Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ojemi sürüon kızz yine nie yoğunsunnn

yok tatlımm yaw ne ojesi evde bilem öle zar zor sürebiliorum ev işlerinden bahar temizligine giriştimde oda oda yavaş yavaş yapıyom gelecek kışa biter inşallah
Biz topkapı sarayının restorasyonunu yapıyoruz baya zorlu bi iş saray olunca özen istiyolarrr patroında aldı pc sini oraya gitti bende rahat olurum diodum ama bi yıgın iş çıktı başıma yine

Yıldızcım sen şimcik oje muhabbetini anlamamışındır bende bi oje manyaklıgı başladııki sorma 2 hafta içinde 45 e yakın oje aldım ki yurtdışından bilem var siparişim Topluca resim ekliom senin içinn

Eklentiler

• $Yeni Resim.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $Yeni Resim.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $Yeni Resim55.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 21
  • $Yeni Resimhguyjgj.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $Yeni Resimhh.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $fffgf.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $Yeni Resimyy.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 20
  • $Yeni Resim.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $SDC13625.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $SDC13619.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $SDC13620.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 23

hımmm yaz temziliğini bende yeni bitiridmama öldüm yorgunluktan...bütün evin perdelerini yıkadım...yardımcı abla geldi oda halı koltuk ve camları sildi...bütün dolapları döktümm içlerini temizleyip düzenledimmbi salonun koltuklarıyla halısı kaldıı bu hafta cuma misafirlerim var kızlar gelecek onlarında çocukları var batar diyee onlar gittikten sonra temzilicem..dün bütün gün yatakodası dolaplarını yaptım sabah başladım akşam yemeğe kadar..hazır kocişinde işi çıkmıştı kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım hala onları yıkıyorum biryandan ütülüyorum..kendi yazlıkalrımın yarısnı çıakrmadım nasılsa giyinemeyeceğimkociş geldi yemeğe gittik geldik gece 11e kdr devam ettim anca bitti..ama bacaklarım zonk zonk

Son düzenleme:
bencede zeren ismi daha nadirrr bi isim ama dur daha dogana kadar kaç kere degişir o isimlerr
evet canım değişir

hepside çok güzel canım bayıldımmmmmmm

bende bugün salona başlıycam perdelerini yıkayıp ütülüycem falan baya işim var benimde tabi çalıştıgım için oldukça zor olucak bide zeytin tepemde :))

kızlar biraz çıkıyorum ben bacaklarımı havaya kaldırmam lazım baya bi yordum dün....gelirim yine görüşürüz

günaydın kıslarrr nabersinizzzz

maşallahhh çok hamaratsınız ben daha başlamadım yaz temizliğineeeee pöööfff

teskkrler canim zaten olmazsam bende carsamba doktora gidiyim diyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…