evt seliz ablamlada knoşuoz diorm selizle bnm durumum aynıı ama sen bebek olunca rahat olucaanı düşünüosn ya yanlılıosn o zmn daha fena oluo kaynananlar çocuğu özlüyoz diyip dururcaklar gidiceksin ee annenlerede gitmek isticeksin sonra zırt pırt kaynananlar gelicek çok daha fena bende bebek olunca rahatları diodm ama hiç öle olmadı
biliyorum canım biliyorumda ben kendimi kandırıyorum zatennn
hoşgeldın şekerim :)
çok doğru canım ben düşünemedım onu evet nanenınkını iptal edelim isteyen başak birisine verelim
meltem alır belki belki hatce almak ister dursun öle kalırsa biz okuruuz olmazmı :)
canım gecmıs olsun öncelıkle düşükten sonra beta hcg yavas yavas düşmeye başlar
veya düşük sonrası hormonlar eskı duzenıen dönene kadar bhcg de de artıs gözükebilri
helekı 3 gibi bi değer gebelık anlamına gelmez zaten 5-10 dan fazla olması lazım bhcg nın
reglını düzenli görüyorsan sorun yoktur...hormonlarında kısa sürede düzelir.
adet tajkvımı tutmuyorsan tut mutlaka bunalrı da kanama tarıhelrını fln not al
böyle kafadan konusmakla olmaz bu işler ocak subattada kanama olmsutuda
kaçınca olmsutu dımı ama tekrar gecmıs olsun
sağlıkla tekrar nasib olur ınsallah
ocakta ve şubat da ben kanama görerek hamile kaldım canım ve ben düzenli olarak adet oluyorum 6gün kala olduğundan belki değer ondan öyle çıktı belki diye düşündüm canım :s
hoşbuldum ablaaaa nabersin napıosnnnn
şimdiden canını sıkmıosaun iyi ediosn ama seninkiler çok fazla abartıo herşeyiii ben kaynanamla kalkıp gezmelere gitmem götüremez yani o kdrda deil onlara giderim otururm kalkarım gezmelerimi ablamla annemle yaparım ben kaynanamla nere gidicem bide peşimişze ufak oğlu takılcak amaaann sinir oluom
yemeğe gittim ben geçmişi okuyamadım ben 5 tane okuyayım demiştim ama ne oldu son gelişme ne?
napim şekerim takılıyorumm :) iş güç yok :) sen napiosnun elif napio
düzenli regl oluyorsun...ama her ay gecen aydan 6 gün öncemı görüyrosun reglını
yani 24 günde bir regl oluyrosun?
hayır adet döngün betayı etkılemez
nasıl yanı kanama görerek hamıel kaldın ? üstüne mi gördün yani ?
yoksa belkide düşük tehlıkenden dolayı olmustur kanaman
veya implantasyon (yerlesme)kanamsı götrmussundur
kanama var kanama var yani hem sen kaç kere hamıel kaldın kaç düşüğün var ayrıntılı
bi yazarmısın canım
kızlar bende yavaş yavaş hazırlanmaya başlayım.bugünde apt gezmem vargelince görüşürzz:79:
napiim bende ölee boş boş oturuom işlerim var ama yapasım yok ya elifte iyi mi deilmi anlamıorm çocukta bi hal var sankki hani akşam arabada uyumuştu ya ölece eve geldik koydum yatağına hiç uyanmadan sabah 8,30 a kadar uyudu sonra uyandı emzirdim hemen geri uyudu 11 e kdr sonra yine uyandı biraz bacaklarını açtım öle durdu yine emzirdim yine uyudu bu kdr süre uyuduktan sonra acıkmış olması lazım azıcık emiyo tekrar uyuyo anlamıorm neden bu ldr uyuyo
şöyle canım ben mesela geçen ay diyelim ki 19da oldum bu az gene aynı tarihte oluyorum.. Demek istediğim altı gün önce beta tahlili yaptığım için değer biraz yüksek şimdi de kanama oldu için acaba dediğin gibi üstüne mi görüyorum ben... Bi kere hamile kaldım mart da düştü doktor bi problem yok demişti ikinci ye kalırsam canım bilemiyorum ki
alla alla nesi var acaba yaa belkide bahardandır meltem koskoca insanların bile
bahar rahatsızlıkalrı oluyo dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?