Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hşbulduk tatlım senin oğluşun nasıl
çok korkuttu doktor 100 gr da 4 kere kan alacak

canımm demekki dr.dan dr.a fark var..ben şeker yüklemesinin sonuçlarını gösterirken benim önümdeki bayanın 144 çıktı..dr.ona 100gr yapalım demedi..çok yüksek değil ama sınırda..dikkat et dedi...
benim oğluş iyi hayatımm..tekmeliyo bol bol..sevgilimmm benimmm...Rabbim kucağımızada nasip etsin inşallah....

günaydınn hayırlı haftalar olsun kıslarrrr..nasılsınız ne var ne yok bakalım görüşmeyeli.

fatoşumm evine gecmişsin kuzu sevindim sizin adınıza asyamız sarı ördeğimiz nasıl..cok merak ediyorum asyayı ama bir süre daha yüklemicekmişsin diye duydum neyse biz zati 9 ay beklemişiz biraz daha bekleriz..

saol tatlım özledim yaaaa sizleri

evet sınırda dedi bide doktroum benden pimpirikli
oğluşunun ismi ne olacak biz kızıma bi isim seçemedik

günaydınn hayırlı haftalar olsun kıslarrrr..nasılsınız ne var ne yok bakalım görüşmeyeli.

hoşgeldinnn...

saol tatlım özledim yaaaa sizleri

evet sınırda dedi bide doktroum benden pimpirikli
oğluşunun ismi ne olacak biz kızıma bi isim seçemedik

canımm Allah nasip ederse Fevzi olacak...eşimin dedesinin adı...eşim önceden beri derdi hep..oğlum olursa Fevzi koyucam adını diyee...bana ikinci isminide sen koy dedi ama...bilmiyorumm...Ömer ismi hoşuma gidiyo...Hz.Ömerden dolayı...Rabbim kucağımıza nasip etsinnde...Fevzi kısmı kesinde belki ikinci ismide ben koyarımm..senin kızın adını kim koyacakk...yani ortakmı koyarsınızz yoksa sanamı bıraktı eşinnn.yerim onun totosunuuu....

günaydın taze anne biz iyiyiz sizi sormalı iki isimde çok güzel canım biz ortak bi isim koyacaz ama beğenemiyoz bi türlü kocaman liste yaptık eşim ceren ismini istiyo ben deren yada zeren

günaydın kızlar
günaydınn canım hoşgeldinn...

hoşbuldum canımmm...

eğer benimde oğluşum olursa kayınpederimin ismini koycaz..
adıda şimşek ama yanına bir isim daha koyucam bakalım artık hayırlısı rabbim sağlıklı nasip etsin yavrularımızı..

inşallahhhhhhh
kızlar egenın saçlarını düzeltelim derken bir kıpırdadı yanlış yerden bır tutam koptu..hem de en önden ..çok kötü oldu yarın berbere gıdıyoz mecbur 2numara yada 3 numaraya vuracaklar ...
kızzz iyiki başka bir yerine gelmemiş makasucuz atlatmışsınız yine...olsun vurdurun hemencecik uzar fıstığımın saçlarııı nazar değdi çocuğaa tabii

hoşbulduk hayatım...kızz şimişekmi koyacaksın adını şimşek gibi olursa çok yorar seniii

günaydın taze anne biz iyiyiz sizi sormalı
iki isimde çok güzel canım biz ortak bi isim koyacaz ama beğenemiyoz bi türlü kocaman liste yaptık eşim ceren ismini istiyo ben deren yada zeren

ceren benim kardeşimin adıı..çok güzel bi isimm...ceylan yavrusu demekk...

Rabbim öncelikle sağlıklı evlatlar nasip etsinn.kucağınıza almayıda nasip etsinn...Allah gönlünüze göre versinn..

Selizcim ve gamzelim hoşgeldinizzzz nasılsınız bakalım.

Yıldızcım bizde seni çok özledik canım isim konusuna gelince ceren çok güzel bi isim ama ben zerene bayılıyorummm

allahım bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin kaç yılı devirdiniz canımmmm

canım tşk ederim...
evliliğimizin 2.yılı
ama 23 eylülde beraberliğimizin 8.yılı olacak inşallahh
biz zaten bugünü değil 23 eylülü daha bi önemseyerek kutluyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…