allah sağlıklı bir hayat ve hayırlı ömürler nasip etsin yavrucağınaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?