günaydın kızlaaarrr
fatoşş gözün aydın canımmm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş...
iyisin heralde ki netlerde gezinionnn :)))
kızlarr yaa elifin bi problemi varr daha doorusu sorun mu bilemiorm çok fazla uyuyo gece 11 de yatsa zsabah 8 de uyanıp emip tekrar uyuyoo buna çok diodum sonra bu gece 11 olmadan uyudu hiç uyanmadan 11 de uyandıııı neden böyle anlamıorm geçiidir dedik ama bu gece bu kdr uyuynca işkillendim bilemiorm normal mi sizceee
Merhaba kızlar nasılsınız 23 nısan calışmaları baydı benı yarın da yagmur denılıyor ya hado hayırlısıbı gelışme var mı..
Fatoşcum sana nıye dıkıs attılar ya bende hıc dıkıs yoktu ıkı derı yapışıktı...dıkıs falan aldırmadım cok rahattı..bırde cıkarken bandajı actılar uhu gıbı bır madde surduler 3-4 gun o ustunden cıkmadı banyomu cok rahat yaptım...su gecırmıyordu o madde..sonra soyularak cıktı uhu gıbı...
Kızlarr selammmm nasılsınızzz
Ben yeni gelebildim ofise geçmişide okudum idilim gözünüz aydın bulunmuş yigeniniz.
iz filan kaldi mii pekiii
günaydın kızlaaarrr
fatoşş gözün aydın canımmm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş...
iyisin heralde ki netlerde gezinionnn :)))
kızlarr yaa elifin bi problemi varr daha doorusu sorun mu bilemiorm çok fazla uyuyo gece 11 de yatsa zsabah 8 de uyanıp emip tekrar uyuyoo buna çok diodum sonra bu gece 11 olmadan uyudu hiç uyanmadan 11 de uyandıııı neden böyle anlamıorm geçiidir dedik ama bu gece bu kdr uyuynca işkillendim bilemiorm normal mi sizceee
Merhaba kızlar nasılsınız 23 nısan calışmaları baydı benı yarın da yagmur denılıyor ya hado hayırlısıbı gelışme var mı..
Fatoşcum sana nıye dıkıs attılar ya bende hıc dıkıs yoktu ıkı derı yapışıktı...dıkıs falan aldırmadım cok rahattı..bırde cıkarken bandajı actılar uhu gıbı bır madde surduler 3-4 gun o ustunden cıkmadı banyomu cok rahat yaptım...su gecırmıyordu o madde..sonra soyularak cıktı uhu gıbı...
canım yapıştırmalarda iz çok çok az kalıyo oda zamanla deri toparlandıkça belli bile olmuyo dikişten daha kolay yani
ben geldim yineee
aa sakın problem yapma bunu kuzum yaa bnm yiğenlerde çok uykucu ablamı çok rahat ettirdiler
tinkerr hoşgeldin canımmm yarın kesin yağmur yağar her 23 nisanda olduğu gibiege napıyor annesi başındaki şişlik geçtimi???
hosgeldin tatlim sagol canimmm cok sukur bulundu yaaa basina bisey gelseydi kendimi affetmezdimmm....bu da bana ders olsun bir daha karismiycamm bu islere
hmmm iyiymis buuu :)
hosgeldin datlummmmmmm :)
canımmm bulundumu yiğeninizz ayyy gözünüz aydın bencede karışma tatlım sonra kabak başına patlar bende çok akrışırdım bu tarz şeylere sonra suçlu ben olurdum şimdi hiç karışmıyorum
hosgeldin tatlim sagol canimmm cok sukur bulundu yaaa basina bisey gelseydi kendimi affetmezdimmm....bu da bana ders olsun bir daha karismiycamm bu islere
hoşbulduk kuzum ben evden çıkarken benipek sana normal doğum nasıldı anlatsana diyordu çok merak ettim en yazdığını şimdi dönüp onu okucam
ayyy idil sadece okadarcık mı anlattın????biraz anlatsana tam hesaplanan gümüdemi yaptın doğumunu benim sat'a göre 9 ekim...nebilim şimdiden düşünüyorum şu ağda olayı falan nezaman yaptırıcan sezeryan olmayınca günü belli olmayınca her hazırlığını yapmalısını önceden..sancın gelince naptın??hastanede nekdr sancı çektin...ayy çok heyecanlıı yaa bide çok merak ediyorum doğurduktan sonra acayip rahatlıyormuşsun dikiş atıyorlar yaa onun acısını hissetmiyormuşsun o doğrumu kız??:18:doğumdan sonra herhangi bir acı yada ağrı duydunmu hiç??ayy ne meraklıyım demi ama bunların heposini öğrenmek istiyorum..
hoşgeldin bende bu kız nerde diyordumKızlarr selammmm nasılsınızzz
Ben yeni gelebildim ofise geçmişide okudum idilim gözünüz aydın bulunmuş yigeniniz.
ben geldim yineee
aa sakın problem yapma bunu kuzum yaa bnm yiğenlerde çok uykucu ablamı çok rahat ettirdiler
tinkerr hoşgeldin canımmm yarın kesin yağmur yağar her 23 nisanda olduğu gibiege napıyor annesi başındaki şişlik geçtimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?