aslında bende çok korkarımmm ama yapabilirsem bende normal olsun isterim adı üstünde normal doğal... en sağlıklısı tabikide iki türünde ona göre eksi artı yanları var ama kızlar Allah güç kuvvet verdiği sürece normal doğum yapmaya çalışın.. riskli durumlarda sezeryan olur tabiki ama hiçbir sorun olmadıgı zamanlarda yapabiliyorsanız normal yapın bencede...
kız büyük konuşmuyum ama yapamam yaniii şimdi öyle geliyo tabi hamile kalıyımda dokuzuncu aya geliyimde belemem o zaman ne düşünürüm ama kesinlikle sezeryan yapardımmm :)))))) canlı canlı şeyimi kestirtmem kimseciklereeeee dikişte attırmam amannn o helimle doktorun elini falan ısırırım kızzzDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
mecbur kaldikca oyleee bir doguruyorsun ki yelizzzzzzzzz :)))))))))
kız tabiki mecbur kalınca yani yasaklanırsa falan yapcan allahın emri ama kesin ya doktorun yada hemşirelerin ellerini falan ittiririm ısırırım falan
ayyyy manyakkkkkkkkkkkk can havliyle milleti ısırcakben sana gülüyomda ben naparım o durumda hiç kesitremiyom ya en kötü bayılırım herhalde
merhaba kızlar ben çok uzun zamandır giremiyordum siteye internetimizi engellediler sağolsun işyerindekiler.şimdide sınav sonuçlarıına bakmam lazım deyip rica ettim açtılar ama yine kapanıcak tabii :) nasılsınız?
oyyyy canım oşgeldin maşallahhh 28. haftaya gelmişinizzzzzz cinsiyeti ne yaz hemennnnnnnnnnnnn
hoşbulduk canım ...kızım olucak nasipse temmuzun ilk haftası :) sen neler yapıyorsun köpeğin nasıl ?
Canlarım merhabalar!
gününz nasıl geçti bakalım topiğimizde var mı gelişmeler?okuyamadım geçmişi...
ben de okulumda çocuklar için panayır vardı sabah 8de bir çıktım az önce girdim eve..hem çok yoruldum hem de çok eğlendimm...eşimde nöbetçi bugün...off çok can sıkıcı...
Canlarım merhabalar!
gününz nasıl geçti bakalım topiğimizde var mı gelişmeler?okuyamadım geçmişi...
ben de okulumda çocuklar için panayır vardı sabah 8de bir çıktım az önce girdim eve..hem çok yoruldum hem de çok eğlendimm...eşimde nöbetçi bugün...off çok can sıkıcı...
canımmm hoşgeldinnnnnnizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hoşgelmişsinn canımmmmmmm
hoşbulduk canlarım...bugün çok eğlendım ama çokta yoruldum benbir de mıdem deli gibi yanıyor yıne
sizlerde iyisiniz dimi?
canım maşallah size eglenmiş gelmişsiniz ana kızben iyiyim canım çok şükür şimcik eve kaçıyorum bennnn hadin öptüm siziiiiiiiiiiiiiiii kızlarrr sizleride tabikiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?