Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çiçeğiimmm 2 günün kaldı artık yaaa :) Sanırım sen beni bırakıp gideceksin buralardan eyvahedigeldismile Swenin adına çok sevineceğim ama bir dostu kaybettiğim için de bir o kadar üzüleceğim malesef.İçim buruk olacak ne yalan söyleyyeim. olumunekankayizsmile

Bakma sen bana ;ben sevdiğim insanlardan ayrılcağğımı düşündüğümde hep böyle karamsar olurum;gerçek hayatımda da bu böyledir.İnşallah 13ünde güzel haberler verirsin bize. :) Ne zaman yapacaksın testi yaaa peki çatlatma beni burda haaaaaaa!

canım dur ya nereye gıdıyom ben dereyı gormeden pacaları sıvatma gıı bana.hem dıyorum ya gercekten bır yere gıtmeye nıyetım yok canım..ben hep burda olacagım..hehe sankı hamıleyım deee..gorecem kırmızı kartı o olacak..

iyi geceler kızlarr ben geldimmmm

Fıstığım hoşgeldin;tekrar başınız sağolsun... malesef herşeyin kimyasal olduğu bu dönemde uzun yaşamak çok zor! Allah geride kalanlarına yardımcı olsun;sabır versin inşallah!

Tabi senin haberin yok hemen bilgilendireyim çiçeğim iki gün önce bayıldı bayılacak olmuş;bebiş geliyor mu ne! :lepi: Gerçi okumusundur sen ihmal etmezsin.

canım benim evet doğru söylüyorsun herşeyin bir sonu olduğu gibi hayatında bir sonu var..çok teşekkür ederim aminnn :Saruboceq:

evet okudum :) işallah bebiş geliyordurr valla moral olur banada :)

Ya yeterki bebişn gelsin de git!Ne yapalım;çok görmem ben bunu sana;ama tabi sabırla beklersen hamişlerimizde artıyo;güzel muhabbetlere devam edilir hep birlikte...benim bi on gün kadar var ama idare et :)

Amannn neyse yaa umutlandırmayayım ben seni.Testi ne aman yapacaksın ?Kafandaki ne?

aaa basınız saolsun drekn ..gecmısı okudum ama atlamısım herhalde..

canım benim evet doğru söylüyorsun herşeyin bir sonu olduğu gibi hayatında bir sonu var..çok teşekkür ederim aminnn :Saruboceq:

evet okudum :) işallah bebiş geliyordurr valla moral olur banada :)

Hakikaten bomba etkisi yapar;moral konusunda haklısın. :)

Baş dönmesi psikoljik olmaz galiba yaa.Hadi bakalım; inşallahyerimseniben

evet canım yaaa ama umutlanmıyorum kı ...gercı ınsallah hamıslıktendır..yoksa baska bırsey dıye korkuyorum..

yok tatlım ya öyle hemen kötü şeyler düşünme işallah bebiş gelmiştir ondandır ayy hadi hayırlısı :Saruboceq:

canım gercekten bana ınanmıyorsun gıbı gelıyo ama burda hamıs olursamda paylasacagım cok sey var.topıktekı herkes hamıs olsun bende goreyım..sonrada hamıslık konusurus ne guzel yaaaa...

Baş dönmesi psikoljik olmaz galiba yaa.Hadi bakalım; inşallahyerimseniben

Hani psikolojik de olur ama bayılma seviyesine getirmez insanı yani;gözlerini falan karartamaz.Hadi hayırlısı bakalım.Sende durum ne bugün senin günün asıl artık:)

Yaaa en tepğeye çıkmışım:uhm: Günü gelenler de mi orda yer alıyor smart?

Aaaaa!Aşkolsun :) Sen nasıl takip ediyorsun topikciğimizi :) Tabiki günü gelen gece 12-1 itibarıyla üst listeye alınıyor.Sen şanslısın bak,ben daha oraya hiç çıkamadım :) inşallah ordan da şeref trübününe inersin canım.

canım gercekten bana ınanmıyorsun gıbı gelıyo ama burda hamıs olursamda paylasacagım cok sey var.topıktekı herkes hamıs olsun bende goreyım..sonrada hamıslık konusurus ne guzel yaaaa...

Hehe o zaman listeye yeni alımalrı engellemeliyiz çünkü çığ gibi büyüyoruz :) rakip topikler bile çıktı yahuu :) ellerinde listelerle :roflol:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ebruli016...........................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
dilemma_.....................11 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35.........6 ŞUBAT
pembedana..............................8 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…