Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlaaarrr

fatoşş gözün aydın canımmm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş...
iyisin heralde ki netlerde gezinionnn :)))

kızlarr yaa elifin bi problemi varr daha doorusu sorun mu bilemiorm çok fazla uyuyo gece 11 de yatsa zsabah 8 de uyanıp emip tekrar uyuyoo buna çok diodum sonra bu gece 11 olmadan uyudu hiç uyanmadan 11 de uyandıııı neden böyle anlamıorm geçiidir dedik ama bu gece bu kdr uyuynca işkillendim bilemiorm normal mi sizceee

hey allahim yaaa cocuk uyusaaa dert ediyorsunuz uyumasa dert ediyorsunuzzz bak ben doktoruma sordumm bahar da cok uyuyo iki aylikken baslamisti boyle cok uyumaya geceleri cok iyi uyuyo...saat 10'da yatip 8-9da uyaniyo sonra emip tekrar uyuyo 11'e kadar...doktor sakinn uyuyan bir cocugu uyandirmayin dedi cok sakincaliymisss....birak uyusun yaa uyusunda buyusunnnn elifcikkkk....dert ettigin seye bakkkk :) geç bile kaldiiii bencee

yemeğimizi yedik geldik şimdi müşteri bekliyoruz cuma vakti yaa kimsecikler yok şube de bu saati seviyorum.gelirken meyva aldım kendime onları yiyorum bir yandan bir yandan da netten araştırma yapıyorum ankarada ki alışveriş merkezleri neler alınmalı hangisi daha iyidir fln diye

Merhaba kızlar nasılsınız 23 nısan calışmaları baydı benı yarın da yagmur denılıyor ya hado hayırlısıbı gelışme var mı..
Fatoşcum sana nıye dıkıs attılar ya bende hıc dıkıs yoktu ıkı derı yapışıktı...dıkıs falan aldırmadım cok rahattı..bırde cıkarken bandajı actılar uhu gıbı bır madde surduler 3-4 gun o ustunden cıkmadı banyomu cok rahat yaptım...su gecırmıyordu o madde..sonra soyularak cıktı uhu gıbı...

iz filan kaldi mii pekiii

Kızlarr selammmm nasılsınızzz
Ben yeni gelebildim ofise geçmişide okudum idilim gözünüz aydın bulunmuş yigeniniz.

ben geldim yineee

aa sakın problem yapma bunu kuzum yaa bnm yiğenlerde çok uykucu ablamı çok rahat ettirdiler

tinkerr hoşgeldin canımmm yarın kesin yağmur yağar her 23 nisanda olduğu gibiege napıyor annesi başındaki şişlik geçtimi???

canım yapıştırmalarda iz çok çok az kalıyo oda zamanla deri toparlandıkça belli bile olmuyo dikişten daha kolay yani

hmmm iyiymis buuu :)

hosgeldin datlummmmmmm :)

hosgeldin tatlim sagol canimmm cok sukur bulundu yaaa basina bisey gelseydi kendimi affetmezdimmm....bu da bana ders olsun bir daha karismiycamm bu islere

canımmm bulundumu yiğeninizz ayyy gözünüz aydın bencede karışma tatlım sonra kabak başına patlar bende çok akrışırdım bu tarz şeylere sonra suçlu ben olurdum şimdi hiç karışmıyorum

canımmm bulundumu yiğeninizz ayyy gözünüz aydın bencede karışma tatlım sonra kabak başına patlar bende çok akrışırdım bu tarz şeylere sonra suçlu ben olurdum şimdi hiç karışmıyorum

evet evet bulunduu......... karismiycam ama kiz oyle bir agliyordu ki yaniii dayanamadim seliz esime anlattim zaten her zamanki yaptigi sey ama bu bardagi tasiran son damla olduu

hosgeldin tatlim sagol canimmm cok sukur bulundu yaaa basina bisey gelseydi kendimi affetmezdimmm....bu da bana ders olsun bir daha karismiycamm bu islere

canım karışmasanda olmazki çünkü ne olursa olsun eşine söylemek zorundasın sen bide bu taraftan bak allah korusun ama kız sana ilk geldiginde eve geri göndermişsin ya gönderdiginde abisi kıza sert bi şekilde vursaydı kıza bişi olsaydı bu sefer yine senin üzerine kalırdı ve sen yine kendini kötü hissederdin o yüzden söylemekle en iyisini yapmışsın bidaha böyle bişiy yine olursa yine söylemelisin bence ama eşine özellikle söyle vurmadan normal bi şekilde halletmeye çalışsınn

ayyy idil sadece okadarcık mı anlattın????biraz anlatsana tam hesaplanan gümüdemi yaptın doğumunu benim sat'a göre 9 ekim...nebilim şimdiden düşünüyorum şu ağda olayı falan nezaman yaptırıcan sezeryan olmayınca günü belli olmayınca her hazırlığını yapmalısını önceden..sancın gelince naptın??hastanede nekdr sancı çektin...ayy çok heyecanlıı yaabide çok merak ediyorum doğurduktan sonra acayip rahatlıyormuşsun dikiş atıyorlar yaa onun acısını hissetmiyormuşsun o doğrumu kız??:18:doğumdan sonra herhangi bir acı yada ağrı duydunmu hiç??ayy ne meraklıyım demi ama bunların heposini öğrenmek istiyorum..

hoşbulduk kuzum ben evden çıkarken benipek sana normal doğum nasıldı anlatsana diyordu çok merak ettim en yazdığını şimdi dönüp onu okucam

oku tatlim okuuu
21 aralik sabahi camasirlarim hep islaktii surekliii camasir degistirdim, o gun de acayip bi temizlik yapmistim cok yorulmustum aksam en sonunda baktim camasirlarimm daha cok islak..
esime dedim kesin suyum geldi...
acile gittik amniyo sivisi olup olmadigini anlamak için bir test yaptilar... pozitif cikti !
ebe :"belki bir yanlislik var, bence senin suyun gelmedi, ama bu gece burda kalicaksin yarin sabah tekrar bir test yapicaz" dedi
ve ben o gece hastanede kaldim...o gece hep sancilandim, ama ben sancilarin boyle oldugunu bilmiyordumm yani adet sancisi gibi ama x1000!!
hemsireleri cagirdim heppp cok sancilaniyordum "ebe kontrol ettigi için agriyodur" filan dediler, hem agriyordu hem de kanamam vardi...
her neyseee o gece uyuyamadim zatennn ben baska yerde uyuyamam....
sabah oldu bi ebe geldii bi test daha yaptilarrr sonra tekrar gelirim dedi....ben giyindim esimi bekliyorum test negatif cikacak zannediyordum...
beklerken bir doktor geldi yaninda 3-4 ebe "test pozitif cikti , senin suyun 1 gun oncesinden gelmiss suni sanci verecez cunku rahimde acilma yok henuzzz ve enfeksiyon kapma ihtimalin var" ...doktorun soylediklerini duyunca kalbimm cok hizli atmaya basladiii basim dondu resmenn ...
9 ay bekledimmmmm cok sabirsizlandim siz de biliyorsunuzzz , ama doguracaksin bugun dediklerindeee acayip heycanlandim ve korktum tabiki....
Ogle sanci vermek için birsey soktular vajinamaaa....esim geldi bu arada kanamalarim devam ediyodu sancilarim baslamisti gecedenn cok kotuuuuydu gerçektennnn aksama kadarrr sancilandim ama acilma yoktuu en sonundaaa suyumu iyice patlattilarr dogumhanedeee....veeee artik acilma olmustuuuu......doguma hazirdimmm.............ebenin biri "ooo bebegin bayagi sacli "dedigini hatirliyorum
"dokunmak ister misin'' diye sordu bana ... elimi aldii dokundum baharinn saclarinaaa cok heyecanliydim yaaa....bana nasil ikinacagimi filan gosterdiii ben son gucume kadar ikindim hemen bahari kucagima almak içinnn son nefesime kadarrr ikindimmmm....nefes aliyorum ve ikiniyorum ebelerrr hadi guzelimmmmm az kaldiiiiii hadiii kizina kavusacaksinnnn diyorlardi :) ebenin biri dudaklarimi islak bezle islatiyordu cok susamistim cunkuuu
bu arada esim de bana gaz veriyordu tabi "askimmmm supersinnn, anadolu cocugusun sennnn ikin hadiii az kaldi" filan....
saat 23:23 ve artik bahar dogmustuuuuuu ...esim kordonu kestiii
hemen atesini filan olctulerr atesi cikmistii ilac filan verdiler, hortumla girtlagini temizledilerrr sonra bana verdiler kucagimaaa ciplak bir halde sadece bezi vardi...aglamadimmmm gozlerimm doldu ama aglayamadimmm cok mutluydummmm...
esim de heycandan ne fotograf makinasi ne bisey almisti yanina telefonla cektii ilk resmimizi :) boyle iste kizlarrrrrrrr sonra dikis filan attilar kesmislerdi cunkuu
sonra odaya aldilar bizi esim eve gitmek zorunda kaldiii....veee 5 gun hastanede kaldikkk :)

tatlim daha uzun yazdim senin içinnnnnnnnnnnnn
ben normalde beklenen dogum tarihi 26 aralikti.... valla benimkiler azcik uzamisti ama dogururken onu mu dusunuyordumm kizim gelse de kucagima alsam diye dusunuyordum vallaaa kil milll dusunmuyodum selizzz :))) zaten gobusun azck buyusun gor o zaman seyini goremiyceksinnnn aynayla bile alamiyodum bennnn.....
ben dogurduktan sonra cokkk neseliydim selizzz ebeler bile ''hiç yorgun gozukmuyorsun'filan dediler bana.....yani rahatlamistim ama bi yorgunluk yoktuuu....
dikis attilar bana dogru dogumdan sonra aciyo birazzz ama bir kaç gune geçiyoo, zaten agri kesici filan veriyorlarrr geçiyo o zaman...... sutum 3 gun sonra geldi selizz ve cok fenaaa goguslerinnn cizzzz cizzzzzzz yaniyooo sankiiii cok fenaaaa yani dikislerden daha fena biseyy

canim topigimizin amaci da bu zaten birlikte soralim birlikte cevaplayalimmm sen sorrr ben cevapliyimmmmm normal dogum yapmani cok isterimmm gerçektennn korkulcak bisey yokkk

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada sancilanirken esim benim bi videomu cekmistii hahah esime 'iyi ki kadin degilsin vallahi cok zorrr offf cok zorrrrr" "yaa hadi gelsinler sezeryan yapsinlar olsun bitsin bu isssss" filan diyodummmm i

seliz inan yani 4 ay geçti ama sanki daha dun dogurmusum gibii heycanliyimm anne olmak cok baska biseyyyyy

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarr selammmm nasılsınızzz
Ben yeni gelebildim ofise geçmişide okudum idilim gözünüz aydın bulunmuş yigeniniz.
hoşgeldin bende bu kız nerde diyordum

hoşgeldinizzz

dün aldıgım ojelerden biri kızlar bugün tırnaklarımı şereflendiriyooo çok çok hoş bi rengi var gerçekten çok seki duruyo tabi bu matlaştırılmış halii

Eklentiler

• $Yeni Resim.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…