canım çocuk kaç yaşında şuan kayıp yani öylemii allahım inşallah başına bişey gelmez bence oçocugun psikolojik sorunları var
canım üzüldüm ama sen kendini suçlu hissetmee.belliki problemli bir çocuk yaşının en kötü zamanıı...korkma arkadaşına falan gitmiştir polise haber verdinizmi??
canıminşallah bulunur yaa bi arkadşaında kalıyo olabilir sorun soruşturun arkadaşlarını
evet ya hala yok ortalarda yeni tasindiklari için fazla arkadasi yok bi arkadasi var surekli takildigi ama o da telefonuna cevap vermiyor ve nerde oturdugunu da bilen yok :S polise haber vermedik hayirrr bekliyoruz kendi gelir diye ama bilemiyorum ne kadar dogru yapiyoruz
evet ya hala yok ortalarda yeni tasindiklari için fazla arkadasi yok bi arkadasi var surekli takildigi ama o da telefonuna cevap vermiyor ve nerde oturdugunu da bilen yok :S polise haber vermedik hayirrr bekliyoruz kendi gelir diye ama bilemiyorum ne kadar dogru yapiyoruz
en son ben hamile kaldığım zaman gelmişti sonrada görmedim..
günaydın hoşgeldin idilim..
bu cocukların babası yokmu kuzum yaa neden böyleler...
bak şimdi bende üzüldüm kaybolmasına inş. bulurlarr...
sende vicdan muhasebesi yapma sen istermiydin böyle olmasını sanki..
ayy Allahım dağlara taşlaraa.görümcenin ne zor bi sınavı varmışşş...Rabbim sabır versinn...
eşinin düşkün olduğu görümcenmi buu...belkide eşin bu yüzden kol kanat germek istiyorr..hiç kolay şeyler yaşamamışş..Rabbim dermansız dertler vermesinn..
Off ya hakketten karışıkmış olay…gorumcen de tek basına bu kadar yuku kaldıramıyor tabı ıkı evlat acısı hıc ama hıc kolay degıldır..Allah yardımcıları olsun ınsallah cocugun basına bısey gelmeden cıkar ortaya
evet esimin duskun oldugu gorumcem...size bisey diycem ama gerçekten utaniyorum ya cocuk yok ortalarda ama gorumcem iki kizini da alip gezmeye cikti buna ne diyceksiniz? beni de aradilar gel beraber gezelim filan ben de bahari bahane ettim...
arkadasinda kaliyodur diye hiç takmiyoo :44:
ya babasi var daaa yok gibi biseyyy adam alkolik zaten dedigim gibii ev kirasini filan da odememiss evden atmislarrr bi siginma evine gitmis.....cocuklarla pek ilgilenmiyoo
evet esimin duskun oldugu gorumcem...size bisey diycem ama gerçekten utaniyorum ya cocuk yok ortalarda ama gorumcem iki kizini da alip gezmeye cikti buna ne diyceksiniz? beni de aradilar gel beraber gezelim filan ben de bahari bahane ettim...
arkadasinda kaliyodur diye hiç takmiyoo :44:
hiç kolay degil allahim dusmanima bile gostermesinnnn
gorumcem cok cesurr bir kadinn cok guclu ama istee bazen cok vurdum duymaz olabiliyo
daha öncede çocuk çok yaptıysa böyle nasılsa gelir diyemi düşünüyor acaba...
annesinin ilgisiz olduğunu düşünüyorsa çocuk sevgisizliktenmi yapıyorki... :26:
fatos gelmissss fatossssssssss asyamiz nasillllll
geldim canımıniçiiiii
asyamız yaramazmı akıllımı bilmiyorum vallahem çok uyuyo hem agladımı hastane başımıza yıkılıyor
dün hemşireyi dövecektim allahtan anladıda gitti yanımdan... manyak yok bebegi üütmüş hasta etmişsin dio sütün yok dio bilmemm ne dedimki abla git yanımdan psikolojimi bozuyorsun dedim o çıktı odadan kızım hemencecik uyudu sabaha kadar
geldim canımıniçiiiii
asyamız yaramazmı akıllımı bilmiyorum vallahem çok uyuyo hem agladımı hastane başımıza yıkılıyor
dün hemşireyi dövecektim allahtan anladıda gitti yanımdan... manyak yok bebegi üütmüş hasta etmişsin dio sütün yok dio bilmemm ne dedimki abla git yanımdan psikolojimi bozuyorsun dedim o çıktı odadan kızım hemencecik uyudu sabaha kadar
geldim canımıniçiiiii
biz bugun 4 ayimizi bitirdik kizlarrrrrrrrrrrrrrrbugun bahara "A-N-N-E" diyorum bana cevap veriyo "AAAA", "hayir kizim ANNE'' ... AAAAAABBU :))))
Fatos ben normal dogum yaptim benim sutum uç gun sonra geldiiii
ayy yerim ben onu yaaaaa ne zaman cikacaksin hastaneden???
evet geneldee hemsireler gicik oluyoooooo iyi yapmissin kov gitsinnnnnnnn
anamm..çatmışsın bacımmm....
insan moral verir bee.bide tecrübeli olacakk..iyi demişinn.affelim sanaa...
AYY CANIM YAA....masallah bı de resmını gorsek keske.sutu dert etme 1 haftayı bulur.sezeryan oldun demı
AYY CANIM YAA....masallah bı de resmını gorsek keske.sutu dert etme 1 haftayı bulur.sezeryan oldun demı
biz bugun 4 ayimizi bitirdik kizlarrrrrrrrrrrrrrrbugun bahara "A-N-N-E" diyorum bana cevap veriyo "AAAA", "hayir kizim ANNE'' ... AAAAAABBU :))))
Fatos ben normal dogum yaptim benim sutum uç gun sonra geldiiii
yarın sabah çıkcam canım.. benim dr zaten taa en başında demişti 2 gece kalacaksın die o yuzden hazır geldimmm
salak bide aç bu die mama verdi.. kuzum hepsini kustu dedim ki abla sen hemşiresin ama bende anneyim benim sütüm var MaşAllahonu bırak gögüsümde uyur dedim çok gerdi çok anlatamam
resimleri yuklemedim canım ya gerçi dogum resimleri benim patroşta o ameliyata girdi kendi makinası ile resim çekmiş benim makina ile de videonasıl becerdiyse artık
ay sen sanki kızını gösterdin bizee.yok sana resim falann...
yerim ben onuu..maşallah sizee.nice sağlıklı yıllarınız olsun beraber inşallahh...
yok canım valla bazen 1 gecede çıkarıyorlar ama 2 gece dediler buyuk tuvalete çıktınmı iyisin burda2 gece miiiiiiiiiii??????? kiz ben normal dogum yaptimm 22 aralikta dogurdum 27'sinde ciktimmmm
niye bu kadar erkennnnn cikiyosun sen? burda bebekleri hergun kontrole geliyorlar hastanede kilosuna falan bakiyorlar sarilik marilik testleri yapiyorlar her gunnnn 10 kisi geliyooo cocuk doktoru, ebe hemsire...alttaki dikisleri kontrole geliyorlarrr, karnina bakiyorlarrr cocuk dogdugu kilonun yuzde 10'unu kaybederse daha cok takibe aliyorlar seni...bi de senn sezeryan olmussun yaniiii 2 gece cok azzzz bi sureee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?