Kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz ♥♥♥
hoşbulduk canım biz iyiyizsen nasılsın canımmmcımmm
DAHA DAHA NİCE SENELERLEEE KIZINIZLA BİRLİKTE TATLIMM
evet hem zeren ismi nadir çok fazla değil
OHH MAŞALLAHHH SİZEEEEBENDE İYİYİM KUZU GÜYA BUGÜN PATRON YOK RAHAT RAHAT TAKILIRIM DİODUM AMA FENA YOGUN HALLERDEYİMM
sağol bitanemmm inş birdahaki yıl dönümümüzde kızımız 7 aylık olacakkk inşalllah
ojemi sürüon kızz yine nie yoğunsunnn
yok tatlımm yaw ne ojesi evde bilem öle zar zor sürebiliorum ev işlerinden bahar temizligine giriştimde oda oda yavaş yavaş yapıyom gelecek kışa biter inşallah
Biz topkapı sarayının restorasyonunu yapıyoruz baya zorlu bi iş saray olunca özen istiyolarrr patroında aldı pc sini oraya gitti bende rahat olurum diodum ama bi yıgın iş çıktı başıma yine
evet canım değişirbencede zeren ismi daha nadirrr bi isim ama dur daha dogana kadar kaç kere degişir o isimlerr
Yıldızcım sen şimcik oje muhabbetini anlamamışındır bende bi oje manyaklıgı başladııki sorma 2 hafta içinde 45 e yakın oje aldım ki yurtdışından bilem var siparişimTopluca resim ekliom senin içinn
hımmm yaz temziliğini bende yeni bitiridmama öldüm yorgunluktan...bütün evin perdelerini yıkadım...yardımcı abla geldi oda halı koltuk ve camları sildi...bütün dolapları döktümm içlerini temizleyip düzenledimm bi salonun koltuklarıyla halısı kaldıı bu hafta cuma misafirlerim var kızlar gelecek onlarında çocukları var batar diyee onlar gittikten sonra temzilicem..dün bütün gün yatakodası dolaplarını yaptım sabah başladım akşam yemeğe kadar..hazır kocişinde işi çıkmıştı kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım hala onları yıkıyorum biryandan ütülüyorum..kendi yazlıkalrımın yarısnı çıakrmadım nasılsa giyinemeyeceğim kociş geldi yemeğe gittik geldik gece 11e kdr devam ettim anca bitti..ama bacaklarım zonk zonk
bende bugün salona başlıycam perdelerini yıkayıp ütülüycem falan baya işim var benimde tabi çalıştıgım için oldukça zor olucak bide zeytin tepemde :))
kızlar biraz çıkıyorum ben bacaklarımı havaya kaldırmam lazım baya bi yordum dün....gelirim yine görüşürüz
günaydın kıslarrr nabersinizzzz
maşallahhh çok hamaratsınız ben daha başlamadım yaz temizliğineeeee pöööfff
günaydın canım hoşgeldinnn
Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bu tür düzensizlikler ve ara kanamalar yaşayanları çok duydum, muhtemelen ondan kaynaklanıyordur canım, eğer testlerin negatif çıktıysa gebe olduğunu sanmıorum, istersen bir iki gün daha bekle, yine olmazsan bi doktora görün
hoşbuldummmm yeliz kızzzz ojelerin çok güsellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?