hşbulduk tatlım senin oğluşun nasıl
çok korkuttu doktor 100 gr da 4 kere kan alacak
saol tatlım özledim yaaaa sizlerigünaydınnn kızlarrrrr nasılsınızzzzzz
fotoşçum artık evinizdeymişsinizz bol bol sevişin asyaylaaa
yıldızcım hoşgeldin canım gözün aydın şekerr olayındanda hiç korkma sınırda oldugu için 100 gr istiyolar ondada bişicik çıkmaz
kötü kedi allahın izniyle duyarsınız kalp atışlarınıda hiçç endişelenme
evet sınırda dedi bide doktroum benden pimpiriklicanımm demekki dr.dan dr.a fark var..ben şeker yüklemesinin sonuçlarını gösterirken benim önümdeki bayanın 144 çıktı..dr.ona 100gr yapalım demedi..çok yüksek değil ama sınırda..dikkat et dedi...
benim oğluş iyi hayatımm..tekmeliyo bol bol..sevgilimmm benimmm...Rabbim kucağımızada nasip etsin inşallah....
günaydınn hayırlı haftalar olsun kıslarrrr..nasılsınız ne var ne yok bakalım görüşmeyeli.
saol tatlım özledim yaaaa sizleri
evet sınırda dedi bide doktroum benden pimpirikli
oğluşunun ismi ne olacak biz kızıma bi isim seçemedik
günaydın taze anne biz iyiyiz sizi sormalıgünaydınn hayırlı haftalar olsun kıslarrrr..nasılsınız ne var ne yok bakalım görüşmeyeli.
fatoşumm evine gecmişsin kuzu sevindim sizin adınıza asyamız sarı ördeğimiz nasıl..cok merak ediyorum asyayı ama bir süre daha yüklemicekmişsin diye duydum neyse biz zati 9 ay beklemişiz biraz daha bekleriz..
iki isimde çok güzel canım biz ortak bi isim koyacaz ama beğenemiyoz bi türlü kocaman liste yaptıkhoşgeldinnn...
günaydın kızlar
günaydın tatlım
canımm allah nasip ederse fevzi olacak...eşimin dedesinin adı...eşim önceden beri derdi hep..oğlum olursa fevzi koyucam adını diyee...bana ikinci isminide sen koy dedi ama...bilmiyorumm...ömer ismi hoşuma gidiyo...hz.ömerden dolayı...rabbim kucağımıza nasip etsinnde...fevzi kısmı kesinde belki ikinci ismide ben koyarımm..senin kızın adını kim koyacakk...yani ortakmı koyarsınızz yoksa sanamı bıraktı eşinnn.yerim onun totosunuuu....
günaydınn canım hoşgeldinn.günaydın kızlar
hoşgeldinnn...
canımm Allah nasip ederse Fevzi olacak...eşimin dedesinin adı...eşim önceden beri derdi hep..oğlum olursa Fevzi koyucam adını diyee...bana ikinci isminide sen koy dedi ama...bilmiyorumm...Ömer ismi hoşuma gidiyo...Hz.Ömerden dolayı...Rabbim kucağımıza nasip etsinnde...Fevzi kısmı kesinde belki ikinci ismide ben koyarımm..senin kızın adını kim koyacakk...yani ortakmı koyarsınızz yoksa sanamı bıraktı eşinnn.yerim onun totosunuuu....
günaydın taze anne biz iyiyiz sizi sormalı
bizde iyiyiz canım cok şükür bir yaramazlık yok..
inşallahhhhhhhKepeleklerim günaydııııııınnnnbiz yine sabahın köründe geldik, ilk dersimizi yaptık bile ve tabi ki henüz kimsecikler yok topikte artık 7. haftamızın içindeyiz ve hala hiçbi belirti yok bende biliyomusunuz :26: bu konuda endişelenmiyor değilim ama en azından diğerlerinde olduğun gibi lekelerim yok diye iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah Çarşamba günü gittiğimizde kalbisini duyarız da miniğimizin, içimiz rahatlar birazcık daha
şeroooo hayatım neolur belirti falan arama.ben ilk 7+1 de bulanmaya başlamıştım ozamana kdr enufak bir belirti yaşamadım...kiiii hiç belirti yaşamayanlarda var....sen kalp atışlarını duyacaksın bitanem inş oyüzden sakın kendini olur olmadık şeylere takılıpta üzme
Fatoşuuuuuuuuuummmm eve dönmüşsünüz çok şükür hayatım geçmiş olsun tekrarne güzel bol bol emişirsiniz şimdi siz sarı ördeğinle Asyamızı bizim için bol bol kokla olur mu kuşum :97: darısı doğumu yaklaşan diğer bütün hamişlerimize ve 8 ay sonra da bize inşallah
kızzz iyiki başka bir yerine gelmemiş makaskızlar egenın saçlarını düzeltelim derken bir kıpırdadı yanlış yerden bır tutam koptu..hem de en önden ..çok kötü oldu yarın berbere gıdıyoz mecbur 2numara yada 3 numaraya vuracaklar ...
günaydınn canım hoşgeldinn...
hoşbuldum canımmm...
eğer benimde oğluşum olursa kayınpederimin ismini koycaz..
adıda şimşek ama yanına bir isim daha koyucam bakalım artık hayırlısı rabbim sağlıklı nasip etsin yavrularımızı..
günaydın taze anne biz iyiyiz sizi sormalı
iki isimde çok güzel canım biz ortak bi isim koyacaz ama beğenemiyoz bi türlü kocaman liste yaptıkeşim ceren ismini istiyo ben deren yada zeren
günaydınn canım hoşgeldinn...
hoşbuldum canımmm...
eğer benimde oğluşum olursa kayınpederimin ismini koycaz..
adıda şimşek ama yanına bir isim daha koyucam bakalım artık hayırlısı rabbim sağlıklı nasip etsin yavrularımızı..
cereni bende beğeniyorum ama deren ve zeren daha ağır duruyoceren benim kardeşimin adıı..çok güzel bi isimm...ceylan yavrusu demekk...
..
Kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz ♥♥♥
Selizcim ve gamzelim hoşgeldinizzzz nasılsınız bakalım.
Yıldızcım bizde seni çok özledik canım isim konusuna gelince ceren çok güzel bi isim ama ben zerene bayılıyorummm
Selizcim ve gamzelim hoşgeldinizzzz nasılsınız bakalım.
Yıldızcım bizde seni çok özledik canım isim konusuna gelince ceren çok güzel bi isim ama ben zerene bayılıyorummm
allahım bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin kaç yılı devirdiniz canımmmm
canım tşk ederim...
evliliğimizin 2.yılı
ama 23 eylülde beraberliğimizin 8.yılı olacak inşallahh
biz zaten bugünü değil 23 eylülü daha bi önemseyerek kutluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?