Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canım nasılsınızzz.ben biraz hasta gibiyim yaaa acaip üşüyorum ve ateşim var sanırım:2::2:

ay canım aynen bende oyleyım hapsuruyom habıre burnum akıyo bogazlarım yanıyo fılan hasta oluyos galıba yaaa

merhaba kızlar nasılsınız
oglum dün ıtıbarı ıle 6. ayını doldurdu ve 7. ayına basladık bugünde asısı vardı tam 4 tane 1i agızdan 3ü bacaktan aşılarda baya agladı yavrum ama kucagıma alınca sustu ınsallah atesımız olmadan atlatırız bu geceyı boyu 72cm kılosuda 8kg olmus masallah dünde ılk kahvaltımıza basladık hersey yolunda çok sukur ınsallah hep böyle devam eder bızden haberler böyle arkadaslar

Son düzenleme:
kız naaptınız zuzuumaaa yaaaaaa....

kel oğlan oldu teyzesiki ben hep derdim asla 1 yaşına kadar kesmem dıye mecbur kaldık ..çok sekılsızdı...kısaltalım dedık ani bir hareket yaptı ...yanlış yerden gıttımalum anca 2 numarayla duzelırdı...oldu da bıttı napalım artık

:80:
kız öküz altında buza aramaktan vazgeç artık sabret azcık belirti arama bak bendede öle tam anlamıyla belirti yoktu sadece öğrenmeden önce baş dönmem vardı bulantılar falan kalp atışlarını duyuyon ondan sonra başlıyo..hem benım abartı bulantım da olmadı cok cok hafıf kımısı de hıc hıssetmezmıs ..kendını sanslı hısset bencehersey guzel olacak canım az kaldı

Selam kızlar

Geçmişi tam okuyamadım ama bazı yazdıklarınızı gördüm

ayşe 23 agustos yazılarımı görünce çok duygulandım... Mucizem benim ya... anlatıyorum ona ben seni çok bekledim çok istedim sen gelmedin diye beni bir dinliyor öle olunca ben başlıyorum aglamaya

Neslicim ilk gün baktıgımda 3 kilo gitmiş gördüm ama bi daha hiç bakmadım. yanlız karnım gitti ama ben aşırı şiştim. ayaklarım ellerim daha yeni yeni kendine geliyo.

Seliz canım banyo yaptırma dediler ama yaptrıdım ben zaten banyo yapınca bir rahatladı ki sorma
kendi doktoruma sordum yaptırmayimmi gerçekten die dediki valla fatoş her sena çocuk doktorları başka bişi diyo istiyorsan yaptır gitsin ama iyi kurutun dedi. annemlerde hep yatırırlarmış. bugunde yaptırdık mis kokulumu

Yeni dogum yapacak arkadaslara benden bir tavsiye kesinlik eğer yapabiliyorsanız normal dogum yapın. şimdiki aklım olsa normal dogururdum. sezeryan çok zor geldi bana işin kötüsü normal hakkımı kaybettim

canım benim genel anestezi oldun ya ondan çok zor gelmiştir..ama işin garip yani sezeryan kolay deniliyor ama aslında o da çok zor..bence dogumun kolayı falan yok etınden et kopuyor..canından can cıkıyor hiç kolay olur muolsun bak 1 haftaya baya gıdr senden yıne ben 1 haftanın sonunda 10 kılo gıtmıstı ben de acayıp şişmiştim..ama spinal anestezi olmuştum dogum ve hastane kolayken bende evde cok zorlandım oda baş agrısından dıkıs agrısı falan pek olmadı..ama o bas agrısını unutamıyorum ...spinal yaparmış..allah herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın bebekler ıyı olsun yeter...kuzun nasıl anlatsana kime benziyor ..sen de çatlatcan bizi meraktan

hııı bak ben sana bir defa söylemiştimde sen ben korkuyorum herkesin kendi tercihi diye sanki kızmıştın bana hatırladınmı neticede ameliyat bu sezeryan demi

nesli baş agrısı sıtma ateş ter çok fena yani bide egilememek emzirirken zorlanıyorum.
bebeşim iyi çok şükür banyo yaptı yine şimdi rahat rahat uyuyoki gece annesini yorsun
ya resim işimiz çok karışık oldu bizim benim patroş doguma girdi benim makina ile video çekmiş kendi makinası ile de resim şimdi benim makinada resim yok resimler hep onda almayada fırsat olmadı daha

hııı bak ben sana bir defa söylemiştimde sen ben korkuyorum herkesin kendi tercihi diye sanki kızmıştın bana hatırladınmı neticede ameliyat bu sezeryan demi

canımcım ya yanlışın var ben kızmam öle şeye ama evet normalden çok korkuyordum

fatoşcum ağrı kesici alıyor musun mutlaka al yoksa dayanamazsın zamanla gecıcek canım kıyamam ya

canımm hoşgeldinnn.maşallah asya hanıma çok merak ediyorum onu yaaaaa
tatlım sezaryan oldukça zor gelmiş sana hiç bi tecrübem yok ama neslininde dedigi gibi her türlü dogum olayı zor ya normal dogumunda zorlukları var sezeryanında tabiki.ama bana sezeryan nedensse daha bi kolaymış gibim gelio tabi dikiş olayından egilmek falan zorluyodur insanı ama oda iki üç gün içinde yavaştan geçiyo sanırsam.bende bi arkadaşımın dogum videosunu izlemiştim bide ona suni sancı vermişler bagrışları yüz ifadesi falan hala aklımda acaip tırsıyorum sezeryan temiz iş gelio bana:))))))))))))

canmmmm hepsi geçerr inşallahhh..tecrübeli olmadığım için bilemiycem nasıl biey olduğunuu..Asyayı bizim yerimizede koklaaaaa....

kuzumm evinize hoşgeldinizz
kıyamam ya niye sen de öyle ağrılar olduki benim de ilk 2 gün felaketti
ama ağrı kesici alarak hafiflettim şimdide eskiye döndüm diyebilirim :)
bütün ağrı sancı geçti ev bile süpürebiliyorum zamanla geçiyo yani..
seninde muhtemelen bikaç güne geçer..özellikle ayaklarını sıcak tut en ufak üşütmede
hemen sancı yapıyo çünkü..
asyamız nasıl iyi mi 4 günlük olmuş bile Maşallah ona
bu arada arayamadım kalabalık bitsin kendine gel diye,en kısa zamanda
arıcam seni..çok öpüyorumm ikinizi de

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

??

Beklenen Regl Tarihleri:

yelizcem............................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero -- ??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)
Su06 14.04.2011 (Ceren bebek dünyaya gözlerini açtı)
SariLale 21.04.2011 (Asya bebek dünyaya gözlerini açtı)

selam kızlar
yawyum naber canım
suu sen nasılsın canım ceren nasıl kız nıye bı tanecık bıle olsa resım koymuyosunuz askolsun ya catladık meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…