Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım yaa..kaza bu...sıkma canını...bakıcıda üzülmüştürr..arkasını dönünce olmuşturr...
belki kızacaksın bana ama... :26:
başıma gelmediği için bilemem tabi..takma yani kafana...bide erkek çocuğu...
benim kardeşim bi ara öyle bi haldeydiki..eşim ozaman sevgiliydik kardeşimi görünce bu çocuğu polis görse sizi götürür demişti düşünnn..yarı şaka yarı ciddii...
morarıklarrr...annem et keserken birden koşup eline dalmıştı...dikiş atılmıştı parmağınaa.dolmuşçu bile kaç kişiniz evde bi çocuğa sahip çıkamadınızmı demiştii...

melojjjj canım bunu oku

3-6 ay: 3-4 aylık olan çoğu bebek günde 15 saat uyur. Bunun yaklaşık 10 saati gece, 5 saati ise gündüzdür. Eskisi gibi her 2-3 saatte bir uyanmamaktadır. Geceleri ancak bir kaç kez beslemek için uyanabilirsiniz. Gündüz uykuları ise 2-3 parti halinde yaklaşık 5 saat olacaktır.Bu dönemde:
Bebeğinizin uyku saatlerini planlamaya başlayabilirsiniz. Geceleri 20- 20.30 sıralarında uyuması uygun olacaktır. Bu saatlerde bebeğiniz çok enerjik görünse de yatmasını sağlayın. gündüz uykularını da belli saatlere planlamaya çalışın.
Yatma zamanı için bir takım alıştırmalar geliştirmeye çalışın. Onu yatırmadan önce oynadığınız oyunları yavaşlatın. Pijamalarını giydirin. Hikaye anlatın, ninni söyleyin. Işıkları azaltın. Bunu her gün yaparak bebeğinizin yatma saati geldiğini öğrenmesini sağlayın.
Bebeğiniz gece uykusunu 10 saat uyuduktan sonra onu uyandırın. böylece gündüz uykularını da düzenli uyumasını sağlarsınız.

canım geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın....malesef kazalarla büyüyecek.Allah daha beterlerinden korusun

hoşgeldin cnm

ben gene koptum hep kopuyorum zaten çok acıktım yine yaa uykumda geldi burasıda pek kalabalık zaten offf

ayyyyyyyy çatlarım yazmassamm vallaaa selizcim aynen çiçeklaraya katılıyorum normal dogum tabiki anneee açısından çok yararlı çünkü vücuttaki bütün pis şeyler atılıyo ama bebek için bi artısı veya eksisi yok benim bildigim kadarıyla.hattaaa sezeryanın artıları bile var çünkü tinkerin dedigi gibi kordon dolanması olabiliyo ve görünmeyebiliyo dogum anında doktor hatası yüzünden kalça çıkıkları olabiliyo falan ama tabiki dedigim gibi normal anne açısından çok çok iyi bi yöntem.ama bu sanada baglı degil işte normal dogum yapıcam diye inatlaşıp mecburen sezeryana giren yada sezeryan günü belirleyip bebek erken davranıp normal dogum yapan çok insan var allahım saglıklı dogumlar nasip etsin işallahhhh

idilim sen normal dogum çok basit diyosun ama kişiye göre degişir tatlım yaaa yani sende çok korkuyodun ama korktugun gibi olmadı şükür ama hiç korkmayan biri normal dogumdan çok çok büyük acılarla sorunlarla çıkabiliyo kişiye göre degişiyo işte.
ben dogum yapacak olsan şimdi bende korkudan sezeryanı seçerdim ki hamişken sezeryan diye bagırınıyodum düşün daha o zamandan başlamıştım

ayy tinker ilahi hala bakıcıya küfür ediyomuşsun egenin başı şişti diye.ama işte annelik denen şey bu oluyo heralde babasınada küfür etme şimdi eguşu düşürdü die insan oglşu işte düşe kalka büyüyoruz

canım eskiden bütün kadınlar normal doğum yapıyorlardı zaten Allah vergisi o şekilde verdiyse demekki öyle yapmak gerekir diye düşünüyorum.ama tabi annem gibi açılma olmasa yada kordon dolanması gibi yada herhangi başka bir problem ozaman tabikide sezeryan yaparım daha şimdi çok erken çok zaman var 5 ayda nekdr çok değişir fikrim tabi doktorumunda ne dediği çok önemli bnm için hayırlısı.....

aynen ben de katiliyorummm sana selizcimmm allah vergisi o sekilde verdiyse oyle yapmak gerekirrr
bende de son ana kadarrr acilmadi suyumu iyice patlattiktan sonra acildi ha yine acilmasaydi sezeryan olacaktim...yani acil bisey olmadigi surece kimse sezeryan yaptirmasin diyorum
tinkerin doktorunun salakligi oyle bisey nasil gozden kaçar? tabi turkiyede olsam belki ben de guvenmem doktorlara ben de sezeryan yaptirirdim bu yonden size hak veriyorumm........selizimmm hayirlisiii sen saglikli bir sekilde prensesini kucagina al da normal mi olur sezeryan mi onemli degil ama ben kendi fikrimi soyluyorum sadece....en iyisi normal hem kendin için hem bebek için.....

evet kuşum bende normal isterim ama tabi hayırlısı kızlarda haklı bursaı türkiye hep ihmal hep hata

aynen işte canım türkiyedeki doktorlar bu konuda o kadarda iyi degil iyi olanı bulmakta zor gerçekten aynı zamanda tinkerin doktorunun salaklıgı degildirde bazı pozisyonlarda görülemeyebiliyo işte bu gibi durumlar.benim bi arkadaşım normal yaptı ki özel bi hastanede yaptı dogum anına kadar çok ilgililerdi ama dogum esnasında doktor hatası yüzünden kalça çıkıgı oluştu bebekte ve bi yıgın ugraştılar çok şükür şimdi bişeyi yok ama üzüldükleriyle kaldılar .benim teyzemde frasnsada mesela orda doktoru normal yapamassın sezeryan dedi ve sezeryan olduki şu anda 4 kızı var ve 7.ye kadar doguma izin verdi doktoru ama hep sezeryan.yani anlatmak istedigim şu yurtdışında doktorlar çok çok daha özenli davranıyolar ama trde öyle bişiy yok normalde zaten trdede sezeryana mecbur olunmadıgı sürece yapılmıycak tarzı bi yasa çıkarıcaklardı ama geçmedi sanırım ve hala yapılıyo heryerde kişinin istegine göre.
ama bana soracak olursan yapılsın sezeryan yasaklamasınlar yani ben acaip tırsagım çünkü hele o şeyine atılan kesikten dikişten plesentanın düşüşünden falan acaip tırsıyorum küt diye bayılırım ben orda bırak ıkınmayı

aslında bende çok korkarımmm ama yapabilirsem bende normal olsun isterim adı üstünde normal doğal... en sağlıklısı tabikide iki türünde ona göre eksi artı yanları var ama kızlar Allah güç kuvvet verdiği sürece normal doğum yapmaya çalışın.. riskli durumlarda sezeryan olur tabiki ama hiçbir sorun olmadıgı zamanlarda yapabiliyorsanız normal yapın bencede...

ayy şu rüya tabirlerinede hastayım ben yaaaa rüymda oje gördüm biliorum bilinç altım gösteriyo aşık oldugum için ama yinede netten bi bakıyım dedim aşırı süslülüge işaretmiş hayırlı degilmiş ama
sonradanda düşündüm bu rüya tabirleri neye göre yapılıyo acaba tamam eskiden evliyalar falan yorumlarmış sanırım belli şeyleri ama eskiden oje ne arasın kimin uydurması acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…