ne demek tatlım rica ederim.
Bende normali terci edebilirdim aslında ama o dönem etrafımdaki normal doğum yapanları dinleyince vazgeçtim.
şuan diyorum ki iyikide vazgeçmişim.
Tercih senin hayatım ???
canım ince bir çizik halinde ama hala kırmızı orası ama seyımın tam ustunde normaldede kat yerı var ya gobege baglanan tam ordan kestıler kılot altında kalıyo...
azaldı baya canım ya...ama hala hafıf odemı duruyo her gormemde küfrediyorum bakıcıya ama o napsın gecende babasıda dusurdu ..garıbım cok hareketlı ya hıc durmuyo kazalar kacınılmıyo yanı
canım odanda tuvalet varsa sureklı kalk otur tuvalete..oturunca pıss dıye kaçıyooo
Ben sureklı yurumustum zorlansamda ılk gun yapamadım da ıkıncı gun yaptım 3.gun sabahı taburcu oldum bırde bana gaz cıkmadan yemek dahı vermedıler dusun..hoşaf ıcıyordum bol bol...o kadar...ben 1 hafta kaka yapamamıstım dusun..1. Haftanın sonu fıtılle anca...zamanla toparlanıyon..sıslık varmı karnında benım acayıp duzelmıstı ..ablamında dogurmamıs gıbıydı...:44:
canım geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın....malesef kazalarla büyüyecek.Allah daha beterlerinden korusuncanım ince bir çizik halinde ama hala kırmızı orası ama seyımın tam ustunde normaldede kat yerı var ya gobege baglanan tam ordan kestıler kılot altında kalıyo...
azaldı baya canım ya...ama hala hafıf odemı duruyo her gormemde küfrediyorum bakıcıya ama o napsın gecende babasıda dusurdu ..garıbım cok hareketlı ya hıc durmuyo kazalar kacınılmıyo yanı
canım odanda tuvalet varsa sureklı kalk otur tuvalete..oturunca pıss dıye kaçıyooo
Ben sureklı yurumustum zorlansamda ılk gun yapamadım da ıkıncı gun yaptım 3.gun sabahı taburcu oldum bırde bana gaz cıkmadan yemek dahı vermedıler dusun..hoşaf ıcıyordum bol bol...o kadar...ben 1 hafta kaka yapamamıstım dusun..1. Haftanın sonu fıtılle anca...zamanla toparlanıyon..sıslık varmı karnında benım acayıp duzelmıstı ..ablamında dogurmamıs gıbıydı...:44:
slm kızlar nasılsınız
benım oglum hiç uyumuyor nerdeyse yaaaa gecelerı özellıkle 15-20gündür berbat ıyıce bır uyanıyo 2 saat ayak gece bırde mızmızlanıyor karnı tok altı temız sallarsam duruyor uyuyor 10dk bıraktıgım gıbı tekrar baslıyor mızmızlanmaya diş etlerı ıyıce kabarmıs delırıcem artık uykusuzluktan napıcam bılmıyorum bunalımlardayım yanı sormayın gıtsın
tınker ege nasıl uykuları falan
yy küçük hanım şimdiden güle güle giysin bappalrını.
Linkini gönderirmisin bende bi bakim.
21-22 numara alsan giyebilir diye düşünüyorum canım.
sağol teyzesi hayırşısıyla darısı sana
sağol teyzesi hayırşısıyla darısı sana
ayyyyyyyy çatlarım yazmassamm vallaaa selizcim aynen çiçeklaraya katılıyorum normal dogum tabiki anneee açısından çok yararlı çünkü vücuttaki bütün pis şeyler atılıyo ama bebek için bi artısı veya eksisi yok benim bildigim kadarıyla.hattaaa sezeryanın artıları bile var çünkü tinkerin dedigi gibi kordon dolanması olabiliyo ve görünmeyebiliyo dogum anında doktor hatası yüzünden kalça çıkıkları olabiliyo falan ama tabiki dedigim gibi normal anne açısından çok çok iyi bi yöntem.ama bu sanada baglı degil işte normal dogum yapıcam diye inatlaşıp mecburen sezeryana giren yada sezeryan günü belirleyip bebek erken davranıp normal dogum yapan çok insan var allahım saglıklı dogumlar nasip etsin işallahhhh
idilim sen normal dogum çok basit diyosun ama kişiye göre degişir tatlım yaaa yani sende çok korkuyodun ama korktugun gibi olmadı şükür ama hiç korkmayan biri normal dogumdan çok çok büyük acılarla sorunlarla çıkabiliyo kişiye göre degişiyo işte.
ben dogum yapacak olsan şimdi bende korkudan sezeryanı seçerdim ki hamişken sezeryan diye bagırınıyodum düşün daha o zamandan başlamıştım
canım eskiden bütün kadınlar normal doğum yapıyorlardı zaten Allah vergisi o şekilde verdiyse demekki öyle yapmak gerekir diye düşünüyorum.ama tabi annem gibi açılma olmasa yada kordon dolanması gibi yada herhangi başka bir problem ozaman tabikide sezeryan yaparım daha şimdi çok erken çok zaman var 5 ayda nekdr çok değişir fikrim tabi doktorumunda ne dediği çok önemli bnm için hayırlısı.....
aynen ben de katiliyorummm sana selizcimmm allah vergisi o sekilde verdiyse oyle yapmak gerekirrr
bende de son ana kadarrr acilmadi suyumu iyice patlattiktan sonra acildi ha yine acilmasaydi sezeryan olacaktim...yani acil bisey olmadigi surece kimse sezeryan yaptirmasin diyorum
tinkerin doktorunun salakligi oyle bisey nasil gozden kaçar? tabi turkiyede olsam belki ben de guvenmem doktorlara ben de sezeryan yaptirirdim bu yonden size hak veriyorumm........selizimmm hayirlisiii sen saglikli bir sekilde prensesini kucagina al da normal mi olur sezeryan mi onemli degil ama ben kendi fikrimi soyluyorum sadece....en iyisi normal hem kendin için hem bebek için.....
aynen ben de katiliyorummm sana selizcimmm allah vergisi o sekilde verdiyse oyle yapmak gerekirrr
bende de son ana kadarrr acilmadi suyumu iyice patlattiktan sonra acildi ha yine acilmasaydi sezeryan olacaktim...yani acil bisey olmadigi surece kimse sezeryan yaptirmasin diyorum
tinkerin doktorunun salakligi oyle bisey nasil gozden kaçar? tabi turkiyede olsam belki ben de guvenmem doktorlara ben de sezeryan yaptirirdim bu yonden size hak veriyorumm........selizimmm hayirlisiii sen saglikli bir sekilde prensesini kucagina al da normal mi olur sezeryan mi onemli degil ama ben kendi fikrimi soyluyorum sadece....en iyisi normal hem kendin için hem bebek için.....
aynen işte canım türkiyedeki doktorlar bu konuda o kadarda iyi degil iyi olanı bulmakta zor gerçekten aynı zamanda tinkerin doktorunun salaklıgı degildirde bazı pozisyonlarda görülemeyebiliyo işte bu gibi durumlar.benim bi arkadaşım normal yaptı ki özel bi hastanede yaptı dogum anına kadar çok ilgililerdi ama dogum esnasında doktor hatası yüzünden kalça çıkıgı oluştu bebekte ve bi yıgın ugraştılar çok şükür şimdi bişeyi yok ama üzüldükleriyle kaldılar .benim teyzemde frasnsada mesela orda doktoru normal yapamassın sezeryan dedi ve sezeryan olduki şu anda 4 kızı var ve 7.ye kadar doguma izin verdi doktoru ama hep sezeryan.yani anlatmak istedigim şu yurtdışında doktorlar çok çok daha özenli davranıyolar ama trde öyle bişiy yok normalde zaten trdede sezeryana mecbur olunmadıgı sürece yapılmıycak tarzı bi yasa çıkarıcaklardı ama geçmedi sanırım ve hala yapılıyo heryerde kişinin istegine göre.
ama bana soracak olursan yapılsın sezeryan yasaklamasınlar yani ben acaip tırsagım çünkü hele o şeyine atılan kesikten dikişten plesentanın düşüşünden falan acaip tırsıyorumküt diye bayılırım ben orda bırak ıkınmayı
aynen işte canım türkiyedeki doktorlar bu konuda o kadarda iyi degil iyi olanı bulmakta zor gerçekten aynı zamanda tinkerin doktorunun salaklıgı degildirde bazı pozisyonlarda görülemeyebiliyo işte bu gibi durumlar.benim bi arkadaşım normal yaptı ki özel bi hastanede yaptı dogum anına kadar çok ilgililerdi ama dogum esnasında doktor hatası yüzünden kalça çıkıgı oluştu bebekte ve bi yıgın ugraştılar çok şükür şimdi bişeyi yok ama üzüldükleriyle kaldılar .benim teyzemde frasnsada mesela orda doktoru normal yapamassın sezeryan dedi ve sezeryan olduki şu anda 4 kızı var ve 7.ye kadar doguma izin verdi doktoru ama hep sezeryan.yani anlatmak istedigim şu yurtdışında doktorlar çok çok daha özenli davranıyolar ama trde öyle bişiy yok normalde zaten trdede sezeryana mecbur olunmadıgı sürece yapılmıycak tarzı bi yasa çıkarıcaklardı ama geçmedi sanırım ve hala yapılıyo heryerde kişinin istegine göre.
ama bana soracak olursan yapılsın sezeryan yasaklamasınlar yani ben acaip tırsagım çünkü hele o şeyine atılan kesikten dikişten plesentanın düşüşünden falan acaip tırsıyorumküt diye bayılırım ben orda bırak ıkınmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?