- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
hoşbulduk canlarım...bugün çok eğlendım ama çokta yoruldum benbir de mıdem deli gibi yanıyor yıne
sizlerde iyisiniz dimi?
Canlarım merhabalar!
gününz nasıl geçti bakalım topiğimizde var mı gelişmeler?okuyamadım geçmişi...
ben de okulumda çocuklar için panayır vardı sabah 8de bir çıktım az önce girdim eve..hem çok yoruldum hem de çok eğlendimm...eşimde nöbetçi bugün...off çok can sıkıcı...
ya sorma isim konusunda bende çok kararsızım bi sürü içim geçiyo kafamdan haa şu olsun diyemiyorum bakalım ileride nasıl olucakben iyiyim kızımda iyi teyzesişarkı söylüyoruz kıyafet bakıyoruz isim bakıyoru kızımla..ben kızımın ismini karnımı tekmelemeye başladıktan sonra koyucam..kızım bu ismi koyayımmı sana diye sorduğumda tekmelerse o ismi koyacağım yoksa ben bu ismi asla bulamam
ohh sizde ana kızz keyif yapmış gelmişsiniz maşallah sanada kuzunada
ben iyiyim kızımda iyi teyzesişarkı söylüyoruz kıyafet bakıyoruz isim bakıyoru kızımla..ben kızımın ismini karnımı tekmelemeye başladıktan sonra koyucam..kızım bu ismi koyayımmı sana diye sorduğumda tekmelerse o ismi koyacağım yoksa ben bu ismi asla bulamam
hoşgeldiniz ben cvp yazasıya kadarda gitmişsiniz
ya sorma isim konusunda bende çok kararsızım bi sürü içim geçiyo kafamdan haa şu olsun diyemiyorum bakalım ileride nasıl olucak
bugun hiç yemek yapmak gelmiyo içimdennnnnn..................................... cok sicakkk offffff bu sicakta hiç bisey cekilmiyo haaa
evet canim esimin yigeniiii gorumcemin ogluuu eve donmussss ama geceyi nerde gecirdigini soylemiyormusss.......esim de bana mesaj cekti bugun "bir tokatin vicdani cok buyukmus" diye o da cok etkilendi ve pisman oldu ama haketti yaaaa kizi dovup duruyo yaaaaailenin reisi saniyo kendiniiii salak
valla burasi o kadar sicakki bahari soydummmm asiri sicakkk.........
canim esin doktordu dimi senin? yalnizlik da hiç cekilmiyo haaa hele hamileykennnnn........... biseylerrr hazirla kendine yeee ac kalma bilgemize iyi bakkk
kızlar yorumlarınızı hep okudum... dediğiiz gibibende dün yürümeye başladım kendim kendi her işimi görüyrum (gaz dışında) kızımı alıp geziyorum falan kayısı komposto içiyorum birde sadece petibör yiyebiliyorum ama gaz çıkaramıyorum... öğleden sonra 2 tane fitil verdiler. tam çıkaracak gibi oluyordum wc gitmem lazımdı kızım çok güzel emiyordu bırakamadım sonra gelen giden derken işkenceye döndü bu iş. hemşire sabaha kadar yapamazsam lagma yapacak sanırım
kızlar yorumlarınızı hep okudum... dediğiiz gibibende dün yürümeye başladım kendim kendi her işimi görüyrum (gaz dışında) kızımı alıp geziyorum falan kayısı komposto içiyorum birde sadece petibör yiyebiliyorum ama gaz çıkaramıyorum... öğleden sonra 2 tane fitil verdiler. tam çıkaracak gibi oluyordum wc gitmem lazımdı kızım çok güzel emiyordu bırakamadım sonra gelen giden derken işkenceye döndü bu iş. hemşire sabaha kadar yapamazsam lagma yapacak sanırım
:103:kızlar gelsenizde az iki sohbet etsek:118:
çok canım sıkıldııı evde 3 erkek var ve sabahtan beri maç izliyorlar:111:maçları bitti yorumlarına bakıyorlarr bende ferihaya bakıyordum sıkıldım:105:
ay bu smiller çok hoşuma gitti ya şunlara bakın ben hiç görmemişim daha önce:122::121::119::124::125::131::113::104::102::98::101:
ben iyiyim kızımda iyi teyzesişarkı söylüyoruz kıyafet bakıyoruz isim bakıyoru kızımla..ben kızımın ismini karnımı tekmelemeye başladıktan sonra koyucam..kızım bu ismi koyayımmı sana diye sorduğumda tekmelerse o ismi koyacağım yoksa ben bu ismi asla bulamam
evimizdeyiz artıkkkkk
valla lagmaya gerek kalmadı çok şükür dualarınız banada yaradı
Kızım ilk banyosunu yaptı emiştik şimdi güzellik uykusuna yattı
evimizdeyiz artıkkkkk
evimizdeyiz artıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?