Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
meloşşş nerdesin kızz senn hoşgeldin

buarda hemşomdan hiç haber yok esmoştan haberi olan varmı?

tabiki bennnnnnnnnnnnnnnnnn emoşum çok iyi artık bebek olayınıda kafasından çıkarmış durumda çünkü onunda kaynanasıyla yaşadıgı bazı sorunlar var ama o takmıyo artıkkk.iyi dahada iyi olucak inşallahhhh

canım okursun okumasına tabiki ama senin adını vererek başkalarının okuması daha iyi olur bence o yüzden senin beşini ben alıyorummmm
ayşe beni gırt gırt gırtlaklıcak heeeeeee

bilemedimki şimdi öyle dahamı iyi olur kızz:))
bakalım daha ayşeden ses çıkmadı ne diyecek:))
kız bari bir kaç tane okuyayım içim rahat etsin:))
ayşe seni sende beni gırtlaklıcan heralde

canım çok sağolll aminnn... nekadar oldu paşam...dişi çıkaracakları zaman çok huzursuzlanıyorlar yiğenlerimden biliyorum Allah yardımcınız olsun...

bilemedimki şimdi öyle dahamı iyi olur kızz:))
bakalım daha ayşeden ses çıkmadı ne diyecek:))
kız bari bir kaç tane okuyayım içim rahat etsin:))
ayşe seni sende beni gırtlaklıcan heralde

canım mervişede sordum ayşeye ulşaşamıyorum şu andaaa mervişte evet okuyacak insan varsa öyle daha iyi olur dedi çünkü senin adını vererek duayı başkalarının okuması daha iyi die biliorum ben nasıl birinden dua almak çok çok sevapsa o hesap yanüüüü o yüzden ya ben ya ayşe alırızzzz senin 5 i sen yine istedigin gibi et duanı canım ama 40 yasinide başkaları okusun seninkilerde ekstraları olurrrr.

kızlarr ben artık kaçarım nişantaşına gideyimde orayıda keşfedippp iki piyasa yapayımda geleyim barim b, o eksik kalmıştı tamamlıyorummmmmmmmm öptümm hepiciginiziiii hamişlerrr bana bakın bebeklerinize iyi bakın kırarım kafanızı heeeeee

mucak mucak mucak mucak mucak mucak :79::79::79::79::79::79::79:

tamam canım öyle diyorsan öle olsun...:))

kolay gelsin canım görüşürz mucuk mucuk:)

canım çok sağolll aminnn... nekadar oldu paşam...dişi çıkaracakları zaman çok huzursuzlanıyorlar yiğenlerimden biliyorum Allah yardımcınız olsun...

6 aylık canım oglum ancak uyku düzenı çok bozuldu bır ara düzenlıydı ancak bozuldu sanırım dıslerden dolayı böyle oluyor Allah yardım etsın hepımıze

Ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar gelemiyorum pek buraya ben çok yoğun işlerim kendi başıma olduğum için yetişemiyorum buraya :))öpüyorum herkeşleri yemeğe kaçar ben

meloşşş nerdesin kızz senn hoşgeldin

buarda hemşomdan hiç haber yok esmoştan haberi olan varmı?

ayy selizz eşim geçen cuma adanaya gitti bende cuma c.tesi annemlerdeydim sonra kaynanama geçtim pazar p.tesi ondaydım
eşim geldi eve geçtil p.tesi gnü salı günü aşım vardı ordan annemlere geçtim dünde elifi hastaneye götürdüm ordanda annemlre geçtim ancak bugün evimdeyim daha :)

melojcum hoşgeldin canım

hoşbulduk şekerimmm :) duan hayırlı olsun inş.

yemeğe giden kızlar görüşürüzz hepinizi tek tek saymayım dedim

yelizz sende dikkat et kızz kaybolma sakınnnn

meloş seninde benden bir farkın yok haa hele eşim bi şehir dışına çıksın 2 gün annemde 2 gün kaynanamda yoruluyorum hele bide bebekleordan oraya koşmayı hiç düşünemiyorum.zaten bebeğim olunca ben evde kalıcam

Birşey sormak istiyorum canlar bana bi yardımcı olun, bir ay önce düşük yaşadım.. Bundan altı gün öncede kanda beta hcg ölçütürdüm ve 3.34çıktı şu an da adet gördüm. Birşey daha o sefer hamile kalmam da yani ocakta, şubat da da kanama olmuştu bilgilendirirmisiniz beni lütfen :s:26:

Fatoşş kuzum benimmmm gözün aydınnn artık sen de bi Annesinn
Çok şükür o sıkıntılar geride kaldı ve yavruna kavuştun..Maşallah kilosu da çook güzell
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn prensesinii..:81::81::81:
darısı diğer hamişlerimizin başınaa

Son düzenleme:
mr kızlzarrrr sonunda gelebildimmmmm 1 haftadan sonra :)

fatoşşşşşşş gözün aydın canım Allah sağlıklı bir hayat ve hayırlı ömürler nasip etsin yavrucağınaaa :)))

hoşgeldın şekerim :)

canım okursun okumasına tabiki ama senin adını vererek başkalarının okuması daha iyi olur bence o yüzden senin beşini ben alıyorummmm
ayşe beni gırt gırt gırtlaklıcak heeeeeee

çok doğru canım ben düşünemedım onu evet nanenınkını iptal edelim isteyen başak birisine verelim
meltem alır belki belki hatce almak ister dursun öle kalırsa biz okuruuz olmazmı :)

canım gecmıs olsun öncelıkle düşükten sonra beta hcg yavas yavas düşmeye başlar
veya düşük sonrası hormonlar eskı duzenıen dönene kadar bhcg de de artıs gözükebilri
helekı 3 gibi bi değer gebelık anlamına gelmez zaten 5-10 dan fazla olması lazım bhcg nın
reglını düzenli görüyorsan sorun yoktur...hormonlarında kısa sürede düzelir.
adet tajkvımı tutmuyorsan tut mutlaka bunalrı da kanama tarıhelrını fln not al
böyle kafadan konusmakla olmaz bu işler ocak subattada kanama olmsutuda
kaçınca olmsutu dımı ama tekrar gecmıs olsun
sağlıkla tekrar nasib olur ınsallah

evt seliz ablamlada knoşuoz diorm selizle bnm durumum aynıı ama sen bebek olunca rahat olucaanı düşünüosn ya yanlılıosn o zmn daha fena oluo kaynananlar çocuğu özlüyoz diyip dururcaklar gidiceksin ee annenlerede gitmek isticeksin sonra zırt pırt kaynananlar gelicek çok daha fena bende bebek olunca rahatları diodm ama hiç öle olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…