- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
geldim canımıniçiiiii
asyamız yaramazmı akıllımı bilmiyorum vallahem çok uyuyo hem agladımı hastane başımıza yıkılıyor
dün hemşireyi dövecektim allahtan anladıda gitti yanımdan... manyak yok bebegi üütmüş hasta etmişsin dio sütün yok dio bilmemm ne dedimki abla git yanımdan psikolojimi bozuyorsun dedim o çıktı odadan kızım hemencecik uyudu sabaha kadar
yok canım valla bazen 1 gecede çıkarıyorlar ama 2 gece dediler buyuk tuvalete çıktınmı iyisin burdabebege aşı falan yaptılar bgnde kan aldılar sanırım benim dikişler için tekrar gelcem ama
ay sen sanki kızını gösterdin bizee.yok sana resim falann...
yerim ben onuu..maşallah sizee.nice sağlıklı yıllarınız olsun beraber inşallahh...
Nasıldı normal dogum anlatsana bı..nasıl hıssettın.cok mu kotuydu…ay nasıl cesaret ettın.2 gece miiiiiiiiiii??????? kiz ben normal dogum yaptimm 22 aralikta dogurdum 27'sinde ciktimmmm
niye bu kadar erkennnnn cikiyosun sen? burda bebekleri hergun kontrole geliyorlar hastanede kilosuna falan bakiyorlar sarilik marilik testleri yapiyorlar her gunnnn 10 kisi geliyooo cocuk doktoru, ebe hemsire...alttaki dikisleri kontrole geliyorlarrr, karnina bakiyorlarrr cocuk dogdugu kilonun yuzde 10'unu kaybederse daha cok takibe aliyorlar seni...bi de senn sezeryan olmussun yaniiii 2 gece cok azzzz bi sureee
insallahhhhhhhhhhhh
bu ticker nie böle kısa oldu
yok canım valla bazen 1 gecede çıkarıyorlar ama 2 gece dediler buyuk tuvalete çıktınmı iyisin burdabebege aşı falan yaptılar bgnde kan aldılar sanırım benim dikişler için tekrar gelcem ama
kız bak sımdı olay su bızım burası degısık bı yer.resımden yakalanırım dıye korkuyorum.pekı klasore koysam sonra sılebılıyor muyum?bızım bılgı ıslemcı takıp edıyor herseyı hatta cıktı alıyo kım ne yaptıysa.buraya takıldıgım ısım olarak bulunursa resmen tazmınatsız cıkıs alırım
Ticker yaparken son adımda short-long diye seçenekler var ya sanırım short olanı seçmişsin cicim
Bu arada yazdım sana ama görmemiş olabilirsin, tekrar hayırlı olsun güzeller güzeli sarı kızın Fatoşumay bu da dana ismi gibim oldu sarı kız falan kusura bakma
Bir an önce fotolarını istiyoz haaa çok merak ediyom çok
senı kotu yola sevk etmek ıstemıyorum ama soyle dıyım.dıkıs alırken cok acıo demıslerdı.2 hafta sonra dıkıs alınıyor ben gıdemedım hep ısım cıktı hafta sonları.1 ay sonra gıttım ancak.hepsı kendı dusmus
şero bı tıcker de bana yapsana.58 kg dan 50 ye inişim için
Tamam bakıyorum hemen
canımmm hoşgeldinnn minik asyamızz napıyor???sütün olur kızz sen bakma salak hemşirelere
acaba neden 2 gece yatırıyorlar bizim burda sadece 1 gece yatıp çıkıyorsun..nasılsın iyimisin bitanem??ağrın sızın azaldımı biraz??
allah allah sasirdim vallahii fatossssss normalde normal dogum 4 gun sezeryan 7 gun ama ben emziremedigim için bi sure daha tuttular beni hastanedee.........her neyseeee iyisin dimi agrin sizin var miiii asyamizi ne zaman gorebilecezzzz
valla ben hiç çakmam... :26:
Fatoş acıyormu topkeklerinnn emzirirken...ay nedense benim en korktuğum konuu... :18:
Nasıldı normal dogum anlatsana bı..nasıl hıssettın.cok mu kotuydu…ay nasıl cesaret ettın.
iyiyiz canım arada gaz sancım oluyo ama ben iyiyim gece tek başıma yürüdüm wc gittim kızımı emzirdim falan iyiyim yani
kız dediğim gibinormalde 1 gece yatırıyorlar ya resimleri yükleyemedim zaten resimlerin güzelleri idilde onları beklemem lazım
ACIMIYOOOO süper bişi ama kesinlikle emzirrr
Ticker yaparken son adımda short-long diye seçenekler var ya sanırım short olanı seçmişsin cicim
Bu arada yazdım sana ama görmemiş olabilirsin, tekrar hayırlı olsun güzeller güzeli sarı kızın Fatoşumay bu da dana ismi gibim oldu sarı kız falan kusura bakma
Bir an önce fotolarını istiyoz haaa çok merak ediyom çok
saol canım..ama bu sılınmıycek demı bebekım ıcın kullandıgım
o zmn teyzoş yapsana bizzzeee şimdi uyanacak kapatımm siteleri sana bir zahmet
canım tam okuyamıyorum geçmişi bazen agrı oluyo bazen kız oluyo gelen giden falan tam okuyamıyorum
sarı kızım dogru ssölüonnnn valla sarı pipi çamaşır ipi dicem de erkek dillll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?