iyi geceler kızlarr ben geldimmmm
ooo sucum hosgeldıınnn
çiçeğiimmm 2 günün kaldı artık yaaa :) Sanırım sen beni bırakıp gideceksin buralardan eyvahedigeldismile Swenin adına çok sevineceğim ama bir dostu kaybettiğim için de bir o kadar üzüleceğim malesef.İçim buruk olacak ne yalan söyleyyeim. olumunekankayizsmile
Bakma sen bana ;ben sevdiğim insanlardan ayrılcağğımı düşündüğümde hep böyle karamsar olurum;gerçek hayatımda da bu böyledir.İnşallah 13ünde güzel haberler verirsin bize. :) Ne zaman yapacaksın testi yaaa peki çatlatma beni burda haaaaaaa!
iyi geceler kızlarr ben geldimmmm
hoşbulduk canımm...geçmişi okudum da sanırım baş dönmelerin artmış canım ya işallah hamileliktendir :Saruboceq: şafak 2 :)
Fıstığım hoşgeldin;tekrar başınız sağolsun... malesef herşeyin kimyasal olduğu bu dönemde uzun yaşamak çok zor!Allah geride kalanlarına yardımcı olsun;sabır versin inşallah!
Tabi senin haberin yok hemen bilgilendireyim çiçeğim iki gün önce bayıldı bayılacak olmuş;bebiş geliyor mu ne! :lepi: Gerçi okumusundur sen ihmal etmezsin.
canım dur ya nereye gıdıyom ben dereyı gormeden pacaları sıvatma gıı bana.hem dıyorum ya gercekten bır yere gıtmeye nıyetım yok canım..ben hep burda olacagım..hehe sankı hamıleyım deee..gorecem kırmızı kartı o olacak..
Fıstığım hoşgeldin;tekrar başınız sağolsun... malesef herşeyin kimyasal olduğu bu dönemde uzun yaşamak çok zor!Allah geride kalanlarına yardımcı olsun;sabır versin inşallah!
Tabi senin haberin yok hemen bilgilendireyim çiçeğim iki gün önce bayıldı bayılacak olmuş;bebiş geliyor mu ne! :lepi: Gerçi okumusundur sen ihmal etmezsin.
canım benim evet doğru söylüyorsun herşeyin bir sonu olduğu gibi hayatında bir sonu var..çok teşekkür ederim aminnn :Saruboceq:
evet okudum :) işallah bebiş geliyordurr valla moral olur banada :)
zaten belırtı aramayalım canım..ben belırtı aradıgım ıcın sanmıyorum basımın donmesını..cunku hıc dusunmemıstım basım doner dıye..bakalım benımde 13 ogun bellı olur...az kaldı ama bekleyemezycem kalpten gıdecem heral
evet canım yaaa ama umutlanmıyorum kı ...gercı ınsallah hamıslıktendır..yoksa baska bırsey dıye korkuyorum..
Ya yeterki bebişn gelsin de git!Ne yapalım;çok görmem ben bunu sana;ama tabi sabırla beklersen hamişlerimizde artıyo;güzel muhabbetlere devam edilir hep birlikte...benim bi on gün kadar var ama idare et :)
Amannn neyse yaa umutlandırmayayım ben seni.Testi ne aman yapacaksın ?Kafandaki ne?
yok canım ben burada yazmadım smartla konuşmuştuk eniştemi kaybettikte o yüzdenaaa basınız saolsun drekn ..gecmısı okudum ama atlamısım herhalde..
Hakikaten bomba etkisi yapar;moral konusunda haklısın. :)
Baş dönmesi psikoljik olmaz galiba yaa.Hadi bakalım; inşallahyerimseniben
Yaaa en tepğeye çıkmışım:uhm: Günü gelenler de mi orda yer alıyor smart?
yok canım ben burada yazmadım smartla konuşmuştuk eniştemi kaybettikte o yüzden(
Başın sağolsun canım.:teselli:
canım gercekten bana ınanmıyorsun gıbı gelıyo ama burda hamıs olursamda paylasacagım cok sey var.topıktekı herkes hamıs olsun bende goreyım..sonrada hamıslık konusurus ne guzel yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?