Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım çocuk kaç yaşında şuan kayıp yani öylemii allahım inşallah başına bişey gelmez bence oçocugun psikolojik sorunları var

canım üzüldüm ama sen kendini suçlu hissetmee.belliki problemli bir çocuk yaşının en kötü zamanıı...korkma arkadaşına falan gitmiştir polise haber verdinizmi??

canıminşallah bulunur yaa bi arkadşaında kalıyo olabilir sorun soruşturun arkadaşlarını

evet ya hala yok ortalarda yeni tasindiklari için fazla arkadasi yok bi arkadasi var surekli takildigi ama o da telefonuna cevap vermiyor ve nerde oturdugunu da bilen yok :S polise haber vermedik hayirrr bekliyoruz kendi gelir diye ama bilemiyorum ne kadar dogru yapiyoruz

haber vermek lazım sankı..orda ınsana daha cok deger verılıyor hakkıyla ararlar ıdıl ya...ama yası da varmıs bıraz arkadasına gıtme durumu da var ınsallah oyledır

çocuğun kesinlikle psikoloğa ihtiyacı varr...şımarıklık ergenlik tripleri diye düşündüm ilk...klasik abi kardeş kavgaları dedim ama..Allah korusunn.bu yaşlarda tedavi edilmeyen sorunlar ilerde daha büyük sorunlara neden oluyorr..dilerim yanlış bişey yapmazz...bi an önce bulunur...

bence polise haber vermelisiniz idil...

ya babasi var daaa yok gibi biseyyy adam alkolik zaten dedigim gibii ev kirasini filan da odememiss evden atmislarrr bi siginma evine gitmis.....cocuklarla pek ilgilenmiyoo

evet esimin duskun oldugu gorumcem...size bisey diycem ama gerçekten utaniyorum ya cocuk yok ortalarda ama gorumcem iki kizini da alip gezmeye cikti buna ne diyceksiniz? beni de aradilar gel beraber gezelim filan ben de bahari bahane ettim...
arkadasinda kaliyodur diye hiç takmiyoo :44:

hiç kolay degil allahim dusmanima bile gostermesinnnn
gorumcem cok cesurr bir kadinn cok guclu ama istee bazen cok vurdum duymaz olabiliyo

daha öncede çocuk çok yaptıysa böyle nasılsa gelir diyemi düşünüyor acaba...
annesinin ilgisiz olduğunu düşünüyorsa çocuk sevgisizliktenmi yapıyorki... :26:

yaşadıklarından sonra pişmiş belki de bunlar hafif geldiği için vurdum duymazdır...o kadar acımış ki bence içi artık hissetmiyo gibi arabesk oldu biraz ama tarif edemedim başka türlü...hele kocanın olması ya da olmaması arasında birşey bu durumda cok beter

daha öncede çocuk çok yaptıysa böyle nasılsa gelir diyemi düşünüyor acaba...
annesinin ilgisiz olduğunu düşünüyorsa çocuk sevgisizliktenmi yapıyorki... :26:

yok daha once boyle birsey yaptigini duymadimm zaten annesi bisey diyemiyoki yeri geliyo annesini bile itiyooo utanmasa annesini de dovecek... vallahi bilemiyorum elifim yaaa annesi hiç takmazkenn ben niye bu kadarrr vicdan yaptim kiii?

fatos gelmissss fatossssssssss asyamiz nasillllll

fatos gelmissss fatossssssssss asyamiz nasillllll

geldim canımıniçiiiii

asyamız yaramazmı akıllımı bilmiyorum valla hem çok uyuyo hem agladımı hastane başımıza yıkılıyor
dün hemşireyi dövecektim allahtan anladıda gitti yanımdan... manyak yok bebegi üütmüş hasta etmişsin dio sütün yok dio bilmemm ne dedimki abla git yanımdan psikolojimi bozuyorsun dedim o çıktı odadan kızım hemencecik uyudu sabaha kadar

ayy yerim ben onu yaaaaa ne zaman cikacaksin hastaneden???
evet geneldee hemsireler gicik oluyoooooo iyi yapmissin kov gitsinnnnnnnn

anamm..çatmışsın bacımmm....
insan moral verir bee.bide tecrübeli olacakk..iyi demişinn.affelim sanaa...

AYY CANIM YAA....masallah bı de resmını gorsek keske.sutu dert etme 1 haftayı bulur.sezeryan oldun demı

biz bugun 4 ayimizi bitirdik kizlarrrrrrrrrrrrrrr bugun bahara "A-N-N-E" diyorum bana cevap veriyo "AAAA", "hayir kizim ANNE'' ... AAAAAABBU :))))

Fatos ben normal dogum yaptim benim sutum uç gun sonra geldiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
biz bugun 4 ayimizi bitirdik kizlarrrrrrrrrrrrrrr bugun bahara "A-N-N-E" diyorum bana cevap veriyo "AAAA", "hayir kizim ANNE'' ... AAAAAABBU :))))

ya ben yenıden dogurmak ıstıyorum..yenıden karnımda oynasın...doguma gıreyım...harıka seyler...buyudukce daha da guzellesıyo hayat onlarla..sana bılınclı baglanınca daha anlam kazanıyo baglar....ıcım kıpır kıpır yavrularımız cok tatlı

ayy yerim ben onu yaaaaa ne zaman cikacaksin hastaneden???
evet geneldee hemsireler gicik oluyoooooo iyi yapmissin kov gitsinnnnnnnn

yarın sabah çıkcam canım.. benim dr zaten taa en başında demişti 2 gece kalacaksın die o yuzden hazır geldimmm

anamm..çatmışsın bacımmm....
insan moral verir bee.bide tecrübeli olacakk..iyi demişinn.affelim sanaa...

salak bide aç bu die mama verdi.. kuzum hepsini kustu dedim ki abla sen hemşiresin ama bende anneyim benim sütüm var MaşAllah onu bırak gögüsümde uyur dedim çok gerdi çok anlatamam

AYY CANIM YAA....masallah bı de resmını gorsek keske.sutu dert etme 1 haftayı bulur.sezeryan oldun demı

resimleri yuklemedim canım ya gerçi dogum resimleri benim patroşta o ameliyata girdi kendi makinası ile resim çekmiş benim makina ile de video nasıl becerdiyse artık

ay sen sanki kızını gösterdin bizee.yok sana resim falann...

yerim ben onuu..maşallah sizee.nice sağlıklı yıllarınız olsun beraber inşallahh...

2 gece miiiiiiiiiii??????? kiz ben normal dogum yaptimm 22 aralikta dogurdum 27'sinde ciktimmmm
niye bu kadar erkennnnn cikiyosun sen? burda bebekleri hergun kontrole geliyorlar hastanede kilosuna falan bakiyorlar sarilik marilik testleri yapiyorlar her gunnnn 10 kisi geliyooo cocuk doktoru, ebe hemsire...alttaki dikisleri kontrole geliyorlarrr, karnina bakiyorlarrr cocuk dogdugu kilonun yuzde 10'unu kaybederse daha cok takibe aliyorlar seni...bi de senn sezeryan olmussun yaniiii 2 gece cok azzzz bi sureee

ay sen sanki kızını gösterdin bizee.yok sana resim falann...

yerim ben onuu..maşallah sizee.nice sağlıklı yıllarınız olsun beraber inşallahh...

insallahhhhhhhhhhhh

yok canım valla bazen 1 gecede çıkarıyorlar ama 2 gece dediler buyuk tuvalete çıktınmı iyisin burda bebege aşı falan yaptılar bgnde kan aldılar sanırım benim dikişler için tekrar gelcem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…