Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canlarım...bugün çok eğlendım ama çokta yoruldum ben bir de mıdem deli gibi yanıyor yıne

sizlerde iyisiniz dimi?

ben iyiyim kızımda iyi teyzesişarkı söylüyoruz kıyafet bakıyoruz isim bakıyoru kızımla..ben kızımın ismini karnımı tekmelemeye başladıktan sonra koyucam..kızım bu ismi koyayımmı sana diye sorduğumda tekmelerse o ismi koyacağımyoksa ben bu ismi asla bulamam

ohh sizde ana kızz keyif yapmış gelmişsiniz maşallah sanada kuzunada

hoşgeldiniz ben cvp yazasıya kadarda gitmişsiniz

ya sorma isim konusunda bende çok kararsızım bi sürü içim geçiyo kafamdan haa şu olsun diyemiyorum bakalım ileride nasıl olucak

bugun hiç yemek yapmak gelmiyo içimdennnnnn..................................... cok sicakkk offffff bu sicakta hiç bisey cekilmiyo haaa

ayy size de masallah kuzum...ne güzel artık tadını çıkarmaya başladın hamileliğinin..bundan sonrası çok güzel geçicek inşallah...bu arada isim koyma tekniğine de bayıldım yani:)) bizimde agzımıza Bilge dolandı bir daha isim bakmadım dilerim son anda değiştirmem :)Evet teyzesi gezdık geldik ama yorulduk Bilge çok zor sıgıyor içime artık resmen her yerımden bişiyi fırlıyor...

hoşgeldiniz ben cvp yazasıya kadarda gitmişsiniz

ya sorma isim konusunda bende çok kararsızım bi sürü içim geçiyo kafamdan haa şu olsun diyemiyorum bakalım ileride nasıl olucak

hoşbulduk cnm sen calısıosun hala sanırım..çok kolay gelsın..

bugun hiç yemek yapmak gelmiyo içimdennnnnn..................................... cok sicakkk offffff bu sicakta hiç bisey cekilmiyo haaa

canım ya ben yıne bişiler kaçırdım sanırım yiğenin mi kaybolmuştu senin...ama sanırım bulunmus gözunuz aydın cnm...ohh ne güzel..buraasıda buz gibi...benımde eşim nöbetçi...yalnızım bişi yapmıcam

evet canim esimin yigeniiii gorumcemin ogluuu eve donmussss ama geceyi nerde gecirdigini soylemiyormusss.......esim de bana mesaj cekti bugun "bir tokatin vicdani cok buyukmus" diye o da cok etkilendi ve pisman oldu ama haketti yaaaa kizi dovup duruyo yaaaa ailenin reisi saniyo kendiniiii salak

valla burasi o kadar sicakki bahari soydummmm asiri sicakkk.........

canim esin doktordu dimi senin? yalnizlik da hiç cekilmiyo haaa hele hamileykennnnn........... biseylerrr hazirla kendine yeee ac kalma bilgemize iyi bakkk

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy kızlar birden çıkmak zorunda kaldım yaa eşim aradı akşam abim bize yemeğe geliyor deyince apar topar çıktım mağzdan koşa koşa markete ordanda eve yemek yapmaya geldim...canım çıktı yine...

aa anladım canım...demek durumlar böyle...

ohh ne güzel canım sıcagın tadını çıkarın bence...buralar buz gibi hala..yok cnm eşim asker benım denizci...o yüzden çok nadirde olsa ara ara nöbetleri oluyor...yedik mamamızı kuzum bizi düşündüğün çok teşekkür ederiz İdil teyzos

kızlar yorumlarınızı hep okudum... dediğiiz gibibende dün yürümeye başladım kendim kendi her işimi görüyrum (gaz dışında) kızımı alıp geziyorum falan kayısı komposto içiyorum birde sadece petibör yiyebiliyorum ama gaz çıkaramıyorum... öğleden sonra 2 tane fitil verdiler. tam çıkaracak gibi oluyordum wc gitmem lazımdı kızım çok güzel emiyordu bırakamadım sonra gelen giden derken işkenceye döndü bu iş. hemşire sabaha kadar yapamazsam lagma yapacak sanırım

canım masallah sana zorlu kısımları atlatmıssın hep..bebişte ne güzel emiyormus kıyamam yarasın can kan olsun annesının sütü...

ayy hayırlısıyla su gazında bir çıkcaz hep birlikte rahatlıcaz kusum :) canını sıkma sen onunda bir çaresi vardır...çıkacak elbet :)

canım ii olmanıza çok sevindim:) negüzel bak ayaklandın...asyan kucağında muc muc annesini emiyorryerim ben onuuu ayy çok imrendim valla....kuzum biranönce bende bebğimi dünyaya getirmek istiyorumonu öpmek koklamak istiyorum emzirmek istiyorum:76:sen benim yerimede bol bol öpüp koklaa ohh mis gibidir o şimdiiii teyzesinin güzeliii

:103:kızlar gelsenizde az iki sohbet etsek:118:
çok canım sıkıldııı evde 3 erkek var ve sabahtan beri maç izliyorlar:111:maçları bitti yorumlarına bakıyorlarr bende ferihaya bakıyordum sıkıldım:105:
ay bu smiller çok hoşuma gitti ya şunlara bakın ben hiç görmemişim daha önce:122::121::119::124::125::131::113::104::102::98::101:

kuşummm yaa maşallah sana hastanedede olsan pc başından ayrılmıyon brova valla maşallahta tabi.
bu arada gaz sorunun varmışş ahh canım sana edicem tek dua inş. allahım melodi gibi bir kerede hepsini cıkarmayı nasip etsin.
sarı ördeğim ne yaoıyorr cok merak ediyorum onuuu eve gecince hemen koy resimleri..:98:

hoşgeldinn canımcımm nasılsın bakalımm..
bu arada kızına isim koyma tekniğini beğendimm bakalım hangisini beğenicek kıscen..

canım tekrar hayırlı olsun....lavman yapılırsa rahatalrsın madem öle yapsın hemşire
maşallah kızına emmesi çok güzel nazar değmesin Allah esirgesin :)

eheheueheue selizz fikrine bittiiimm bebeeemmmm süper yaa

nasib olursa bende öle yaparım eheueheu

evimizdeyiz artıkkkkk

valla lagmaya gerek kalmadı çok şükür dualarınız banada yaradı
Kızım ilk banyosunu yaptı emiştik şimdi güzellik uykusuna yattı

evimizdeyiz artıkkkkk

asyayala evinizde ilk gününüzbunu kutlamak lazımmm
evine hoşgeldin ASYA
ooo süper fatoşum negüzel hayırlısıyla atlattın kuzucum....darısı başımıza inş....buarada asyanın göbüşü düştümüki banyo yaptırdınız kızz:26: biz yiğenlerimize 1 hafta geçmeden göbek bağı düşmeden banyo yaptırmadık
ayy emzirmek nasıl bir duygu çok merak ediyorum ben...inş göğüslerin acımıyordurbuarada dikişlerin ne alemde????epey toparlanmışsın ama çok sevindim...

evimizdeyiz artıkkkkk

ooh kızın da sen de rahatlamışsındır..banyo ettırmekle ıyı etmıssın ..ben de yaptırmıştım..göbeğini ıslatmadan yapılabılıyor zaten bız bırde ıkı gun küvezde ısık almıştık sarılık için ondan dolayı içim rahat etmemişti yıkamıştık ..beyfendının göbeği 16.gün düşmüştü..ihastane ortamında yiki de yıkamısım demıstım ..düşünsene bebek hastane pisiyle ıkı hafta...ben de zaten hastane fobisi var geldiğim gibi banyo şart..sen yaptın mı banyonu..oooohmisler gibi o yataga uzanmak sadece ama sadece bebekle ılgılenmek gıbısı yok ya..tadını cıkar canım.senın karnın ne alemde kaç kilo gitmiş baktınmı ben de 10 kılo gıtmıstıen yakın zamanda resım ıstıyoruz fatoş

merheba bende halen adet olmadım 22 nısandı bat tarıhım ama duzensız adet gordugum ıcın 28 nısana kadar adet olmazsam kan tahlılı yaptıracam acaba varmı bebıs

evimizdeyiz artıkkkkk

hosgeldınız canım evınızee ay ne guzel yaaa masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…