:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
HAMİLEYİM KIZLAR
Kızlar kan testim 300 çıktı yani hamileyim inanamıyorum ya hala salak gibiyimmmm
Ya hepinize teşekkür ederim şapşal gibiyim şuan çok sevidim rabbime şükürler olsunnn
Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bu tür düzensizlikler ve ara kanamalar yaşayanları çok duydum, muhtemelen ondan kaynaklanıyordur canım, eğer testlerin negatif çıktıysa gebe olduğunu sanmıorum, istersen bir iki gün daha bekle, yine olmazsan bi doktora görünmerhaba arkadaslar, ben en son 19 martta adet olmustum ve hala olmadim ama soyle bi durum var adetim bittikten 5 gun sonra falan benden yine kan gelmeye basladi ve oda 4-5 gun surdu. acaba adetin gecikmesi o adetten sonra gelen kanamadan dolayi mi ki yoksa hamilemiyim ki diye dusundum ve normalde adet olacagim gunden 5 gun ve 7 gun sonra test yaptim ikiside negatif cikti. su da var gecikme disinda bende sadece akinti biraz fazla gibi ve bundan baska bi belirti yok.hamile degilsem bile nedn daha adet olmadim bilmiyorum acaba dogum kontrol hapini biraktim diye mi boyle bisey oldu
Arkadaslar karisik mi oldu bilmiyorum ama tum bu yazdiklarim hakkinda lutfen yorumlarinizi dusuncelerinizi ve bildiklerinizi yazin lutfeeennnnn......
Kepeleklerim günaydııııııınnnnbiz yine sabahın köründe geldik, ilk dersimizi yaptık bile ve tabi ki henüz kimsecikler yok topikte artık 7. haftamızın içindeyiz ve hala hiçbi belirti yok bende biliyomusunuz :26: bu konuda endişelenmiyor değilim ama en azından diğerlerinde olduğun gibi lekelerim yok diye iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah Çarşamba günü gittiğimizde kalbisini duyarız da miniğimizin, içimiz rahatlar birazcık daha
Fatoşuuuuuuuuuummmm eve dönmüşsünüz çok şükür hayatım geçmiş olsun tekrarne güzel bol bol emişirsiniz şimdi siz sarı ördeğinle Asyamızı bizim için bol bol kokla olur mu kuşum :97: darısı doğumu yaklaşan diğer bütün hamişlerimize ve 8 ay sonra da bize inşallah
tatlım günaydın,
7. haftadan sonra başlar belirtiler zaten, dua ette kusmalar başlamasın...
ben 4. ay bitene kadar çektim kabus gibiydi...
kalp atışıda bu hafta belli olur artık yawrununstres yapma kendine, sakin ol...
Kepeleklerim günaydııııııınnnnbiz yine sabahın köründe geldik, ilk dersimizi yaptık bile ve tabi ki henüz kimsecikler yok topikte artık 7. haftamızın içindeyiz ve hala hiçbi belirti yok bende biliyomusunuz :26: bu konuda endişelenmiyor değilim ama en azından diğerlerinde olduğun gibi lekelerim yok diye iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah Çarşamba günü
günaydın şerocumm bu günlerini çok arıycaksın benden söylemesi :)
ayrıca belirti olmaması kötüye işaret değilki aaa sana rahat batmış anladım ben
Sağol pembem yaavalla korku ister istemez oluyo ama nasıl bi heyecan var anlatamam yaa :18: 2 gün sonra kalp atışlarını duyabilecek miyiz okadar merak ediyorum ki :26:
Hayatım insan pimpirik olmayagörsünn.e tabi yaşadığımız kötü tecrübelerinde etkisi var bunda...
ben öyle bi oldumki bu hamileliktee.bir gün bulantım oluyordu birgün tık yokk..ozaman ben tabi senaryoları yaz babam yazz..tamam kalp atışı durdu şöyle böylee...
hatta burda kızlarla paylaştım bi çok kere..
belirtilere asla ve asla takılma...kalp atışını duyacaksınn..ondan sonrada güzel bekleyiş başlıycak...
günaydın kızlarrr....hayırlı günleriniz olsunn..haftasonu ablam ve kardeşlerim vardı...onları uğurladım şimdi...hayırlısıylaa hayırlı zamanda Rabbim banada nasip etse burdan gitmeyii...
neyseeee.... :97:
günaydın teyzoşlar nasılsınız
bir haftalık izinden geldim geçmişi okumaya çalıştım ama beceremedim çok uzun
sarılalem almış kucağına asyasın çok sevindimdarısı bizlere inşallah
biz iyiyiz eşim geldi bol bol hasret giderdik doktora gittik kızım iyi şeker yüklemesi yaptık şekerim 141 çıktı doktor 100gr da deneyelim dedi
Günaydın canııııııımmmmhoşgeldin
hoşbulduk tatlım hamilelik haberine çok sevindim hiç korkma bişicik olmayacak
Kankam benim yaaakıyamam ben sana olacak inşallah bitanem, gör bak bi mucize olacak kurtulacaksın yakında ordan
günaydın teyzoşlar nasılsınız
bir haftalık izinden geldim geçmişi okumaya çalıştım ama beceremedim çok uzun
sarılalem almış kucağına asyasın çok sevindimdarısı bizlere inşallah
biz iyiyiz eşim geldi bol bol hasret giderdik doktora gittik kızım iyi şeker yüklemesi yaptık şekerim 141 çıktı doktor 100gr da deneyelim dedi
İnşallah yıldızımçarşamba kalp atışlarını duyarsam içim ancak rahatlicak
içini ferah tut ben nasıl o nasıl duyduysa duyacan büyüyecek tekmeyelecek doğuracaksın
Ayyyyyy ağzından bal damlıyo valla
hoşgeldin canımmm....şekerin sınırda çıkmış...çok önemli değil bildiğim kadarıyla ama dikkat et sen yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?