Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kız büyük konuşmuyum ama yapamam yaniii şimdi öyle geliyo tabi hamile kalıyımda dokuzuncu aya geliyimde belemem o zaman ne düşünürüm ama kesinlikle sezeryan yapardımmm :)))))) canlı canlı şeyimi kestirtmem kimseciklereeeee dikişte attırmam amannn o helimle doktorun elini falan ısırırım kızzz DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

korkak korkakkkkkkkkkkkk

kız tabiki mecbur kalınca yani yasaklanırsa falan yapcan allahın emri ama kesin ya doktorun yada hemşirelerin ellerini falan ittiririm ısırırım falan

ayyyy manyakkkkkkkkkkkk can havliyle milleti ısırcak ben sana gülüyomda ben naparım o durumda hiç kesitremiyom ya en kötü bayılırım herhalde

bayilmazsinizzzzz kizlarrrr ne isirirsiniz ne de bayilirsinizzz o annn bebeginizi dusunursunuzzz cabucakkk dogsunnn da kucagima alayimm diye dusunursunuzzzz :))))

ayyy inşallah idilimmm o günlere gelelimdeeeeee allah ın izniyleee Rabbimona göre sabrını verir

merhaba kızlar ben çok uzun zamandır giremiyordum siteye internetimizi engellediler sağolsun işyerindekiler.şimdide sınav sonuçlarıına bakmam lazım deyip rica ettim açtılar ama yine kapanıcak tabii :) nasılsınız?

ayyyy manyakkkkkkkkkkkk can havliyle milleti ısırcak ben sana gülüyomda ben naparım o durumda hiç kesitremiyom ya en kötü bayılırım herhalde

kız ısırırım ben kendimi biliorum benim ilk hastane olayım kendimi bildikten sonra 7-8 yaşlarında başladı dişçiye gittik zaten bi tane sinir tutuyodu dişimi hatta dişimi döndürebiliyodum düşün yani ip tutuyomuş gibi sallanıyodu ellettirmiyodumda kimseye babam dişçiye götürdü beni sprey falan diye kandırarak gittim oturdum koltuga doktorun elini dişime atmasıyla ısırıp başladım kaçmaya kaçtıgım yerde koltugun etrafında çıglık atarak döndügümü düşün

oyyyy canım hoşgeldin maşallahhh 28. haftaya gelmişinizzzzzz cinsiyeti ne yaz hemennnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
hoşbulduk canım ...kızım olucak nasipse temmuzun ilk haftası :) sen neler yapıyorsun köpeğin nasıl ?

oyyyyyyyyy maşallahh sizi topik kızdan geçilmiyo heeeeeeee
bende iyiym canım bildigin gibi şükür iş güç ugraşıyoruzzz dur sana güzel bi ticker yapıyım pembiş pembişşş zeytinde iyi canım yaramazlıklara tam gaz devammmm

Canlarım merhabalar!

gününz nasıl geçti bakalım topiğimizde var mı gelişmeler?okuyamadım geçmişi...
ben de okulumda çocuklar için panayır vardı sabah 8de bir çıktım az önce girdim eve..hem çok yoruldum hem de çok eğlendimm...eşimde nöbetçi bugün...off çok can sıkıcı...

canımmm hoşgeldinnnnnnizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hoşgelmişsinn canımmmmmmm

hoşbulduk canlarım...bugün çok eğlendım ama çokta yoruldum ben bir de mıdem deli gibi yanıyor yıne

sizlerde iyisiniz dimi?

canım maşallah size eglenmiş gelmişsiniz ana kız ben iyiyim canım çok şükür şimcik eve kaçıyorum bennnn hadin öptüm siziiiiiiiiiiiiiiii kızlarrr sizleride tabikiiiiiiiiiiiii

canım maşallah size eglenmiş gelmişsiniz ana kız ben iyiyim canım çok şükür şimcik eve kaçıyorum bennnn hadin öptüm siziiiiiiiiiiiiiiii kızlarrr sizleride tabikiiiiiiiiiiiii

tamam kuzum hadi git dinlen evınde...
biz de seni kocaman öptük !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…